2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

acı Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün gittim az birşey inceledim aracı ve şu kanıya vardım Confortline kesinlikle alınmaz, teyp çevresindeki metalik kısım sanki aksesuarcıdan alınmış gibi duruyor
    sadece teyp için arabadan mı vazgeçtiniz?
       acı Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün gittim az birşey inceledim aracı ve şu kanıya vardım Confortline kesinlikle alınmaz, teyp çevresindeki metalik kısım sanki aksesuarcıdan alınmış gibi duruyor

3. offline
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Forumda çoğu arkadaş B8 almaktan vazgeçtiğini söylüyor. Demek ki Doğuş, B8 passat satamıyacak. Ama gel gör ki bayileri insanlar sırada.
    Bu yaman çelişki anne.
    Forumda çoğu arkadaş B8 almaktan vazgeçtiğini söylüyor. Demek ki Doğuş, B8 passat satamıyacak. Ama gel gör ki bayileri insanlar sırada.
    Bu yaman çelişki anne.

5. offline
    warmengel20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Superb
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008

engin bey aracı kaça aldınız ve üstündeki opsiyonlar nelerdir ? hayırlı olsun aracınız.
    engin bey aracı kaça aldınız ve üstündeki opsiyonlar nelerdir ? hayırlı olsun aracınız.

7. offline
    acı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ibrahim ACI
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Araba almaya gitmedim yanlış anlaşılmasın O teyp çerçevesi olduktan sonra bana göre comfortline alınmaz, comfortline ve highline da daha önce donanım farkını önemsemeyip comfort alınırdı (b6 ve b7 kasa için) ama b8 kasa için kesinlikle highline alınmalı. Vw'nin premium dediği araç highline olanı, comfortline premiumun yanından bile geçemez.
       Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Araba almaya gitmedim yanlış anlaşılmasın O teyp çerçevesi olduktan sonra bana göre comfortline alınmaz, comfortline ve highline da daha önce donanım farkını önemsemeyip comfort alınırdı (b6 ve b7 kasa için) ama b8 kasa için kesinlikle highline alınmalı. Vw'nin premium dediği araç highline olanı, comfortline premiumun yanından bile geçemez.

9. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

warmengel20 Nickli Üyeden Alıntı

ben b7 yi,b8 gelmeden sattığımdan opsiyonlar için bekleme şansım yoktu.Highline aracın donanımları benim için yeterli...
    Konu engn tarafından (14 12 2014 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
       warmengel20 Nickli Üyeden Alıntı

ben b7 yi,b8 gelmeden sattığımdan opsiyonlar için bekleme şansım yoktu.Highline aracın donanımları benim için yeterli...

11. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Bugünkü tecrübelerim;
    1-Şehirler arası yakıtım 5.5 oldu
    2- Virajlarda yol tutuş B7 den başarılı
    3-Cruise Kontrole alışmak zaman alacak .Extra bir özellik koymuşlar,vites değişimlerinde Cruise kontrol devreden çıkmayacak şekilde ayarlanabiliyor.
    4-6. Viteste 70 ile giderken araç Hız kaybetmiyor,motor bayılmıyor.Dolayısıyla vites düşürmek gerekmiyor .Bu viteste gaz verdiğinde motor bayılmadan çabuk toparlıyor.Bu söylediğim diğer vitesler içinde geçerli .
    3-Cruise Kontrole alışmak zaman alacak .Extra bir özellik koymuşlar,vites değişimlerinde Cruise kontrol devreden çıkmayacak şekilde ayarlanabiliyor.Yani bu mantıksızlığın giderilmesi güzel olmuş. + aldı benden.
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Bugünkü tecrübelerim;
    1-Şehirler arası yakıtım 5.5 oldu
    2- Virajlarda yol tutuş B7 den başarılı
    3-Cruise Kontrole alışmak zaman alacak .Extra bir özellik koymuşlar,vites değişimlerinde Cruise kontrol devreden çıkmayacak şekilde ayarlanabiliyor.
    4-6. Viteste 70 ile giderken araç Hız kaybetmiyor,motor bayılmıyor.Dolayısıyla vites düşürmek gerekmiyor .Bu viteste gaz verdiğinde motor bayılmadan çabuk toparlıyor.Bu söylediğim diğer vitesler içinde geçerli .
    3-Cruise Kontrole alışmak zaman alacak .Extra bir özellik koymuşlar,vites değişimlerinde Cruise kontrol devreden çıkmayacak şekilde ayarlanabiliyor.Yani bu mantıksızlığın giderilmesi güzel olmuş. + aldı benden.

13. offline
    ertugrul27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ertuğrul
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    27ARD07

[QUOTE=A

alanların çoğu galerici yada bu işin ticaretini yapanlar.bireysel kişiler bekler,inceler,eksiklerin giderilmesini bekler
    [QUOTE=A

alanların çoğu galerici yada bu işin ticaretini yapanlar.bireysel kişiler bekler,inceler,eksiklerin giderilmesini bekler

15. offline
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

[QUOTE=ertugrul27;318505][QUOTE=A

alanların çoğu galerici yada bu işin ticaretini yapanlar.bireysel kişiler bekler,inceler,eksiklerin giderilmesini bekler[/QUOTE]
    aracı görmeden ben ve 3 arkadaşım kapora verip aracı bekliyoruz. Sivas'ta 22 araç satıldı ve sahiplerini bekliyor
    [QUOTE=ertugrul27;318505][QUOTE=A

alanların çoğu galerici yada bu işin ticaretini yapanlar.bireysel kişiler bekler,inceler,eksiklerin giderilmesini bekler[/QUOTE]
    aracı görmeden ben ve 3 arkadaşım kapora verip aracı bekliyoruz. Sivas'ta 22 araç satıldı ve sahiplerini bekliyor

17. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Araç satmaz diyen arkadaşlar,benim çevremde bende dahil birçok kişi var 2015 bekleyen.Abartmayım şöyle bir sayıyorum 25-30 u buluyor.Galerici bir sürü kişi var 3er 5er araç çeken 2015 olarak. Ben Bayiye paranın tamamını teklif ettiğim halde 2 araç için onuda kabul etmiyor.mart sonu gelecek 2015 ler galiba.Bu arada premıum markaların ilk çıkdıkları andaki boş modelleri ve fiyatları ile karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.Bu paralara premıum almak hayal.Premıum dediklerimi hariç passat parasına daha iyisi varsa öğrenmek isterim.Bugün bir 508 e 105000 lira istiyorlar,çıkacak mondeoda bu paranın asagısına olmaz,alınırmı bir kumar ikinci elinin olma ihtimali var ama tabiki düşük hyundaı,kıa vs...Alım satımda max. koruma sağlayacak,konforu ve yakıt ekonomisi passat gibi olacak?eksiklikleri bir sürü tabiki forumda ayrıntıları ile var bir çoguda dogru ama alternatif ??
    Konu serdarsancak tarafından (14 12 2014 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: Düzeltme
    Araç satmaz diyen arkadaşlar,benim çevremde bende dahil birçok kişi var 2015 bekleyen.Abartmayım şöyle bir sayıyorum 25-30 u buluyor.Galerici bir sürü kişi var 3er 5er araç çeken 2015 olarak. Ben Bayiye paranın tamamını teklif ettiğim halde 2 araç için onuda kabul etmiyor.mart sonu gelecek 2015 ler galiba.Bu arada premıum markaların ilk çıkdıkları andaki boş modelleri ve fiyatları ile karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.Bu paralara premıum almak hayal.Premıum dediklerimi hariç passat parasına daha iyisi varsa öğrenmek isterim.Bugün bir 508 e 105000 lira istiyorlar,çıkacak mondeoda bu paranın asagısına olmaz,alınırmı bir kumar ikinci elinin olma ihtimali var ama tabiki düşük hyundaı,kıa vs...Alım satımda max. koruma sağlayacak,konforu ve yakıt ekonomisi passat gibi olacak?eksiklikleri bir sürü tabiki forumda ayrıntıları ile var bir çoguda dogru ama alternatif ??

19. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    52. Hafta teslimler 22 sinden sonra teslim edilmeye baslanacaktir
    Tabii GEMİ BATMAZ İSE

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Dün yanaşan bir gemi var bu hafta sonuna doğru araçlar teslim olur

Sent from my iPhone using Tapatalk
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    52. Hafta teslimler 22 sinden sonra teslim edilmeye baslanacaktir
    Tabii GEMİ BATMAZ İSE

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Dün yanaşan bir gemi var bu hafta sonuna doğru araçlar teslim olur

21. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

canek Nickli Üyeden Alıntı
    Cengiz Bey b7 comfort dizel Balıkesir Yağcı'da varmış.Bir bakın isterseniz
    Balıkesir Yağçı dan araç alaksan mutalaka aracın boyasını çok iyi incelenmesi gerekli, çalışanlar orda araçlara hiç acımıyorlar, toz içinde araçları direk bezlerle siliyorlar.
    Araçlar hare hare bez çizikleri içinde. Aldıkdan sonra fark ederseniz cila ile gidermeye çalışıyorlar ama cila yapan şahış aracı yıkattırmadan tozlu tozlu cilalama yaptığıiçin daha fazla çizilmesine neden oluyor. İtiraz ettiğinizde Hem suçlu hem güçlü senderomuna girip sizi kara listeye alıyorlar, yüzünüze bakmıyorlar.
       canek Nickli Üyeden Alıntı
    Cengiz Bey b7 comfort dizel Balıkesir Yağcı'da varmış.Bir bakın isterseniz
    Balıkesir Yağçı dan araç alaksan mutalaka aracın boyasını çok iyi incelenmesi gerekli, çalışanlar orda araçlara hiç acımıyorlar, toz içinde araçları direk bezlerle siliyorlar.
    Araçlar hare hare bez çizikleri içinde. Aldıkdan sonra fark ederseniz cila ile gidermeye çalışıyorlar ama cila yapan şahış aracı yıkattırmadan tozlu tozlu cilalama yaptığıiçin daha fazla çizilmesine neden oluyor. İtiraz ettiğinizde Hem suçlu hem güçlü senderomuna girip sizi kara listeye alıyorlar, yüzünüze bakmıyorlar.

23. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Araç satmaz diyen arkadaşlar,benim çevremde bende dahil 30 un üzerinde kişi 2015 bekliyor.Bayiye paranın tamamını teklif ettiğim halde 2 araç için onuda kabul etmiyor.mart sonu gelecek 2015 ler galiba.Bu arada premıum markaların ilk çıkdıkları andaki boş modelleri ve fiyatları ile karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.Bu paralara premıum almak hayal.Premıum dediklerimi hariç passat parasına daha iyisi varsa öğrenmek isterim.Bugün bir 508 e 105000 lira istiyorlar,çıkacak mondeoda bu paranın asagısına olmaz,alınırmı bir kumar ikinci elinin olma ihtimali var ama tabiki düşük hyundaı,kıa vs...Alım satımda max. koruma sağlayacak,konforu ve yakıt ekonomisi passat gibi olacak?
    Nasıl bir çevreniz var arkadaşım 30 kişi passat bekliyorsunuz.
    30 dan fazla kişi olup aynı duyguyu paylaşınca heycanda hat safhadadır. :-)
       serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Araç satmaz diyen arkadaşlar,benim çevremde bende dahil 30 un üzerinde kişi 2015 bekliyor.Bayiye paranın tamamını teklif ettiğim halde 2 araç için onuda kabul etmiyor.mart sonu gelecek 2015 ler galiba.Bu arada premıum markaların ilk çıkdıkları andaki boş modelleri ve fiyatları ile karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.Bu paralara premıum almak hayal.Premıum dediklerimi hariç passat parasına daha iyisi varsa öğrenmek isterim.Bugün bir 508 e 105000 lira istiyorlar,çıkacak mondeoda bu paranın asagısına olmaz,alınırmı bir kumar ikinci elinin olma ihtimali var ama tabiki düşük hyundaı,kıa vs...Alım satımda max. koruma sağlayacak,konforu ve yakıt ekonomisi passat gibi olacak?

25. offline
    ertugrul27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ertuğrul
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    27ARD07

hayırlı olsun.sizde ticaret yapmıyorsunuzdur eminim
    hayırlı olsun.sizde ticaret yapmıyorsunuzdur eminim

27. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bugun Üsküdar da comfortline araç gördüm adam almış biniyor havasıda 1500 araçta Pırıl Pırıl yanıyor millet Durmuş resmini çekiyor altın Çamura düşünce değerini kaybetmezmiş passat her zaman passattır araç ayırtanlar yorumlara takılıp moral bozmasın hayırlı olsun Güle güle kullansın

Bugun Üsküdar da comfortline araç gördüm adam almış biniyor havasıda 1500 araçta Pırıl Pırıl yanıyor millet Durmuş resmini çekiyor altın Çamura düşünce değerini kaybetmezmiş passat her zaman passattır araç ayırtanlar yorumlara takılıp moral bozmasın hayırlı olsun Güle güle kullansın

29. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Bir kısmı doktor ve ecZacılar bir kısmıda esnaf.esnaf dediklerim arasında galericilerde var.zaten bu sayıyı abartan galericiler çünkü onlar araç sayısını artırarak güzel indirim alıyorlar.liste fiyatına beklemeden 2015 almak isteyenlerde müşterileri oluyor arz talep durumu.
    Bir kısmı doktor ve ecZacılar bir kısmıda esnaf.esnaf dediklerim arasında galericilerde var.zaten bu sayıyı abartan galericiler çünkü onlar araç sayısını artırarak güzel indirim alıyorlar.liste fiyatına beklemeden 2015 almak isteyenlerde müşterileri oluyor arz talep durumu.

31. offline
    baybaykal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Merhaba, ben de 2 hafta kadar once maslak dogus otodan tungten giri renkli trendline siparis ettim. tek bu kalmıstı. 52. hafta gelecekmiş.
    Merak ettiğim
    *Bana sadece %1 indirim yaptılar. Sizler de de durum benzer mi?
    *Bir de bu arac 2014 model olacak. 2015 model için Yeni siparis verenler de aynı fiyattan mi alıyorlar aracı? Eger oyleyse beklenebilir, en azından 2015 model aracı satmak daha kolay kolay olur ilerde, yanılıyor muyum?

Cevaplarınızı rica ediyorum. Cok anlamam bu işlerden çünkü. "En ucuz passattan istiyorum" deyince trendline var dediler, zaten bi tek renk varmıs. onu alayım dedim gectim
    Merhaba, ben de 2 hafta kadar once maslak dogus otodan tungten giri renkli trendline siparis ettim. tek bu kalmıstı. 52. hafta gelecekmiş.
    Merak ettiğim
    *Bir de bu arac 2014 model olacak. 2015 model için Yeni siparis verenler de aynı fiyattan mi alıyorlar aracı? Eger oyleyse beklenebilir, en azından 2015 model aracı satmak daha kolay kolay olur ilerde, yanılıyor muyum?

Cevaplarınızı rica ediyorum. Cok anlamam bu işlerden çünkü. "En ucuz passattan istiyorum" deyince trendline var dediler, zaten bi tek renk varmıs. onu alayım dedim gectim

33. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

baybaykal Nickli Üyeden Alıntı
    Merak ettiğim

Mutlaka daha fazlasını yaptıkları müşterileri vardır bir zorlayın bence.
    Merak ettiğim

Mutlaka daha fazlasını yaptıkları müşterileri vardır bir zorlayın bence.

35. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Merak ettiğim

2015 araçlar için fiyatların ne olacağı belli değil.Aynı da kalabilir ,düşebilir,artabilir ....
    Merak ettiğim

2015 araçlar için fiyatların ne olacağı belli değil.Aynı da kalabilir ,düşebilir,artabilir ....

37. offline
    marasliozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Özkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Selamlar. beyaz renk comfortline manuel aracımı 52. hasta teslim alacağım, bayiide sadece uranüs grisi bir araç gördüm, açıkcası pek hoşuma gitmedi, aramızda beyaz renk araç teslim alan varmı? varsa fotoğraf paylaşabilirmi?
    Selamlar. beyaz renk comfortline manuel aracımı 52. hasta teslim alacağım, bayiide sadece uranüs grisi bir araç gördüm, açıkcası pek hoşuma gitmedi, aramızda beyaz renk araç teslim alan varmı? varsa fotoğraf paylaşabilirmi?

39. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Arkadaşlar BEYAZ TRENDLİNE 125 ps manuel (68.500 tl olan) araç arıyorum. Varmı bildiğiniz acaba? Yılbaşı öncesi teslim bulunabilirmi???
    Arkadaşlar BEYAZ TRENDLİNE 125 ps manuel (68.500 tl olan) araç arıyorum. Varmı bildiğiniz acaba? Yılbaşı öncesi teslim bulunabilirmi???

41. offline
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

52. hafta BEYAZ TRENDLİNE bekleyen varmı ???

43. offline
    murat10138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    06 HB 5499

Toplam 130 adet beyaz gelecegi soylendi
    Toplam 130 adet beyaz gelecegi soylendi

45. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    benzinli bilmiyorumda dizel olarak 52.hafta 6 tane beyaz gelicek
       EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    benzinli bilmiyorumda dizel olarak 52.hafta 6 tane beyaz gelicek

47. offline
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Ya inanın Harvard Mavi Comfort.125-Man.içi bej aracım 52. hafta gelecek ama hala içime sinmiyor. Yorumları okudukça sanki bu araca (Higline alamıyorsan) bu kadar para bağlamak yanlış gelmeye başladı. B 7.5 yakıştırmaları bile yapıldı. Diğer markaları almaktansa bari Passat olsun Trend olsun varsın en azından fazla para vermediğimden içime sinsin diye düşünmeye başladım. Hatta Trendline Beyaz aracını 52.hafta alacak olanlar isterse değişmeyi düşünmeye başladım. Çok kararsızım . Lütfen fikir verirmisiniz.
    Ya inanın Harvard Mavi Comfort.125-Man.içi bej aracım 52. hafta gelecek ama hala içime sinmiyor. Yorumları okudukça sanki bu araca (Higline alamıyorsan) bu kadar para bağlamak yanlış gelmeye başladı. B 7.5 yakıştırmaları bile yapıldı. Diğer markaları almaktansa bari Passat olsun Trend olsun varsın en azından fazla para vermediğimden içime sinsin diye düşünmeye başladım. Hatta Trendline Beyaz aracını 52.hafta alacak olanlar isterse değişmeyi düşünmeye başladım. Çok kararsızım . Lütfen fikir verirmisiniz.

49. offline
    wassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

o gri göğüs yüzünden trend comforttan daha mantıklı hale geliyor, hele cc sonradan takılabilirse bence koltuk kalitesi hariç bir fark kalmayacak.
    o gri göğüs yüzünden trend comforttan daha mantıklı hale geliyor, hele cc sonradan takılabilirse bence koltuk kalitesi hariç bir fark kalmayacak.

51. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Comfortline alınmaz, şurası uyduruk, burası kaydırık diyen arkadaşlarımdan 79.000 TL'ye (indirimsiz fiyat) bir alternatif önermelerini rica edebilir miyim?
    Comfortline alınmaz, şurası uyduruk, burası kaydırık diyen arkadaşlarımdan 79.000 TL'ye (indirimsiz fiyat) bir alternatif önermelerini rica edebilir miyim?

53. offline
    Burockth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Comfortu trendle bir yaptınız ya valla helal olsun. Highline gerçekten on numara ama comfort jantıyla, daha büyük olan comp media ile bile çok farklı trendden. Abartıyorsunuz biraz bence.
    Comfortu trendle bir yaptınız ya valla helal olsun. Highline gerçekten on numara ama comfort jantıyla, daha büyük olan comp media ile bile çok farklı trendden. Abartıyorsunuz biraz bence.

55. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

wassat Nickli Üyeden Alıntı
    Trendin göğüs de gri değil mi?
       wassat Nickli Üyeden Alıntı
    Trendin göğüs de gri değil mi?

57. offline
    wassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

galiba biraz daha koyu gri. comp media büyüklük farkı 1.5 inch.
    Konu wassat tarafından (14 12 2014 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: ekleme
    galiba biraz daha koyu gri. comp media büyüklük farkı 1.5 inch.

59. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Yüzüme bakmasinlar Dogus a bayiyi şikayet edince yüzüme bakarlar

Yüzüme bakmasinlar Dogus a bayiyi şikayet edince yüzüme bakarlar