buarada kimse yanlış düşünmesin lütfen passatı kötülemek yada begenmemek değil amacım..sonucta begenmemiş olsam kapora verip bir bucuk aydır beklemıyor olmazdım..ama hepimizin ortak düşüncesi budur emınım " bıktık artık bezdirdiler" birbucuk aydır spariş numaramı alamadım ..nisan başı teslim mayıs haziran oldu..ve en çok zoruma giden şey ise " highline alıyosunuz ama arac tamamen boş ve sırf sizi soymak için en ufak detayı bile opsiyon haline getirmişler..ALLAH aşkına 130 bin tl para ödeyip mirrorlink ide mi opsiyon olarak alalım..veya yeni çıkmış fiyatı yeni belirlenmiş ve zaten pahalı olan bir araca %3.5 zam gelmesi çileden çıkarıyor insanlar..neyse çok sitemvari yazarak vaktinizi almak istemiyorum ama en azından içimde uhte kalmasın dıye satış temsilcisini arayıp eze eze ve onların pişkin üslubuna benzer bir şekilde kaporamı alacam...
ama forum üyerlerinden rica ederek bu konu hakkında yorumlarını beklıyorum lütfen.
90 bin tl karşılıgında 1.6 dizel highline cam tavanlı passatmı yoksa 114bin tl(%2 bayi indirimi hariç) karşılığında mercedes c 200 1.6 dizel amg full paket mi ? (bu arada ötv indirimli alacağım için 5 yıl aracı kullanmak zorundayım..aradakı 24 bin tl ye değermi sizce ????
teşekkür ediyorum herkese