Burada benim açtığım konunun sınırları çerçevesinde görüşlerinizi bildirip, siz de tavsiye, öneri, görüş ve fikirlerinizi bildirirseniz çok daha isabetli olur.
Yoksa insanların "sen bana bunu dedin, ben sana ..... dedim, admin sen bana şunu yaptın" muhabbeti olacaksa burası karşılıklı atışmaya döner ve bu konunun hiç bir anlamı kalmaz, sonunda da ADMİN kırmızı renkli büyük puntolarıyla son mesajı yazıp konuyu kilitler.
Eğer ne dediğimi anlıyorsanız birbirinize atışmayı burada noktalayın, alıp veremediğiniz varsa ÖZEL MESAJ yolunu kullanın.
Onun dışında zaten Mehmet sen bu konuya gelmeden önce yine bu konuda forumun astığım astık, kestiğim kestik forum olmaması yönünde abilerimiz fikir ve tecrübelerini bildirmişti, sen de bunlara değinmişsin, yukarıda örnek olarak olması ve UYGULANMASI gereken konuları bildirmişsin; ELLERİNE SAĞLIK. Ama biraz uslubuna daha dikkat edersen, karşılıklı atışmaya dönüşmeyecek şekilde yazışırsan sevinirim. (Benim senden ricamdır) Bu konunun da kapanmasını istemiyorum çünkü. Eninde sonunda adminler bu konuyu okuyacak ve sıkıntımız olan konularda bizi dinleyeceklerdir...(diye düşünüyorum)

Ben burada yapılan saygısızlığa, ayrımcılığa ve haksızlığa dikkat çekmeye çalışıyorum. Konu hiç önemli değil az hit almış çok hit almış bunlar farazi şeyler..Ama en önemlisi o konu içerisine o güne kadar emek harcamış yazı yazmış resim koymuş kişiler mağdur olmaktadır ve zan altına konulmaktadır.. Bir başlığa birisi bir içerik koydu diye birileri şikayet etti diye herkes cezalandırılmaz, konu kapatılmaz.. kapatılacaksa haklı nedenleri müspet delilleriyle birlikte ortaya açıklıkla konulmalıdır! Kavga çıkmıştır herkes birbirine girmiştir küfürün biri bin para gidiyordur konuyu kapatırsın veya uygunsuz davranışı uyarıda bulunduğun halde o kişi veya kişiler ISRARLA devam ettiriyordur kapatırsın. Onun haricinde iyi ben birisine gıcık olayım yönetime mesaj çekim veya tel. açayım diyim ki ya bu ne kapazelik baksana şu konuda neler oluyor lütfen müdahale et diyim o da gitsin konuyu kapatsın bu ne ya..
konu kapatılmasının nedeni biri uygunsuz bir içerik koydu diye olamaz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bak bu haksızlığı nasıl anlarsın biliyormusun bir gün senin açmış olduğun bir konuya ben bir uygunsuz içerik koyayım bakalım konun kapatılacak mı o zaman anlarız neyin ne olduğunu...Kimse haklı çıkartmaya çalışmıyor kendini.. Zaten Mehmet cezasını aldı Yönetim olarak görevini yaptın benim ve diğerlerinin ne alakası var bu olayla bizim ne günahımız var diyoruz ama malesef olayın inceliğini anlamıyorsun neyse tecrübesizliğine veriyorum..
Koyu yere dikkatini çekerim.Ulen ne videoymuş vallaha ya.
"