Burada benim açtığım konunun sınırları çerçevesinde görüşlerinizi bildirip, siz de tavsiye, öneri, görüş ve fikirlerinizi bildirirseniz çok daha isabetli olur.
Yoksa insanların "sen bana bunu dedin, ben sana ..... dedim, admin sen bana şunu yaptın" muhabbeti olacaksa burası karşılıklı atışmaya döner ve bu konunun hiç bir anlamı kalmaz, sonunda da ADMİN kırmızı renkli büyük puntolarıyla son mesajı yazıp konuyu kilitler.
Eğer ne dediğimi anlıyorsanız birbirinize atışmayı burada noktalayın, alıp veremediğiniz varsa ÖZEL MESAJ yolunu kullanın.
Onun dışında zaten Mehmet sen bu konuya gelmeden önce yine bu konuda forumun astığım astık, kestiğim kestik forum olmaması yönünde abilerimiz fikir ve tecrübelerini bildirmişti, sen de bunlara değinmişsin, yukarıda örnek olarak olması ve UYGULANMASI gereken konuları bildirmişsin; ELLERİNE SAĞLIK. Ama biraz uslubuna daha dikkat edersen, karşılıklı atışmaya dönüşmeyecek şekilde yazışırsan sevinirim. (Benim senden ricamdır) Bu konunun da kapanmasını istemiyorum çünkü. Eninde sonunda adminler bu konuyu okuyacak ve sıkıntımız olan konularda bizi dinleyeceklerdir...(diye düşünüyorum)