2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Benim baktığım c.line tam boydu ama zaten eskiden de tam boydu diyerek çekmedim resmini. Keşke çekseymişim
    ben de çekmedim ama açıp baktım tam boy janttı ve alüminyumdu ama etrafında köpük yoktu..
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Benim baktığım c.line tam boydu ama zaten eskiden de tam boydu diyerek çekmedim resmini. Keşke çekseymişim
    ben de çekmedim ama açıp baktım tam boy janttı ve alüminyumdu ama etrafında köpük yoktu..

3. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Bı arada ben çok yorum yapmicam b8 için 2 gün sonra gidip b8 alırsam mahçup olurum sonra Eklenti 17422

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Aynı benim B7 2.0 TDI gibi duruyo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
       Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Bı arada ben çok yorum yapmicam b8 için 2 gün sonra gidip b8 alırsam mahçup olurum sonra Eklenti 17422

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Aynı benim B7 2.0 TDI gibi duruyo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

beyaz güvercin Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar peki neden acaba B8 de ilk gelenler hep,,,Gri,Siyah ve Mavi geldi acaba? Buna bir fikir yürüten varmı acaba? Örneğin Beyaz neden önce gelmedi?
    Ben şimdi düşündüğü,mü söyliyeyim...Bakalım sizde aynı fikirde,misiniz?
    Şimdi öncelikle nasılsa ben yeni bir kasa, Passat yapmışım ve insanlar ilk 3 ay üşüşecekler başına ve %90 elimdeki,leri satıcam
    böyle 3 ayı geçirmiş olacağım diye düşündüler...ilk üç ay full bir şekilde elimdekini insanlar nasıl olsa alacaklar...Satışlar yavaşladığında gitmeyecek renkleri bile...

3 Ay geçtikten sonrada Beyaz,ı zaten prim yapar düşücesi ile toplum yine alacak,,bende arabamı ilk 6 ay full bir şekilde satacağım...
    Bunu düşünmüş olabilirler,mi acaba bu satış departmenin,den sorumlu müdürler? Ne dersiniz? ...
    Yoksa Almanlar kendi, zevklerine göre düşünüp,,en güzel renkler bunlar,,önce bunlarımı çıkartalım diye düşündüler?
    Abi beyaz standart bir renk ama diğerleri bugüne kadarki renklerden farklı o yüzden daha iyi satış olur mu düşüncesi ile ilk gelen partilerle halkın nabzını ölçmeye yönelik bir satış politikası izliyor olabilirler şu an için
    Arkadaşlar peki neden acaba B8 de ilk gelenler hep,,,Gri,Siyah ve Mavi geldi acaba? Buna bir fikir yürüten varmı acaba? Örneğin Beyaz neden önce gelmedi?
    Ben şimdi düşündüğü,mü söyliyeyim...Bakalım sizde aynı fikirde,misiniz?
    Şimdi öncelikle nasılsa ben yeni bir kasa, Passat yapmışım ve insanlar ilk 3 ay üşüşecekler başına ve %90 elimdeki,leri satıcam
    böyle 3 ayı geçirmiş olacağım diye düşündüler...ilk üç ay full bir şekilde elimdekini insanlar nasıl olsa alacaklar...Satışlar yavaşladığında gitmeyecek renkleri bile...

3 Ay geçtikten sonrada Beyaz,ı zaten prim yapar düşücesi ile toplum yine alacak,,bende arabamı ilk 6 ay full bir şekilde satacağım...
    Bunu düşünmüş olabilirler,mi acaba bu satış departmenin,den sorumlu müdürler? Ne dersiniz? ...
    Yoksa Almanlar kendi, zevklerine göre düşünüp,,en güzel renkler bunlar,,önce bunlarımı çıkartalım diye düşündüler?
    Abi beyaz standart bir renk ama diğerleri bugüne kadarki renklerden farklı o yüzden daha iyi satış olur mu düşüncesi ile ilk gelen partilerle halkın nabzını ölçmeye yönelik bir satış politikası izliyor olabilirler şu an için

7. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Doğuş'un listesinde aşağıdaki bilgi veriliyor, Almanya'da zaten çoğu araç (konumuz olduğu için: Passat) yedek lastiksiz alınıyor. Biz Türkler yolda kalma ve çekicinin gelmemesi korkusu, kandırılma ve kazıklanma kaygısı, soyulma ve biraz da kaçırılma tedirginliği nedeni ile ne olur ne olmaz mutlaka yanımızda işe yarar YEDEK LASTİK isteriz, biraz babamızdan ve amcamızdan gördüğümüz bir durum, ama Almanya'da pek kimse almaz, opsiyon olarak alınabiliyor, onlar daha çok KIŞ LASTİĞİ ve ona uygun TENEKE JANT veya nadiren HAFİF ALAŞIM JANT alıyorlar, onun yerine yedek lastik havuzu boş kalıyor, içine DynAudio veya Volkswagen Sound sisteminin BASS BOX yerleştiriliyor.

Diyebilirim ki YEDEK LASTİK biraz da TÜRKİYE'ye özel geliyor, kimse yedek lastiksiz almak istemiyor çünkü, ayrıca TAM BOY AVADANLIK kuralı da bu nedenle halen geçerli, biz yol kenarında şişirme kiti ile uğraşamayız herhalde. Şimdi TAM BOY olunca da bagaj tabanı mecburen biraz kalkmak (yüksekmek) zorunda ve bu da daha az bagaj hacmi demek, yani B6/B7'de bu standarttı, oraya 5 kg'lik şeker çuvalını veya 2 kova dana etini koyabilirsin, rahatlıkla alır, B8'de bunu daraltmış, yükseklik bakımından, bu defa tam boy yedek lastik koyunca da orası 5 cm havaya kalkmak zorunda, aynısı zamanında FORD MONDEO'da vardı ve beğenmemiştim, arabada köpük mü taşıyacağım?

Bazı B8 kasa COMFORTLINE'lar tam boy (orijinal ebatta) alüminyum jantlı yedek lastikle geliyor galiba, onun yerine yer tasarruflu çelik jantla gelirse arkadaşlar bir resim çeksinler lütfen, onların bagajı daha büyük olacak.
    aynen öyle gözlerimle gördüm de çekmedim foto ama etrafı bomboştu..
    Doğuş'un listesinde aşağıdaki bilgi veriliyor, Almanya'da zaten çoğu araç (konumuz olduğu için: Passat) yedek lastiksiz alınıyor. Biz Türkler yolda kalma ve çekicinin gelmemesi korkusu, kandırılma ve kazıklanma kaygısı, soyulma ve biraz da kaçırılma tedirginliği nedeni ile ne olur ne olmaz mutlaka yanımızda işe yarar YEDEK LASTİK isteriz, biraz babamızdan ve amcamızdan gördüğümüz bir durum, ama Almanya'da pek kimse almaz, opsiyon olarak alınabiliyor, onlar daha çok KIŞ LASTİĞİ ve ona uygun TENEKE JANT veya nadiren HAFİF ALAŞIM JANT alıyorlar, onun yerine yedek lastik havuzu boş kalıyor, içine DynAudio veya Volkswagen Sound sisteminin BASS BOX yerleştiriliyor.

Diyebilirim ki YEDEK LASTİK biraz da TÜRKİYE'ye özel geliyor, kimse yedek lastiksiz almak istemiyor çünkü, ayrıca TAM BOY AVADANLIK kuralı da bu nedenle halen geçerli, biz yol kenarında şişirme kiti ile uğraşamayız herhalde. Şimdi TAM BOY olunca da bagaj tabanı mecburen biraz kalkmak (yüksekmek) zorunda ve bu da daha az bagaj hacmi demek, yani B6/B7'de bu standarttı, oraya 5 kg'lik şeker çuvalını veya 2 kova dana etini koyabilirsin, rahatlıkla alır, B8'de bunu daraltmış, yükseklik bakımından, bu defa tam boy yedek lastik koyunca da orası 5 cm havaya kalkmak zorunda, aynısı zamanında FORD MONDEO'da vardı ve beğenmemiştim, arabada köpük mü taşıyacağım?

Bazı B8 kasa COMFORTLINE'lar tam boy (orijinal ebatta) alüminyum jantlı yedek lastikle geliyor galiba, onun yerine yer tasarruflu çelik jantla gelirse arkadaşlar bir resim çeksinler lütfen, onların bagajı daha büyük olacak.
    aynen öyle gözlerimle gördüm de çekmedim foto ama etrafı bomboştu..

9. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Yeni Seat Leonlardaki led farların uzunlarının çok yetersiz olduğunu söylüyorlar ayrıca kısasının da xenon kadar iyi olmadığını..umarım bunda dediğin gibidir.
    LED'den çalmışlardır.
    Yeni Seat Leonlardaki led farların uzunlarının çok yetersiz olduğunu söylüyorlar ayrıca kısasının da xenon kadar iyi olmadığını..umarım bunda dediğin gibidir.
    LED'den çalmışlardır.

11. offline
    estelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

lewent Nickli Üyeden Alıntı
    aracın detaylı pdf katalog linki varmı arkadaslar

Tesekkurler

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Vw nin sitesinde E broşür bolumunde var ordan indirebilirsin
       lewent Nickli Üyeden Alıntı
    aracın detaylı pdf katalog linki varmı arkadaslar

Tesekkurler

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Vw nin sitesinde E broşür bolumunde var ordan indirebilirsin

13. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    %2 yaptilar bana hatta bir bayi %3 e zorlarim dedi

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Banada %1.5 söz verdiler. %2 karla çalışılıyormuş zaten .Bu doğruysa %3 e zorlayamazlar. Kar oranı kaç gerçekten bilen varmı?
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    %2 yaptilar bana hatta bir bayi %3 e zorlarim dedi

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Banada %1.5 söz verdiler. %2 karla çalışılıyormuş zaten .Bu doğruysa %3 e zorlayamazlar. Kar oranı kaç gerçekten bilen varmı?

15. offline
    xyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bilal
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 T
    Yılı
    2003

ben led farlı leon kullanıyorum, hiç sıkıntı yok gayet şık ve başarılı led farlar.
    ben led farlı leon kullanıyorum, hiç sıkıntı yok gayet şık ve başarılı led farlar.

17. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    benim bildiğim bayi kar oranı ortalama sıfır araçlarda %5, VW de daha düşük olabilir doğuş politikasından dolayı ancak emin olun %2 den yüksektir.
    benim bildiğim bayi kar oranı ortalama sıfır araçlarda %5, VW de daha düşük olabilir doğuş politikasından dolayı ancak emin olun %2 den yüksektir.

19. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Taner Bey HARVARD MAVİ - COMFORTL. resim için teşekkür ederim. Eğer başka Harvard- Comf. gerçek araç resimleri olursa paylaşırmısınız. Bu rengi az görüyoruz.
    Taner Bey HARVARD MAVİ - COMFORTL. resim için teşekkür ederim. Eğer başka Harvard- Comf. gerçek araç resimleri olursa paylaşırmısınız. Bu rengi az görüyoruz.

21. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Jantlar hakkında konuşurken:

- Çelik Jant = Piyasada Teneke, Demir, Kara ve Ağır jant olarak geçen, üzerine plastik kapak takılan siyah renkli delikli ucuz olan gösterişsiz jant.
    - Hafif Alaşım Jant = Piyasada yanlış algılama ve çarpık ifade ile haksız yere "çelik" jant olarak adlandırılan ürün, adı "çelik" değil, "hafif alaşım".

B8 kasa PASSAT
    - Trendline = Tam Boy Çelik Jant (bkz. yukarıdaki "Çelik" ifadesi)
    - Comfortline = Yer Tasarruflu Çelik Jant (bkz. yukarıdaki "Çelik" ifadesi)
    - Highline = Tam Boy Hafif Alaşım Jant (bkz. yukarıdaki "Hafif Alaşım" ifadesi).

Bu nedenle Trendlne ve Highline'a yedek latik (stepne) çerçevesinde tam boyun yarattığı yükseklikten ötürü KÖPÜK DOLGU vardır.
    Jantlar hakkında konuşurken:

- Çelik Jant = Piyasada Teneke, Demir, Kara ve Ağır jant olarak geçen, üzerine plastik kapak takılan siyah renkli delikli ucuz olan gösterişsiz jant.
    - Hafif Alaşım Jant = Piyasada yanlış algılama ve çarpık ifade ile haksız yere "çelik" jant olarak adlandırılan ürün, adı "çelik" değil, "hafif alaşım".

B8 kasa PASSAT
    - Trendline = Tam Boy Çelik Jant (bkz. yukarıdaki "Çelik" ifadesi)
    - Comfortline = Yer Tasarruflu Çelik Jant (bkz. yukarıdaki "Çelik" ifadesi)
    - Highline = Tam Boy Hafif Alaşım Jant (bkz. yukarıdaki "Hafif Alaşım" ifadesi).

Bu nedenle Trendlne ve Highline'a yedek latik (stepne) çerçevesinde tam boyun yarattığı yükseklikten ötürü KÖPÜK DOLGU vardır.

23. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İnşallah arkadaşıma B7 kasa (!) 2014 model 1.6 TDI 7-DSG PASSAT VARIANT COMFORTLINE dışı Beyaz içi Siyah alacağız. Hemen teslim, sadece son bir defa karar vermek için süre istedi.
    İnşallah arkadaşıma B7 kasa (!) 2014 model 1.6 TDI 7-DSG PASSAT VARIANT COMFORTLINE dışı Beyaz içi Siyah alacağız. Hemen teslim, sadece son bir defa karar vermek için süre istedi.

25. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

barış kardeşim; hani bir reklam var ya kekimi ye beni yeme diye. sende onlara aynen böyle de. kekimi yeyin ama beni yemeyin kardeşim de . % 2 le çalışıyormuş. oldu 100000 tl ye araba sat 500 tl para kazan. ayda 1000 araç satmaları lazım o zaman. birde sene sonun da extra aldıkları primlerde var bunların. o yüzden sene sonlarında kota doldurmak için biraz daha fazla indirim yapabiliyorlar.
    barış kardeşim; hani bir reklam var ya kekimi ye beni yeme diye. sende onlara aynen böyle de. kekimi yeyin ama beni yemeyin kardeşim de . % 2 le çalışıyormuş. oldu 100000 tl ye araba sat 500 tl para kazan. ayda 1000 araç satmaları lazım o zaman. birde sene sonun da extra aldıkları primlerde var bunların. o yüzden sene sonlarında kota doldurmak için biraz daha fazla indirim yapabiliyorlar.

27. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

efebado Nickli Üyeden Alıntı
    taner bey harvard mavi - comfortl. Resim için teşekkür ederim. Eğer başka harvard- comf. gerçek araç resimleri olursa paylaşırmısınız. Bu rengi az görüyoruz.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.35.48.jpg
Görüntüleme: 315
Büyüklüğü:  83.2 KB (Kilobyte)
ID:	17425Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.50.18.jpg
Görüntüleme: 305
Büyüklüğü:  88.9 KB (Kilobyte)
ID:	17426Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.51.03.jpg
Görüntüleme: 303
Büyüklüğü:  95.0 KB (Kilobyte)
ID:	17427Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.36.02.jpg
Büyüklüğü:  73.5 KB (Kilobyte)
ID:	17428

1.4 tsi act 150 hp highline .isterseniz videosuda var...
       efebado Nickli Üyeden Alıntı
    taner bey harvard mavi - comfortl. Resim için teşekkür ederim. Eğer başka harvard- comf. gerçek araç resimleri olursa paylaşırmısınız. Bu rengi az görüyoruz.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.50.18.jpg
Görüntüleme: 305
Büyüklüğü:  88.9 KB (Kilobyte)
ID:	17426Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.51.03.jpg
Büyüklüğü:  95.0 KB (Kilobyte)
ID:	17427Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2014-12-04 12.36.02.jpg
Büyüklüğü:  73.5 KB (Kilobyte)
ID:	17428

1.4 tsi act 150 hp highline .isterseniz videosuda var...

29. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

Günaydın İsmail!
    Evet anladım....Yani diyorsun,ki beyaz standart,,(Belki sonra sedefli bile gelebilir)...Ama diğer renkler,,bazıları yeni renkler,,yani ton farkları olanlar var...
    Nabız yoklamak için önce bunlar......
    Günaydın İsmail!
    Evet anladım....Yani diyorsun,ki beyaz standart,,(Belki sonra sedefli bile gelebilir)...Ama diğer renkler,,bazıları yeni renkler,,yani ton farkları olanlar var...
    Nabız yoklamak için önce bunlar......

31. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

bencede piyasanın nabzını ölçüyorlar klasik renkler her zaman satılır zaten ama önce farklı renkler sonra klasik renkler gelecek muhtemelen satış politikası...
    bencede piyasanın nabzını ölçüyorlar klasik renkler her zaman satılır zaten ama önce farklı renkler sonra klasik renkler gelecek muhtemelen satış politikası...

33. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Motor-Talk sitesinde çok sayıda B8 alan/alacak kişi fikrini beyan etti ve HİÇKİMSE (!) [!] {!} beyaz renk almadı, hiç kimse...

koray02 Nickli Üyeden Alıntı
    Motor-Talk sitesinde çok sayıda B8 alan/alacak kişi fikrini beyan etti ve HİÇKİMSE (!) [!] {!} beyaz renk almadı, hiç kimse...

koray02 Nickli Üyeden Alıntı

35. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

cnytsny Nickli Üyeden Alıntı
    Ve işte kara sahinimiz...
    1000 devirden sonra tam gaz....
    Şoför çekmecesi kaplı...
    Vites geçişleri mükemmel...
    Içi çok ama çok konforlu...ki ben 1.93 cm boyundayim.
    Hayırlı,uğurlu Olsun Arkadaşım...Güle,güle kullanın....
       cnytsny Nickli Üyeden Alıntı
    Ve işte kara sahinimiz...
    1000 devirden sonra tam gaz....
    Şoför çekmecesi kaplı...
    Vites geçişleri mükemmel...
    Içi çok ama çok konforlu...ki ben 1.93 cm boyundayim.

37. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

ozaman şöyle bişey olabilir her yerde her markada beyaz çok sattı artık insanlar heryerde beyaz görmekten sıkıldı ve başka renklere kayıyorlar...
    ozaman şöyle bişey olabilir her yerde her markada beyaz çok sattı artık insanlar heryerde beyaz görmekten sıkıldı ve başka renklere kayıyorlar...

39. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

%3 daha önce araç aldigim St söyledi ama söz vermedi zorlarim demişti

%3 daha önce araç aldigim St söyledi ama söz vermedi zorlarim demişti

41. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

B8 kasa ile ilgili bazı bilgiler ve güncellemeler:

-
    - hintere Fensterheber können bei CL/HL vom Fahrersitz aus gesperrt werden (Serie). (elektr. sperrbare Türen gibt's anscheinend nicht) - Arka kapı camları CL/HL'de sürücü tarafıdan engellenebiliyor (Standart). (elekt. kitlenir kapılar galiba yok)

taner abi bu arka kapıların ön taraftan kilitlenme olayı ops dahi olsa passat ta varmı.? alınabiliyormu. benim senin ufaklıkla aynı zamanda doğan kızım kapıyı sürekli açmaya çalışıyor. fluence aracımda standart olan bu kilit sistemi malesef aile aracı olan passat ta yok .
    B8 kasa ile ilgili bazı bilgiler ve güncellemeler:

-
    - hintere Fensterheber können bei CL/HL vom Fahrersitz aus gesperrt werden (Serie). (elektr. sperrbare Türen gibt's anscheinend nicht) - Arka kapı camları CL/HL'de sürücü tarafıdan engellenebiliyor (Standart). (elekt. kitlenir kapılar galiba yok)

taner abi bu arka kapıların ön taraftan kilitlenme olayı ops dahi olsa passat ta varmı.? alınabiliyormu. benim senin ufaklıkla aynı zamanda doğan kızım kapıyı sürekli açmaya çalışıyor. fluence aracımda standart olan bu kilit sistemi malesef aile aracı olan passat ta yok .

43. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

b7 de de ilk çıktığında kara meşe, ismini unuttuğum açık kahve olan lansman rengi ilk defa piyasaya sürülmüştü ve satmıştı da daha sonradan bu renkleri pek göremedik.
    araçlara ilginin bu kadar fazla olması da çok normal. megane 3 çıktığında bile gelen ilk parti 1000 araç kapış kapış satılmıştı. daha sonraki zaman da ise aman aman bir satış adedi yakalayamadı. ilk çıktığın da bir hevesle araca ilgi her zaman çok olur. passat gibi bir araç devamın da da satacaktır tabi ama bu kadar ilgi de görmeyecektir.
    b7 de de ilk çıktığında kara meşe, ismini unuttuğum açık kahve olan lansman rengi ilk defa piyasaya sürülmüştü ve satmıştı da daha sonradan bu renkleri pek göremedik.
    araçlara ilginin bu kadar fazla olması da çok normal. megane 3 çıktığında bile gelen ilk parti 1000 araç kapış kapış satılmıştı. daha sonraki zaman da ise aman aman bir satış adedi yakalayamadı. ilk çıktığın da bir hevesle araca ilgi her zaman çok olur. passat gibi bir araç devamın da da satacaktır tabi ama bu kadar ilgi de görmeyecektir.

45. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

Her arabanın bir rengi var, B6 Passat'ta da beyaz çok nadir vardı. Gri renk B6 Passatların sayısı inanilmaz fazla idi. B8 de de beyaz az görülecek muhtemelen.
    Her arabanın bir rengi var, B6 Passat'ta da beyaz çok nadir vardı. Gri renk B6 Passatların sayısı inanilmaz fazla idi. B8 de de beyaz az görülecek muhtemelen.

47. offline
    Erdinç karaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    erdinç
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    06hvp53

Teşekkürler inşallah ocak ötv zammi var deniliyo bayilerdede konuşuluyo inşallah zam öncesi aliriz.
    Teşekkürler inşallah ocak ötv zammi var deniliyo bayilerdede konuşuluyo inşallah zam öncesi aliriz.

49. offline
    tuncel79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İhsan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34HD8358

Nar kırmızısı benim favori rengim.
    Nar kırmızısı benim favori rengim.

51. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

nar kırmızı sıfır ken gerçekten çok hoş bir renk . ama ben bu aracı 2 sene sonra düşünemiyorum. bence siyah tan bile kullanımı daha zor. üstelik 3700 tl lik fark ta gerçekten çok fazla. almanya da aynı parayken doğuş bu renge neden 3700 tl istedi anlamadım.
    nar kırmızı sıfır ken gerçekten çok hoş bir renk . ama ben bu aracı 2 sene sonra düşünemiyorum. bence siyah tan bile kullanımı daha zor. üstelik 3700 tl lik fark ta gerçekten çok fazla. almanya da aynı parayken doğuş bu renge neden 3700 tl istedi anlamadım.

53. offline
    dracarys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Furkan
    Yer
    Isparta
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Bu Crimson Red ile nar kırmızısı aynı mı?

55. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Evet, ikisi de aynı renk.

dracarys Nickli Üyeden Alıntı
    Evet, ikisi de aynı renk.

dracarys Nickli Üyeden Alıntı

57. offline
    cnytsny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür ederim üstadım. Hep beraber güzel günlerde inşallah. ..
    Teşekkür ederim üstadım. Hep beraber güzel günlerde inşallah. ..

59. offline
    BoraSigorta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    halil
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

abi şoför koltuğuna oturunca dikiz aynası yolun ortasında kalıyor mu b7 gibi , yoksa oturma pozisyonu daha aşağıda mı ?
    abi şoför koltuğuna oturunca dikiz aynası yolun ortasında kalıyor mu b7 gibi , yoksa oturma pozisyonu daha aşağıda mı ?