Arkadaşlar ürünü tam olarak çözmüş değilim, ancak aracımda bluetooth donanım eksikliğini fazlasıyla hissediyordum,
Bu ürün bu sıkıntımı giderdi.
Cihaz hakkında merak edilenlere gelince ;
Şoför koltuğunda oturan kişinin konuşmaları net olarak karşı tarafa gidiyor, burada sorun yok.
Yalnız yolcu koltuğunda oturan kişi telefon görüşmesi yaptığında karşı taraf sesin derinden geldiğini söylüyor, ama konuşmalarınızı net olarak anlıyor.
Aracın arka tarafını özellikle test etmedim, ama araç full dolu iken arka taraftan da görüşme yapma imkanı oluyor, ancak ses normal mi gidiyor, derinden mi gidiyor, onu bilmiyorum, bunu ayrıca test etmek gerekir.
Karşı tarafın sesi size son derece net bir şekilde geliyor, bunda hiç bir sıkıntı yok, aksine son derece muntazam.
Fiscon Bluetooth aracın yol bilgisayarıyla ve RCD 510 ile tam uyumlu.
Araca telefonu tanıttığınızda cihaz telefon rehberini otomatik olarak hem RCD 510’dan hem de yol bilgisayarından görüyor.
Cihazın bunun dışında kullanışlı özellikleri de mevcut.
RCD 510 üzerine 6 telefon kaydedip direk görüşme imkanına sahipsiniz.
Bunun dışında Search ( Arama tuşu ), Cevapsız çağrı, Gelen arama ve Giden aramaları gördüğünüz ekranda mevcut, buraya yazamadığım bir kaç özellik daha mevcut.
Kısacası cihaz son derece kullanışlı.
Cihazın mikrofonu orijinal yerine tavan aydınlatmasının olduğu yere yapıldı, kablolarda kapı içlerinden geçirildi.
Cihazı tam olarak çözmüş değilim, biraz daha incelemem gerekiyor,
Yolcu tarafından karşı tarafa derinden giden ses Bluetooth cihazının SETUP ayarlarından oynama yapılarak düzeltilebilir belki,
Şoför kabininde zaten bir sorun yok, son derece net görüşme yapabiliyorsunuz.
Araçta şu anda eksikliğini hissettiğim tek şey sesli kontrol.
Başka da bir eksiğim yok aracımda.
Biraz daha zaman geçsin, biraz daha profesyonel RNS 510 sürümleri piyasaya çıksın, onlardan bir tane alıp aracın içinde son aksesuar değişikliğini gerçekleştireceğim,
Şimdilik beklemede kalmayı tercih ediyorum, RCD 510 beni bir müddet daha götürür.