Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Hiç sorma abi, doğalgaz çalışması hala devam ediyor. Valla yol bilgisayarında 9 litreyi falan görünce hoşuma gidiyor hep 10-11 litre civarı yakıyoruz.
Hiç sorma abi, doğalgaz çalışması hala devam ediyor. Valla yol bilgisayarında 9 litreyi falan görünce hoşuma gidiyor hep 10-11 litre civarı yakıyoruz.
Eline sağlık Yasin,Bugün Trafik te cektigim Videolar. Erdem Polis arabasi BMW 520d Touring
. Gecince aklima sen geldin
.
Bu arada Trafikte beklerken bir tane Beyaz Passat Variant duruyordu yanimda. Egsoz dumani aracin altinda duruyordu ilgimi cekti daha sonra az önüme gecti bir baktim Egsozu yok arkada. Arac 1.4 TSI EcoFuel yani CNG Gazli aracmis
. Alttan duman cikinca sanki arac yaniyormus gibi oluyor
. O Araci Video da göreceksiniz. Part 2 ye bakin.
Seninle yolculuk etmiş kadar oldum.
Videolar çok güzel.
Eline sağlık Yasin,Bugün Trafik te cektigim Videolar. Erdem Polis arabasi BMW 520d Touring
. Gecince aklima sen geldin
.
Bu arada Trafikte beklerken bir tane Beyaz Passat Variant duruyordu yanimda. Egsoz dumani aracin altinda duruyordu ilgimi cekti daha sonra az önüme gecti bir baktim Egsozu yok arkada. Arac 1.4 TSI EcoFuel yani CNG Gazli aracmis
. Alttan duman cikinca sanki arac yaniyormus gibi oluyor
. O Araci Video da göreceksiniz. Part 2 ye bakin.
Seninle yolculuk etmiş kadar oldum.
Videolar çok güzel.
Bu dediğin şekilde dur kalklı trafik ve maximum 40 km hızla benim 170 HP Passat 8.5 litre civarı yakıyordu Izzet.
Bu dediğin şekilde dur kalklı trafik ve maximum 40 km hızla benim 170 HP Passat 8.5 litre civarı yakıyordu Izzet.
Yakıt tüketiminin az olması için elinizde serçe varmış gibi hareket etmeniz gerekir,Vallahi o zaman ben cok iyi biryerde yasiyorum diyelim.
Saka felan hersey kullanima bagli.
Cüneyt abim araca bindiginde cok yakiyor demisti ama Cüneyt abim DSG yi kullanmasini bilemedi. Yani istedigin km ye en cabuk sekilde ulasip daha sonra Gaza hafifce kus tüyü gibi basacaksin ki arac az yaksin. Dimi Cüneyt abim
![]()
Fazla sıkmayın, öldürür,
Serbest bırakmayın, kaçar.
Biz Yasinin aracını kullanırken gaza biraz fazla bastık,
Yakıt tüketimi fazla oldu aracın.
Sonra Yasin söyledi abi gaza az bas diye,
Yasinin dediğini yaptık, tüketim normale döndü.
Yakıt tüketiminin az olması için elinizde serçe varmış gibi hareket etmeniz gerekir,Vallahi o zaman ben cok iyi biryerde yasiyorum diyelim.
Saka felan hersey kullanima bagli.
Cüneyt abim araca bindiginde cok yakiyor demisti ama Cüneyt abim DSG yi kullanmasini bilemedi. Yani istedigin km ye en cabuk sekilde ulasip daha sonra Gaza hafifce kus tüyü gibi basacaksin ki arac az yaksin. Dimi Cüneyt abim
![]()
Fazla sıkmayın, öldürür,
Serbest bırakmayın, kaçar.
Biz Yasinin aracını kullanırken gaza biraz fazla bastık,
Yakıt tüketimi fazla oldu aracın.
Sonra Yasin söyledi abi gaza az bas diye,
Yasinin dediğini yaptık, tüketim normale döndü.
Merhaba arkadaşlar. Bayadır foruma giremiyorum. Şu sıralar yoğunum biraz. Bayramda Çanakkaleye gittim. Giderken gece yolculuk yaptım mecburen. 8000k xenonların ne kadar berbat olduğunu iyice anlamış oldum. Şimdi 4300k ampul almak istiyorum. Nerden bulabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Bayadır foruma giremiyorum. Şu sıralar yoğunum biraz. Bayramda Çanakkaleye gittim. Giderken gece yolculuk yaptım mecburen. 8000k xenonların ne kadar berbat olduğunu iyice anlamış oldum. Şimdi 4300k ampul almak istiyorum. Nerden bulabilirim?
GittiGidiyor üzerinden alabilirsiniz.
GittiGidiyor üzerinden alabilirsiniz.
açılın baltacı Tursun paşa gelmiş![]()
![]()
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (17 11 2011 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.
bekıyorum![]()
200,000'de çok olur yahu, b8'e kadar sürsün bence![]()
masallahi var sükrü abim. Allah nazarlardan korusun. Sifir kokusu gittiyse is kötü demektir
![]()
masallahi var sükrü abim. Allah nazarlardan korusun. Sifir kokusu gittiyse is kötü demektir
![]()
En çok km yapan kim ?![]()
Corsa 6 aylık 20.500 km'de
Passat 1.5 aylık en son 2.150 km'deydi şimdiye 2.500 olmuştur.
En çok km yapan kim ?![]()
Corsa 6 aylık 20.500 km'de
Passat 1.5 aylık en son 2.150 km'deydi şimdiye 2.500 olmuştur.