Cuma günü beni rahatsiz etmeyin Randevum var

Saat 15:30 dan 17:30 a kadar yeni AUDI A6 Limousine 2.0 TDI 177HP Multitronic i yollarda sürüyor olacagim

. Rezervasyon yapildi.
Simdi Audi den geliyorum, 3 Saat ten beri Audi A6 Sedan ve Avant a bakip bakip durdum. Motor kaputunu actim kapattim, 4 kapinin 4 ünü actim bindim. Kapilari kapattim kendimi icine oturdum, Annemi de götürdüm onuda arkaya attim koltugumu kendime göre ayarladim. Daha sonra Audi A6 Sedan Modeline karar verdim. Kesinlikle Bagaj da degisen birsey yok yani 3.000 € farka degmiyor. Onun yerine baska opsiyonlar sectim

. Daha sonra Saticiya gidip kendi aracimi Yarattim ve 10% Indirim aldim Liste Fiyatina, Leasing yaparsam 5 + 5 veya Kredi ile alirsam 9 + 1 indirim yapiyor yani 10% indirim. Adam bundan asagiya inemem diyor araba daha 4 haftadir Piyasada diyor

.
Benim Konfigurasyonum a göre aracin son Fiyati Opsiyonlar ile birlikte, 54.215,00 € dan 48.794 € düsüyor + 8.000 €uro ön ödeme ile 40.794 € yapiyor. Leasing aylik i ise AUDI Full Kasko Sigortasi ile 558 €uro Aylik yapiyor ! Su anda Passat a 450 € Sigorta ile birlikte ödüyorum yani 100 €uro fazlalik olacak bana

. Yani tam ödeyecegim sekilde. Audi Ingolsstadt tan teslim alacagim araci ama onada 580 € istiyor. Audi 200 € daha pahali ama adam VW Autostadt ile farkini anlatti. Kisaca özetleyim, Audi Ingolsstadt ta Wolfsburg a ek olarak Restaurant ta yanimda getirdigim 4 kisiye 3 Yollu Menü Yiyecek (Wolfsburg da VW 30 € yiyecek parasi veriyordu sadece), kisiye özel ilgilenme yani 1 kisi ile geziyorsun tesisi (VW de grup halinde gidiyorduk), ve Premium marka oldugu icin birazda üstüne para eklemisler oldumu 580 €

. Ya belki ben o parayi vermek istemiyorum, ayrica Ingolsstadt bana daha da uzak

. Ama Gül ü seven dikenine katlanirmis

.
Asagidaki dökümanlarda detayli bilgiler yer aliyor;
Siparis Opsiyonlarim;
Yazdigim gibi Sedan oluyor ve Sedan oldugu icin Deri Alcantara Gri Dösemeli Spor Koltuklar 4 Yollu ve Side Assist + pre sense Sistemini eklettirdim

.
Audi A6 Limousine 2.0 TDI 130kW (177HP) Multitronic
Dis Renk: Ibis Beyazi
Ic Renk: Titan Grisi - Titan Grisi / Demir Grisi - Titangrisi / Demir Grisi Ay Gümüsü
- adaptive light incl. yolda süzülen Isik ayari
Isik Asistani
LED Arka Farlar
Yükseklik Ayari
Far Yikama Sistemi
Viraj Farlari ve Hiza göre ayarlayan Farlar
Xenon Plus
- Alcantara / Deri Kombinasyonu
- Aluminyum 8Jx18 5 V Design li Jantlar, 245/45 R18 Tekerlek ile
- Ambiyans Isiklandirma Paketi (disinda Kapi Kolu alti isiklandirma dahil ve tüm dis isiklandirma dahil)
- Audi side assist ve pre sense rear, Kön nokta Asistani
- Dis Aynalar elektronik isitmali, ayarlamali, katlamali ve her iki tarafi otomatik karartmali
- Teknoloji Motor yazisi eklenmiyor
- Telefon Sistemi Bluetooth
- Ic dikiz aynasi otomatik karartmali
- MMI Navigasyon Sistemi Plus MMI Touch lu
Audi Sound Sistemi
Bluetooth Baglanti yeri
Sürücü Bilgilendirme Sistemi "FIS" 7" Renkli Ekran
Orta Kol dayama
MMI Touch
MMI
MMI Navigasyon Plus
- Multifonksiyon Deri Direksyonu 3 kollu ve Vites degistirme kollari ile birlikte
- Park Asistani kendi park edebilen sistem ve Cevre gösterim sistemi "OPS"
- Jant Vidalari Sifreli Anahtar
- Arka Koltuk yatiyor
- Arka Camlar karartilmis (Privacy Cam)
- Ön Koltuk isitmasi
- Spor ön Koltuklar
4 Yollu Bel Destegi
Spor Koltuklar önde
Simdilik bu kadar, yarin VW ye gidip Banka da Passat in kac para borcu kalmis ögrenmem gerekiyor, Cuma günü aracim degerlendirmeye girecek ve hersey cok olumlu cikarsa Nisan Ayi siparis edecegim eger üretim 6 Ay sürüyorsa Ocak ayinda siparis verecegim. Ilk basta saticininda dedigi gibi Passat in durumu ne olacak, degecekmi degmeyecekmi

. Cok hesap isi var anlayacaginiz

.