Ilk basta Logo haklisin ama bir yere kadar.
Forum ne icin ? Bilgi Paylasimi icin ve tabiki tartismalar icin. Ama tartismanin bir siniri vardir, yani tartisma yapilir ama bu sadece bir tartisma ile kalir. Cünkü Forumda bilgileri tartismadan da ögrenilir, simdi benim bilmedigimi sen senin bilmedigini ben söylerim ufak bir tartisma cikar. Simdi ben bir sey yazarsam herkez "hee" haklisin derse (hakli olmadigim halde) bu Forumun mantigi nerede, ben belki hatali yaziyorum ve kimse düzeltmiyor

. Ama birde tartisirken Kalp kirmak vardir iste bu en kötüsü ve üzücü bir olay.
Burada bir Aile yiz. Ismail abimi de cok severim abim gibi benimsemisimdir ve Izzet i de severim arkadasim gibi severim. Yani simdi onlarin tartismasi beni ve Aile deki herkezi cok üzmüstür. Benim anlamadigim bir kiytirik Volkswagen Kul yapisi olan bir Otomobil icin kalp kirmak degermi ? Ismail abim ve Izzet beni yanlis anlamayin her ikinizi diger arkadaslar gibi sevip saydigim icin kavga etmenizi istemiyorum.
Benim yasim 24 buradaki cogu kisi yasca büyük, benim saygim onlara sonsuzdur. Onlarin deneyimleri ve Hayat bilgileri benden kat ve kat üstündür. Benden büyük biri yazarken severim ve sayarim ve yazdiklarini dikkatle okur ciddiyete alirim. Hepinizi cok iyi taniyorum kimin ne isi yaptigini biliyorum ama benim icin yaptigi is önemli degil benim icin herkez burada benim bir Ailem. Herkez ile hergün burada yazisiyorum, bir cogunuz ile PM den yazisiyorum, bir cogunuzu tanistim elini siktim hos sohbet ettik. Burada sizler icin gece gündüz buradayim yazisiyorum aldigim bilgileri sizlere sunuyorum cok vakit harciyorum. Bunun icin para almiyorum, tek sizlere sonsuz sevgimden ve saygimdan kaynaklaniyor bu. Lütfen bu tartisma burada kalsin Forum a devam edelim