Ne S-Tronic nede Multitronic alirim Audi den. S-Tronic e gücüm yetmez, Multitronic gücüm yeter ama zirt pirt bozulmasi beni yine magdur ettirecek. En iyisi 177HP ye gidecek olan secenek Manuel Sanzimandir yine

.
Ama Liste Fiyatim 48.000 degil 50.000 €uro dur

. Malesef 12.000 €uro sirf Opsiyona gidiyor, en pahalis MMI Navigasyon Plus sistemidir icinde

. Su aracta karar kildik ve ciddi ce seneye almaya planlandi arac, Passat i elden cikarirsam Nisan ayinda, cikaramazsam Ekim aylarinda Siparisi veriyoruz.
Aracim söyle olacak,
Audi A6 Avant 2.0 TDI 6-Vites 130(177) kW(PS) EU5
Dis Renk: Ibis Beyazi
Ic Koltuklar ve Rengi: Kumas Effekt, Titangrisi
Kokpit: demir Grisi - titan grisi
Hali: titan grisi
38.500,00 EUR
Opsiyonlar
adaptive light inklusive gleitender Leuchtweitenregulierung (Adaptif Isik Yolu takip Viraj ve otomatik hiza duyarli Bi-Xenon Farlari LED Gündüz farlari ile birlikte)
1.840,00 EUR
Aluminium-Gussräder im 5-V-Speichen-Design, Größe 8 J x 18 mit Reifen 245/45 R 18 (Aluminyum Jantlar 5-V Kollu tasarimi, 8 J x 18 245/45 R 18 Tekerler)
1.600,00 EUR
Ambientebeleuchtung (Ambiyans Isiklandirma Paketi)
570,00 EUR
Audi side assist inklusive pre sense rear (Audi Side Assist Kör Nokta ve Sollama takip asistani ve Pre Sense arka sistemi)
500,00 EUR
Außenspiegel elektrisch anklappbar, beidseitig automatisch abblendend (Dis yan Aynalar elekt. katlanir ve her iki tarafi otomatik kararmali)
490,00 EUR
Bluetooth-Autotelefon online (Bluetooth Araba Telefonu Online)
890,00 EUR
Einparkhilfe plus (Parkyardimi Plus)
780,00 EUR
Entfall Technologie-Schriftzug (Arka Bagajda Motor Teknoloji yazisi istenmiyor)
0,00 EUR
Innenspiegel automatisch abblendend (Ic Dikiz aynasi otomatik karariyor)
0,00 EUR
Komfortklimaautomatik 4-Zonen (Komfort Klima Otomatik 4 Bölgeli ön ve arka birbirinden farkli ayarlaniyor)
650,00 EUR
Kraftstoffbehälter 75 Liter (Yakit Deposu 75 Litre büyütülüyor)
110,00 EUR
MMI Navigation plus mit MMI touch (MMI Navigasyon plus MMI Touch ekranli)
3.500,00 EUR
Multifunktions-Sportlederlenkrad im 3-Speichen-Design (3 Kollu Spor Multifonksiyon Deri Direksyonu)
115,00 EUR
Rücksitzlehne umklappbar (Arkaliklar katlaniyor)
310,00 EUR
Scheiben abgedunkelt (Privacy Verglasung) (Arka Camlar karartilmis)
450,00 EUR
Sitzheizung vorn (Ön Koltuklar isitmali)
370,00 EUR
4-Wege-Lendenwirbelstütze (4 Yollu Bel Destegi)
280,00 EUR
Tüm Detaylalari ekledik, masaya oturdugumda Side Assist i cikarabilirim listeden (o olmasada olur) ve 4 Yollu Klima Sisteminide listeden cikarabilirim (Eger durum onu gerektirirse tabiki). Diger türlü Leasing yapacagim araci cünkü benim icin en iyisi Leasing hem Babamin dedigi gibi yapacagim 4 senede bir Araba degistirirsin Sifirini binersin diyor ve Masrafi olmaz hic olmaz (tüm Masraflar Leasing sirketine ait olacak Kontrol ögle yapilacak).
Ama Ambiyans isiklandirma icin VW de 170 €uro olan sey A6 icin 570 €uro olmasini cok terbiyesizce buluyorum