VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Risk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep YAZICI
    Yer
    İstanbul / Umraniye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Fiscon web sitesinde yeni Firmware yayınlamış. Fiscon Bluetooth kiti kullanan arkadaşlar en son sürüme geçebilirler. Bir laptop vasıtasıyla kolayca güncelleme yapabilirsiniz. Nasıl yapılacağı aşağıda bulunan PDF linkinde anlatılmış. Öğle arası elimde laptop otopark'ta attım yeni sürümü

http://www.fiscon-mobile.eu/support/..._update_en.pdf

Passat Turkiye
    Fiscon web sitesinde yeni Firmware yayınlamış. Fiscon Bluetooth kiti kullanan arkadaşlar en son sürüme geçebilirler. Bir laptop vasıtasıyla kolayca güncelleme yapabilirsiniz. Nasıl yapılacağı aşağıda bulunan PDF linkinde anlatılmış. Öğle arası elimde laptop otopark'ta attım yeni sürümü

http://www.fiscon-mobile.eu/support/..._update_en.pdf

Passat Turkiye

3. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Recep abim peki yenilikler neler getiriyor ? Onuda yazarsa bilgiler icin iyi olur
    Recep abim peki yenilikler neler getiriyor ? Onuda yazarsa bilgiler icin iyi olur

5. offline
    Risk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep YAZICI
    Yer
    İstanbul / Umraniye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    Yenilikler yada bugfix ler hakkında sitede bir bilgiye raslamadım. Belkide ben görememişimdir. Öyle yada böyle güncel olmak lazım
    Yenilikler yada bugfix ler hakkında sitede bir bilgiye raslamadım. Belkide ben görememişimdir. Öyle yada böyle güncel olmak lazım

7. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Amerika Passat daha ciddi sekilde Sportip duruyor, ön taraf a bittim .

b7 lerden sonra donanım olarak çok boş gözüküyor...
    ön tasarımda yeni jetta gibi resmen..
    bu araç resmen jetta long
    Amerika Passat daha ciddi sekilde Sportip duruyor, ön taraf a bittim .

b7 lerden sonra donanım olarak çok boş gözüküyor...
    ön tasarımda yeni jetta gibi resmen..
    bu araç resmen jetta long

9. offline
    PassatComfortline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus A.
    Yer
    Antalya
    Model
    Caddy
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2007

Arkadaşlar artık Passat B5 mizi satıyoruz İlan verdim ve yayınlanmasını bekliyoruz.
    Arkadaşlar artık Passat B5 mizi satıyoruz İlan verdim ve yayınlanmasını bekliyoruz.

11. offline
    oziie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Körler sağırlar birbirini ağırlar
    Körler sağırlar birbirini ağırlar

13. offline
    ibrahimtopaktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İbrahim
    Yer
    Kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Arrow Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    İbrahim, hoşgeldin kardeş.
    highlight temayı seç bi de chrome üzerinden çalıştır siteyi olay biter.
    Hoşbulduk abi sağol.
    Bilgi için sağol. Düzene girdi site çok şükür şimdi
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    İbrahim, hoşgeldin kardeş.
    highlight temayı seç bi de chrome üzerinden çalıştır siteyi olay biter.
    Hoşbulduk abi sağol.
    Bilgi için sağol. Düzene girdi site çok şükür şimdi

15. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Simdi eve geldim, 2 sokak ileride Mahallemizde cok büyük yangin var. Ev yaniyor, 2 defa patlama oldu. Polis, Itfaiye ve Ambulans dolu sokak. Eve zor geldim, yanan evde oturanlara allah yardimcilari olsun.
    Simdi eve geldim, 2 sokak ileride Mahallemizde cok büyük yangin var. Ev yaniyor, 2 defa patlama oldu. Polis, Itfaiye ve Ambulans dolu sokak. Eve zor geldim, yanan evde oturanlara allah yardimcilari olsun.

17. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

allah yardimcilari olsun..
    allah yardimcilari olsun..

19. offline
    ibrahimtopaktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İbrahim
    Yer
    Kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Arrow Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Hayırdır İnşallah Yasin. Tanıdığın birilerinin evimi yoksa? Son durum hakkında bilgin varmı? Neden çıkmış, ölü falan varmı? Yazık olmuş Allah yardımcıları olsun.
    Hayırdır İnşallah Yasin. Tanıdığın birilerinin evimi yoksa? Son durum hakkında bilgin varmı? Neden çıkmış, ölü falan varmı? Yazık olmuş Allah yardımcıları olsun.

21. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Allah'ın verdiği aklı sonuna kadar kullanıp, bu dünyaya büyük bir iz bırakıp giden Steve Jobs'a Allah'tan rahmet diliyorum , şahsım adına hayatımıza çok şey kattı, etrafımda bile o kadar çok ekmeğini yiyen varki gerçekten tarihe geçecek bir insan tekrar Allah'tan rahmet diliyorum...
    Konu Arguss tarafından (06 10 2011 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
    Allah'ın verdiği aklı sonuna kadar kullanıp, bu dünyaya büyük bir iz bırakıp giden Steve Jobs'a Allah'tan rahmet diliyorum , şahsım adına hayatımıza çok şey kattı, etrafımda bile o kadar çok ekmeğini yiyen varki gerçekten tarihe geçecek bir insan tekrar Allah'tan rahmet diliyorum...

23. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Toprağı bol olsun.İyi işler yapmış olabilir ama bizim inancımızda müslüman olduğunu bilmediğimiz birine Mekanı cennet olsun demek küfürdür.Eğer müslüman olduğunu biliyorsanız bende katılırım yazdıklarınıza ama değilse bu tür ifadeler çok sakıncalı.
    Tabi ben sadece islam dini açısından yazdım.O adamın kendi inancının mensuplarının ona "mekanı cennet olsun" demelerinde tabiki bir sakınca yok.
    Toprağı bol olsun.İyi işler yapmış olabilir ama bizim inancımızda müslüman olduğunu bilmediğimiz birine Mekanı cennet olsun demek küfürdür.Eğer müslüman olduğunu biliyorsanız bende katılırım yazdıklarınıza ama değilse bu tür ifadeler çok sakıncalı.
    Tabi ben sadece islam dini açısından yazdım.O adamın kendi inancının mensuplarının ona "mekanı cennet olsun" demelerinde tabiki bir sakınca yok.

25. offline
    alikadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ist
    Motor
    3.6 FSI Hayalim:)
    Yılı
    1990 öncesi

Thumbs up Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

solarapex Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar;

Camlara açık renk (1 numara) film yaptıracağım.Amacım görüntüden ziyade kızımın arkada otururken güneşten korunması.Ziebart 649 lira istiyor (5 cam).Bu liste fiyatı.sanırım pazarlıkla biraz düşer.Sonax da 450 lira görünüyor.Başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Ucuz olup da 1-2 senede deforme olacak bişey istemiyorum.
    Teşekkür ederim.
    Öncelikle merhaba,
    ziebart'ın en açık tonu bile ısıyı %45kesiyor. UV'yi %99 blokladığını da söylemişlerdi.Sizin işinize yarar sanırım.
       solarapex Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar;

Camlara açık renk (1 numara) film yaptıracağım.Amacım görüntüden ziyade kızımın arkada otururken güneşten korunması.Ziebart 649 lira istiyor (5 cam).Bu liste fiyatı.sanırım pazarlıkla biraz düşer.Sonax da 450 lira görünüyor.Başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Ucuz olup da 1-2 senede deforme olacak bişey istemiyorum.
    Teşekkür ederim.
    Öncelikle merhaba,
    ziebart'ın en açık tonu bile ısıyı %45kesiyor. UV'yi %99 blokladığını da söylemişlerdi.Sizin işinize yarar sanırım.

27. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

ibrahimtopaktas Nickli Üyeden Alıntı
    Son durum gece gittim baktim bir tanidik felan oturmuyor orada Enistemin evi oraya yakin ama. Cok sükür ölü veya yarali yok, zaten bir dünya kadar Itfaiye, Polis ve Ambulans oradaydi. Sadece Ev cok yanmis o kadar .
       ibrahimtopaktas Nickli Üyeden Alıntı
    Son durum gece gittim baktim bir tanidik felan oturmuyor orada Enistemin evi oraya yakin ama. Cok sükür ölü veya yarali yok, zaten bir dünya kadar Itfaiye, Polis ve Ambulans oradaydi. Sadece Ev cok yanmis o kadar .

29. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Allah'ın verdiği aklı sonuna kadar kullanıp, bu dünyaya büyük bir iz bırakıp giden Steve Jobs'a Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, şahsım adına hayatımıza çok şey kattı, etrafımda bile o kadar çok ekmeğini yiyen varki gerçekten tarihe geçecek bir insan tekrar Allah'tan rahmet diliyorum...
    Allah rahmet eylesin Steve Jobs a. Peki neden ölmüs bir bilgisi olan varmi ?
    Allah'ın verdiği aklı sonuna kadar kullanıp, bu dünyaya büyük bir iz bırakıp giden Steve Jobs'a Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, şahsım adına hayatımıza çok şey kattı, etrafımda bile o kadar çok ekmeğini yiyen varki gerçekten tarihe geçecek bir insan tekrar Allah'tan rahmet diliyorum...

31. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

sivil Nickli Üyeden Alıntı
    Dikkat etmedim o anda dinini falan düşünemedim alışkanlıkla söylenen şeylerde, küfürdür ne demektir bende onu anlamadım yanlıştır, söylenmemesi gerek falan olması gerekirdi bence ben şimdi küfür mü ettik yani, Neyse yinede sağolun düzelteyim
       sivil Nickli Üyeden Alıntı
    Dikkat etmedim o anda dinini falan düşünemedim alışkanlıkla söylenen şeylerde, küfürdür ne demektir bende onu anlamadım yanlıştır, söylenmemesi gerek falan olması gerekirdi bence ben şimdi küfür mü ettik yani, Neyse yinede sağolun düzelteyim

33. offline
    Yer
    ist
    Motor
    Yılı
    1990 öncesi

Can Nickli Üyeden Alıntı
    Ben çektirirken yanında durdum aracın,kapı içleri komple söküldü. 2 tane cvida var sadece,gerisi klips.Tak tak yerinden çıkarıyorlar,iş bitince tak tak takıyorlar,vidalarını sıkıyorlar.1 yılı geçti en ufak tıkırtı bile yok.
    Benim bildiğim uygulama camlar, cam fitilleri, pandizotlar sökülmden yapılıyor.
       Can Nickli Üyeden Alıntı
    Ben çektirirken yanında durdum aracın,kapı içleri komple söküldü. 2 tane cvida var sadece,gerisi klips.Tak tak yerinden çıkarıyorlar,iş bitince tak tak takıyorlar,vidalarını sıkıyorlar.1 yılı geçti en ufak tıkırtı bile yok.
    Benim bildiğim uygulama camlar, cam fitilleri, pandizotlar sökülmden yapılıyor.

35. offline
    exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Meriç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008
    06mng81

bildiğim kadarıyla 2 çeşit film var
    1. içerden kapı içleri sökülmeden yapılan normal cam filmi
    2. kapı içleri sökülüp tüm camın kaplandığı güvenlikli cam filmi.
    Geçen hafta filmli camımı kırıp teybi çaldılar oradan biliyorum. Camı köşeden kırıp esneterek yanından çıkarıp arabanın yanına bırakmış hırsız. Cam tuz buz olmuş ama dağılmadan. Güvenlik filmi olsaydı camı çıkaramazdı diye düşünüyorum.
    bildiğim kadarıyla 2 çeşit film var
    1. içerden kapı içleri sökülmeden yapılan normal cam filmi
    2. kapı içleri sökülüp tüm camın kaplandığı güvenlikli cam filmi.
    Geçen hafta filmli camımı kırıp teybi çaldılar oradan biliyorum. Camı köşeden kırıp esneterek yanından çıkarıp arabanın yanına bırakmış hırsız. Cam tuz buz olmuş ama dağılmadan. Güvenlik filmi olsaydı camı çıkaramazdı diye düşünüyorum.

37. offline
    Yer
    ist
    Motor
    Yılı
    1990 öncesi

PassatComfortline Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun.
       PassatComfortline Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun.

39. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Kanser oldu Yasin.
    Bundan 15 gün önce son fotorafı diye yayınladıkları bir foto vardı adamcağız bitmişti zaten.
    Kanser oldu Yasin.
    Bundan 15 gün önce son fotorafı diye yayınladıkları bir foto vardı adamcağız bitmişti zaten.

41. offline
    theapocalypse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çağlar
    Yer
    Herhangi bir yer(Otomatik)
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Ben uzun yıllardır pankreas kanseri diye biliyorum. Kaç kere ameliyat oldu vs ama bir türlü tedaviler işe yaramadı.
    Ben uzun yıllardır pankreas kanseri diye biliyorum. Kaç kere ameliyat oldu vs ama bir türlü tedaviler işe yaramadı.

43. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bu arada İstanbul un kurtulusunu da unutmayalım...Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  kiz_kulesi_istanbul.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü:  27.0 KB (Kilobyte)
ID:	2334
    Bu arada İstanbul un kurtulusunu da unutmayalım...Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  kiz_kulesi_istanbul.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü:  27.0 KB (Kilobyte)
ID:	2334

45. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Yok estağfirullah zaten yerel bildiğimiz manada küfür değil kastettiğim dini manada küfür aynen sizinde sözettiğiniz gibi yanlış,söylenmemesi gereken,dinen uygun olmayan kelimeler sözler demektir.Siz Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun gibi sözler sarfedince acaba dedim bu adam müslüman kökenli filanmıydı diye düşündüm.Bir Suriyelilik gibi bir şeyi var ama müslüman olduğuna dair hiç bir bilgi bulamadım ve bunun üzerine nacizane kardeşimi uyarayım dedim.Bizim inancımızda müslümandan başkasına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun denemiyor.Sadece temenni edebiliriz "gayrimüslimdi ama çok iyi adamdı inşallah son anda da olsa iman ile ölmüş olsun "diye.Gayrimüslimlerin içinde çok iyi insanlar da var,insanlığa faydası dokunmuş en azından hiç bir zararı olmamış kişiler var ama bizim bunlar için temennimiz ancak "Allah hidayet versin yada Allah iman selameti vermiş olsun inşallah" olabilir . Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun gibi sözler sakıncalı olduğu için hatırlatma ihtiyacı duydum.

Lütfen bu yazdıklarımı bilgiçlik olarak değil nacizane bir bilgi paylaşımı olarak alınız..
    Yok estağfirullah zaten yerel bildiğimiz manada küfür değil kastettiğim dini manada küfür aynen sizinde sözettiğiniz gibi yanlış,söylenmemesi gereken,dinen uygun olmayan kelimeler sözler demektir.Siz Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun gibi sözler sarfedince acaba dedim bu adam müslüman kökenli filanmıydı diye düşündüm.Bir Suriyelilik gibi bir şeyi var ama müslüman olduğuna dair hiç bir bilgi bulamadım ve bunun üzerine nacizane kardeşimi uyarayım dedim.Bizim inancımızda müslümandan başkasına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun denemiyor.Sadece temenni edebiliriz "gayrimüslimdi ama çok iyi adamdı inşallah son anda da olsa iman ile ölmüş olsun "diye.Gayrimüslimlerin içinde çok iyi insanlar da var,insanlığa faydası dokunmuş en azından hiç bir zararı olmamış kişiler var ama bizim bunlar için temennimiz ancak "Allah hidayet versin yada Allah iman selameti vermiş olsun inşallah" olabilir . Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun gibi sözler sakıncalı olduğu için hatırlatma ihtiyacı duydum.

Lütfen bu yazdıklarımı bilgiçlik olarak değil nacizane bir bilgi paylaşımı olarak alınız..

47. offline
    yonga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Müslüman olsun veya olmasın, ebediyete intikal edenin ardından cennet mekanı dilemekte bir mahzur veya bir kısıtlama yoktur; adı üstünde dua ve dilektir. Sonucun ne olacağını sadece ve sadece Yüce Allah bilir. Onun bildiğinin dışındaki yorumlar ise beyhudedir.
    Müslüman olsun veya olmasın, ebediyete intikal edenin ardından cennet mekanı dilemekte bir mahzur veya bir kısıtlama yoktur; adı üstünde dua ve dilektir. Sonucun ne olacağını sadece ve sadece Yüce Allah bilir. Onun bildiğinin dışındaki yorumlar ise beyhudedir.

49. offline
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

"Muhakkak ki, âmenû olanlar ve yahudi, hristiyan ve sabii olanlardan kim, Allah'a ve ahiret gününe inandı ve ıslâh edici ameller işlediyse (nefsini tezkiye etti ise ), artık onların mükâfatları Rab'lerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmazlar."
    (Bakara 62)
    "Muhakkak ki, âmenû olanlar ve yahudi, hristiyan ve sabii olanlardan kim, Allah'a ve ahiret gününe inandı ve ıslâh edici ameller işlediyse (nefsini tezkiye etti ise ), artık onların mükâfatları Rab'lerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmazlar."
    (Bakara 62)

51. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Gayrimüslimler için Allah Rahmet eylesin cümlesi kullanılmaz. Genellikle Toprağı bol olsun yattığı yerde rahat uyusun falan denir. Zaten yabancı filmlere bakın onlarda
    çevirmede rahmet eylesin demezler. Sivil doğru söylüyor. Ancak gayrimüslim de bir kuldur ve akibetinin ne olacağını SADECE ALLAH BİLİR.
    Gayrimüslimler için Allah Rahmet eylesin cümlesi kullanılmaz. Genellikle Toprağı bol olsun yattığı yerde rahat uyusun falan denir. Zaten yabancı filmlere bakın onlarda
    çevirmede rahmet eylesin demezler. Sivil doğru söylüyor. Ancak gayrimüslim de bir kuldur ve akibetinin ne olacağını SADECE ALLAH BİLİR.

53. offline
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

İstemeyen bu ifadeyi kullanmasın; sadece başkalarını bu açıdan eleştirmesin.
    Bu arada; bu muhabbete konu şahıs için de Allah rahmetini ve bağışlayıcılığını esirgemez inşallah...
    İstemeyen bu ifadeyi kullanmasın; sadece başkalarını bu açıdan eleştirmesin.
    Bu arada; bu muhabbete konu şahıs için de Allah rahmetini ve bağışlayıcılığını esirgemez inşallah...

55. offline
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Özellikle yaz aylarında uzun yolda radyatör ızgaralarından içeri giren sinek-böcekler radyatöre sıkışıp kalıyorlar ve bunlar zaman içinde birikiyor. Bu dönemlerde hava girişlerine ilave bir tel ızgara (sinek teli gibi) takılması soğutma sistemine ve motora zarar verebilir mi?
    Özellikle yaz aylarında uzun yolda radyatör ızgaralarından içeri giren sinek-böcekler radyatöre sıkışıp kalıyorlar ve bunlar zaman içinde birikiyor. Bu dönemlerde hava girişlerine ilave bir tel ızgara (sinek teli gibi) takılması soğutma sistemine ve motora zarar verebilir mi?

57. offline
    Cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer

Arkadaşlar tekrar merhaba, tatilden döndüğümden beri fazlaca online olamadım, aktif katılım sağlayamadım.

Hala daha forumda ne var ne yok takip edebilmiş değilim, artık yavaş yavaş kaldığımız yerden okumaya çalışacağız.

Neyse, konuya dönelim.

Tatilimizi kısa süre içinde sonuçlandırdık, bu dönem içinde internetten uzak kaldık,

Ne var ne yok, pek takip edemedik.

Ankara-Eskişehir- Bursa- Balıkesir- Manisa- İzmir- Aydın- Nazilliyi kapsayan tatilimizi Denizli- Afyon- Ankara istikametini kullanarak sonuçlandırdık.

Eskişehir, Balıkesir, Denizli ve Manisada ufak bir şehir gezintisi yaptık,

Afyon ve Eskişehirde yemek molası verdik.

Egeli arkadaşlar çok şanslı, yeşillik ve deniz iç içe, insanın içini ferahlatan bir doğası var.

Seyahat ettiğimiz iller arasında en çok Bursa, İzmir ve Manisa görülmesi gereken yerler.

Manisada deniz olmamasına rağmen insanın içini ferahlatan bir doğası, hareketli bir çarşısı, sıcakkanlı insanları var.

Aynı zamanda yeşil bir şehir, bir nevi küçük İzmir.

İzmiri anlatmaya gerek yok zaten, bilen bilir,

Özellikle Karşıyaka çok nezih bir yer, doğa, deniz ve yeşilliğin üçünü aynı anda bulabiliyorsunuz.

Bursayı da bilen bilir, yeşil, doğası harika, türbeleriyle meşhur bir şehir.

Bu tatilimizde Yasin kardeşimizle tanışma imkanımız da oldu, çok sıcakkanlı bir arkadaşımız.

Yasin ile tanışmak güzeldi, arabasıyla küçük bir tur atma imkanımız oldu, aracını da kullandık, test ettik.
    Konu Cuneyt tarafından (06 10 2011 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
    Arkadaşlar tekrar merhaba, tatilden döndüğümden beri fazlaca online olamadım, aktif katılım sağlayamadım.

Hala daha forumda ne var ne yok takip edebilmiş değilim, artık yavaş yavaş kaldığımız yerden okumaya çalışacağız.

Neyse, konuya dönelim.

Tatilimizi kısa süre içinde sonuçlandırdık, bu dönem içinde internetten uzak kaldık,

Ne var ne yok, pek takip edemedik.

Ankara-Eskişehir- Bursa- Balıkesir- Manisa- İzmir- Aydın- Nazilliyi kapsayan tatilimizi Denizli- Afyon- Ankara istikametini kullanarak sonuçlandırdık.

Eskişehir, Balıkesir, Denizli ve Manisada ufak bir şehir gezintisi yaptık,

Afyon ve Eskişehirde yemek molası verdik.

Egeli arkadaşlar çok şanslı, yeşillik ve deniz iç içe, insanın içini ferahlatan bir doğası var.

Seyahat ettiğimiz iller arasında en çok Bursa, İzmir ve Manisa görülmesi gereken yerler.

Manisada deniz olmamasına rağmen insanın içini ferahlatan bir doğası, hareketli bir çarşısı, sıcakkanlı insanları var.

Aynı zamanda yeşil bir şehir, bir nevi küçük İzmir.

İzmiri anlatmaya gerek yok zaten, bilen bilir,

Özellikle Karşıyaka çok nezih bir yer, doğa, deniz ve yeşilliğin üçünü aynı anda bulabiliyorsunuz.

Bursayı da bilen bilir, yeşil, doğası harika, türbeleriyle meşhur bir şehir.

Bu tatilimizde Yasin kardeşimizle tanışma imkanımız da oldu, çok sıcakkanlı bir arkadaşımız.

Yasin ile tanışmak güzeldi, arabasıyla küçük bir tur atma imkanımız oldu, aracını da kullandık, test ettik.

59. offline
    Cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer

Site çok değişmiş,

Yazmakta zorlanıyorum, forum sayfası çok yavaşlamış, yazıyı da istediğim gibi dizayn ederek gönderemedim,

Şiir metni gibi olmuş,

Bu arada her sayfanın altında çıkan ayakkabı reklamı da çok rahatsız edici,

Tamam reklam olsun, ama bu şekilde rahatsız edici yerlere konmasın.

Gelir gelmez de bunları yazmak doğru değil ama,

Yine de yazmadan edemedim.
    Site çok değişmiş,

Yazmakta zorlanıyorum, forum sayfası çok yavaşlamış, yazıyı da istediğim gibi dizayn ederek gönderemedim,

Şiir metni gibi olmuş,

Bu arada her sayfanın altında çıkan ayakkabı reklamı da çok rahatsız edici,

Tamam reklam olsun, ama bu şekilde rahatsız edici yerlere konmasın.

Gelir gelmez de bunları yazmak doğru değil ama,

Yine de yazmadan edemedim.