Evet yarin ve Cuma günü Internete giremeyecegim icin bugünden yazayim;
Saygi deger Passatdaslarim, Agabeylerim, Arkadaslarim ve Kardeslerim hepinizin üzerinde
hakkim var ise Helal edin. Helal edip etmemek cok önemli birsey dir Passatdaslarim. Sizleri zaman zaman üzüp kirdiysam hepinizden cok özür dilerim, sunuda bilin ki hepinizi Agabey ve Kardes gibi seviyorum herkezin yeri ayri. Buradaki sicak kanli, sevgi dolu insanlar tandigim icin ne mutlu. Söyle gecmise dönüp baktigim zaman neler kazanmisim diyorum, Istanbul, Ankara, Izmir, Antalya, Kayseri, Adana, Nigde Türkiye nin her yerinde artik bir Arkadasim veya Agabeyim var diyebiliyorum. Cuma günü Saat 16:00 da Almanya dan Gurbet Yolculuguna cikiyoruz. Allah görüsmeyi nasip ederse insallah ve Allahin izni ile tabiki Pazar günü Istanbul daki Bulusmaya katilacagim. Sercan a sürekli nerede oldugumuzu Ülke Ülke yazacagim SMS ile oda buraya iletir

.
Degerli Passatdaslarim, benim yoklugumu burada belli ettirmeyin, sevgi ve saygi dolu Mesajlariniz ile aynen devam edin. Hepinize zaman zaman yardiminiza kosmaya calistim, yardim edemediklerime özür diliyorum. Sonucta bazi konularda bizde elimiz ayagimiz kesiliyor malesef. Türkiye de Internetim yok ama bir tane VINN Turkcell almayi düsünüyorum, Iphone 4 ün Interneti acik olacak yani Yurt Disinda da girecegim, ara sira yoklama yapacagim burada bunuda bilin

. Sizlere artik daha yakin olacagim, mesafe kisalmis olacak

.
Hepinize Sevgiler ve Saygilar, Hakkinizi Helal edin.
Türkiye de görüsmek üzere,
Saygilar Yasin