Değerli arkadaşlar Merhaba,
Bugün ön kaput koruma filmi, ön iki cam filmi ve Alpine SWE-815 montajı için Adana'ya geçtim. 11:00'da OF Tuning'te randevum vardı. 09:00 gibi vardım ilk işim oftuning'e uğramak oldu. Aracı yıkatıp 11:00'de geleceğimi söyledim ve aradaki boşluğu fırsat bilip Taner GÖDE abimizin yanına uğradım. Değerli vaktini bana ayırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yüz yüze tanışmak bu güne kısmetmiş.
Burası Taner abinin otopark ve yıkama yeri... Yeni Merkez Otopark Seyhan/Adana - Hakan ÖZKAN, Aynı zamanda hemşerim çıktı. Taner abinin sayesinde değerli bir abimiz ile tanışma fırsatı buldum.
Taner abi, ben ve 51 BF 676
Buda 01 SS 408 Allah nazarlardan korusun gerçekten çok özel bir Passat... Yakından inceleme fırsatı buldum. Taner abinin kazasız belasız günlerde sürmesi dileği ile...
Burasıda Adana Oftuning... LLumar kaput koruma filmini ve ön iki cama film yaptırdığım yer. İşçilikleri, ilgileri ve kalite gerçekten çok üst düzey. Yakın çevrede olup film, kaplama, boya koruma vs. yaptırmak isteyenler hiç düşünmeden gidip yaptırabilirler. Tavsiye ediyorum.
Aracın ön camlarına film uygulayarak arka camlara uyum sağladık. Bana göre çok hoş oldu. Ferahlığı bozmamak için ön cama film yaptırmadım.
Burasıda Alpine SWE-815'in montajını yaptırdığım yer. Niğde'de montaj için güvendiğim bir yer olmadığı için Oftuning'in beni yönlendirmesi sonucu tercih ettim. Halil usta sağolsun çok yardımcı oldu.
İşine gerçekten çok hakim ve profesyonel. Multimedya sistem değişimi, subwoofer montajı ve profesyonel ses sistemleri için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
(Alpine SWE-815 kendinden amfili bir sub bass. DJ'liğe hobim olduğu için, studio, monitor ve dj kulaklıkları ile müzik dinlediğim için Passat'ın kendi sistemindeki bass ve frekans aralığı bana yeterli gelmedi. Her aracımda olduğu gibi ufakta olsa bir sub kullanmalıydım. Çok uğraşmadan, 3 yollu profesyonel sistemlere yönelmeden, sistem üzerinde günler harcamadan ve aracın olabildiğince az parçasını sökerek subwoofer işine çözüm buldum. Normalde SWE-815 HB araçlar için çok öneriliyordu fakat ben Passat'ta ısrarla denemek istedim ve istediğimi aldım diyebilirim. Ses çok tatlı bir hal aldı. Araç içindeki bass çok kıvamında. Ayrıca bass frekansı ve şiddeti kumanda ile ayarlanabiliyor. 20 cm'lik bu sub gerçekten tam bir canavar. Tam bir f/p ürünü diyebiliriz.)
Bunlarda Taner abinin bana hediye ettiği Passatturkiye sticker ve kaydırmaz ped ... Stickeri özel bir yere yapıştıracağım.
Aracı yıkadıktan, boya koruma işlemlerini bitirdikten sonra detaylı resimleri ekleyeceğim...