Yazilim dediginiz ne oluyor son gunlerde basinda cikan olaya yonelik mi?Arkadaslar ben araci servisden aldim bastada bahsettim guncelleme ve bu ses olayi icin vermistim tüm kontrolleri yaptik dediler ama bu aracin tasarimi ile alakaliymis antalya basarana bu yuzden cok basvuran olmus ruzgar iceri girmiyomus sadce tasarima bagli olarak ön cam yanlarindan hava akısına bagli sesmis
Ne yapacaklarini bilmiyolar yani düzeltilmis diyorsunuz ama aracin tasarimi degismediki ayni parca ayni tasarim 2016 arac sahibi ile tanistik oda budurumdan muzdarip 110 km sonrasi bu ses basliyor

Otabanda passatla müziği açmanızı tavsiye ederim
. araç , rakım yükselmeye başlayınca rüzgar sesi pek yapmıyor. ama tarsus a yaklaşınca 200-300 m lik rakımlarda daha çok ses yapıyor. hem giderken hemde gelirken özellikle müziği kapatıp denedim. 130-140 km hızda bile rahatsız etmedi. sadece kapı birleşim yerinde ve çok hafif ayna hizasında ses vardı ama dinlemek gerekiyordu. yalnız bir sıkıntı oldu ki 230 km hıza çıkınca galiba ön cam sol yağmur kanalının bir tırnağı atmış. eve gelince fark ettim ve yerine oturttum. . bu parça camları yıkasanız bile suyu alttan alarak ön yan cam ayna kısmına aktarıyor ve görüntüyü bozuyor. suyun geçtiği yerden hava çok daha rahat geçerek ses yapabilir. ilk aldığımda da aynı sorun vardı. sonradan geçmişti. yakıt olarak da 250 km yol 5.8 l ortalama tüketimle kasmaya gerek olmadığını kanıtladı. dikkatli 120 sabit hızla kullanıldığında 5.4 gibi bir değer yakalıyor. üstelik gittiğim yolun gidiş tamamı rampa 0 dan 1400 rakıma çıkıyorsunuz. dünüş te tamamı iniş.