Arkadaşlar bugün araca bindim, huğğğ huğğğ diye bir ses geliyor sağ ön balatadan, indim baktım bir şey yok. sonra saldım boşta, periyodik olarak yine ötüyor. evde bıraktım aracı, işe dolmuşla gittim. akşama kadar forumları taradım, bilyalar, aks başları hak getire. neyse biraz erken çıktım sanayiye gittim, akşamüstü tok esnaf oluvermiş hepsi, lastiği çıkarmak bile istemedi 3 (ÜÇ) frenci.
Reklama girer mi bilmiyorum, sizlere faydalı olacağını düşündüğümden yazıyorum, şaşmaz otopratiğe gittim saat 6 gibi, hiç gık çıkarmadan bakalım abi sen otur dediler, oturamadım gittim yanlarına

kahve getirdiler, lastiği söktüler. BİNGO! tekerden fırlayan balans kurşunu diske yapışmış. şans yani bendeki de... diskin iç tarafını bir hayli çizmiş ama problem olmaz dediler.
ön takımı yeniletmek istiyordum, tüm kontrollerini yaptılar burçlar dışında değişecek bir şey yok dediler (daha önce aks başı değişecek diyeni de oldu şanzuman takozu da) iş hesap ödemeye geldi, anahtarı verip iyi akşamlar dediler. zar zor bahşiş bırakabildim.
Sanayi esnafı bu kadar tuttuğumu öpeyim moduna geçmişken gerçekten mutlu ayrıldım. Abi cumartesi gel diyorlar, cumartesi sanayi ana-baba günü oluyor, işten haftaiçi izin almak bela zaten. Başka bir yere gitsem kesin yepyeni balatalarımı değiştirmek isteyecelerdi. o da akşam 6 da lastiği sökecek adam bulursak tabi. Genellemek istemiyorum ama, profesyonel servis işi gerçekten gerekiyor bazı sanayi bölgelerine. Daha önce aynı yerde far ayarını 10 liraya yaptırmıştım, fatura kestiler garanti verdiler, 2 gün sonra biraz yükseltmek istedim ücret almadılar bile. Ankara'da böyle hizmeti ilk defa görüyorum.
Bu da böyle bir anımdır
Eğer reklama girer derseniz firmanın adını silebilirim.