Sevgili Buğra, benim test edilmiş ve %100 su geçirmez olan yöntemimi uygularsan aracı zarar etmeden hemen elden çıkartabilirsin.Arkadaşlar değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim,konuyu tüm samimiyetimle ve de açıklığıyla izah edeyim; aracımı satışa sundum ve malum sitede 1 aydır yayında,ilan linkine bakarsanız detayları görebilirsiniz.Asıl mesele bugüne kadar ilana bakan kişi sayısı:7000, favorisine ekleyen: 56, ama maalesef arayan sayısı (yaklaşık): 15 (fiyat konusunda anlaşılamamıştır), ciddi düşünen ve hemen tık para veren: 1 kişi (o da 102 vereyim diyor). Daha dün 15 bin bakımını da yaptırdım ve 760 TL. de öyle masrafım oldu. Şimdi sizden ricam Allah'a çok şükür çok acil bir sıkıntım yok ama araç kesinlikle satılacak, bu durumu da dikkate alarak düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Yani daha net olmak gerekirse daha yüksek bir teklif mi bekleyeyim yoksa 102'ye verip bu işi sonlandırayım mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9717812/detay/
1. 7000 kişinin bakması önemli değil.
2. 54 kişinin favoriye eklemesi alacağı anlamına gelmez.
3. Aklına iki fiyat getir: [1] İlan fiyatı ve [2] istediğin fiyat. İlan fiyat kapıyı açan çağrı, davet, teklif toplama fiyatıdır. İstediğin fiyat da senin için "bıçağın kemiğe dayandığı son olur fiyatıdır.
4. 105.000 ilan fiyatı ve 100.000 istediğin fiyat arasındaki bölge "para bölgesidir". Telefon edip o bölgedeki fiyata denk gelen bir teklifte bulunan ilk talipliye (kısmetlisine) "ver gitsin" diyeceksin.
5. İlanın yeni tarihli olani makbuldür. İlan tarihi eskidikçe talipli adayları "evde kalmış bu" derler, altın olsa ilgilenmezler, işkillenirler.
6. Sakın [!] ilan fiyatını düşürme. Bir defa düşürenin bir defa daha düşüreceği beklenir.
7. Arabayi 1000 kişi ister 1 kişi alir. O kişi de telefon eden ve agzindaki fiyati veren kişidir ve %90 arabayi o alacaktir.
8. Asla "ne doktorlar, avukatlar, mühendisler istedi de vermedim" ayaklari yapma, alıcı adayını terslemiş olursun, hem almaz, hem aramaz.
9. Gerçek satıcı ile piyasa yoklayıcı kendini hemen belli eder. Gerçekten satacaksan çoktan vermiş olmaliydin diye düşünür alici adayı.
0. Kapora almak iyi bir seydir.