Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lordford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Malum sitede 40-50 bin liralık araçlarda bile 2-3 bin lira pazarlık payı hesap edilerek ilan veriliyor.
    Yani 104 liranın hakkı 100-102 liradır. (Malum site için)
    Eğer pazarlıksız 104 bine satılması isteniyorsa 106-107 yazmak lazım.
    Piyasa bu durumda malesef.
    Malum sitede 40-50 bin liralık araçlarda bile 2-3 bin lira pazarlık payı hesap edilerek ilan veriliyor.
    Yani 104 liranın hakkı 100-102 liradır. (Malum site için)
    Eğer pazarlıksız 104 bine satılması isteniyorsa 106-107 yazmak lazım.
    Piyasa bu durumda malesef.

3. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

bsarmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim,konuyu tüm samimiyetimle ve de açıklığıyla izah edeyim; aracımı satışa sundum ve malum sitede 1 aydır yayında,ilan linkine bakarsanız detayları görebilirsiniz.Asıl mesele bugüne kadar ilana bakan kişi sayısı:7000, favorisine ekleyen: 56, ama maalesef arayan sayısı (yaklaşık): 15 (fiyat konusunda anlaşılamamıştır), ciddi düşünen ve hemen tık para veren: 1 kişi (o da 102 vereyim diyor). Daha dün 15 bin bakımını da yaptırdım ve 760 TL. de öyle masrafım oldu. Şimdi sizden ricam Allah'a çok şükür çok acil bir sıkıntım yok ama araç kesinlikle satılacak, bu durumu da dikkate alarak düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Yani daha net olmak gerekirse daha yüksek bir teklif mi bekleyeyim yoksa 102'ye verip bu işi sonlandırayım mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9717812/detay/
    Sevgili Buğra, benim test edilmiş ve %100 su geçirmez olan yöntemimi uygularsan aracı zarar etmeden hemen elden çıkartabilirsin.

1. 7000 kişinin bakması önemli değil.
    2. 54 kişinin favoriye eklemesi alacağı anlamına gelmez.
    3. Aklına iki fiyat getir: [1] İlan fiyatı ve [2] istediğin fiyat. İlan fiyat kapıyı açan çağrı, davet, teklif toplama fiyatıdır. İstediğin fiyat da senin için "bıçağın kemiğe dayandığı son olur fiyatıdır.
    4. 105.000 ilan fiyatı ve 100.000 istediğin fiyat arasındaki bölge "para bölgesidir". Telefon edip o bölgedeki fiyata denk gelen bir teklifte bulunan ilk talipliye (kısmetlisine) "ver gitsin" diyeceksin.
    5. İlanın yeni tarihli olani makbuldür. İlan tarihi eskidikçe talipli adayları "evde kalmış bu" derler, altın olsa ilgilenmezler, işkillenirler.
    6. Sakın [!] ilan fiyatını düşürme. Bir defa düşürenin bir defa daha düşüreceği beklenir.
    7. Arabayi 1000 kişi ister 1 kişi alir. O kişi de telefon eden ve agzindaki fiyati veren kişidir ve %90 arabayi o alacaktir.
    8. Asla "ne doktorlar, avukatlar, mühendisler istedi de vermedim" ayaklari yapma, alıcı adayını terslemiş olursun, hem almaz, hem aramaz.
    9. Gerçek satıcı ile piyasa yoklayıcı kendini hemen belli eder. Gerçekten satacaksan çoktan vermiş olmaliydin diye düşünür alici adayı.
    0. Kapora almak iyi bir seydir.
    Konu Taner Göde tarafından (05 03 2016 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
    Arkadaşlar değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim,konuyu tüm samimiyetimle ve de açıklığıyla izah edeyim; aracımı satışa sundum ve malum sitede 1 aydır yayında,ilan linkine bakarsanız detayları görebilirsiniz.Asıl mesele bugüne kadar ilana bakan kişi sayısı:7000, favorisine ekleyen: 56, ama maalesef arayan sayısı (yaklaşık): 15 (fiyat konusunda anlaşılamamıştır), ciddi düşünen ve hemen tık para veren: 1 kişi (o da 102 vereyim diyor). Daha dün 15 bin bakımını da yaptırdım ve 760 TL. de öyle masrafım oldu. Şimdi sizden ricam Allah'a çok şükür çok acil bir sıkıntım yok ama araç kesinlikle satılacak, bu durumu da dikkate alarak düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Yani daha net olmak gerekirse daha yüksek bir teklif mi bekleyeyim yoksa 102'ye verip bu işi sonlandırayım mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9717812/detay/
    Sevgili Buğra, benim test edilmiş ve %100 su geçirmez olan yöntemimi uygularsan aracı zarar etmeden hemen elden çıkartabilirsin.

1. 7000 kişinin bakması önemli değil.
    2. 54 kişinin favoriye eklemesi alacağı anlamına gelmez.
    3. Aklına iki fiyat getir: [1] İlan fiyatı ve [2] istediğin fiyat. İlan fiyat kapıyı açan çağrı, davet, teklif toplama fiyatıdır. İstediğin fiyat da senin için "bıçağın kemiğe dayandığı son olur fiyatıdır.
    4. 105.000 ilan fiyatı ve 100.000 istediğin fiyat arasındaki bölge "para bölgesidir". Telefon edip o bölgedeki fiyata denk gelen bir teklifte bulunan ilk talipliye (kısmetlisine) "ver gitsin" diyeceksin.
    5. İlanın yeni tarihli olani makbuldür. İlan tarihi eskidikçe talipli adayları "evde kalmış bu" derler, altın olsa ilgilenmezler, işkillenirler.
    6. Sakın [!] ilan fiyatını düşürme. Bir defa düşürenin bir defa daha düşüreceği beklenir.
    7. Arabayi 1000 kişi ister 1 kişi alir. O kişi de telefon eden ve agzindaki fiyati veren kişidir ve %90 arabayi o alacaktir.
    8. Asla "ne doktorlar, avukatlar, mühendisler istedi de vermedim" ayaklari yapma, alıcı adayını terslemiş olursun, hem almaz, hem aramaz.
    9. Gerçek satıcı ile piyasa yoklayıcı kendini hemen belli eder. Gerçekten satacaksan çoktan vermiş olmaliydin diye düşünür alici adayı.
    0. Kapora almak iyi bir seydir.

5. offline
    idealiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    erhan
    Yer
    istanbul
    Model
    Ibiza
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    1985

iyi fiyat vermişler. üçe beşe bakmıyorsan verilebilir ama araç piyasası da yükseliyor. sıfırı artar mı bilinmez..
    iyi fiyat vermişler. üçe beşe bakmıyorsan verilebilir ama araç piyasası da yükseliyor. sıfırı artar mı bilinmez..

7. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Hatırlarsanız ben de 98.000 yazmış, ilk arayanın 95.000 teklifini kabul etmiş, yarım saatte aracı satmıştım. Bir hafta da bindim, 1000 TL de kapora aldım, ayıp olmasın diye de 50 TL benzin koymustum, alıcı da akaryakıt istasyonu sahibi hem de. Kısmet işi fakat 104.5 bin ilan fiyatına gelen 102 bin teklif de şu şartlar altında kaçırılmamalıdır kanaatimce.
    Hatırlarsanız ben de 98.000 yazmış, ilk arayanın 95.000 teklifini kabul etmiş, yarım saatte aracı satmıştım. Bir hafta da bindim, 1000 TL de kapora aldım, ayıp olmasın diye de 50 TL benzin koymustum, alıcı da akaryakıt istasyonu sahibi hem de. Kısmet işi fakat 104.5 bin ilan fiyatına gelen 102 bin teklif de şu şartlar altında kaçırılmamalıdır kanaatimce.

9. offline
    bsarmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    buğra
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    01 BUG 08

Teşekkürler hocam mesele gayet net bir şekilde anlaşılmış olup mesaj alınmıştır.
    Teşekkürler hocam mesele gayet net bir şekilde anlaşılmış olup mesaj alınmıştır.

11. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    A4 iyice passata benzetilmeye çalışılmış ama yine klasik sendrom daha dar iç olarak

Note 4 cihazımdan gönderildi
    Ben de dar olacağını düşünüyorum,eğer öyle ise kesin almam.
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    A4 iyice passata benzetilmeye çalışılmış ama yine klasik sendrom daha dar iç olarak

13. offline
    ERGUN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ERGUN
    Yer
    HATAY
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    HAYIRLISI

Buğra kardeşim bence 102k iyi fiyat, 2016 modeli zaten 107.3k ...bir yaş fark ve 15.000km..
    Buğra kardeşim bence 102k iyi fiyat, 2016 modeli zaten 107.3k ...bir yaş fark ve 15.000km..

15. offline
    AYDIN_67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Yaz ayına kadar bekleyin derim.Bizim Türk halkının, havalar ısınınca kanı kaynar hele bir de acilse 3 e 5 e bakmaz alır.Soğuklarda ne kadar ucuz deseniz nafile.
    Arkadaşlar değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim,konuyu tüm samimiyetimle ve de açıklığıyla izah edeyim; aracımı satışa sundum ve malum sitede 1 aydır yayında,ilan linkine bakarsanız detayları görebilirsiniz.Asıl mesele bugüne kadar ilana bakan kişi sayısı:7000, favorisine ekleyen: 56, ama maalesef arayan sayısı (yaklaşık): 15 (fiyat konusunda anlaşılamamıştır), ciddi düşünen ve hemen tık para veren: 1 kişi (o da 102 vereyim diyor). Daha dün 15 bin bakımını da yaptırdım ve 760 TL. de öyle masrafım oldu. Şimdi sizden ricam Allah'a çok şükür çok acil bir sıkıntım yok ama araç kesinlikle satılacak, bu durumu da dikkate alarak düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Yani daha net olmak gerekirse daha yüksek bir teklif mi bekleyeyim yoksa 102'ye verip bu işi sonlandırayım mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Volkswagen Passat 1.4 TSi BlueMotion Comfortline 2015 Model 104.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 269717812
    Yaz ayına kadar bekleyin derim.Bizim Türk halkının, havalar ısınınca kanı kaynar hele bir de acilse 3 e 5 e bakmaz alır.Soğuklarda ne kadar ucuz deseniz nafile.
    Arkadaşlar değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim,konuyu tüm samimiyetimle ve de açıklığıyla izah edeyim; aracımı satışa sundum ve malum sitede 1 aydır yayında,ilan linkine bakarsanız detayları görebilirsiniz.Asıl mesele bugüne kadar ilana bakan kişi sayısı:7000, favorisine ekleyen: 56, ama maalesef arayan sayısı (yaklaşık): 15 (fiyat konusunda anlaşılamamıştır), ciddi düşünen ve hemen tık para veren: 1 kişi (o da 102 vereyim diyor). Daha dün 15 bin bakımını da yaptırdım ve 760 TL. de öyle masrafım oldu. Şimdi sizden ricam Allah'a çok şükür çok acil bir sıkıntım yok ama araç kesinlikle satılacak, bu durumu da dikkate alarak düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Yani daha net olmak gerekirse daha yüksek bir teklif mi bekleyeyim yoksa 102'ye verip bu işi sonlandırayım mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Volkswagen Passat 1.4 TSi BlueMotion Comfortline 2015 Model 104.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 269717812

17. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

engn Nickli Üyeden Alıntı
    O yüzden dedim A6 diye. A4 A3 ün biraz buyügü gibi duruyor

O yüzden dedim A6 diye. A4 A3 ün biraz buyügü gibi duruyor

19. offline
    doktoroktay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Oktay
    Yer
    Samsun
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

merhaba arkadaşlar bugün comfortline b8 aracımın gizli özelliklerini Samsun Automotion Murat Bey sayesinde açtırdık.Samsunda arayanlar buraya gidebilirler...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    merhaba arkadaşlar bugün comfortline b8 aracımın gizli özelliklerini Samsun Automotion Murat Bey sayesinde açtırdık.Samsunda arayanlar buraya gidebilirler...

21. offline
    apollo66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    APOLLO66
    Yer
    TOKAT
    Model
    Passat
    Motor
    1.5 TSI
    Yılı
    2020

[QUOTE=doktoroktay;400624]merhaba arkada

hocam fiyat ne ödediniz acaba. sorması ayıp
    [QUOTE=doktoroktay;400624]merhaba arkada

23. offline
    Adı
    buğra
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    01 BUG 08

Hocam sabah yeni bir talip ile yapılan görüşme sonucu 103,5 Tl.'ye pazarlık bitti cüz'i bir miktar kapora hesaba geçti ve kısmetse Allah'tan bir mani çıkmaz ise pazartesi alış-veriş sonlanacak.Aracımızın yeni mekanı Kayseri olacak İnşallah.
    Hocam sabah yeni bir talip ile yapılan görüşme sonucu 103,5 Tl.'ye pazarlık bitti cüz'i bir miktar kapora hesaba geçti ve kısmetse Allah'tan bir mani çıkmaz ise pazartesi alış-veriş sonlanacak.Aracımızın yeni mekanı Kayseri olacak İnşallah.

25. offline
    pilot0018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hayirli olsun
    Hayirli olsun

27. offline
    Adı
    buğra
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    01 BUG 08

Çok teşekkür ederim.
    Çok teşekkür ederim.

29. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

14.000'de bakıma girdim.Disklerle ilgili şikayetimi belirttim.Disklerin üretiminde kullanılan alaşım belliki kötü.Sürekli paslanıyor ve bu haliyle fren yapıldığında sürtünme sesi duyuluyor.Olumlu yaklaştılar,videoya kaydedip servise göndericem rapor tutacaklar.
    14.000'de bakıma girdim.Disklerle ilgili şikayetimi belirttim.Disklerin üretiminde kullanılan alaşım belliki kötü.Sürekli paslanıyor ve bu haliyle fren yapıldığında sürtünme sesi duyuluyor.Olumlu yaklaştılar,videoya kaydedip servise göndericem rapor tutacaklar.

31. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Araba yatıyorsa paslanma her diskte olur. Bence takılma.

Araba yatıyorsa paslanma her diskte olur. Bence takılma.

33. offline
    Adı
    Oktay
    Yer
    Samsun
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

[QUOTE=apollo66;400647]
       doktoroktay Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkada

100₺

[QUOTE=apollo66;400647]
       doktoroktay Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkada

100₺

35. offline
    egemengur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Egemen
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Volkswagen Passat Highline Taner Göde

XDS için ne düşünüyorsunuz gizli özellikler açtırılırken XDS devreye alınmalı mı? Ayrıca gizli özellik açtırmak için 100 TL çok bence. Arkadaşım hobi olarak yapıyor Ankara da. 1 saat zaman harcadığı için benden telefonunu alıp kodlamaya ona gidenler gönüllerinden ne koparsa veriyor.

Konu egemengur tarafından (06 03 2016 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
    XDS için ne düşünüyorsunuz gizli özellikler açtırılırken XDS devreye alınmalı mı? Ayrıca gizli özellik açtırmak için 100 TL çok bence. Arkadaşım hobi olarak yapıyor Ankara da. 1 saat zaman harcadığı için benden telefonunu alıp kodlamaya ona gidenler gönüllerinden ne koparsa veriyor.

37. offline
    Adı
    Oktay
    Yer
    Samsun
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

fiyat çok arkadaşlar ama samsunda şu an için yapan yer yok

fiyat çok arkadaşlar ama samsunda şu an için yapan yer yok

39. offline
    Knick45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Hayir acik degil.
    Yetkili servisler bile açmıyor şu an
    İst te ender e yonlendiriyorlar. Oda 900 tl diyo.
    Varmı Taner abi bu işin çıkar yolu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Hayir acik degil.
    Yetkili servisler bile açmıyor şu an
    İst te ender e yonlendiriyorlar. Oda 900 tl diyo.
    Varmı Taner abi bu işin çıkar yolu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

41. offline
    Adı
    buğra
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    01 BUG 08

Evet arkadaşlar, aracımı Kayseri'ye yolcu ettim, diyebilirim ki onca araç satışım içerisinde bunun kadar kolay ve pürüzsüz olanına hiç rastlamadım,al gülüm ver gülüm,çok değerli bir arkadaşımıza gitti,Allah hayırlı uğurlu etsin.Gelirken eli de boş gelmemiş sucuk ve pastırmasıyla gelmiş, eee ben de utandım tekrar passat alırım diye sakladığım bagaj havuzu ve 3D paspasları çıkarıp verdim kendine
    Evet arkadaşlar, aracımı Kayseri'ye yolcu ettim, diyebilirim ki onca araç satışım içerisinde bunun kadar kolay ve pürüzsüz olanına hiç rastlamadım,al gülüm ver gülüm,çok değerli bir arkadaşımıza gitti,Allah hayırlı uğurlu etsin.Gelirken eli de boş gelmemiş sucuk ve pastırmasıyla gelmiş, eee ben de utandım tekrar passat alırım diye sakladığım bagaj havuzu ve 3D paspasları çıkarıp verdim kendine

43. offline
    happycopper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mesut
    Yer
    zonguldak
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hayırlı olsun ne keyifli bir alışveriş yapmışsınız
    Hayırlı olsun ne keyifli bir alışveriş yapmışsınız

45. offline
    passatsever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berke
    Yer
    Adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

2015 manuel highline cam tavan passat arıyoruz. Aracını satmak isteyen veya tanıdık araç olanlar bana ulaşabilir mi?
    2015 manuel highline cam tavan passat arıyoruz. Aracını satmak isteyen veya tanıdık araç olanlar bana ulaşabilir mi?

47. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bir kez daha kanıtlandı.passatın varsa 2. elde üzülmezsin....

49. offline
    behicsar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Canakkale
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015

131 ktl passat comfortline +sunroof. 126,5 ktl ye indiler fiyat nasil beyler

X1 ile arada kaldim,

Onerilerine acigim,

Bir tanede rline var comfort base 145,500 e indi 147 ,kusurden iki si ayri bayiler

Sent from my iPad using Tapatalk

X1 ile arada kaldim,

Onerilerine acigim,

Bir tanede rline var comfort base 145,500 e indi 147 ,kusurden iki si ayri bayiler

51. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Alana da satana da HAYIRLI OLSUN.
    Alana da satana da HAYIRLI OLSUN.

53. offline
    Adı
    Oktay
    Yer
    Samsun
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bence yeni X1 kesinlikle

bence yeni X1 kesinlikle

55. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

BİRAZ KAFA KARIŞIK GİBİ.
    passat 1.6 tdi dsg sunroof comfortline sedan.
    bmw x1 ise dizel manuel veya benzinli otomatik ve crossover
    .
    önden çekiş - arkadan itiş
    dizel - benzin
    otomatik - manuel
    sedan - crossover
    .
    yeni tiguan da değerlendirilebilir
    http://www.volkswagen.de/de/models/tiguan.html
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  tn0934_1-2-front_r-line_hlc.jpg
Görüntüleme: 222
Büyüklüğü:  3.8 KB (Kilobyte)
ID:	23857
       behicsar Nickli Üyeden Alıntı

X1 ile arada kaldim,

Onerilerine acigim,

Konu lordford tarafından (08 03 2016 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.
    BİRAZ KAFA KARIŞIK GİBİ.
    passat 1.6 tdi dsg sunroof comfortline sedan.
    bmw x1 ise dizel manuel veya benzinli otomatik ve crossover
    .
    önden çekiş - arkadan itiş
    dizel - benzin
    otomatik - manuel
    sedan - crossover
    .
    yeni tiguan da değerlendirilebilir
    http://www.volkswagen.de/de/models/tiguan.html
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  tn0934_1-2-front_r-line_hlc.jpg
Görüntüleme: 222
Büyüklüğü:  3.8 KB (Kilobyte)
ID:	23857
       behicsar Nickli Üyeden Alıntı

X1 ile arada kaldim,

Onerilerine acigim,

57. offline
    behicsar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Canakkale
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015

X1 agir geliyor

Tiguanin bagaj x1 evgore kucuk x1 de 505 + 100 lt arka bagaj var

Otomatik benzinli yillik km 12-15 k km arasi

Kara vermek cok zor
    Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Konu behicsar tarafından (08 03 2016 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: Ekleme
    X1 agir geliyor

Tiguanin bagaj x1 evgore kucuk x1 de 505 + 100 lt arka bagaj var

Otomatik benzinli yillik km 12-15 k km arasi

Kara vermek cok zor
    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

59. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bizde de daha 8000 km de confort 1.4 tsı dsg tungsten gri araç val nivelles jantlı ama daha 95000 üzeri veren olmadı. vallahi helal olsun kardeşime 103500 e o aracı okuttu. doğru müşteriyi bulmak önemli. ben eskisi kadar piyasasının iyi olduğunu düşünmüyorum. çok fazla satlık passat var ve bu satışı gerçekten zorluyor. neredeyse 1 aydır ilan aktif ama daha çatır çatır pazarlık yapıp alacam diyen olmadı. 95000 e sayarmısın diye ya mesaj ya telefon ediyorlar arkası yok.
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bizde de daha 8000 km de confort 1.4 tsı dsg tungsten gri araç val nivelles jantlı ama daha 95000 üzeri veren olmadı. vallahi helal olsun kardeşime 103500 e o aracı okuttu. doğru müşteriyi bulmak önemli. ben eskisi kadar piyasasının iyi olduğunu düşünmüyorum. çok fazla satlık passat var ve bu satışı gerçekten zorluyor. neredeyse 1 aydır ilan aktif ama daha çatır çatır pazarlık yapıp alacam diyen olmadı. 95000 e sayarmısın diye ya mesaj ya telefon ediyorlar arkası yok.