Değerli arkadaşlarım,
2015 Şubat ayında aldığım, 2014 Model 1.4 TSI ACT 150 HP Manuel Highline aracımı iki hafta önce satışı için ilan vermiştim. Ama asıl niyetim tam olarak satmak değildi. Hem piyasayı biraz ölçmek istedim, belki de şu indirimli satışlardan bir araba alabilir miyim gibi net olmayan düşüncelerle araç için ilan vermiştim. İyi para verirlerse da satarım diyordum kendi kendime.. Ben bu aracı o tarihte indirimleriyle 98.500 e anlaşmıştım. Diğer masraflarıyla 100 bin lira ödedim. Bu iki hafta da üç kişi ciddi niyetle aradı, bugün bir arkadaş 99 bin lira vermek istedi ve hemen yarın almak istedi arabayı.. Ama açıkçası kıyamadım arabama sanırım satamayacağım daha zamanı değil. En azından bir sene sonra da arabayı aldığım fiyata satabileceğimi gördüm. Ben bugüne kadar hep benzinli manuel vw araba aldım 15 sene de 7 tane vw sattım son yıllarda da bir sene iki sene kullanıp sattım arabalarımı. Hiç bir vw de bana zarar ettirmedi
Ancak beş altı aydır da buraya üyeyim ve gerçekten burada olmaktan keyif alıyorum. Yalnız burada benzinli ve birde manuelse araba satışı zor olur geç satarsınız zarar edersiniz gibi yorumlar okudukça, bu kadar araba satmış birisi olarak ben bile şüphe etmeye başladım kendimden acaba bu araba hakkıyla satılmaz mı diye?

Neyse ki bugün tecrübeyle sabit olan kanaatimi tekrardan güçlendirdim. Özetle benzinli manuel araç alma yada satma fikri olan arkadaşlarımız varsa tecrübemi paylaşmak istedim... Herkese keyifli forumlar dilerim.