BMW F10 520i ilk çıktığında (Temmuz 2012) bayiye gidip incelemiştim. Yakıt tüketimi hususunda o zaman 10 litre telaffuz ediliyordu otomobil ve otomotiv çevrelerinde, hatta PeugeotCitroën PSA 1.6 170 HP olduğu da belirtilmişti, sonra 170 HP'lik motorun BMW F30 320i ed modelinde kullanıldığı ve BMW F10 520i modelinde ise BMW'nin kendi geliştirdiği N20B16 motorunun kullanıldığı ortaya çıkmış, bu motorun Almanya'daki 520i modelinde kullanılan N20B20 motorunun "kısılmış" versiyonu olduğu anlaşılmıştı. 15-16 litre yakmak ÖTV'den kaçmanın başka bir yolu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.
Doğuş'a göre sipariş ettiğim araç Ocak 2016'da gelecek, Satış Temsilcisine göre Aralık 2015'i "bulmayacak"

Benzinli araç gibisi yok, o kafide motor, o sessiz canavar, o gaza bastığında NM değil de HP ile döndürülen krank mili, dizel kullanırken düşüncelerim tamamen farklıydı, benzinli CC, Exclusive ve Highline modellerini 3,5 yıl kullandım ve benzinliye alışan bir daha etkisinden çıkamıyor. Her araba değiştirdiğimde pişmanlık ve mutluluk duygularını aynı anda yaşıyorum, B6-B7-CC-B7-B8 her defasında pişmanlık ve mutluluk, sadece 1 tane istisna var, o da 1.6 TDI 105 HP Passat Variant Comfortline Beyaz Cam Tavan, onu sattığıma halen çok pişmanım, onu satmayacaktım, noktayı koyacaktım ama CC herşeyi, herşeyi altüst etti.