Arkadaşlar adana ziebart tan cam filmi (ön cam hariç)+tam kaput filmi + ultra boya koruma + motor koruma + yan ayna koruma film için peşin ödeme 1600 tl fiyat aldım cumartesi uygulamayü düşünüyorum fiyat sizce uygunmudur acaba
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
İki defa yazıldı yanlışlıkla
Konu tunch07 tarafından (03 09 2015 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: İki defa yazı
Arkadaşlar adana ziebart tan cam filmi (ön cam hariç)+tam kaput filmi + ultra boya koruma + motor koruma + yan ayna koruma film için peşin ödeme 1600 tl fiyat aldım cumartesi uygulamayü düşünüyorum fiyat sizce uygunmudur acaba
Arabamın motorundan kedi yavrusu miyavlaması geliyor. Kaputu açtım Işık tuttum göremedim. Kesin bir yere sıkıştı. Servise gitsem yolda ölebilir. Ne tavsiye edersiniz? Acil lütfen...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arabamın motorundan kedi yavrusu miyavlaması geliyor. Kaputu açtım Işık tuttum göremedim. Kesin bir yere sıkıştı. Servise gitsem yolda ölebilir. Ne tavsiye edersiniz? Acil lütfen...
Kornaya basmayı denediniz mi?
Olmassa itfaiyeyi arayın bence durumu söyleyin yardımcı olurlar
Olmassa itfaiyeyi arayın bence durumu söyleyin yardımcı olurlar
bu konu chatbox'a döndü artık![]()
Yeni konu açmak veya ilgili konuya yazmak yerine herkes buraya yazıyor....
Moderatörlerin buna müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
bu konu chatbox'a döndü artık![]()
Yeni konu açmak veya ilgili konuya yazmak yerine herkes buraya yazıyor....
Moderatörlerin buna müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Kedicik için hoşgörelim
Kaputu açtım, Işık tuttum,baktım kedi görünmüyor. Arabayı çalıştırıp servise sürdüm. Tamponun içine girmiş ya da sıkışmış, neden bilmiyorum tamponun içi epey geniş. Eldiven takıp koluna serviste koltuk üzerine takılan bezi sararak çıkardı servis elemanı kediyi, en güzel olan da canlı var deyip beni ilk sıraya aldılar bekleyenler varken.
Kaputu açtım, Işık tuttum,baktım kedi görünmüyor. Arabayı çalıştırıp servise sürdüm. Tamponun içine girmiş ya da sıkışmış, neden bilmiyorum tamponun içi epey geniş. Eldiven takıp koluna serviste koltuk üzerine takılan bezi sararak çıkardı servis elemanı kediyi, en güzel olan da canlı var deyip beni ilk sıraya aldılar bekleyenler varken.
Geçmiş olsun iyi yere girmiş gene bir şey olmamış
Geçmiş olsun iyi yere girmiş gene bir şey olmamış
I Passat b7 aracıma da kedi girmişti.Motoru çalıştırmamla bir ciyaklama sesi duydum ve kedinin varlığını anlayıp motoru hemen kapattım.Kaputu açtım ve kediyi zar zor gördüm çünkü kara bir kediydi.Yarım saat kadar uğraştım çıkmadı.Bu sırada canının yandığını farkettim.İtfaiyeyi aradım;ilgilenmediler.En yakın servise 40km uzaklıktaydım.Alt Kapağı söktüm,kedinin kuyruğunun kayışa sıkıştığını anladım.Ne Yaptım dersiniz?Marşa çok kısa bastım(1-2 saniye),kayışı çok az döndürüp kapattım.Kediyi kaçarken gördüm ama artık kuyruksuzdu...
I Passat b7 aracıma da kedi girmişti.Motoru çalıştırmamla bir ciyaklama sesi duydum ve kedinin varlığını anlayıp motoru hemen kapattım.Kaputu açtım ve kediyi zar zor gördüm çünkü kara bir kediydi.Yarım saat kadar uğraştım çıkmadı.Bu sırada canının yandığını farkettim.İtfaiyeyi aradım;ilgilenmediler.En yakın servise 40km uzaklıktaydım.Alt Kapağı söktüm,kedinin kuyruğunun kayışa sıkıştığını anladım.Ne Yaptım dersiniz?Marşa çok kısa bastım(1-2 saniye),kayışı çok az döndürüp kapattım.Kediyi kaçarken gördüm ama artık kuyruksuzdu...
Dolar 3 liraya dayandı...
Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 118.800 TL
skoda yeni süperb'e de 3500 tl zam gelmiş.
euro 3.33 tl.
seçimler bitse de piyasalar rahatlasa.
PASSAT CC için henüz yeni euro fiyatlarını yansıtmamışlar: 1 EURO = 2,63 TL
Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 150 PS DSG. Exclusive 46.300 € 122.752 TL
Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 125.300 TL
Almanyada; passat 36bin euro, cc ise 40 bin euro.
Konu lordford tarafından (08 09 2015 Saat 08:59 ) değiştirilmiştir.
Dolar 3 liraya dayandı...
Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 118.800 TL
skoda yeni süperb'e de 3500 tl zam gelmiş.
euro 3.33 tl.
seçimler bitse de piyasalar rahatlasa.
PASSAT CC için henüz yeni euro fiyatlarını yansıtmamışlar: 1 EURO = 2,63 TL
Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 150 PS DSG. Exclusive 46.300 € 122.752 TL
Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 125.300 TL
Almanyada; passat 36bin euro, cc ise 40 bin euro.
(cuma dersi)
MUKADDEME
Kat'iyen bil ki: Hilkatin en yüksek gayesi ve fıtratın en yüce neticesi "îmân-ı Billâh" tır.
Ve insâniyetin en âlî mertebesi ve beşeriyetin en büyük makamı, îman-ı billâh içindeki "Mârifetullah"dır.
Cin ve ins'in en parlak saadeti ve en tatlı ni'meti, o mârifetullah içindeki "Muhabbetullah"dır.
Ve ruh-u beşer için en hâlis sürur ve kalb-i insan için en sâfi sevinç, o Muhabbetullah içindeki "lezzet-i ruhâniyedir."
Evet, bütün hakikî saadet ve hâlis sürur ve şirin ni'met ve sâfi lezzet,
elbette Mârifetullah ve Muhabbetullahdadır. Onlar, onsuz olamaz.
Cenbâb-ı Hakkı tanıyan ve seven; nihayetsiz saadete, ni'mete, envara, esrara ya bilkuvve veya bilfiil mazhardır.
O'nu hakikî tanımayan, sevmeyen, nihayetsiz şekavete, âlâma ve evhama mânen ve maddeten mütbelâ olur.
Evet, şu perişan dünyada,
âvâre nev-i beşer içinde;
semeresiz bir hayatta;
sahipsiz, hâmîsiz bir surette;
âciz, miskin bir insan,
bütün dünyanın sultanı da olsa kaç para eder.
İşte bu âvâre nev'-i beşer içinde, bu perişen fâni dünyada;
insan sâhibini tanımazsa,
mâlikini bulmazsa,
ne kadar bîçâre sergerdan olduğunu herkes anlar.
Eğer sahibini bulsa, mâlikini tanısa, o vakit rahmetine iltica eder, kudretine istinad eder.
O vahşetgâh dünya bir tenezzühgâha döner ve bir ticaretgâh olur.
SEKİZİNCİ KELİME : وَهُوَ حَىٌّ لاَ يَمُوتُ
Yâni: Bütün kâinatın mecudatında görünen ve vesîle-i muhabbet olan kemal ve hüsün ve ihsanın
hadsiz bir derece fevkinde bir cemal ve kemal ve ihsanın sahibi
ve bütün mahbublara bedel bir tek cilve-i cemâli kâfi gelen bir Ma'bud-u Lemyezel,
bir Mahbub-u Lâyezâl'in ezelî ve ebedî bir hayat-ı dâimesi var ki;
şâibe-i zevâl ve fenâdan münezzeh;
ve avârız-ı naks ve kusurdan müberradır.
İşte şu kelime, cin ve inse ve bütün zîşuura ve ehl-i muhabbet ve aşka ilân eder ki:
Sizlere müjde; mahbublarınızdan nihayetsiz firakların yaralarını tedavi edip merhem süren bir Mahbub-u Bâkîniz var.
Mâdem O var ve bâkidir, başkaları ne olursa olsun merak çekmeyiniz.
Belki o mahbublarda, sebeb-i muhabbetiniz olan hüsn ve ihsan, fazl ve kemal,
o Mahbub-u Bâki'nin cilve-i cemal-î bâkîsinden -çok perdelerden geçip- gayet zaîf bir gölgenin gölgesidir.
Onların zevalleri sizleri incitmesin. Çünkü; onlar bir nevi' âyinelerdir.
Âyinelerin değişmesi şa'şaa-i cemâlin cilvesini tazeleştirir, güzelleştirir.
Mâdem O var, herşey var.
(mektubat)
Konu lordford tarafından (08 09 2015 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir.
(cuma dersi)
MUKADDEME
Kat'iyen bil ki: Hilkatin en yüksek gayesi ve fıtratın en yüce neticesi "îmân-ı Billâh" tır.
Ve insâniyetin en âlî mertebesi ve beşeriyetin en büyük makamı, îman-ı billâh içindeki "Mârifetullah"dır.
Cin ve ins'in en parlak saadeti ve en tatlı ni'meti, o mârifetullah içindeki "Muhabbetullah"dır.
Ve ruh-u beşer için en hâlis sürur ve kalb-i insan için en sâfi sevinç, o Muhabbetullah içindeki "lezzet-i ruhâniyedir."
Evet, bütün hakikî saadet ve hâlis sürur ve şirin ni'met ve sâfi lezzet,
elbette Mârifetullah ve Muhabbetullahdadır. Onlar, onsuz olamaz.
Cenbâb-ı Hakkı tanıyan ve seven; nihayetsiz saadete, ni'mete, envara, esrara ya bilkuvve veya bilfiil mazhardır.
O'nu hakikî tanımayan, sevmeyen, nihayetsiz şekavete, âlâma ve evhama mânen ve maddeten mütbelâ olur.
Evet, şu perişan dünyada,
âvâre nev-i beşer içinde;
semeresiz bir hayatta;
sahipsiz, hâmîsiz bir surette;
âciz, miskin bir insan,
bütün dünyanın sultanı da olsa kaç para eder.
İşte bu âvâre nev'-i beşer içinde, bu perişen fâni dünyada;
insan sâhibini tanımazsa,
mâlikini bulmazsa,
ne kadar bîçâre sergerdan olduğunu herkes anlar.
Eğer sahibini bulsa, mâlikini tanısa, o vakit rahmetine iltica eder, kudretine istinad eder.
O vahşetgâh dünya bir tenezzühgâha döner ve bir ticaretgâh olur.
SEKİZİNCİ KELİME : وَهُوَ حَىٌّ لاَ يَمُوتُ
Yâni: Bütün kâinatın mecudatında görünen ve vesîle-i muhabbet olan kemal ve hüsün ve ihsanın
hadsiz bir derece fevkinde bir cemal ve kemal ve ihsanın sahibi
ve bütün mahbublara bedel bir tek cilve-i cemâli kâfi gelen bir Ma'bud-u Lemyezel,
bir Mahbub-u Lâyezâl'in ezelî ve ebedî bir hayat-ı dâimesi var ki;
şâibe-i zevâl ve fenâdan münezzeh;
ve avârız-ı naks ve kusurdan müberradır.
İşte şu kelime, cin ve inse ve bütün zîşuura ve ehl-i muhabbet ve aşka ilân eder ki:
Sizlere müjde; mahbublarınızdan nihayetsiz firakların yaralarını tedavi edip merhem süren bir Mahbub-u Bâkîniz var.
Mâdem O var ve bâkidir, başkaları ne olursa olsun merak çekmeyiniz.
Belki o mahbublarda, sebeb-i muhabbetiniz olan hüsn ve ihsan, fazl ve kemal,
o Mahbub-u Bâki'nin cilve-i cemal-î bâkîsinden -çok perdelerden geçip- gayet zaîf bir gölgenin gölgesidir.
Onların zevalleri sizleri incitmesin. Çünkü; onlar bir nevi' âyinelerdir.
Âyinelerin değişmesi şa'şaa-i cemâlin cilvesini tazeleştirir, güzelleştirir.
Mâdem O var, herşey var.
(mektubat)
Tunç bey cam filmi faydalı olur Adana gibi sıcak Şehirde klima yükünüz %25 azalır görsel olarak da şık olurArkadaşlar adana ziebart tan cam filmi (ön cam hariç)+tam kaput filmi + ultra boya koruma + motor koruma + yan ayna koruma film için peşin ödeme 1600 tl fiyat aldım cumartesi uygulamayü düşünüyorum fiyat sizce uygunmudur acaba
Kaput filmi yararli özellikle uzun yol yapıyorsanız en önemli uygulama bu olur. Ben önceki aracımda 11,5 yıl Ziebart kaput filmi kullandım, sararma olmadı. Yeni passatımla 60 cm uygulattım ama kalitesi sanki 2 tık aşağıda , daha ince gibi kalınlığı.
Boya koruma %0 gerekli. Asla para vermeyin . Yıkama sonrası 20₺ lik sonax hızlı cila %100 daha etkin ve bedavadan biraz Pahalı
Motor koltuk koruma GEREKSIZ
BU ŞEKILDE 600₺ tasarruf edersiniz
Tunç bey cam filmi faydalı olur Adana gibi sıcak Şehirde klima yükünüz %25 azalır görsel olarak da şık olurArkadaşlar adana ziebart tan cam filmi (ön cam hariç)+tam kaput filmi + ultra boya koruma + motor koruma + yan ayna koruma film için peşin ödeme 1600 tl fiyat aldım cumartesi uygulamayü düşünüyorum fiyat sizce uygunmudur acaba
Kaput filmi yararli özellikle uzun yol yapıyorsanız en önemli uygulama bu olur. Ben önceki aracımda 11,5 yıl Ziebart kaput filmi kullandım, sararma olmadı. Yeni passatımla 60 cm uygulattım ama kalitesi sanki 2 tık aşağıda , daha ince gibi kalınlığı.
Boya koruma %0 gerekli. Asla para vermeyin . Yıkama sonrası 20₺ lik sonax hızlı cila %100 daha etkin ve bedavadan biraz Pahalı
Motor koltuk koruma GEREKSIZ
BU ŞEKILDE 600₺ tasarruf edersiniz
Yan ayna filmi gereksiz
Aynalar plastik taş izi olsa da pas riski yok
Ama kaput filmi ile beraber her2 Çamurluğa da film uygulayın en azından Yarim olarak ideali tam boy
Ben 380 ₺ ye kampanyalı 60 cm kaput filmi ve her2 Çamurluğa Kısmi uygulama yaptım
Yan ayna filmi gereksiz
Aynalar plastik taş izi olsa da pas riski yok
Ama kaput filmi ile beraber her2 Çamurluğa da film uygulayın en azından Yarim olarak ideali tam boy
Ben 380 ₺ ye kampanyalı 60 cm kaput filmi ve her2 Çamurluğa Kısmi uygulama yaptım
Yan ayna filmi ve motor korumayı hediye olarak veryorlar daha fazla indirim yapamadıkları için sözde
Konu tunch07 tarafından (04 09 2015 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
Yan ayna filmi ve motor korumayı hediye olarak veryorlar daha fazla indirim yapamadıkları için sözde
Dediğime geliyor
eskiden bizim passat genel diye bir konumuz vardı. havadan sudan konuşulurdu. şimdilerde hangi konu çok hareketliyse oraya her tür konu hakkında yorum yazılıyor. tekrar eski ana konumuzu devreye alsak diğer konularda bilgi kirliliği olmaz. taner abinin 4 ay önce açtığı konu 150 sayfa olmuş.
eskiden bizim passat genel diye bir konumuz vardı. havadan sudan konuşulurdu. şimdilerde hangi konu çok hareketliyse oraya her tür konu hakkında yorum yazılıyor. tekrar eski ana konumuzu devreye alsak diğer konularda bilgi kirliliği olmaz. taner abinin 4 ay önce açtığı konu 150 sayfa olmuş.
Forumda Moderatör eksikliği var. Konular ve mesajlar çok düzensiz. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor bence moderatör alımı açılmalı.
Forumda Moderatör eksikliği var. Konular ve mesajlar çok düzensiz. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor bence moderatör alımı açılmalı.
Selamn aleyküm
CC Exclusive’e mevcut modele ek olarak birçok iç ve dış konfor ve tasarım öğeleri eklenmiş;
18 inç St. Louis alüminyum alaşımlı jantlar,
‘Ebony Ahşap/Fırçanlanmış Alüminyum’ dekorlar,
panoramik cam tavan,
elektrikli arka cam perdesi,
ön çamurluklarda ‘Exclusive’ amblemi,
‘Alcantara/Vienna’ deri döşeme,
ısıtmalı ön ve arka koltuk,
ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri,
gelişmiş ön aydınlatma sistemi ‘AFS’ ve LED gündüz farlarının dahil olduğu Bi-Xenon Plus Farlar,
yüzde 65 karartılmış arka ve yan camlar,
renkli yol bilgisayarı,
elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir ve çevresel aydınlatmalı yan aynalar.
CC Exclusive’e mevcut modele ek olarak birçok iç ve dış konfor ve tasarım öğeleri eklenmiş;
panoramik cam tavan,
gelişmiş ön aydınlatma sistemi ‘AFS’ ve LED gündüz farlarının dahil olduğu Bi-Xenon Plus Farlar,
renkli yol bilgisayarı,
yeni çıkacak kasa öncesi mevcut stokları eritmek için yapılan eklemeler...CC Exclusive’e mevcut modele ek olarak birçok iç ve dış konfor ve tasarım öğeleri eklenmiş;
panoramik cam tavan,
renkli yol bilgisayarı,
yeni çıkacak kasa öncesi mevcut stokları eritmek için yapılan eklemeler...CC Exclusive’e mevcut modele ek olarak birçok iç ve dış konfor ve tasarım öğeleri eklenmiş;
panoramik cam tavan,
renkli yol bilgisayarı,
Herkese merhabalar.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Standart Exclusive donanıma ilave olarak; Volkswagen sound 10 hoparlör sistemi, ambiyans aydınlatması, park asist, geri park kamerası ve 18" interlagos jantlı ekstralar ile Beyaz renkli CC mi almış bulunuyorum.
250 km ye yaklaştım, genelde sakin kullanan biri olarak İstanbul içinde ortalamam 6,5 - 7,5 litre/100 km yakıt tüketim değerleri okuyorum yol bilgisayarında, sanırım bu zamanla daha düşecek.
Şirket aracım 1,6 Tdi jetta manuel ile aynı sürüş stilinde ortalamam 5,5 litre/100 km lerde.
Araçtan çok memnunum yakıt ve sürüş keyfi olarak.
Benim gibi araçlarını yeni alan tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve keyifli sürüşler diliyorum![]()
Herkese merhabalar.
Standart Exclusive donanıma ilave olarak; Volkswagen sound 10 hoparlör sistemi, ambiyans aydınlatması, park asist, geri park kamerası ve 18" interlagos jantlı ekstralar ile Beyaz renkli CC mi almış bulunuyorum.
250 km ye yaklaştım, genelde sakin kullanan biri olarak İstanbul içinde ortalamam 6,5 - 7,5 litre/100 km yakıt tüketim değerleri okuyorum yol bilgisayarında, sanırım bu zamanla daha düşecek.
Şirket aracım 1,6 Tdi jetta manuel ile aynı sürüş stilinde ortalamam 5,5 litre/100 km lerde.
Benim gibi araçlarını yeni alan tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve keyifli sürüşler diliyorum![]()
,Hayırlı olsun hocam Gül'e Gül'e kullan ne Kadar'a maloldu acabaHerkese merhabalar.
,Hayırlı olsun hocam Gül'e Gül'e kullan ne Kadar'a maloldu acabaHerkese merhabalar.