Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Alper134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alper
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    06AL185

Cevap: Volkswagen Passat Highline Taner Göde

ozcansener Nickli Üyeden Alıntı
    Taner bey yorumunuzu okudum. Fakat comfortline alma sansım malesef yok bütçemi zaten zorluyorum. Jetta 1.2 highline sizce nasıl veya jetta 1.2 comfortline ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eğer Golf size küçük gelmez ise bence 1.4 TSi 125 Highline bir Golf alın. Hem passat kalitesini yaşayın hem donanım olarak çok çok tatmin eder emin olun. Jettaya hiç bulaşmayın.. Jetta meksika üretimi. Golf ve Passat Almanya üretimi çok kalite farkı var arada. Yani siz olaya bence 1.4 TSİ Trendline Passatmı yoksa 1.4 TSİ Highline Golf mü diye bakın. Golfü yakından incelemenizi tavsiye ederim dışardan gözüktüğü kadar küçük değil içi bir çok araçtan geniş. Tek sorun bagaj.
    Taner bey yorumunuzu okudum. Fakat comfortline alma sansım malesef yok bütçemi zaten zorluyorum. Jetta 1.2 highline sizce nasıl veya jetta 1.2 comfortline ?

Eğer Golf size küçük gelmez ise bence 1.4 TSi 125 Highline bir Golf alın. Hem passat kalitesini yaşayın hem donanım olarak çok çok tatmin eder emin olun. Jettaya hiç bulaşmayın.. Jetta meksika üretimi. Golf ve Passat Almanya üretimi çok kalite farkı var arada. Yani siz olaya bence 1.4 TSİ Trendline Passatmı yoksa 1.4 TSİ Highline Golf mü diye bakın. Golfü yakından incelemenizi tavsiye ederim dışardan gözüktüğü kadar küçük değil içi bir çok araçtan geniş. Tek sorun bagaj.

3. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

Çok teşekkür ederim passat istiyorum aslında..

Aslında paramın hakkını verecek bir araç istiyorum. Bütçem belli 74 75 bin civarı. Sonuçta biz sürekli araç değiştiren biri değiliz aldığımda en az 5 yıl götürsün isterim. Ah çok kararsız kaldım yahu. Bir de şuanda kullanduğım araç megane 3 dizel full bir araç. Passat da olsa benzinli boş bir araça alısabilecek miyim korkusu da yok değil

trend passata işık görüşmpaketi ve digital klima ekletin aracın geriye bir eksiği kalmaz bu donanımları mutlaka inceleyin trend passat ta sürüş dinamikleri vs olarak 150 liralık dolu passattan pek eksiği yoktur gerisi zevke kalmış donanım ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Çok teşekkür ederim passat istiyorum aslında..

Aslında paramın hakkını verecek bir araç istiyorum. Bütçem belli 74 75 bin civarı. Sonuçta biz sürekli araç değiştiren biri değiliz aldığımda en az 5 yıl götürsün isterim. Ah çok kararsız kaldım yahu. Bir de şuanda kullanduğım araç megane 3 dizel full bir araç. Passat da olsa benzinli boş bir araça alısabilecek miyim korkusu da yok değil

trend passata işık görüşmpaketi ve digital klima ekletin aracın geriye bir eksiği kalmaz bu donanımları mutlaka inceleyin trend passat ta sürüş dinamikleri vs olarak 150 liralık dolu passattan pek eksiği yoktur gerisi zevke kalmış donanım ..

5. offline
    Passatcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ufuk
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2009

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Siz belkide kendinizce yorumladiginiz icin oyledir
    Hocam neden basittir bir insanin mevcut sarlarda dusuk vergi dusuk yakiti tercih etmesi neden basitlikle bagdastiriyorsunuz kendinizce sınırlı basit bilgiye sahip oldugunuz icin olabilirmi
    Dunyanin en pahali yakitini kullaniyoruz verdigimiz vergi ile baska ulkede 2 arac alinir
    Haklisiniz ...
    Nereden çıkartıyorsunuz benim basit ve sınırlı bilgiye sahip olduğumu. Beni tanıyor musunuz?

Sanırım siz yazıda anlatmak istediğim şeyi tam olarak algılayamadınız , bahsettiğiniz neden bu olabilir. Ben basittir , basit olmak zorundadır dedim . Bunun sebebi nedir ? En önemli sebebi içinde bulunduğumuz şartlardır. Ve bu şartlar yüzünden de bizde otomobil kültürü tam anlamıyla gelişemiyor. Sınırlı imkanlar içinde olduğumuz için. Ben 3.0 TDI motorlu bir Audi sahibi olmak isterdim , siz istemez miydiniz ? Eminim bir çok kişi ister. Ama şartlar , bahsettiğiniz o vergiler , yakıt ...

Mesela yerli otomobilden bahsettim aynı yazıda. Biz 1961 yılında Devrim markalı bir otomobil ürettik hatırlarsınız. Eğer bu işe devam edilseydi bugün belkide Devrim otomobili dünyanın birçok ülkesinde satılan bir marka olurdu. Hyundai oldu Kıa oldu , devrim neden olmasın. Ama yapmamışız.

İşte geri kalmışlığımız buradadır. Bu bireylerin geri kalmışlığı değildir , ülke olarak geri kalınmışlıktır.

Uzun lafın kısası ben üzüldüğüm ve üzülmek gereken bir konudan bahsettim . Bu ülkenin bir bireyi olarak rahatsızım bu durumdan . Ama rahatsız olmayanlar da olabilir. Herkesin kendi bileceği iştir.
       medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Siz belkide kendinizce yorumladiginiz icin oyledir
    Hocam neden basittir bir insanin mevcut sarlarda dusuk vergi dusuk yakiti tercih etmesi neden basitlikle bagdastiriyorsunuz kendinizce sınırlı basit bilgiye sahip oldugunuz icin olabilirmi
    Dunyanin en pahali yakitini kullaniyoruz verdigimiz vergi ile baska ulkede 2 arac alinir
    Haklisiniz ...
    Nereden çıkartıyorsunuz benim basit ve sınırlı bilgiye sahip olduğumu. Beni tanıyor musunuz?

Sanırım siz yazıda anlatmak istediğim şeyi tam olarak algılayamadınız , bahsettiğiniz neden bu olabilir. Ben basittir , basit olmak zorundadır dedim . Bunun sebebi nedir ? En önemli sebebi içinde bulunduğumuz şartlardır. Ve bu şartlar yüzünden de bizde otomobil kültürü tam anlamıyla gelişemiyor. Sınırlı imkanlar içinde olduğumuz için. Ben 3.0 TDI motorlu bir Audi sahibi olmak isterdim , siz istemez miydiniz ? Eminim bir çok kişi ister. Ama şartlar , bahsettiğiniz o vergiler , yakıt ...

Mesela yerli otomobilden bahsettim aynı yazıda. Biz 1961 yılında Devrim markalı bir otomobil ürettik hatırlarsınız. Eğer bu işe devam edilseydi bugün belkide Devrim otomobili dünyanın birçok ülkesinde satılan bir marka olurdu. Hyundai oldu Kıa oldu , devrim neden olmasın. Ama yapmamışız.

İşte geri kalmışlığımız buradadır. Bu bireylerin geri kalmışlığı değildir , ülke olarak geri kalınmışlıktır.

Uzun lafın kısası ben üzüldüğüm ve üzülmek gereken bir konudan bahsettim . Bu ülkenin bir bireyi olarak rahatsızım bu durumdan . Ama rahatsız olmayanlar da olabilir. Herkesin kendi bileceği iştir.

7. offline
    lordford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Passat trendline boş bir araç değil.
    Zaten c sınıfı araç kullanıyorsunuz, kesinlikle D segmentine geçmelisiniz.
    C segmenti olacaksa belki golf tercih edilebilir ama jetta kesinlikle passat ve superb'in yanına yaklaşamaz.
    .
    Hangi donanımların eksikliğini hissedersiniz?
    C segmenti olacaksa belki golf tercih edilebilir ama jetta kesinlikle passat ve superb'in yanına yaklaşamaz.
    .

9. offline
    ozcansener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özcan şener
    Yer
    Bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    16 BNT 55

lordford Nickli Üyeden Alıntı
    .
    Geri görüş kamerası,otomatik farlar,yagmur sensörü,bluetooht sanırım.

.
    Geri görüş kamerası,otomatik farlar,yagmur sensörü,bluetooht sanırım.

11. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Passatcc Nickli Üyeden Alıntı

Hayirlisi herseyin..
       Passatcc Nickli Üyeden Alıntı

Hayirlisi herseyin..

13. offline
    Febo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

.
    Dün yeni Superb test ettim. Prestij paket (full donanım) cam tavan, içi bej alcantra deri döşeme, 19 inch jantlar, led farlar ve daha sayamadığım bir sürü özellik. Yol bilgisayarı ve orta konsoldaki ekranda kullanılan menüler passattakilerin birebir aynısı Sadece isimlendirmede farklılıklar var. Örneğin Think Blue yerine skoda da Green Tech bişeyler uydurmuş. Mirror Link yerine Smart Link falan demişler. Gerisinin hepsi aynı. Malzeme kalitesi çok iyi. (Bizim milletin takıntısı olan plastiklerin yumuşaklığı çok muazzam). Koltuklar derisiyle elektronik hareket kabiliyetiyle passatın aynısı. Geri görüş kamera standart. Sürüş hissi de hemen hemen aynı. 1.6 TDI manuel araç perofmans olarak hiçbir farkı yok. 120 km hıza kadar çıktım tık sesi gelmiyor. Rüzgar sesi hiç yok. Passatta 100 den sonra bariz duyuluyordu. emin olmak için klimayı radyoyu herşeyi kapatıp tekrar dinledim ses yine yoktu.

Kısacası çok beğendim. 1.4 TSI highline DSG passat sipariş vermek için bekliyorum. Fakat 1.6 TDI DSG prestige Superb siparişi versemmi diye de düşünmeye başladım. Skoda da DSG farkı 7000 TL civarında olacağı söyleniyor. Bu haliyle Passatta TSI DSG highline alacağım aynı paraya (114 bin civarı) Superb TDI Prestij DSG mi alsam (112 bin civarı) napsam bilemedim
    .
    Dün yeni Superb test ettim. Prestij paket (full donanım) cam tavan, içi bej alcantra deri döşeme, 19 inch jantlar, led farlar ve daha sayamadığım bir sürü özellik. Yol bilgisayarı ve orta konsoldaki ekranda kullanılan menüler passattakilerin birebir aynısı Sadece isimlendirmede farklılıklar var. Örneğin Think Blue yerine skoda da Green Tech bişeyler uydurmuş. Mirror Link yerine Smart Link falan demişler. Gerisinin hepsi aynı. Malzeme kalitesi çok iyi. (Bizim milletin takıntısı olan plastiklerin yumuşaklığı çok muazzam). Koltuklar derisiyle elektronik hareket kabiliyetiyle passatın aynısı. Geri görüş kamera standart. Sürüş hissi de hemen hemen aynı. 1.6 TDI manuel araç perofmans olarak hiçbir farkı yok. 120 km hıza kadar çıktım tık sesi gelmiyor. Rüzgar sesi hiç yok. Passatta 100 den sonra bariz duyuluyordu. emin olmak için klimayı radyoyu herşeyi kapatıp tekrar dinledim ses yine yoktu.

Kısacası çok beğendim. 1.4 TSI highline DSG passat sipariş vermek için bekliyorum. Fakat 1.6 TDI DSG prestige Superb siparişi versemmi diye de düşünmeye başladım. Skoda da DSG farkı 7000 TL civarında olacağı söyleniyor. Bu haliyle Passatta TSI DSG highline alacağım aynı paraya (114 bin civarı) Superb TDI Prestij DSG mi alsam (112 bin civarı) napsam bilemedim

15. offline
    manqa48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Fethiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    82 F 2015

Skoda icin birisi yan sanayi demişti ben sırf amblemi için o kadar para verip butce sarsma taraftarı değilim full paket dizelde manuel 96bin gibi bi rakam gördüm dediginiz gibi bence passatla birebir aynı arabada ticari amac gutmeyenler icin kesinlikle alınıp uste kalan parayla da bi memleket turu yapılarak ailenin gönlü alınır gerisi kuru gürültü marka tataftarligi yaparken su 4 markayi birbirinden ayirmayin ben ayircam diyen olursa da škoda yerine seat, seat yerine vw, vw yerine ise audi alsın tabi parasi varsa. Butcesi ayak uydurabilende hic korkmayin guzel memleketimin guzel insanları seat škoda vw audi aynı motorlara sahipler hatta nerdeyse malzemelerine kdar aynilar bu 4 markayi da uzun yolda kullandim bi yerden sonra kafam neyin icinde oldugum konusnda karisiyor

buraktsn95
    "tıp sekreteri"
    Mugla FETHİYE
    SM-N900Q
    Skoda icin birisi yan sanayi demişti ben sırf amblemi için o kadar para verip butce sarsma taraftarı değilim full paket dizelde manuel 96bin gibi bi rakam gördüm dediginiz gibi bence passatla birebir aynı arabada ticari amac gutmeyenler icin kesinlikle alınıp uste kalan parayla da bi memleket turu yapılarak ailenin gönlü alınır gerisi kuru gürültü marka tataftarligi yaparken su 4 markayi birbirinden ayirmayin ben ayircam diyen olursa da škoda yerine seat, seat yerine vw, vw yerine ise audi alsın tabi parasi varsa. Butcesi ayak uydurabilende hic korkmayin guzel memleketimin guzel insanları seat škoda vw audi aynı motorlara sahipler hatta nerdeyse malzemelerine kdar aynilar bu 4 markayi da uzun yolda kullandim bi yerden sonra kafam neyin icinde oldugum konusnda karisiyor

buraktsn95
    "tıp sekreteri"
    Mugla FETHİYE
    SM-N900Q

17. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

◾ Yağmur Sensörü
    ◾ Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü
    ◾ Far sensörü (Eve geliş, evden çıkış, tünele giriş, gündüz lambası)

Bunlar yeni süperb Active de standart.
    Bence superb'i ciddi olarak değerlendirin derim.
    Bagajı da emsalsizdir.
    Konu lordford tarafından (10 08 2015 Saat 03:25 ) değiştirilmiştir.
    ◾ Yağmur Sensörü
    ◾ Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü
    ◾ Far sensörü (Eve geliş, evden çıkış, tünele giriş, gündüz lambası)

Bunlar yeni süperb Active de standart.
    Bence superb'i ciddi olarak değerlendirin derim.
    Bagajı da emsalsizdir.

19. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

"Bu haliyle Passatta TSI DSG highline alacağım aynı paraya (114 bin civarı) Superb TDI Prestij DSG mi alsam (112 bin civarı) napsam bilemedim "

Ben tdi dsg tercih ederdim. Octavia gibi bu yeni superb de kendi markasını oluşturacak bence.
    Yıllarca mis gibi binilir,
    belki passat tsi dsg 1 günde satılır, superb tdi dsg 3 günde satılır. Ama eskisi gibi çok fark olmaz.
    Daha eski ilk superb'lerin B5.5 passatlardan daha ucuza satılmadığını hatırlatırım. (Biraz geç satılır sadece)
    2.nesil superb'ler ise tasarım olarak tutmadı. Octavia daha iyi marka oluşturdu.
    Fakat bu 3.nesil superb, olmuş bencede.
    Geçen ay baktığımda
    Almanya da superb, passatdan bin Euro daha pahalıydı. Ama Türkiye de passatın altına konumlandırdılar.
    Aslında yeni D segmentleri hangisi olursa olsun iyi artık. Yeni Mondeo da öyle, ama tdci otomatik yok. Benzinli otomatiği de çok yakıyor.
    Dizel manuel araç alacak arkadaşlarıma 87bin liraya mondeo Style dizel de öneriyorum. C sınıfı almaktansa.

Gece gece çok karıştırdım galiba, kusura bakmayın. Sabah namazını kılıp yatayım bari.
    Konu lordford tarafından (10 08 2015 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.
    "Bu haliyle Passatta TSI DSG highline alacağım aynı paraya (114 bin civarı) Superb TDI Prestij DSG mi alsam (112 bin civarı) napsam bilemedim "

Ben tdi dsg tercih ederdim. Octavia gibi bu yeni superb de kendi markasını oluşturacak bence.
    Yıllarca mis gibi binilir,
    belki passat tsi dsg 1 günde satılır, superb tdi dsg 3 günde satılır. Ama eskisi gibi çok fark olmaz.
    Daha eski ilk superb'lerin B5.5 passatlardan daha ucuza satılmadığını hatırlatırım. (Biraz geç satılır sadece)
    2.nesil superb'ler ise tasarım olarak tutmadı. Octavia daha iyi marka oluşturdu.
    Fakat bu 3.nesil superb, olmuş bencede.
    Geçen ay baktığımda
    Almanya da superb, passatdan bin Euro daha pahalıydı. Ama Türkiye de passatın altına konumlandırdılar.
    Aslında yeni D segmentleri hangisi olursa olsun iyi artık. Yeni Mondeo da öyle, ama tdci otomatik yok. Benzinli otomatiği de çok yakıyor.
    Dizel manuel araç alacak arkadaşlarıma 87bin liraya mondeo Style dizel de öneriyorum. C sınıfı almaktansa.

Gece gece çok karıştırdım galiba, kusura bakmayın. Sabah namazını kılıp yatayım bari.

21. offline
    egemengur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Egemen
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bence kesinlikle Passat trendline alın. Araba demek öncelikle sürüş zevki sonrasında ise donanım demek. Gaz pedalının verdiği tepkiler, yol tutuş, sessizlik, vb bir çok şey donanımdan bağımsız olarak trendline da da comfortline da da aynı. Güvenlik donanımı da tüm passatlarda aynı, bu açıdan da Passat derim Jetta değil.

Konu egemengur tarafından (10 08 2015 Saat 07:47 ) değiştirilmiştir.

Bence kesinlikle Passat trendline alın. Araba demek öncelikle sürüş zevki sonrasında ise donanım demek. Gaz pedalının verdiği tepkiler, yol tutuş, sessizlik, vb bir çok şey donanımdan bağımsız olarak trendline da da comfortline da da aynı. Güvenlik donanımı da tüm passatlarda aynı, bu açıdan da Passat derim Jetta değil.

23. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Türkiye'de PASSAT bu kadar başarılı (=toplumun tüm kesimleri tarafından yaygın olarak benimsenmiş ve markanın önüne geçmiş) olmasaydı SUPERB en az onun kadar başarılı olurdu. Şu anda satılan PASSAT ile SUPERB sayılarına bakınız (OCAK ŞUBAT 2015)

Sıra MARKA MODEL SEGMENT OCAK ŞUBAT TOPLAM
    1 FIAT LINEA C1 1.511 2.412 3.923
    2 VOLKSWAGEN PASSAT D1 1.837 1.867 3.704
    3 TOYOTA COROLLA C1 1.017 2.132 3.149
    4 RENAULT FLUENCE C1 1.742 1.395 3.137
    5 HYUNDAI i20 TROY B2 1.359 1.744 3.103
    6 VOLKSWAGEN GOLF C2 868 1.772 2.640
    7 FORD FOCUS C1 412 1.734 2.146
    8 VOLKSWAGEN POLO B2 343 1.766 2.109
    9 VOLKSWAGEN JETTA C1 1.192 890 2.082
    10 RENAULT CLIO B2 650 1.389 2.039
    11 NISSAN QASHQAI C7 587 995 1.582
    12 DACIA DUSTER C7 650 880 1.530
    13 OPEL CORSA B2 361 1.127 1.488
    14 RENAULT SYMBOL B1 364 908 1.272
    15 FORD FIESTA MCA B2 425 658 1.083
    16 HONDA CIVIC C1 548 529 1.077
    17 PEUGEOT 301 B1 391 676 1.067
    18 RENAULT MEGANE C2 130 917 1.047
    19 BMW 5 SERİSİ E1 558 466 1.024
    20 HYUNDAI ACCENT BLUE C1 391 582 973
    21 CITROEN C-ELYSEE B1 351 580 931
    22 DACIA SANDERO B2 360 524 884
    23 OPEL ASTRA C1 262 580 842
    24 DACIA Logan MCV B3 343 450 793
    25 DACIA LODGY C4 356 435 791
    26 SKODA OCTAVIA C1 108 671 779
    27 KIA SPORTAGE C7 250 455 705
    28 SEAT LEON C2 92 610 702
    29 BMW 3 SERİSİ D1 278 416 694
    30 AUDI A3 C1 285 391 676
    31 SKODA SUPERB D1 225 404 629
    32 MERCEDES C SERİSİ D1 82 543 625
    33 OPEL ASTRA C2 213 373 586
    34 RENAULT CAPTUR B7 225 274 499
    35 TOYOTA AURIS C2 147 273 420
    36 MERCEDES CLA SERİSİ C2 25 379 404
    37 TOYOTA YARIS B2 161 230 391
    38 HYUNDAI İX35 C7 163 226 389
    39 VOLKSWAGEN TİGUAN D7 67 319 386
    40 MERCEDES E SERİSİ E1 169 215 384
    Türkiye'de PASSAT bu kadar başarılı (=toplumun tüm kesimleri tarafından yaygın olarak benimsenmiş ve markanın önüne geçmiş) olmasaydı SUPERB en az onun kadar başarılı olurdu. Şu anda satılan PASSAT ile SUPERB sayılarına bakınız (OCAK ŞUBAT 2015)

Sıra MARKA MODEL SEGMENT OCAK ŞUBAT TOPLAM
    1 FIAT LINEA C1 1.511 2.412 3.923
    2 VOLKSWAGEN PASSAT D1 1.837 1.867 3.704
    3 TOYOTA COROLLA C1 1.017 2.132 3.149
    4 RENAULT FLUENCE C1 1.742 1.395 3.137
    5 HYUNDAI i20 TROY B2 1.359 1.744 3.103
    6 VOLKSWAGEN GOLF C2 868 1.772 2.640
    7 FORD FOCUS C1 412 1.734 2.146
    8 VOLKSWAGEN POLO B2 343 1.766 2.109
    9 VOLKSWAGEN JETTA C1 1.192 890 2.082
    10 RENAULT CLIO B2 650 1.389 2.039
    11 NISSAN QASHQAI C7 587 995 1.582
    12 DACIA DUSTER C7 650 880 1.530
    13 OPEL CORSA B2 361 1.127 1.488
    14 RENAULT SYMBOL B1 364 908 1.272
    15 FORD FIESTA MCA B2 425 658 1.083
    16 HONDA CIVIC C1 548 529 1.077
    17 PEUGEOT 301 B1 391 676 1.067
    18 RENAULT MEGANE C2 130 917 1.047
    19 BMW 5 SERİSİ E1 558 466 1.024
    20 HYUNDAI ACCENT BLUE C1 391 582 973
    21 CITROEN C-ELYSEE B1 351 580 931
    22 DACIA SANDERO B2 360 524 884
    23 OPEL ASTRA C1 262 580 842
    24 DACIA Logan MCV B3 343 450 793
    25 DACIA LODGY C4 356 435 791
    26 SKODA OCTAVIA C1 108 671 779
    27 KIA SPORTAGE C7 250 455 705
    28 SEAT LEON C2 92 610 702
    29 BMW 3 SERİSİ D1 278 416 694
    30 AUDI A3 C1 285 391 676
    31 SKODA SUPERB D1 225 404 629
    32 MERCEDES C SERİSİ D1 82 543 625
    33 OPEL ASTRA C2 213 373 586
    34 RENAULT CAPTUR B7 225 274 499
    35 TOYOTA AURIS C2 147 273 420
    36 MERCEDES CLA SERİSİ C2 25 379 404
    37 TOYOTA YARIS B2 161 230 391
    38 HYUNDAI İX35 C7 163 226 389
    39 VOLKSWAGEN TİGUAN D7 67 319 386
    40 MERCEDES E SERİSİ E1 169 215 384

25. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Üstad bu eski superb ki Octavia kadar satmış. Benim önerdiğim bu ay satışa çıkan yeni superb.
    Baz donanım için 2 ay sıra var dediler.
    Tabiki passat kadar satmasına imkan yok ama 6500 liralık uygunluk devam ederse enaz yarısı kadar satabilir. Bu donanım ile 67900 tl çok çok iyi fiyat.
    Üstad bu eski superb ki Octavia kadar satmış. Benim önerdiğim bu ay satışa çıkan yeni superb.
    Tabiki passat kadar satmasına imkan yok ama 6500 liralık uygunluk devam ederse enaz yarısı kadar satabilir. Bu donanım ile 67900 tl çok çok iyi fiyat.

27. offline
    Adı
    Alper
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    06AL185

Abi sorun şu ki 67900 lük Superb tamamen reklam amaçlı. Öyle bir araç yok Türkiyede, bu araca kapora dahi almıyolar çünkü nezaman geleceği hatta gelip gelmeyeceği belli bile değil. Superb şuan sadece en ucuz 1.4 TSİ ACT 150 Style motorla alınabiliyor. Oda zaten 1.4 tsi 125 passat comft. dan daha pahalı olduğu için kimse tercih etmez.
    Abi sorun şu ki 67900 lük Superb tamamen reklam amaçlı. Öyle bir araç yok Türkiyede, bu araca kapora dahi almıyolar çünkü nezaman geleceği hatta gelip gelmeyeceği belli bile değil. Superb şuan sadece en ucuz 1.4 TSİ ACT 150 Style motorla alınabiliyor. Oda zaten 1.4 tsi 125 passat comft. dan daha pahalı olduğu için kimse tercih etmez.

29. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Bende de böyle bir niyet var 5.20i ye niyetliydim ama kasa değiştireceği için o meblağa çıkmak istemiyorum dolu bir b8 almak istiyorum. Bende gittiğim de temsilcime oluşturayım.
    Sait, sende biliyorsun passat'a o kadar para verilmez yapma abicim sen 3-4 sene binersin araca, git güzel bir makyajlı f10 oluştur ne işin olsun 140'a passat'la yok asistanı varmış yok bilmem ne, yine çukurdan geçerken lap lap vuracak, yine trim sesi yapacak, yine rüzgar sesi alacak, neden ? Çünkü passat. kimse yanlış anlamasın bu arada, adamda zaten güzel bir highline passat var, senelerdirde passat'a biniyoruz bizi boğuyor artık açık konuşayım insan artık bmw falan deneyeyim diyor. Eğer b8 alacaksan arabanı değiştirme. Ama ben zarar etmeyeyim, 2. Eli kuvvetli olsun zorlanmayayım dersen birşey diyemem
    Konu Arguss tarafından (10 08 2015 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
       Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Bende de böyle bir niyet var 5.20i ye niyetliydim ama kasa değiştireceği için o meblağa çıkmak istemiyorum dolu bir b8 almak istiyorum. Bende gittiğim de temsilcime oluşturayım.
    Sait, sende biliyorsun passat'a o kadar para verilmez yapma abicim sen 3-4 sene binersin araca, git güzel bir makyajlı f10 oluştur ne işin olsun 140'a passat'la yok asistanı varmış yok bilmem ne, yine çukurdan geçerken lap lap vuracak, yine trim sesi yapacak, yine rüzgar sesi alacak, neden ? Çünkü passat. kimse yanlış anlamasın bu arada, adamda zaten güzel bir highline passat var, senelerdirde passat'a biniyoruz bizi boğuyor artık açık konuşayım insan artık bmw falan deneyeyim diyor. Eğer b8 alacaksan arabanı değiştirme. Ama ben zarar etmeyeyim, 2. Eli kuvvetli olsun zorlanmayayım dersen birşey diyemem

31. offline
    omega06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Büyük abi vw pazarlamada asla kendi ayağına kurşun sıkmaz
    Bakınız superb satış listesi

Büyük abi vw pazarlamada asla kendi ayağına kurşun sıkmaz
    Bakınız superb satış listesi

33. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Kayseri de sunrooflu superb Active tsi için, 2 ay beklerim derseniz sipariş veririz dediler. Hatta fiyatı artarsa diye sorduk; artsa bile size yansıtmayız hatta fiyatta küçük bir ikram yaparız dediler. En full Octavia Style TDİ dsg sunroof için de 86 bine düştüler. 85'e iş biterdi. Yani pazarlık şansı da var.

Yeni kasa çıkacakken eski kasayı çok ucuz gösterebiliyorlar, reklam amaçlı, ama yeni kasa da böyle bişey yapamazlar diye düşünüyorum.
    Belli de olmaz tabi.
    Style donanımı da comfortline den biraz üstün. Exsulive donanımı gibi diyebiliriz.
    Ama her halükarda o bütçelere çıkılınca marka ve 2.el kaygısı öne çıkar ve passat ezer geçer.
    .
    Şu anda samsun Skoda dayız. Bir ay sonra dsg ler geliyormuş. Ekim ayı için 67900 tl lik superb active siparişi alabiliyoruz dediler.
    Konu lordford tarafından (10 08 2015 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
    Kayseri de sunrooflu superb Active tsi için, 2 ay beklerim derseniz sipariş veririz dediler. Hatta fiyatı artarsa diye sorduk; artsa bile size yansıtmayız hatta fiyatta küçük bir ikram yaparız dediler. En full Octavia Style TDİ dsg sunroof için de 86 bine düştüler. 85'e iş biterdi. Yani pazarlık şansı da var.

Yeni kasa çıkacakken eski kasayı çok ucuz gösterebiliyorlar, reklam amaçlı, ama yeni kasa da böyle bişey yapamazlar diye düşünüyorum.
    Belli de olmaz tabi.
    Style donanımı da comfortline den biraz üstün. Exsulive donanımı gibi diyebiliriz.
    Ama her halükarda o bütçelere çıkılınca marka ve 2.el kaygısı öne çıkar ve passat ezer geçer.
    .
    Şu anda samsun Skoda dayız. Bir ay sonra dsg ler geliyormuş. Ekim ayı için 67900 tl lik superb active siparişi alabiliyoruz dediler.

35. offline
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Çok haklısın Emre ama kafam o kadar karıştı ki.Benim arabada çözemediğim bir geri vites sıkıntısı var hatta şuan yine serviste.Geçen gittim Borusan oto ya 5.20 i için iyi de bir fiyat aldım ama kasa seneye makyajlanacak dendiği için durdum.b8 siparişleri açıksa sipariş edeyim diye niyetlendim ama belli ki oda açılmayacak bir süre.En iyisi ve doğrusu aslında f10 nun makyajlanmasını beklemek ve gidip göz kapalı almak galiba.İkinci elde zaten kar etmek bana pek nasip olmuyo Onun için sorunsuz bineyim bana yeter.
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Çok haklısın Emre ama kafam o kadar karıştı ki.Benim arabada çözemediğim bir geri vites sıkıntısı var hatta şuan yine serviste.Geçen gittim Borusan oto ya 5.20 i için iyi de bir fiyat aldım ama kasa seneye makyajlanacak dendiği için durdum.b8 siparişleri açıksa sipariş edeyim diye niyetlendim ama belli ki oda açılmayacak bir süre.En iyisi ve doğrusu aslında f10 nun makyajlanmasını beklemek ve gidip göz kapalı almak galiba.İkinci elde zaten kar etmek bana pek nasip olmuyo Onun için sorunsuz bineyim bana yeter.

37. offline
    omega06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

5 kasa makyajlandı zaten
    2016 Eylül de 2017 yeni kasa çıkıcak

5 kasa makyajlandı zaten
    2016 Eylül de 2017 yeni kasa çıkıcak

39. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Arkadaşlar bugün ve yarın (daha doğrusu bu hafta) HONDA CR-V ile uğraşıyorum. Plakası çıktı, 01 SS 522 Aracın herşeyi tamamlandıktan sonra PASSAT'la ilgileneceğim, daha doğrusu yenisinin sipariş ile.
    Arkadaşlar bugün ve yarın (daha doğrusu bu hafta) HONDA CR-V ile uğraşıyorum. Plakası çıktı, 01 SS 522 Aracın herşeyi tamamlandıktan sonra PASSAT'la ilgileneceğim, daha doğrusu yenisinin sipariş ile.

41. offline
    mertandur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    CR-V için detaylı inceleme bekliyoruz.Birde passat ile kıyaslama
    CR-V için detaylı inceleme bekliyoruz.Birde passat ile kıyaslama

43. offline
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

D segmenti güncel satış bilgileri. Tahminimce Superb birkaç ay içerisinde ikinciliğe yerleşir.
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi Screen Shot 2015-08-10 at 5.26.17 PM.png  
    D segmenti güncel satış bilgileri. Tahminimce Superb birkaç ay içerisinde ikinciliğe yerleşir.
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi Screen Shot 2015-08-10 at 5.26.17 PM.png  

45. offline
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Merak edenler için diğer segmentlere ait satış bilgilerini ilişikteki resimlerde bulabilirsiniz.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.29.51 PM.png
Görüntüleme: 209
Büyüklüğü:  48.7 KB (Kilobyte)
ID:	22294Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.04 PM.png
Görüntüleme: 202
Büyüklüğü:  53.0 KB (Kilobyte)
ID:	22295Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.17 PM.png
Görüntüleme: 200
Büyüklüğü:  121.0 KB (Kilobyte)
ID:	22296Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.33 PM.png
Görüntüleme: 203
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	22297Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.43 PM.png
Görüntüleme: 201
Büyüklüğü:  61.3 KB (Kilobyte)
ID:	22298Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.55 PM.png
Büyüklüğü:  104.5 KB (Kilobyte)
ID:	22299Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.08 PM.jpg
Görüntüleme: 199
Büyüklüğü:  89.7 KB (Kilobyte)
ID:	22300Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.21 PM.png
Görüntüleme: 198
Büyüklüğü:  101.0 KB (Kilobyte)
ID:	22301Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.31 PM.png
Büyüklüğü:  124.7 KB (Kilobyte)
ID:	22302Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.43 PM.png
Büyüklüğü:  87.3 KB (Kilobyte)
ID:	22303Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.53 PM.png
Büyüklüğü:  44.8 KB (Kilobyte)
ID:	22304Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.32.02 PM.png
Büyüklüğü:  77.2 KB (Kilobyte)
ID:	22305
    Merak edenler için diğer segmentlere ait satış bilgilerini ilişikteki resimlerde bulabilirsiniz.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.29.51 PM.png
Görüntüleme: 209
Büyüklüğü:  48.7 KB (Kilobyte)
ID:	22294Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.04 PM.png
Görüntüleme: 202
Büyüklüğü:  53.0 KB (Kilobyte)
ID:	22295Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.17 PM.png
Büyüklüğü:  121.0 KB (Kilobyte)
ID:	22296Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.33 PM.png
Görüntüleme: 203
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	22297Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.43 PM.png
Görüntüleme: 201
Büyüklüğü:  61.3 KB (Kilobyte)
ID:	22298Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.30.55 PM.png
Büyüklüğü:  104.5 KB (Kilobyte)
ID:	22299Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.08 PM.jpg
Büyüklüğü:  89.7 KB (Kilobyte)
ID:	22300Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.21 PM.png
Büyüklüğü:  101.0 KB (Kilobyte)
ID:	22301Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.31 PM.png
Büyüklüğü:  124.7 KB (Kilobyte)
ID:	22302Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.43 PM.png
Büyüklüğü:  87.3 KB (Kilobyte)
ID:	22303Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.31.53 PM.png
Büyüklüğü:  44.8 KB (Kilobyte)
ID:	22304Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screen Shot 2015-08-10 at 5.32.02 PM.png
Büyüklüğü:  77.2 KB (Kilobyte)
ID:	22305

47. offline
    neudeks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serkan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2007

Konuda cevap verildimi bilmiyorun saati geri kalan arkadaşlar saat ayarlarından manuel yerine gprs seçin orjinal haline dönüyor tabi gprs olanlarda olur herhalde emin değilim

Konuda cevap verildimi bilmiyorun saati geri kalan arkadaşlar saat ayarlarından manuel yerine gprs seçin orjinal haline dönüyor tabi gprs olanlarda olur herhalde emin değilim

49. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

içi bej dışı karameşe 1.4 125 dsg 98500 son fiyat verdiler. birde istanbul da galeride plakalı sıfır tungten gri var içi siyah 95000 tl .
    içi bej dışı karameşe 1.4 125 dsg 98500 son fiyat verdiler. birde istanbul da galeride plakalı sıfır tungten gri var içi siyah 95000 tl .

51. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

dışı siyah içi siyah led high far ve cam tavanlı var yolda olan yine 125 dsg. birde aynı aracın boşu var. isteyen arkadaşlar olursa yönlendirebilirim.
    dışı siyah içi siyah led high far ve cam tavanlı var yolda olan yine 125 dsg. birde aynı aracın boşu var. isteyen arkadaşlar olursa yönlendirebilirim.

53. offline
    bsarmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    buğra
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    01 BUG 08

Face'de Vag Store diye arama yaparsanız karşınıza çıkacaktır.
    Face'de Vag Store diye arama yaparsanız karşınıza çıkacaktır.

55. offline
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

D segmenti güncel satış bilgilerini göremedim.
    D segmenti güncel satış bilgilerini göremedim.

57. offline
    aykutakca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aykut AKCA
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34 VE 3737

Taner Bey,
    Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum...
    Hatırladığım kadarıyla daha önce sahibi olduğunuz VW CC'nin plakası da SS'ti.
    Aklıma "Ya Seve Seve Ya .... ....😨" geliyor ama var mıdır bunun bir hikayesi. Yoksa Sakıp Sabancı'nın adını mı yaşatıyorsunuz hemşehrisi olarak...
    Taner Bey,
    Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum...
    Hatırladığım kadarıyla daha önce sahibi olduğunuz VW CC'nin plakası da SS'ti.
    Aklıma "Ya Seve Seve Ya .... ....😨" geliyor ama var mıdır bunun bir hikayesi. Yoksa Sakıp Sabancı'nın adını mı yaşatıyorsunuz hemşehrisi olarak...

59. offline
    Adı
    Alper
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015