Sabah Ankara Doğuş Etimesgut servise gittim konu ile ilgili. Allah servise de müşterilere de kolaylık versin. Ana baba günüydü servis sabah saatleri olmasına rağmen. En fazla 10 dakika bekledikten sonra kontrol edecek usta geldi ve birlikte baktık. Sizin de söylediğiniz gibi krom çıtanın değişmesi gerek dedi. Tamir gibi bir opsiyon olmuyormuş çıtalar için. Yine çok sayıda araçta aynı problem olduğu için ellerinde parça yok. Ama olsa bile hemen değiştirip göndermiyorlar. Atölyeye girmesi gerektiğinden dolayı randevu ile gelmek gerekiyor. Şimdi kendilerinden parça geldiğinde beni arayıp randevu vermelerini bekliyorum.
Bu arada servisteki müşteri temsilcisi ile muhabbet ederken aracın yeni olmasından dolayı bunun gibi bir sürü problemin geldiğini söyledi. Her yeni kasa çıktığında en sağlam aracın bir önceki kasanın son modeli olduğunu söyledi. Bütün kusurları giderilmiş olduğu için

Önümüzdeki yılın üretiminde benim araçtaki gibi ufak tefek kusurların giderilmiş olacağını söyledi.
Ama şu belirsizlik ortamında benim 80K verdiğim aracı seneye 120K'ya alabilir miyim orası da meçhul