fakıdayı Nickli Üyeden Alıntı
Hocam o konuda size katılıyorum stlerin işi cidden zor sonuçta adam malın sahibi değil ama müşterinin kahrını onlar çekiyor. Lâkin şunu da atlamamak lazım öyle garip stler var ki adam elinde olanı bile yapmaktan imtina ediyor, yani atıyorum senin elinde %2 indirim +paspas vs hediye etme yetkisi vardır, sen bunu her müşteriye yapmak zorundasın. Başkasına yapılabiliyorsa herkese yapılmalı illa ki çirkef olan çok başını ağrıtan, eş dost olan müşterilere değil her alana yapılmalı. Ben son derece kibar ve nazik yaklaşıyorum st'ye hatta pazarlık konusunda bile ben pazarlık etmiyorum siz yetkinizi kullanın ben razıyım dedim, buna rağmen forumda gördüğüm kadarıyla oldukça ağır şartlarda alıyorum aracı(%0.40 lık bir indirim gibi) şimdi birçok bayii %2-3 indirim yapabiliyorken sen yapmıyorsan bunda iki durum söz konusu olabilir, ya sen beni tercih ettin ben seni bir kez düşürdüm artık son kuruşuna kadar sömürmeden bırakmam diyorsundur, ya da kârlılığım düşük diyerek yalan söylüyorsun çünkü 100k liralık aracı istanbuldan alan 97'ye alabiliyorken sen bana 99.5'a veriyorsan aradaki fark için açgözlülük yapıyorsun demektir.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Hocam birazda firma sahipleri yönlendiriodur onları.. Ne bilim düşmüşüz bikere ne kadar konuşsak boş aslında ama söylediklerinize aynen katılıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk