Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Serhat arkadaşım,
Birbirimizi kaç yıldır tanıyoruz. Şimdiye kadar PASSAT ile ilgili söylediklerimde yanıldım mı? Yanıldıysam ne kadar yanıldım. Ben söyleyeyim, ben sadece araçları akılları ile değil cüzdanları ile alanların yarattığı yerde yanıldım.
Herkes nasıl gülüyordu 1.6 MPI 102 HP Trendline araçlara, 40.750 TL'ye aldım, 2009'da! Şu anda aynı araç Sahibinden'de 60.000 TL. Herkes güldü, herkes dalga geçti, fakat motoru inceledim, aynısının GOLF LPG'de de kullanıldığını ve "Gasfest" (Almanca: LPG'ye dayanıklı) olduğunu tespit ettim, sorunsuz ve sıkıntısız LPG takılabildiğini, donanım olarak da 3-4 kalem dışında Comfortline'dan geri kalmadığını (Cruise Control, 230V dahil!) söyledim, sonra ve hatta kendim de almak istedim ama siparişler kapanmıştı.
Ben Taner Göde olarak samimiyetle ve dürüstçe ifade ve beyan ediyorum ki CZCA kodlu 1.4 TSI 125 HP benzinli motor önceki CAXA kodlu 1.4 TSI 122 HP benzinli motordan hissedilir ve fark edilir derecede daha az yakıyor. Elbette ki bastığında, yol yaptığında ve gerekenden daha hızlı veya yükle, klima açıkken rampada gittiğinde daha fazla yakacak, ama bunlar istisnai durumlar, otoyolda sabit hızla gittiğinde ve şehiriçinde de gittiğinde daha az yakıyor. Ben 50 litre ile şehiriçinde 700 km gittim.
1.4 TSI 125 HP motor kesinlikle 1.6 TDI 120 HP motorun gölgesinde kalmamalıdır, korkmamalıdır ve onun satış rakamlarından çekinmemelidir. Piyasa korkusu ile araç alanların B tipi likit fon almasını öneriyorum. İkisi de araç: birisi mis gibi PASSAT, diğeri yatırım. Ha, cepte fazladan 31.000 TL varsa söylediklerimi unutun, alın 1.6 TDI 7-DSG nasıl olsa satarken zarar etmeyeceksiniz, Doğuş da bir daha 1.4 TSI de getirmesin, tek motora düşmüş oluruz, böylece sorun ve sıkıntılar da biter, Passat da artık en ucuz Trendline 100.000 TL'den "Merhaba!" der.
2011 MPI Passat'ı satarsan üzülürsün, onu da hatırlatmak isterim... B6 kasa gibisi yok (benim için). Kadife koltuklar yeter.
Adana'dan selam ve sevgiler,
Taner Göde
söylemeyi unutmuşum b6 yı malesef 2012 martda sattım 43900 e almıştım 51750 ye sattım pişmanmıyım pişmanım ama passatı satıp ev aldığım için çok sıkıntı yok başarılı bir hamle olmuştu benim için [emoji2]
şu an tsi alacak birikimim var ve tdı a ulaşacak parayı biriktiriyorum ve onun için sipariş vermedim birde higline siparişi açılırsa diye bekliyorum ...
Sent from my iPhone using Tapatalk