Şimdiden hayırlı olsun. Bende 15 gün önce sipariş verdim ancak benimkinde baya bi opsiyon vardı. Adaptif Şaşi kontrol PDD kodu ile katalogta 2.150 tl anca ÖTV+KDV ile birlikte 3678 tl ye geliyor. Butun opsiyonlar zevke ve paraya endekslidir. Kimi gerekli der kimi o paraya gereksiz der. Bunu siz karar vereceksiniz. Benim verdiğim siparişte hepsi mevcut ve fiyatı ise 155.000 geldi.Merhaba arkadaşlar b8 kasa aracımın sparişi 2 gün sonra onaylanıcak ama aracıma adaptif şasi kontrolü eklemek istiyorum fiyatı nedir ve iyimi yaparım bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim birde elektirikli perde 230v soket koysam mantıklı olurmu sevgilerimle [emoji106]
Gelelim adaptif şaşi kontrolüne; uzun yolda yüksek süratlarda aracınızı sport konumuna getirirseniz yere daha da yaklaşacağı için hem hava sesi azalım hemde yol tutuşunu artırırsınız. Şehir içlerinde ise konfora alır tüm lakalardan tümseklerden daha konforlu geçmişolursunuz.
230v prizde 180 OTV+KDV= 307 Tl ye gelir. Telefon şarz etmek ve arka bölmede çocuklar için tablet veya Laptop kullanmak için ideal olabilir.
Tavsiyem Adaptif Hız Sabitleyici de ekletmeniz. Bu özellik Front Asist ile birlikte monte olacağından fiyat olarak ise 2.000+OTV+KDV= 3422 tl ye mal olur size. Ama hem konfor hem de güvenlik için DEĞER.
Bu opsiyonları sonradan ekletmek hem zor hemde daha maliyetli olacaktır. Opsiyon listesini alınelinize istediklerinizi gerekli olacakları karar verin ve siparişi o şekilde kesinleştirin.