2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

5. offline
    dduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Ali
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Mirrorlink için bugün temaslar kurdum 800 lira ücret karşılığında doğuş otomotivin bunu eğer elinde kod var ise aktive edeceğini yok ise Almanyadan sipariş edip 15 gün içersinde takılabileceğini söyledi yetkili kişi.

C6903 cihazımdan gönderildi
    Mirrorlink için bugün temaslar kurdum 800 lira ücret karşılığında doğuş otomotivin bunu eğer elinde kod var ise aktive edeceğini yok ise Almanyadan sipariş edip 15 gün içersinde takılabileceğini söyledi yetkili kişi.

7. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Yaptığınız paylaşımları keyifle inceliyorum.Bütün resimlere teker teker Maşallah,Allah nazardan beladan korusun.Tekerinize taş değmesin.Aracınız temizken gerçekten çok güzel.Gümüş grinin yakıştığı ender araçlardan birtanesi.B8 e kadar passatları kendime ve yaşıma bir türlü yakın bulamazdım,ancak bu kasa gerçekten her kesime hitab eden dinamik ve agresif hatlara sahip.Cc kullanmasam seçeneklerim arasına girerdi bu araba.
    Konu gh912 tarafından (31 01 2015 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
       lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Yaptığınız paylaşımları keyifle inceliyorum.Bütün resimlere teker teker Maşallah,Allah nazardan beladan korusun.Tekerinize taş değmesin.Aracınız temizken gerçekten çok güzel.Gümüş grinin yakıştığı ender araçlardan birtanesi.B8 e kadar passatları kendime ve yaşıma bir türlü yakın bulamazdım,ancak bu kasa gerçekten her kesime hitab eden dinamik ve agresif hatlara sahip.Cc kullanmasam seçeneklerim arasına girerdi bu araba.

9. offline
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

dduymaz Nickli Üyeden Alıntı

Discovery pronun ücreti nekadardı acaba?Birde mirror link aktif olduğunda araç ekranından telefon menüsü kullanılabiliyormu yoksa bir şey açmak için illaki telefonumu kullanmak gerrekiyor?

Discovery pronun ücreti nekadardı acaba?Birde mirror link aktif olduğunda araç ekranından telefon menüsü kullanılabiliyormu yoksa bir şey açmak için illaki telefonumu kullanmak gerrekiyor?

11. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Sipariş takip çalışmıyor gene, volkswagenim açılıyor fakat sipariş no girildiğidinde hata veriyor, güncellememi var acaba

Canli destekten sordum.Bir umut sistem çalışmıyor belki güncellenmiştir diye ama.Verdiği cevap ''üretim tarihi kesinleşmiş,Üretimi bekliyor'' oldu Değişen birsey yok yani
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Sipariş takip çalışmıyor gene, volkswagenim açılıyor fakat sipariş no girildiğidinde hata veriyor, güncellememi var acaba

Canli destekten sordum.Bir umut sistem çalışmıyor belki güncellenmiştir diye ama.Verdiği cevap ''üretim tarihi kesinleşmiş,Üretimi bekliyor'' oldu Değişen birsey yok yani

13. offline
    Adı
    Mehmet Ali
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Youtube a vw mirrorlink yazın videolarda belli olduğu kadarıyla iki taraftan da birbirini kontrol edebilme özelliği oluyor

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Youtube a vw mirrorlink yazın videolarda belli olduğu kadarıyla iki taraftan da birbirini kontrol edebilme özelliği oluyor

15. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Mustafa hocam ben de sordum üretileceği hafta belirlendi üretilmeyi bekliyor dedi bu aşamada değişiklik söz konus mu fabrika Müdürünü arasak
    Mustafa hocam ben de sordum üretileceği hafta belirlendi üretilmeyi bekliyor dedi bu aşamada değişiklik söz konus mu fabrika Müdürünü arasak

17. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

Ben b8 kasa passat alırsam her 2 dakika da bir resim göndereceğim.Herhalde 30 yıla kalmaz alırım.
    Ben b8 kasa passat alırsam her 2 dakika da bir resim göndereceğim.Herhalde 30 yıla kalmaz alırım.

19. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

kürşatmurat Nickli Üyeden Alıntı
    Aracını alıp kullanmaya başlayan arkadaşlar dsg şanzımanda titretme sorunu yaşayan varmı? Aracın böyle bir sorunu olduğunu nasıl anlarız? Ayrıca benim yedek lastiğim yer tasarrufu Çelik jantlı olacaktı yer tasarrufu doğru fakat Çelik jant değil normal siyah boyalı jant böyle bir durum yaşayan varmı?
    Çelik jant dediği zaten siyah boyalı jant, diğerine aluminyum jant diyorlar.
       kürşatmurat Nickli Üyeden Alıntı
    Aracını alıp kullanmaya başlayan arkadaşlar dsg şanzımanda titretme sorunu yaşayan varmı? Aracın böyle bir sorunu olduğunu nasıl anlarız? Ayrıca benim yedek lastiğim yer tasarrufu Çelik jantlı olacaktı yer tasarrufu doğru fakat Çelik jant değil normal siyah boyalı jant böyle bir durum yaşayan varmı?
    Çelik jant dediği zaten siyah boyalı jant, diğerine aluminyum jant diyorlar.

21. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Müdürü ararsan hocam ekleyebilirsin.Bunun haricinde malesef
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Müdürü ararsan hocam ekleyebilirsin.Bunun haricinde malesef

23. offline
    karasedir06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kaan
    Yer
    istanbul
    Model
    Polo
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2010
    34mnb98

hocam disvovery prolu araclar içinde mirrorlink özelliğini kullanmak için bu 800 tl lik bedeli ödemeleri gerekir mi yoksa direkt kullanılabılıyormu

hocam disvovery prolu araclar içinde mirrorlink özelliğini kullanmak için bu 800 tl lik bedeli ödemeleri gerekir mi yoksa direkt kullanılabılıyormu

25. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

yeni passat yakit tüketimi GÖNDERECĞİM AMA VİDEO NASIL YÜKLENİR BULAMADIM
    yeni passat yakit tüketimi GÖNDERECĞİM AMA VİDEO NASIL YÜKLENİR BULAMADIM

27. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bu akşam işten dönerken ümitköy köprüsünü geçince önümde beyaz bir B8 highline fark ettim, onu takip edeyim derek sol şeritten bi araba aramıza girdi, tungsten gri comfort B8, 3 B8 arka arkaya bi foto çeksem derken önümdeki 2 B8 de gordion tarafına döndüler, kaçırdım derken sol şeritten siyah bir B8 daha geçip benim şeride girdi. Showroomda bile 4 passat bir arada görmemiştim. Bu arada eve gelnce otoparkta da komşumun tungsten gri B8inin tam karşısına park ettim.

Demek ki hakikaten Ankaraya Passat yetişmiyor.
    Bu akşam işten dönerken ümitköy köprüsünü geçince önümde beyaz bir B8 highline fark ettim, onu takip edeyim derek sol şeritten bi araba aramıza girdi, tungsten gri comfort B8, 3 B8 arka arkaya bi foto çeksem derken önümdeki 2 B8 de gordion tarafına döndüler, kaçırdım derken sol şeritten siyah bir B8 daha geçip benim şeride girdi. Showroomda bile 4 passat bir arada görmemiştim. Bu arada eve gelnce otoparkta da komşumun tungsten gri B8inin tam karşısına park ettim.

29. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı

B8 passat gerçekten mükemmel çünkü. Forumda bazı arkadaşlar vay efendim o kadar para verilir mi diyerek, bu kasayı audiA4, c180 vs ile kıyaslama yapmışlar. Kıyaslanamaz, tavanı basık değil ,arkası çok geniş ve ferah, arkada siz otururken 3-4 yaşındaki bir çocuk sizin önünüzde ayakta rahatlıkla durabilir, yani geniş. Hicbir aracın ön koltukları , kokpiti bu kadar güzel durmuyor, highline özellikle..
    Dıştan görünüşü çok heybetli,
    aracın özellikle higline olanının ön krom ızgarası araca robotvari süper bir görüntü veriyor,
    hiç bir aracın arka led lambaları, highline için , bu kadar güzel değil..
    ayrıca cam tavan süper olmuş, eskisi gibi tavanda bir pencere gibi bir görüntüsü yok, yarıya kadar tamamen siyah tavan..
    bu fiyata passat mükemmel bence..
    Konu canerrr tarafından (29 01 2015 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.
       ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı

B8 passat gerçekten mükemmel çünkü. Forumda bazı arkadaşlar vay efendim o kadar para verilir mi diyerek, bu kasayı audiA4, c180 vs ile kıyaslama yapmışlar. Kıyaslanamaz, tavanı basık değil ,arkası çok geniş ve ferah, arkada siz otururken 3-4 yaşındaki bir çocuk sizin önünüzde ayakta rahatlıkla durabilir, yani geniş. Hicbir aracın ön koltukları , kokpiti bu kadar güzel durmuyor, highline özellikle..
    Dıştan görünüşü çok heybetli,
    aracın özellikle higline olanının ön krom ızgarası araca robotvari süper bir görüntü veriyor,
    hiç bir aracın arka led lambaları, highline için , bu kadar güzel değil..
    ayrıca cam tavan süper olmuş, eskisi gibi tavanda bir pencere gibi bir görüntüsü yok, yarıya kadar tamamen siyah tavan..
    bu fiyata passat mükemmel bence..

31. offline
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Bazılarında olmuyor,ama vw de varsa çok süper bir özellik olur.

Bazılarında olmuyor,ama vw de varsa çok süper bir özellik olur.

33. offline
    ozcan... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ozcan
    Yer
    batman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    .......

Arkadaşlar volkswagenim ( araçim nerede ) sitesi devre dişi haberi olan varmi ??
    Arkadaşlar volkswagenim ( araçim nerede ) sitesi devre dişi haberi olan varmi ??

35. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Bugün istanbul dan eski siparişlenmiş bir passat buldum zorla, şükür..1000 lira da kaporayı verdim.
    Araç şubat sonu gelecekmiş, highline 2015 dizel DSG , tungsten gri, en son 124 800 e anlaştık, İstanbuldaki bayi ile.. 2300 lira indiriyor bayii..o zamanki fiyattan da indirecek..
    Tabi herşey güzel hoş , ancak ben aynı aracın cam tavanlısını bulmak için çok uğraştım, bulamadım..Sipariş versem 2-3 ay geç gelecek, Şimdi çok kararsızım acaba bekleyip cam tavanlımı alsam, yoksa hazır 20-25 gün sonra gelecek aracı mı alsam diye..
    Heralde yarın sabah arayıp bayana diyeceğim , benimki geç olsun cam tavan olsun diye, sonuçta 5-6 sene bineceğiz..
    Selamlar
    Herşey gönlünüzce olsun
    Bugün istanbul dan eski siparişlenmiş bir passat buldum zorla, şükür..1000 lira da kaporayı verdim.
    Araç şubat sonu gelecekmiş, highline 2015 dizel DSG , tungsten gri, en son 124 800 e anlaştık, İstanbuldaki bayi ile.. 2300 lira indiriyor bayii..o zamanki fiyattan da indirecek..
    Tabi herşey güzel hoş , ancak ben aynı aracın cam tavanlısını bulmak için çok uğraştım, bulamadım..Sipariş versem 2-3 ay geç gelecek, Şimdi çok kararsızım acaba bekleyip cam tavanlımı alsam, yoksa hazır 20-25 gün sonra gelecek aracı mı alsam diye..
    Heralde yarın sabah arayıp bayana diyeceğim , benimki geç olsun cam tavan olsun diye, sonuçta 5-6 sene bineceğiz..
    Selamlar
    Herşey gönlünüzce olsun

37. offline
    Adı
    Mehmet Ali
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Discovery prolu araçlarla ilgili bir bilgiye sahip değilim maalesef

karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Discovery prolu araçlarla ilgili bir bilgiye sahip değilim maalesef

39. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Neptun Dynamis ve Neptune Thalassa gemileri Koper e yanaşıyor şu anda, bakalım bunlardan hangisi Efesan a gelecek, araç bekleyen arkadaşlar takip etsinler

Neptun Dynamis ve Neptune Thalassa gemileri Koper e yanaşıyor şu anda, bakalım bunlardan hangisi Efesan a gelecek, araç bekleyen arkadaşlar takip etsinler

41. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hocam bugün ki gemi ne oldu.Araç getirdi mi?

43. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Onurdrdg Nickli Üyeden Alıntı
    o resimlerdeki vw satış görevlisi Barış bey sanırım bende ondan 1 ay önce harvard mavi highline aldım. içi bej benimki ama içi siyah olanıda çok beğendim hayırlı olsun İzmite bir tane daha harvard mavi b8 görmek iyi olacak :D
    eyvallah kardeşim evet bugün aracımı aldım şimdi plakalı fotoğrafını paylaşacağım merak ettiğim size hediye olarak ne verdiler ziebart bölümü var dosyada ama hediye kartı yok sanırım ben epey indirim yaptırdım anahtarlık dışında bir şey vermediler siz ne aldınız?
       Onurdrdg Nickli Üyeden Alıntı
    o resimlerdeki vw satış görevlisi Barış bey sanırım bende ondan 1 ay önce harvard mavi highline aldım. içi bej benimki ama içi siyah olanıda çok beğendim hayırlı olsun İzmite bir tane daha harvard mavi b8 görmek iyi olacak :D
    eyvallah kardeşim evet bugün aracımı aldım şimdi plakalı fotoğrafını paylaşacağım merak ettiğim size hediye olarak ne verdiler ziebart bölümü var dosyada ama hediye kartı yok sanırım ben epey indirim yaptırdım anahtarlık dışında bir şey vermediler siz ne aldınız?

45. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Satuk Nickli Üyeden Alıntı
    Bagaj havuzunun fiyatı ne kadar acaba. Bir de işe yarayan bir şey mi? Teşekkürler
    150 lira imiş bagajın kirlenmesini önlüyormuş falan filan muşamba da serebilirsiniz daha ucuza mâl olur...
       Satuk Nickli Üyeden Alıntı
    Bagaj havuzunun fiyatı ne kadar acaba. Bir de işe yarayan bir şey mi? Teşekkürler
    150 lira imiş bagajın kirlenmesini önlüyormuş falan filan muşamba da serebilirsiniz daha ucuza mâl olur...

47. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Sabah da sordum ama cevap veren olmadı. Sanırım bir kişi vardı gemide taşıma durumunda olan, bilgi verirse anlarız

Sabah da sordum ama cevap veren olmadı. Sanırım bir kişi vardı gemide taşıma durumunda olan, bilgi verirse anlarız

49. offline
    Mtlcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUTLU
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    16 HDC 84

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    hiç gerek yok.boşa paranı kaptırma.iki yıl sonra boya koruma motor koruma yaptır.sıfır gibi oluyor arabanın rengi motoru...

Saol teşekkürler . İlk arabam benim .İnsanın aklını karıştırıyorlar. ZATEN HEYCAN VAR:
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    hiç gerek yok.boşa paranı kaptırma.iki yıl sonra boya koruma motor koruma yaptır.sıfır gibi oluyor arabanın rengi motoru...

Saol teşekkürler . İlk arabam benim .İnsanın aklını karıştırıyorlar. ZATEN HEYCAN VAR:

51. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum bende wv...fe4.... yazıyor ama şimdi benim arac 2015 modelmi oluyor?
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 107.jpg
Görüntüleme: 306
Büyüklüğü:  44.3 KB (Kilobyte)
ID:	18712

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2014 model yeni passat alanlar camın altında yazan şasi nosunda www...FE... şeklindeki harflerde ilk harfineyeni araç alanlar bakıp yazabilir mi?. biliyorsunuz F :2015 MODEL YILI,E :İSE 2014
    dostum bende wv...fe4.... yazıyor ama şimdi benim arac 2015 modelmi oluyor?

Resmin ismi:  passat 107.jpg
Görüntüleme: 306
Büyüklüğü:  44.3 KB (Kilobyte)
ID:	18712

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2014 model yeni passat alanlar camın altında yazan şasi nosunda www...FE... şeklindeki harflerde ilk harfineyeni araç alanlar bakıp yazabilir mi?. biliyorsunuz F :2015 MODEL YILI,E :İSE 2014

53. offline
    kemancigan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bekir
    Yer
    Kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: 1.4 TSI ACT 150hp Yakıt Tüketimi Paylaşımı
    1.4 tsi 150 hp aracımla depoyu fulleyip 300 km yapıp tekrar ölçtüm. Full şehir içi ve günde 2 kez soğuk motorla 3-4 km git gel ve 7-8 ışık geçtiğim bir yol nerdeyse hiç 4. Vitese bile atmadım kmde 37 krş yaktı. Hiç de az yaksın diye kasmadım bence süper. Bu arabanın daha fazla yakacağı bi güzergah yok çünkü en soğuk kış günlerinde ve kış lastiğiyle yapıldı bu değerler
    Cevap: 1.4 TSI ACT 150hp Yakıt Tüketimi Paylaşımı
    1.4 tsi 150 hp aracımla depoyu fulleyip 300 km yapıp tekrar ölçtüm. Full şehir içi ve günde 2 kez soğuk motorla 3-4 km git gel ve 7-8 ışık geçtiğim bir yol nerdeyse hiç 4. Vitese bile atmadım kmde 37 krş yaktı. Hiç de az yaksın diye kasmadım bence süper. Bu arabanın daha fazla yakacağı bi güzergah yok çünkü en soğuk kış günlerinde ve kış lastiğiyle yapıldı bu değerler

55. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Resmin ismi:  passat 719.jpg
Görüntüleme: 261
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	18713Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 530.jpg
Görüntüleme: 258
Büyüklüğü:  54.8 KB (Kilobyte)
ID:	18714Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 529.jpg
Görüntüleme: 259
Büyüklüğü:  50.2 KB (Kilobyte)
ID:	18715Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 120.jpg
Büyüklüğü:  39.4 KB (Kilobyte)
ID:	18716Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 551.jpg
Büyüklüğü:  59.1 KB (Kilobyte)
ID:	18717Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 271.jpg
Görüntüleme: 254
Büyüklüğü:  39.1 KB (Kilobyte)
ID:	18718Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 416.jpeg
Büyüklüğü:  61.1 KB (Kilobyte)
ID:	18719sanki bu aracı kullanıyormusum gibi hıssediyorum butun gözler aracımda..))

Resmin ismi:  passat 719.jpg
Görüntüleme: 261
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	18713Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 530.jpg
Büyüklüğü:  54.8 KB (Kilobyte)
ID:	18714Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 529.jpg
Büyüklüğü:  50.2 KB (Kilobyte)
ID:	18715Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 120.jpg
Büyüklüğü:  39.4 KB (Kilobyte)
ID:	18716Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 551.jpg
Büyüklüğü:  59.1 KB (Kilobyte)
ID:	18717Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 271.jpg
Görüntüleme: 254
Büyüklüğü:  39.1 KB (Kilobyte)
ID:	18718Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat 416.jpeg
Büyüklüğü:  61.1 KB (Kilobyte)
ID:	18719sanki bu aracı kullanıyormusum gibi hıssediyorum butun gözler aracımda..))

57. offline
    snowdrop00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

arkadaşlar aracımı teslim aldım hediye olarak paspas hediye ettiler ama kadife kaaçuk paspas fiyatı nedir birde marşpiyel çıtası alan varmı orjinal
    arkadaşlar aracımı teslim aldım hediye olarak paspas hediye ettiler ama kadife kaaçuk paspas fiyatı nedir birde marşpiyel çıtası alan varmı orjinal

59. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

2015 MODEL MOTORLAR VW.DE DE AÇIKLANMIŞ
    1.4 ACT DSG - 1.8 TSI - 2.0 TSI - 2.0 TSI ACT 4 MOTION VS.

Konfigurator < Volkswagen Deutschland
    2015 MODEL MOTORLAR VW.DE DE AÇIKLANMIŞ
    1.4 ACT DSG - 1.8 TSI - 2.0 TSI - 2.0 TSI ACT 4 MOTION VS.

Konfigurator < Volkswagen Deutschland