2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    yarın görüşme sonucunuzu bizimle paylaşın lütfen bu adamlar ne yapmaya çalışıyor ya madem mart ta teslimat var ben niye mayısı bekliycem
    Fark şu her ay gelecek arabalar var bayilere. Mesela başarana 150 passat gelecek şubatta onun satışını yapinca sonraki müşterilere mart diyorlar mart satışı da bitince nisana başlıyorlar oda bitince Mayıs. Yani sizin bayiye başvuru tarihiniz önemli.
    yarın görüşme sonucunuzu bizimle paylaşın lütfen bu adamlar ne yapmaya çalışıyor ya madem mart ta teslimat var ben niye mayısı bekliycem
    Fark şu her ay gelecek arabalar var bayilere. Mesela başarana 150 passat gelecek şubatta onun satışını yapinca sonraki müşterilere mart diyorlar mart satışı da bitince nisana başlıyorlar oda bitince Mayıs. Yani sizin bayiye başvuru tarihiniz önemli.

3. offline
    ömer_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Personel indirimi dahil 5.20 i comfort+premium bana 155 bin fiyat verdiler hatta alayım satayım bile düşünmedim değil o indirim olmasada o fiyatların altında olması lazım ama
    Yakın zamanda bir tanıdığım comfort+premium 175 e aldı .. Şu ara Euro geri geldi fiyatları aşağı çekmiş olabilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Personel indirimi dahil 5.20 i comfort+premium bana 155 bin fiyat verdiler hatta alayım satayım bile düşünmedim değil o indirim olmasada o fiyatların altında olması lazım ama
    Yakın zamanda bir tanıdığım comfort+premium 175 e aldı .. Şu ara Euro geri geldi fiyatları aşağı çekmiş olabilirler.

5. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

ömer_ Nickli Üyeden Alıntı

Ciddi bir kampanya ya girdiler yine ama 2014 modeller için olabilir
       ömer_ Nickli Üyeden Alıntı

Ciddi bir kampanya ya girdiler yine ama 2014 modeller için olabilir

7. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

standart highline da voice sesli komut sistemi varmı arkadaşlar birde ambiyans plus paketi sipariş eden varmı acaba fiyatı nedir
    standart highline da voice sesli komut sistemi varmı arkadaşlar birde ambiyans plus paketi sipariş eden varmı acaba fiyatı nedir

9. offline
    ömer_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

hocam bence 1.6 170 bg motor 5 kasasına olmadı 3 kasasıiçin ideal ama oda artık yenilenecek
    1.6 170bg bence 5 kasaya çok güzel oldu. Performans olarak gayet tatminkar bir motor.

hocam bence 1.6 170 bg motor 5 kasasına olmadı 3 kasasıiçin ideal ama oda artık yenilenecek
    1.6 170bg bence 5 kasaya çok güzel oldu. Performans olarak gayet tatminkar bir motor.

11. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    E bunun bu standardı yok mu? Araç durunca stoplasa olmazmi
    B7 de durunca stop ediyoyordu
    E bunun bu standardı yok mu? Araç durunca stoplasa olmazmi
    B7 de durunca stop ediyoyordu

13. offline
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

sipariş tarihim 5 ocak ve bu tarihten beri siparişi girmediler

15. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar daha önce aracını teslim alan arkadaşlara bir sorum olacak, opsiyonu olan araçlarda hiç kağıt üzerindeki opsiyonlarda eksik çıkan oldumu, daha doğrusu şöyle sorayım, beklediğiniz opsiyon araç gelince tam olarak araçta mevcutmuydu?

Arkadaşlar daha önce aracını teslim alan arkadaşlara bir sorum olacak, opsiyonu olan araçlarda hiç kağıt üzerindeki opsiyonlarda eksik çıkan oldumu, daha doğrusu şöyle sorayım, beklediğiniz opsiyon araç gelince tam olarak araçta mevcutmuydu?

17. offline
    Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34BOR434

enes444 Nickli Üyeden Alıntı
    Arabanın iç döşemesini kahverengi sipariş veren ya da o renkte bir araca sahip olan var mı aramızda?
    Ben siparis verdim. Martta gelecek kahverengi ve nappa deri yani konple deri.

enes444 Nickli Üyeden Alıntı
    Arabanın iç döşemesini kahverengi sipariş veren ya da o renkte bir araca sahip olan var mı aramızda?
    Ben siparis verdim. Martta gelecek kahverengi ve nappa deri yani konple deri.

19. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam sen ne diyorsun ben 3 Aralık'ta kaporamı yatırıp siparişimi verdim ayın 26 sında sipariş numaramı verdiler..şu anda da hala sistemde siparişiniz üreticiye iletildi yazıyor.. Bu süreç ne kadar Sürüyor onu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen...
    Hocam sen ne diyorsun ben 3 Aralık'ta kaporamı yatırıp siparişimi verdim ayın 26 sında sipariş numaramı verdiler..şu anda da hala sistemde siparişiniz üreticiye iletildi yazıyor.. Bu süreç ne kadar Sürüyor onu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen...

21. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

bugün 2014 İndiyum Gri 1.6TDI DSG COMFORTLINE ödemesini yaptım;104000TL,orjinal kauçuk paspas hediyeli...
    bugün 2014 İndiyum Gri 1.6TDI DSG COMFORTLINE ödemesini yaptım;104000TL,orjinal kauçuk paspas hediyeli...

23. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

sıkıntı yok mart sonuna araç alma planlaması yaptım sipariş verdim mart sonu gelecek dediler her hafta arıyorum kota açılmadı diyorlar bir yanlışlık var ama anlamadım mart sonuna kadar beklerim araç gelmezse skoda octavia yapacak bişey yok benimde böle pis bir huyum var
    Hüseyin bey bende alanya başaran'dan sipariş edecem ama size söyledikleri gibi nisan sonuna doğru gelir diyorlar.Siparişlerin de opsiyonlu araçlar için bu hafta açılacağını söylediler.bekleyip göreceğiz.
    sıkıntı yok mart sonuna araç alma planlaması yaptım sipariş verdim mart sonu gelecek dediler her hafta arıyorum kota açılmadı diyorlar bir yanlışlık var ama anlamadım mart sonuna kadar beklerim araç gelmezse skoda octavia yapacak bişey yok benimde böle pis bir huyum var
    Hüseyin bey bende alanya başaran'dan sipariş edecem ama size söyledikleri gibi nisan sonuna doğru gelir diyorlar.Siparişlerin de opsiyonlu araçlar için bu hafta açılacağını söylediler.bekleyip göreceğiz.

25. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun hocam vere vere Kauçuk pas pas veriyorlar ya diğer lider markalar da bu hediye muhabbeti nasıl seyrediyor acaba??
    Hayırlı olsun hocam vere vere Kauçuk pas pas veriyorlar ya diğer lider markalar da bu hediye muhabbeti nasıl seyrediyor acaba??

27. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün benimde siparişimi verdiğimiz İstanbul bayisiyle görüşüp arkadaş içinde sipariş verdik.yeni sipariş verecek arkadaşlar %3 gibi bir indirimi sabitledik.mutlaka sizde isteyin bayinizden.istanbul teslimi bu indirimi veriyorlar şayet alamayan olursa görüşüp alabiliriz bilginiz olsun.(2015 ler için)
    serdar bey ben %1.5 en fazla sanmıyorum ama %2 olabilir indirim sözü aldım sipariş açılmadığı için beklemedeyim arada 2000 tl yakın fark oluyor hangi bayi ile anlaştınız en azından arayalım görüşelim olmadı bizde ordan alırız.Birde siparişinizin ne zamam geleceğini söylediler.Yardımcı olursanız sevinirim.
       serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün benimde siparişimi verdiğimiz İstanbul bayisiyle görüşüp arkadaş içinde sipariş verdik.yeni sipariş verecek arkadaşlar %3 gibi bir indirimi sabitledik.mutlaka sizde isteyin bayinizden.istanbul teslimi bu indirimi veriyorlar şayet alamayan olursa görüşüp alabiliriz bilginiz olsun.(2015 ler için)
    serdar bey ben %1.5 en fazla sanmıyorum ama %2 olabilir indirim sözü aldım sipariş açılmadığı için beklemedeyim arada 2000 tl yakın fark oluyor hangi bayi ile anlaştınız en azından arayalım görüşelim olmadı bizde ordan alırız.Birde siparişinizin ne zamam geleceğini söylediler.Yardımcı olursanız sevinirim.

29. offline
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

kazım Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun kardeşim gelişmeleri paylaşın lütfen bu ne ya işi gücü boşladık araba sevdasından
       kazım Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun kardeşim gelişmeleri paylaşın lütfen bu ne ya işi gücü boşladık araba sevdasından

31. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar...... arkadaşlar hepiniz aceleci davranıyorsunuz sipariş tarihine bakmayın aracınız teslim tarihine 30 gunden önce fabrikanın imalatına girmiyor yani arac üretilip biryerlerde beklemiyor üretilip sevk ediliyor çünkü türkiye şartları icin üretim yapıyor fabrika .örnek olarak bayii size mart 3 hafta demiş ise arac şubat ayın 2 veya 3 hafta fabrika imalatına başlıyor.bu durum butün yeni kasa araclar için gecerli .şu anda üretim sıparişleri karşılamıyor tr için . fabrika üretse bile nakliye gemi taşıması bunlar aylar önce programlanıyor . son gemi bile araçları tr ye bıraktıktan sonra .Derinceden ford yada reno yada hundai aracları yükledi avrupa yada başka bir yere transvere başladı. fabrika bile aylar önce nekadar arac üretip hangi ülkeye hangi gün transfer edeceğini planlamış ve ülkedeki tedarikcilerine aylık arac kotası vermiş bizlerde bu aylık kotalara göre bekliyoruz.extra donanımlar bu süreyi dahada uzatıyor . buda demektirki örneklersek hiçbir yerden bu gün itibariyle sipariş almasa bile fabrikanın mayısa kadar siparişleri dolu demektir....
    buda son nokta araç perşembe cuma eskişehirde. st aradı gelin işlemlere başlayalım dedi araç gelmeden görmeden olmaz dedim mızırdandı gelince arayın dedik tel kapattık....

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi Ekran Alıntısı.jpg  
    Konu alnescafe tarafından (20 01 2015 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: resim ekleme
    selamlar...... arkadaşlar hepiniz aceleci davranıyorsunuz sipariş tarihine bakmayın aracınız teslim tarihine 30 gunden önce fabrikanın imalatına girmiyor yani arac üretilip biryerlerde beklemiyor üretilip sevk ediliyor çünkü türkiye şartları icin üretim yapıyor fabrika .örnek olarak bayii size mart 3 hafta demiş ise arac şubat ayın 2 veya 3 hafta fabrika imalatına başlıyor.bu durum butün yeni kasa araclar için gecerli .şu anda üretim sıparişleri karşılamıyor tr için . fabrika üretse bile nakliye gemi taşıması bunlar aylar önce programlanıyor . son gemi bile araçları tr ye bıraktıktan sonra .Derinceden ford yada reno yada hundai aracları yükledi avrupa yada başka bir yere transvere başladı. fabrika bile aylar önce nekadar arac üretip hangi ülkeye hangi gün transfer edeceğini planlamış ve ülkedeki tedarikcilerine aylık arac kotası vermiş bizlerde bu aylık kotalara göre bekliyoruz.extra donanımlar bu süreyi dahada uzatıyor . buda demektirki örneklersek hiçbir yerden bu gün itibariyle sipariş almasa bile fabrikanın mayısa kadar siparişleri dolu demektir....
    buda son nokta araç perşembe cuma eskişehirde. st aradı gelin işlemlere başlayalım dedi araç gelmeden görmeden olmaz dedim mızırdandı gelince arayın dedik tel kapattık....

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi Ekran Alıntısı.jpg  

33. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Bende 18 de kapora verdim ocak 10 gibi siparişi girdiler siparis nomu verdiler. Yani sizin araç bir sonraki kotaya kaldı. Muhtemelen size nisanda teslim olur nisan sonu gbi
    Bende 18 de kapora verdim ocak 10 gibi siparişi girdiler siparis nomu verdiler. Yani sizin araç bir sonraki kotaya kaldı. Muhtemelen size nisanda teslim olur nisan sonu gbi

35. offline
    snowdrop00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar bende yarin sabah 2014 1.4 tsi manuel comfort beyaz araç için 77.000 bin tlden kapora yatiricam sizce fiyat makulmüdür acil yardim lütfen beklemelimiyim 2015 i fiyat nasil olur acaba
    Arkadaşlar bende yarin sabah 2014 1.4 tsi manuel comfort beyaz araç için 77.000 bin tlden kapora yatiricam sizce fiyat makulmüdür acil yardim lütfen beklemelimiyim 2015 i fiyat nasil olur acaba

37. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

standart highline da sesli komut yok.
    standart highline da sesli komut yok.

39. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar....... arkadaşım aracın geldi ise de bekle gelmedi isede bekle merkez bankası yarın faiz indirimi yapacak gibi . Cumhur başkanı baskı yapıyor kredi kullanacaklarda 2 3 gün bekleyebilir 1 2 puan az da olsa paranızı cepte bırakır. aracı alırken birazda ha avantajlı olur. kar kardır....

snowdrop00 Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar....... arkadaşım aracın geldi ise de bekle gelmedi isede bekle merkez bankası yarın faiz indirimi yapacak gibi . Cumhur başkanı baskı yapıyor kredi kullanacaklarda 2 3 gün bekleyebilir 1 2 puan az da olsa paranızı cepte bırakır. aracı alırken birazda ha avantajlı olur. kar kardır....

41. offline
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Kardeş arabayi özel sipariş vermedimctürkiye geneli aradim sadece 2 bayide bulabildim 77 fiyat verdiler son olarak passas hediye edecekler sadece bunuda kaçirirsam başka araç yok 2014 o yüzden acelem
    Kardeş arabayi özel sipariş vermedimctürkiye geneli aradim sadece 2 bayide bulabildim 77 fiyat verdiler son olarak passas hediye edecekler sadece bunuda kaçirirsam başka araç yok 2014 o yüzden acelem

43. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar........ algülüm ver gülüm yapacaksan sizin beklemenize gerek yok. sözüm kredi ile alacaklara......

selamlar........ algülüm ver gülüm yapacaksan sizin beklemenize gerek yok. sözüm kredi ile alacaklara......

45. offline
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Fiyat olarak nasil sence
    Fiyat olarak nasil sence

47. offline
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

2014 son parti araç gelecek deniyor forumda fakat bayilrde 2014 gelecek araç hiç yok 1.4 tsi
    2014 son parti araç gelecek deniyor forumda fakat bayilrde 2014 gelecek araç hiç yok 1.4 tsi

49. offline
    ogüst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    oğuz coşansu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

*liste 79.0 ise %4 düş--iste bence...
    *liste 79.0 ise %4 düş--iste bence...

51. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

aracı hangi bayiden aldınız. özel değilse ögrenebilirmiyim
    aracı hangi bayiden aldınız. özel değilse ögrenebilirmiyim

53. offline
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Kardeş indirimi net fiyati üzerinden yapiyorlar 45.600 üzerinden birde son araçlar lduğu için esnemiyorlar malesef
    Kardeş indirimi net fiyati üzerinden yapiyorlar 45.600 üzerinden birde son araçlar lduğu için esnemiyorlar malesef

55. offline
    Batuhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

hocam al desek alacakmısın eger acelen varsa maddi durumunda el veriyorsa alırsın, yok ben kafama göre bir passat yapayım diyorsan beklersin bu kadar basit
    hocam al desek alacakmısın eger acelen varsa maddi durumunda el veriyorsa alırsın, yok ben kafama göre bir passat yapayım diyorsan beklersin bu kadar basit

57. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar..... bence bir bilemedi iki bn tl daha avantaja alına bilir bayii aynı ildemisiniz yoksa başka bir ildemi. yüz yüze pazarlık her zaman avantajlıdır sınırlarını zorlamak lazım size yapılan indirim zaten sitelerinde olan bir indirim extra bir indirim yapılmamış zaten verdikleri paspas orj deyil kauccuk çok pis bir kokusu var arabaya koyduna deymez.

Fiyat olarak nasil sence
    selamlar..... bence bir bilemedi iki bn tl daha avantaja alına bilir bayii aynı ildemisiniz yoksa başka bir ildemi. yüz yüze pazarlık her zaman avantajlıdır sınırlarını zorlamak lazım size yapılan indirim zaten sitelerinde olan bir indirim extra bir indirim yapılmamış zaten verdikleri paspas orj deyil kauccuk çok pis bir kokusu var arabaya koyduna deymez.

Fiyat olarak nasil sence

59. offline
    CRaFTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    T. KIRKIL
    Yer
    İzmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Merhabalar, haftasonu vosmer izmiri ziyaret ettik. Yeni passat 1.4 125ps lik lerden dusunuyoruz. Babam icin dusunuyoruz araci. Kendisi donanim konusunda benim gibi takıntili olmadigi icin trendline almayi dusunuyor, sizce ne kadar mantikli? En azindan comfortline almak daha iyi degil mi? Siparis verirken eklenebilecek opsiyon listesi daha once paylasilmisti, yeni versiyonunu paylasabilecek birisi var mi acaba? Hangi opsiyonlar olmazsa olmaz sizce? Tesekkurler. İyi aksamlar

Merhabalar, haftasonu vosmer izmiri ziyaret ettik. Yeni passat 1.4 125ps lik lerden dusunuyoruz. Babam icin dusunuyoruz araci. Kendisi donanim konusunda benim gibi takıntili olmadigi icin trendline almayi dusunuyor, sizce ne kadar mantikli? En azindan comfortline almak daha iyi degil mi? Siparis verirken eklenebilecek opsiyon listesi daha once paylasilmisti, yeni versiyonunu paylasabilecek birisi var mi acaba? Hangi opsiyonlar olmazsa olmaz sizce? Tesekkurler. İyi aksamlar