2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Hocam lastik basinclarini dusurmeniz gerek cunku fabrikadan cikinca derecedesini yuksek ayarliyorlar siz serviste basinclarini tekrardan kontrol ettirin goreceksiniz arac surus ve konforu yuzde yuz degisyor
    Hocam lastik basinclarini dusurmeniz gerek cunku fabrikadan cikinca derecedesini yuksek ayarliyorlar siz serviste basinclarini tekrardan kontrol ettirin goreceksiniz arac surus ve konforu yuzde yuz degisyor

3. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

iyi akşamlar arkadaşlar. aradıgım passat 1.6 tdı comfort aracı sonunda buldum. yarın öglen netleşecek. ankarada bayide hazırda bulunan 1.4 tsı highline manuel 125 ps siyah içi bej araca 94400 tl liste fiyatından pazarlık ettim. 92650 tl ye anlaşmıştım. düşünen olursa devir edebilirim.özel mesaj atabilirsiniz. araç bayide hazırda.
    iyi akşamlar arkadaşlar. aradıgım passat 1.6 tdı comfort aracı sonunda buldum. yarın öglen netleşecek. ankarada bayide hazırda bulunan 1.4 tsı highline manuel 125 ps siyah içi bej araca 94400 tl liste fiyatından pazarlık ettim. 92650 tl ye anlaşmıştım. düşünen olursa devir edebilirim.özel mesaj atabilirsiniz. araç bayide hazırda.

5. offline
    özgür barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Hayırlı olsun fiyatı ne kadar?
    Hayırlı olsun fiyatı ne kadar?

7. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

özgür tdı comfort manuel. beyaz. 93000
    özgür tdı comfort manuel. beyaz. 93000

9. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Ozgur baris bey az onceki mesaji sizin bilginize yazdim
    Ozgur baris bey az onceki mesaji sizin bilginize yazdim

11. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat Turkiye

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Passat TurkiyePassat Turkiye

13. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

15. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat Turkiye buda hayalet gösterge olsa gerek bu bende yok

17. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar alırken paspasların kaldın döşemelere bir bakın benim duruma düşmeyin sonra
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326284.897274.jpg
Görüntüleme: 357
Büyüklüğü:  106.7 KB (Kilobyte)
ID:	18110Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326300.393148.jpg
Görüntüleme: 366
Büyüklüğü:  275.5 KB (Kilobyte)
ID:	18111Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326321.954707.jpg
Büyüklüğü:  295.6 KB (Kilobyte)
ID:	18112
    Arkadaşlar alırken paspasların kaldın döşemelere bir bakın benim duruma düşmeyin sonra
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326284.897274.jpg
Büyüklüğü:  106.7 KB (Kilobyte)
ID:	18110Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326300.393148.jpg
Görüntüleme: 366
Büyüklüğü:  275.5 KB (Kilobyte)
ID:	18111Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420326321.954707.jpg
Büyüklüğü:  295.6 KB (Kilobyte)
ID:	18112

19. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar..... arkadaşım öncelikle yazmak istedim kusura bakma gecen haftalarda taner bey fabrikada imalat aşamasında kaynak hatası ile üretilen araclardan bahsetmişti bu arac ta bunlardan olmasın kaynak düzeltme yapmak için sökülüp tekrar takılanlardan .aklıma kurt düştü şimdi fabrikada bu şekilde kontrolden cıkmaz araç onaylanmaz gibi geliyor..... bir tık daha soğudum araçtan şimdi bunedir yahu yamalı bohca gibi 130 küsür ver aracın haline bak bir an önce doğuşa git iademi alacaklar yenisinimi verecekler bu sallanacak kulak arkası yapılacak bir olay deyil ......

1.... sizin döşemede sorun var....
    2.... bir başka araçta bilya rulman ses sorunu var....
    3.... bir başka araçta amörtüsör sorunu var....
    4.....bir başka araçta krom cıtada sorun var....
    5.....bir başka araçta nakliyede arka cam kırılma sorunu var..
    6.... tüm araçlarda miror link çalışmıyor..
    7.... bir başka araçta usb bağlantı yapmıyor......

aklıma gelenler bunlar bir ayda boku (afedersiniz) çıkmaya başladı bu aracın birde üstüne ST ötv ve zam hurafeleriyle uğraşıyoruz doğuş oto endemdeki hatalı araçların yani çöplüğündenmi toplayıp Tr ye getiriyor bu araçları ..... YYEETTEERR DDOOĞĞUŞŞ YYEETTEERR......
       drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Bi de şöyle bir şeyEklenti 18108
    selamlar..... arkadaşım öncelikle yazmak istedim kusura bakma gecen haftalarda taner bey fabrikada imalat aşamasında kaynak hatası ile üretilen araclardan bahsetmişti bu arac ta bunlardan olmasın kaynak düzeltme yapmak için sökülüp tekrar takılanlardan .aklıma kurt düştü şimdi fabrikada bu şekilde kontrolden cıkmaz araç onaylanmaz gibi geliyor..... bir tık daha soğudum araçtan şimdi bunedir yahu yamalı bohca gibi 130 küsür ver aracın haline bak bir an önce doğuşa git iademi alacaklar yenisinimi verecekler bu sallanacak kulak arkası yapılacak bir olay deyil ......

aklıma gelenler bunlar bir ayda boku (afedersiniz) çıkmaya başladı bu aracın birde üstüne ST ötv ve zam hurafeleriyle uğraşıyoruz doğuş oto endemdeki hatalı araçların yani çöplüğündenmi toplayıp Tr ye getiriyor bu araçları ..... YYEETTEERR DDOOĞĞUŞŞ YYEETTEERR......
       drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Bi de şöyle bir şeyEklenti 18108

21. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Demekki aracı görmeden kesinlikle fatura kestirmemek lazım.
    Hakkaten yukarıdaki sorunlarda miğde bulandırıcı.Sen fiyat açıklamışsın,İstediğimiz araç bayide yok.Şuanki fiyatlardan sipariş ver,3 ay bekle ,birde zam ye sonra araç hatalı çıksın.Yok ya valla akıllı iş değil bu
    Demekki aracı görmeden kesinlikle fatura kestirmemek lazım.
    Hakkaten yukarıdaki sorunlarda miğde bulandırıcı.Sen fiyat açıklamışsın,İstediğimiz araç bayide yok.Şuanki fiyatlardan sipariş ver,3 ay bekle ,birde zam ye sonra araç hatalı çıksın.Yok ya valla akıllı iş değil bu

23. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı

Yanlış anlaşılma olmasın ama böyle ufak sorunların olacağı belliydi.Her yeni çıkan araçta çıkabilecek ilk üretim hataları bunlar.Daha ilk defa üretilmiş,showroomlara gelmemiş,görülmemiş araçlar için sıraya girmenin bazı acı bedellerinin olması normaldi.Şimdi şaşırmamak lazım bence.

Yanlış anlaşılma olmasın ama böyle ufak sorunların olacağı belliydi.Her yeni çıkan araçta çıkabilecek ilk üretim hataları bunlar.Daha ilk defa üretilmiş,showroomlara gelmemiş,görülmemiş araçlar için sıraya girmenin bazı acı bedellerinin olması normaldi.Şimdi şaşırmamak lazım bence.

25. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

Selamlar...... yanlış anladıgım falan yok ama diyorum hadi rulman amartisörü camı gectim bu resim ler nedir yahu bunun ufak la falan alakası yok resmen hatadır bu tr ye gelmemesi bayininde teslim etmemesi gereken bir araç yazıktır günahtır (Sakallı dedelerimizin tabiriyle )...Hevesin kursakta kalmasıdır bu ......slagonum olacak artık bunu her olumuzlukta yazacağım kendim.....YYEETTEER DDOOĞĞUUŞŞ YYEETTEERR.....
       gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Selamlar...... yanlış anladıgım falan yok ama diyorum hadi rulman amartisörü camı gectim bu resim ler nedir yahu bunun ufak la falan alakası yok resmen hatadır bu tr ye gelmemesi bayininde teslim etmemesi gereken bir araç yazıktır günahtır (Sakallı dedelerimizin tabiriyle )...Hevesin kursakta kalmasıdır bu ......slagonum olacak artık bunu her olumuzlukta yazacağım kendim.....YYEETTEER DDOOĞĞUUŞŞ YYEETTEERR.....
       gh912 Nickli Üyeden Alıntı

27. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

camı kaskonuz dışında servisten değiştirtin. indirim, boya koruma ve
    camın gelmesi için gereken sürede kullanabileceğiniz araç talep edebilirsiniz. ancak bu durumu st ile değil üst yöneticileri ile görüşmenizi tavsiye ederim.
    Konu Bugra tarafından (04 01 2015 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: alıntı yapmayı unutmuşum
    camın gelmesi için gereken sürede kullanabileceğiniz araç talep edebilirsiniz. ancak bu durumu st ile değil üst yöneticileri ile görüşmenizi tavsiye ederim.

29. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

umitsancur Nickli Üyeden Alıntı
    O araç istemeyi düşünüyorum ama araç stokta varmıdır 1 aydır bekliyordum paramızla maymuna çevirdi 2-3 ayda beklemek istemiyorum herkes gibi

umitsancur Nickli Üyeden Alıntı
    O araç istemeyi düşünüyorum ama araç stokta varmıdır 1 aydır bekliyordum paramızla maymuna çevirdi 2-3 ayda beklemek istemiyorum herkes gibi

31. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Tabiki yazıktır günahtır,kimse bir dünya para verilen araçlarda mide bulandıran sorunlar yaşansın istemez ama hep büyüklerimizin söylediği bir laf vardır;"Yeni çıkan aracı ilk senesinde almayacaksın".Bu söze hep hak vermişimdir.Emin olun bu sayılan hatalar 2016 üretiminde olmayacaktır.Benim söylemek istediğim birçok arkadaşımızın da bunu bildiği halde lades demesine şaşırmaması gerektiğidir.
    Tabiki yazıktır günahtır,kimse bir dünya para verilen araçlarda mide bulandıran sorunlar yaşansın istemez ama hep büyüklerimizin söylediği bir laf vardır;"Yeni çıkan aracı ilk senesinde almayacaksın".Bu söze hep hak vermişimdir.Emin olun bu sayılan hatalar 2016 üretiminde olmayacaktır.Benim söylemek istediğim birçok arkadaşımızın da bunu bildiği halde lades demesine şaşırmaması gerektiğidir.

33. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Aslında dediğiniz gibi yeni çıkan modellerin ilk üretim senesinde üretilen araçlarda "kronik sorunlar" ortaya çıkabiliyor. Ama burada markaların yaklaşımları farklılıklar gösteriyor. Babama daha aracı görmeden 2000 model B5 makyajlı passat almıştık. Onda bazı sorunlar vardı ve bakıma gidip sorundan bahsettiğimizde sorunu çözüyorlardı. Hatta garanti bittikten sonra fark ettiğimiz bir problemi de "iyi niyet garantisi" adı altında ücretsiz (ya da sadece işçilik ücreti alarak) değiştirmişlerdi.

Ondan önce Türkiyede ilk üretilen Corolla'lardan almıştık ve benzin pompasında görülebilen bir arızadan dolayı eve mektup göndermiş ve servise çağırmış, ücretsiz kontrol ve değişimini yapmışlardı. Keza yine 2007'de yeni kasa Corolla aldım ve tespit edilen kronik hatalar sonrasında kontrol için 1 defa cep telefonuma mesaj gönderdiler (direksiyonda boşluk ortaya çıkaran ciddi bir sorunmuş) kontrol ve tedbir amaçlı değişim sağladılar. Hatta garanti bittikten sonra tespit edilen ve uzun dönemde ortaya çıkan bir problemden dolayı da bir bahaneyle servise gittiğimde kontrol yaptılar ve gerekli uygulamayı ücretsiz gerçekleştirdiler. Ama tabi bunları yapınca "Toyota bilmem kaç aracını geri çağırdı" diye negatif haberler çıktı. Halbuki bence doğru olan bu.

Olumsuz olarak da 2. el aldığımız kötüleme olmasın diye ismini vermeyeceğim bir arabada kısa süreli (belki 1 sn'nin altında) direksiyon kilitlenmeleri oluyordu. Servise gösterdiğimizde bunun "kronik sorun" olduğunuz söylediler ama garantisi bittiği için onarımı ücretli yaptılar. Başka bir arkadaşımın yine aynı marka, farklı model bir aracında da yine kronik olan bir problem'in garanti kapsamına girmediğini söylediler ama servisle kavga ederek ücretsiz yaptırdı.
    Aslında dediğiniz gibi yeni çıkan modellerin ilk üretim senesinde üretilen araçlarda "kronik sorunlar" ortaya çıkabiliyor. Ama burada markaların yaklaşımları farklılıklar gösteriyor. Babama daha aracı görmeden 2000 model B5 makyajlı passat almıştık. Onda bazı sorunlar vardı ve bakıma gidip sorundan bahsettiğimizde sorunu çözüyorlardı. Hatta garanti bittikten sonra fark ettiğimiz bir problemi de "iyi niyet garantisi" adı altında ücretsiz (ya da sadece işçilik ücreti alarak) değiştirmişlerdi.

Ondan önce Türkiyede ilk üretilen Corolla'lardan almıştık ve benzin pompasında görülebilen bir arızadan dolayı eve mektup göndermiş ve servise çağırmış, ücretsiz kontrol ve değişimini yapmışlardı. Keza yine 2007'de yeni kasa Corolla aldım ve tespit edilen kronik hatalar sonrasında kontrol için 1 defa cep telefonuma mesaj gönderdiler (direksiyonda boşluk ortaya çıkaran ciddi bir sorunmuş) kontrol ve tedbir amaçlı değişim sağladılar. Hatta garanti bittikten sonra tespit edilen ve uzun dönemde ortaya çıkan bir problemden dolayı da bir bahaneyle servise gittiğimde kontrol yaptılar ve gerekli uygulamayı ücretsiz gerçekleştirdiler. Ama tabi bunları yapınca "Toyota bilmem kaç aracını geri çağırdı" diye negatif haberler çıktı. Halbuki bence doğru olan bu.

Olumsuz olarak da 2. el aldığımız kötüleme olmasın diye ismini vermeyeceğim bir arabada kısa süreli (belki 1 sn'nin altında) direksiyon kilitlenmeleri oluyordu. Servise gösterdiğimizde bunun "kronik sorun" olduğunuz söylediler ama garantisi bittiği için onarımı ücretli yaptılar. Başka bir arkadaşımın yine aynı marka, farklı model bir aracında da yine kronik olan bir problem'in garanti kapsamına girmediğini söylediler ama servisle kavga ederek ücretsiz yaptırdı.

35. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

mpasa1978 Nickli Üyeden Alıntı
    Çok şükür sağ salim bugün aracı teslim aldım. Yarın fotoları çekip yükliycem nasipse...
    1.6 TDİ HİGHLİNE DSG TUNGSTEN GRİ HAYALET+DİSCOVERY PRO NAVİGASYON
    İstanbuldan teslim aldım Manisa'ya getirdim... İlk izlenimlerim sürüş konfor yom tutuş çok çok iyi... B7 ye göre daha sessiz. Bi önceki motora göre çok daha güçlü... Hoşuma gitmeyen sadece lastikler biraz sert.. Onlarda patlamaya karşı dirençli olduğu için heralde... İzlenimlerimi paylaşmaya devam edicem...
    Lastik basınçlarını kontrol edin sertlik bu nedenle olabilir.
    Çok şükür sağ salim bugün aracı teslim aldım. Yarın fotoları çekip yükliycem nasipse...
    1.6 TDİ HİGHLİNE DSG TUNGSTEN GRİ HAYALET+DİSCOVERY PRO NAVİGASYON
    İstanbuldan teslim aldım Manisa'ya getirdim... İlk izlenimlerim sürüş konfor yom tutuş çok çok iyi... B7 ye göre daha sessiz. Bi önceki motora göre çok daha güçlü... Hoşuma gitmeyen sadece lastikler biraz sert.. Onlarda patlamaya karşı dirençli olduğu için heralde... İzlenimlerimi paylaşmaya devam edicem...

37. offline
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar
    Comfortline b8 alipta ses problemi yasayan var mi?
    Sesin lastikten geldiğini düşünüyorlar showroomda test aracindan da ayni ses geliyormuş eğer lastikler değişince ses kesilirse lastikten geldiği kesinleşecek fakat durum boyle olursa lastiğin yapisindan gelen ses olduğu icin eski lastikler takilacak dedi bu durumda sorun devam edecek
    Benim merak ettiğim konu COMFRTLİNE ALİPTA SES DUYAN VAR Mİ?

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Bende highline var ve su ana kadar kullandığım en sessiz araçlardan biri. Hatta yeni Mercedes c den bile daha sessiz
    Arkadaşlar
    Sesin lastikten geldiğini düşünüyorlar showroomda test aracindan da ayni ses geliyormuş eğer lastikler değişince ses kesilirse lastikten geldiği kesinleşecek fakat durum boyle olursa lastiğin yapisindan gelen ses olduğu icin eski lastikler takilacak dedi bu durumda sorun devam edecek

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Bende highline var ve su ana kadar kullandığım en sessiz araçlardan biri. Hatta yeni Mercedes c den bile daha sessiz

39. offline
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Koç gibi maşallah.
    Gülerek kullanın
    Koç gibi maşallah.
    Gülerek kullanın

41. offline
    mpasa1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Lastik basınçlarına baktım 32 bu çok normal...
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı

43. offline
    mpasa1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

[QUOTE=mertpro;323166]
       özgür barış Nickli Üyeden Alıntı
    bu araç sanırım uzay oto da bulunan geçen hafta bana liste 132 ama 130 a bırakırız demişlerdi.
    Uzay oto değil... Doğuş oto kartaldan teslim aldım... Aralık 10'da kapora yatırmıştım
    [QUOTE=mertpro;323166]
       özgür barış Nickli Üyeden Alıntı
    bu araç sanırım uzay oto da bulunan geçen hafta bana liste 132 ama 130 a bırakırız demişlerdi.
    Uzay oto değil... Doğuş oto kartaldan teslim aldım... Aralık 10'da kapora yatırmıştım

45. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Highline'da sizin de bildiğiniz gibi 18"spor lastikler var.zaten çok ince dişli olan lastikler,kış şartlarında sertleşirnce Sürüş konforu azalır .Yanak kalınlıkları da az.Ben kış lastiği ile bu sorunu bir nebze olsun çözdüm...
    Highline'da sizin de bildiğiniz gibi 18"spor lastikler var.zaten çok ince dişli olan lastikler,kış şartlarında sertleşirnce Sürüş konforu azalır .Yanak kalınlıkları da az.Ben kış lastiği ile bu sorunu bir nebze olsun çözdüm...

47. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Arkadaşlar

Test aracında yol sesi oldukça vardı üstelik iyi bir asvalttı. Alanlar paylaşımlarını yazsınlar..

Sent from Note 2 using Tapatalk
    Arkadaşlar

Test aracında yol sesi oldukça vardı üstelik iyi bir asvalttı. Alanlar paylaşımlarını yazsınlar..

49. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

İyi Seneler Arkadaşlar!!!
    15 gün kadar yoktum...Birçok insan otomobillerine kavuşmuş veya kavuşmak üzere...
    Gördüğüm kadarı ile baya bir eksiklikler var bu otomobilde....Kenar krom çıtalarının uyuşmazlığı çok çok kötü bir görünüm...
    Aklıma şuda geliyor...Acaba daha önce yanlış kaynak yapılıpta ,hurdaya ayırdıkları otomobilleri, 3.ülkeler diye tabir ettikleri ülkelere pazarlamış olmalarımı?...
    Yani burdan orataya şu çıkıyor....İlk yapılan otomobili kesinlikle almayıp bekleyip,,,en az 3. imalat olan otomobilleri almak...Buda en az 9 ay demektir...
    Daha bunlar yine göze gözüken eksiklikler....Bu motorlar bir 20.000 km ye gelsin,,,mekanik, aksamda,ki eksikliği olup olmadığı,da o zaman illaki çıkacaktır...
    Yani kısacası ben alacak olsam,,,(Kişisel görüşümdür)...2015 in kasım,aralık ayından önce bu otomobili kesinlikle almam...Çünkü bu otomobilde komple kasa değişimi olmuş...
    Ama her zaman dediğimiz gibi,kişilerin kendi kararlarıdır,,,Alana hayırlı olsun......
    İyi Seneler Arkadaşlar!!!
    15 gün kadar yoktum...Birçok insan otomobillerine kavuşmuş veya kavuşmak üzere...
    Gördüğüm kadarı ile baya bir eksiklikler var bu otomobilde....Kenar krom çıtalarının uyuşmazlığı çok çok kötü bir görünüm...
    Aklıma şuda geliyor...Acaba daha önce yanlış kaynak yapılıpta ,hurdaya ayırdıkları otomobilleri, 3.ülkeler diye tabir ettikleri ülkelere pazarlamış olmalarımı?...
    Yani burdan orataya şu çıkıyor....İlk yapılan otomobili kesinlikle almayıp bekleyip,,,en az 3. imalat olan otomobilleri almak...Buda en az 9 ay demektir...
    Daha bunlar yine göze gözüken eksiklikler....Bu motorlar bir 20.000 km ye gelsin,,,mekanik, aksamda,ki eksikliği olup olmadığı,da o zaman illaki çıkacaktır...
    Yani kısacası ben alacak olsam,,,(Kişisel görüşümdür)...2015 in kasım,aralık ayından önce bu otomobili kesinlikle almam...Çünkü bu otomobilde komple kasa değişimi olmuş...
    Ama her zaman dediğimiz gibi,kişilerin kendi kararlarıdır,,,Alana hayırlı olsun......

51. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

drozia Nickli Üyeden Alıntı

İsmail, ilk aldığımda benimde dikkatimi çekti .Ancak benzinli araç sessiz olduğu için lastik sesini bastıramıyor.Ancak bu ses 60 km civarlarında ve rahatsız edici değil.Biraz hızlandıkça azalıyor haliyle.Bendekiler 18" , comfortlarda 17" nasıl bilemiyorum..

İsmail, ilk aldığımda benimde dikkatimi çekti .Ancak benzinli araç sessiz olduğu için lastik sesini bastıramıyor.Ancak bu ses 60 km civarlarında ve rahatsız edici değil.Biraz hızlandıkça azalıyor haliyle.Bendekiler 18" , comfortlarda 17" nasıl bilemiyorum..

53. offline
    selimcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    selim can kahyaoğlu
    Yer
    ordu
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben 1.4 tsı 125 harvard mavi içi bej aracımı teslim aldım comfortline B7 den daha konforlu daha tok ve ağır hissettiriyor.. Süspansiyon benim Hoşuma gitti 16 eski comfortline a göre 17 yeni comfortline daha yumuşak geldi bana hep kullandığım yola göre değerlendiriyorum.. Ayrıca arkadaşlar ben halojen fardan şikayetçiyim b7 çok daha fazla aydınlatıyordu bu B8 de gözü yoruyor desem yeri aydınlatma yetersiz.. Sizden ricam sonradan ledli zenon maliyeti bilen var mı? Far Yıkama Olmasın varsın ama ben o farı istiyorum..
    Ben 1.4 tsı 125 harvard mavi içi bej aracımı teslim aldım comfortline B7 den daha konforlu daha tok ve ağır hissettiriyor.. Süspansiyon benim Hoşuma gitti 16 eski comfortline a göre 17 yeni comfortline daha yumuşak geldi bana hep kullandığım yola göre değerlendiriyorum.. Ayrıca arkadaşlar ben halojen fardan şikayetçiyim b7 çok daha fazla aydınlatıyordu bu B8 de gözü yoruyor desem yeri aydınlatma yetersiz.. Sizden ricam sonradan ledli zenon maliyeti bilen var mı? Far Yıkama Olmasın varsın ama ben o farı istiyorum..

55. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

engn Nickli Üyeden Alıntı
    2.0 da sessiz ve içeriden bariz 100 km civarında vardı comforttu araç. Artık bilemiyorum aracın alçaklıgindan mi izolasyondan mi daha cok önden hissettim..

engn Nickli Üyeden Alıntı
    2.0 da sessiz ve içeriden bariz 100 km civarında vardı comforttu araç. Artık bilemiyorum aracın alçaklıgindan mi izolasyondan mi daha cok önden hissettim..

57. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Hayır Bu Head-up display Özelliği. .
       lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Hayır Bu Head-up display Özelliği. .

59. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum 1.6 dizel comfort .... Dişli asfalt çoğunlukla
    Lastik sesi hiç almadım.... Ama rüzgar sesi 120 den sonra geliyor....

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum 1.6 dizel comfort .... Dişli asfalt çoğunlukla
    Lastik sesi hiç almadım.... Ama rüzgar sesi 120 den sonra geliyor....