2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

a3_sportback Nickli Üyeden Alıntı
    Ocak 2. hafta teslim, beyaz cam tavan highline aracımız erken geldi ve bugün itibariyle faturası kesildi.. benim sorum vdf kredilerinde oran nasıl hesaplanıyor? St kendisi değil sanırım genel merkezden geliyor ödeme dökümü.. 0,92 oran nerdeyse bankaların 0,98 ile aynı ayrıca 600 tl dosya masrafı aldılar.. vdf kredisi kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
    Vdf den alma şuan piyasada daha ucuz veren bankalar var
    Vakifbank dosya masrafi almiyor 1.05 ten veriyor

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Ocak 2. hafta teslim, beyaz cam tavan highline aracımız erken geldi ve bugün itibariyle faturası kesildi.. benim sorum vdf kredilerinde oran nasıl hesaplanıyor? St kendisi değil sanırım genel merkezden geliyor ödeme dökümü.. 0,92 oran nerdeyse bankaların 0,98 ile aynı ayrıca 600 tl dosya masrafı aldılar.. vdf kredisi kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
    Vdf den alma şuan piyasada daha ucuz veren bankalar var
    Vakifbank dosya masrafi almiyor 1.05 ten veriyor

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

3. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Ocak 2. hafta teslim, beyaz cam tavan highline aracımız erken geldi ve bugün itibariyle faturası kesildi.. benim sorum vdf kredilerinde oran nasıl hesaplanıyor? St kendisi değil sanırım genel merkezden geliyor ödeme dökümü.. 0,92 oran nerdeyse bankaların 0,98 ile aynı ayrıca 600 tl dosya masrafı aldılar.. vdf kredisi kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ekleme ayrıca +2 yıl ve kaskoyu seçtik.. 1300 Tl kasko + 2 yıl garanti için 3000 TL fiyat çıkardılar.. 3000 TL +2 yıl için çok değil mi?
    aracın fiyatında bir indirim yaptılar mı acaba liste fiyatı üzerinden mi aldınız....
    hayırlı olsun şimdiden....
    Ocak 2. hafta teslim, beyaz cam tavan highline aracımız erken geldi ve bugün itibariyle faturası kesildi.. benim sorum vdf kredilerinde oran nasıl hesaplanıyor? St kendisi değil sanırım genel merkezden geliyor ödeme dökümü.. 0,92 oran nerdeyse bankaların 0,98 ile aynı ayrıca 600 tl dosya masrafı aldılar.. vdf kredisi kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ekleme ayrıca +2 yıl ve kaskoyu seçtik.. 1300 Tl kasko + 2 yıl garanti için 3000 TL fiyat çıkardılar.. 3000 TL +2 yıl için çok değil mi?
    aracın fiyatında bir indirim yaptılar mı acaba liste fiyatı üzerinden mi aldınız....
    hayırlı olsun şimdiden....

5. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum ben vdf den almazdım ne kadar uygun olursa olsun ..kredi cekeceksem kesin ihtiyac kredisi cekerdim olsun 500 tl daha fazla olsun!!t.c deyasıyoruz bir fırsat cıkar karsınıza arabayı elden cıkarmak lazım olur!!cok hızlı bir şekilde satarsın ... benım basıma ıkıkere geldi inanın çok ama çok işime geldi...
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam 2 sigorta ürünüyle 0,92 oluyor ve 490 tl dosya masrafı alıyorlar..kampanyadan faydalanmazsan faiz oranı 1.02 oluyor..Vdf'nin bir tek güzelliği bütün işlemlerin bayide hallediliyor..
    Konu murat mahmut tarafından (31 12 2014 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
    dostum ben vdf den almazdım ne kadar uygun olursa olsun ..kredi cekeceksem kesin ihtiyac kredisi cekerdim olsun 500 tl daha fazla olsun!!t.c deyasıyoruz bir fırsat cıkar karsınıza arabayı elden cıkarmak lazım olur!!cok hızlı bir şekilde satarsın ... benım basıma ıkıkere geldi inanın çok ama çok işime geldi...
    Hocam 2 sigorta ürünüyle 0,92 oluyor ve 490 tl dosya masrafı alıyorlar..kampanyadan faydalanmazsan faiz oranı 1.02 oluyor..Vdf'nin bir tek güzelliği bütün işlemlerin bayide hallediliyor..

7. offline
    canek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Garanti uzatma yapmadan 635 dosya masrafı ile 1.02 den 10 dk içinde kredin onaylanıyor. Bence bankalarla hiç uğraşma. Ama yine de size kalmış.
    Garanti uzatma yapmadan 635 dosya masrafı ile 1.02 den 10 dk içinde kredin onaylanıyor. Bence bankalarla hiç uğraşma. Ama yine de size kalmış.

9. offline
    a3_sportback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    mersin
    Model
    A3
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2008

Cevaplar için teşekkürler.. peki 3 yıl garanti uzatma ne kadar bizdeki dökümde 3000 TL gözüküyor.. başka başlıkta arkadaş 1300 Tl gibi bir rakam belirtmiş?
    Cevaplar için teşekkürler.. peki 3 yıl garanti uzatma ne kadar bizdeki dökümde 3000 TL gözüküyor.. başka başlıkta arkadaş 1300 Tl gibi bir rakam belirtmiş?

11. offline
    Adı
    caner
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Sayın forum üyeleri, hepinizin yeni yılı sağlık, mutluluk, güzellikler ile geçsin. Kazasız bol passatlı günler dilerim. Benim araç aldığım yerden bir abim benimkinin aynısını(1.6 tdi comfortline dsg) bugün faturasını kestirip aldı. Bizlere alüminyum alaşım jant farkını hemen yazmışlardı, ama bugün tam opsiyon listesinde yazan 440 tl farkı düşüp 107150 tl ye yerden tasarruflu stepneyle satmışlar. Gerçi haftaya alınca ikisini de göreceğiz ama yerden tasarruflu stepne ile verince bagajdaki köpük dolgular yokmu? Yani bagaj daha mı büyük? Gören var mı acaba?
    Konu canek tarafından (31 12 2014 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
    Sayın forum üyeleri, hepinizin yeni yılı sağlık, mutluluk, güzellikler ile geçsin. Kazasız bol passatlı günler dilerim. Benim araç aldığım yerden bir abim benimkinin aynısını(1.6 tdi comfortline dsg) bugün faturasını kestirip aldı. Bizlere alüminyum alaşım jant farkını hemen yazmışlardı, ama bugün tam opsiyon listesinde yazan 440 tl farkı düşüp 107150 tl ye yerden tasarruflu stepneyle satmışlar. Gerçi haftaya alınca ikisini de göreceğiz ama yerden tasarruflu stepne ile verince bagajdaki köpük dolgular yokmu? Yani bagaj daha mı büyük? Gören var mı acaba?

13. offline
    Adı
    caner
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bana da 3100 tl dediler. Zannedersem 1300 rakamı yanlış olabilir.
    Bana da 3100 tl dediler. Zannedersem 1300 rakamı yanlış olabilir.

15. offline
    Ersen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ersen
    Yer
    Balikesir
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Garanti uzatma diyorlar ancak aslında yapılan şey kırpılmış bir sigortadan ibaret.
    2 yıl sonrasında bir çok şey gerçek garanti kapsamında değil. Dikkatli olmak lazım.
    Konu Ersen tarafından (31 12 2014 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
    Garanti uzatma diyorlar ancak aslında yapılan şey kırpılmış bir sigortadan ibaret.
    2 yıl sonrasında bir çok şey gerçek garanti kapsamında değil. Dikkatli olmak lazım.

17. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Arkadaslar bune garip bir seydir,bugun ogleden sonra tum shoowroomlar kapaliymis.simdi 4 gun boyunca yilbası dolayisi ile bayiilerr gidemiyecegiz anlasilan,mevki istanbul
    Arkadaslar bune garip bir seydir,bugun ogleden sonra tum shoowroomlar kapaliymis.simdi 4 gun boyunca yilbası dolayisi ile bayiilerr gidemiyecegiz anlasilan,mevki istanbul

19. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

3000 TL olan 120 bg ve yukarisi icin 3 Yil
    1280 TL olan 120 bg alti icin 2 yillik 120 bg altında 3 yillik 1700 küsur

21. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

canek Nickli Üyeden Alıntı
    geçen hafta almış olduğum 1.6 tdi comfortline dsg opsiyon olarak cam tavan 3500 ve dijital arka klima paneli 150 lira ekli 107400+3500+150 111050 liste fiyatım üzerinden 50 lira düştüler... 111000 liraya aldım....
    aracımda yerden tasarruflu stepne mevcut.... bağajdaki yükseklik seviyelerinde herhangi bir değişiklik yok ancak bagaj kartonunu kaldırınca (karton dedim ne olduğunu bilmiyorum) tekerin üzerinde ıvır zıvır koymak için biraz yer oluyor yani orjinal ebatlı lastiğin yarısı kadar bir alan o kartonun altında kullanılabilir.... bence kullanışlı sık kullanmadığın ancak lağzım olabilecek trafik seti halat pompa kriko... onun için güzel oluyor.... ne yapayım orjinalini

fiyat konusunda da hiç indirim yapmadılar çok zorladım ( tabi 50 lira ve 280 lira gibi sigorta ödediler hakkını yemeyelim...)
    artık utanmaya başladım istemekten...
    bazı arkadaşlar boyo koroma kaput koruma cam filmi fiyatlarda en az yüzde 1 gibi indirmden bahsediyorlar ancak bizimkiler...
    orjinal paspasları da vermediler... vardı ama vermediler...
    bi paspas koymuşlar içine inanın 20 liraya bulurum... kayıp duruyor arabanın halı paspasları bindiğim gün çamur oldu hatta öyle kötü bir paspas ki fren yaparken padel altına kayıyor sıkıntı oluşturuyor... eski arbamdaki paspasları takacam en yakın sürede de net ten orjinalinin siparişini vereceğim....
    bayiden almayacam param onlara gitmesin o kadar sinir oldum....
    hepsini geçtim yangın söndürme tüpünü bile vermediler....
    ST LARI YETERİNCE İLGİLİLER.... BOL İLGİ BOL KAZIK İSTEYENLER.....

KONYA GÖKMEN....
    YENİ SİPARİŞ VERECEKLERE DUYURULUR.....
       canek Nickli Üyeden Alıntı
    geçen hafta almış olduğum 1.6 tdi comfortline dsg opsiyon olarak cam tavan 3500 ve dijital arka klima paneli 150 lira ekli 107400+3500+150 111050 liste fiyatım üzerinden 50 lira düştüler... 111000 liraya aldım....
    aracımda yerden tasarruflu stepne mevcut.... bağajdaki yükseklik seviyelerinde herhangi bir değişiklik yok ancak bagaj kartonunu kaldırınca (karton dedim ne olduğunu bilmiyorum) tekerin üzerinde ıvır zıvır koymak için biraz yer oluyor yani orjinal ebatlı lastiğin yarısı kadar bir alan o kartonun altında kullanılabilir.... bence kullanışlı sık kullanmadığın ancak lağzım olabilecek trafik seti halat pompa kriko... onun için güzel oluyor.... ne yapayım orjinalini

fiyat konusunda da hiç indirim yapmadılar çok zorladım ( tabi 50 lira ve 280 lira gibi sigorta ödediler hakkını yemeyelim...)
    artık utanmaya başladım istemekten...
    bazı arkadaşlar boyo koroma kaput koruma cam filmi fiyatlarda en az yüzde 1 gibi indirmden bahsediyorlar ancak bizimkiler...
    orjinal paspasları da vermediler... vardı ama vermediler...
    bi paspas koymuşlar içine inanın 20 liraya bulurum... kayıp duruyor arabanın halı paspasları bindiğim gün çamur oldu hatta öyle kötü bir paspas ki fren yaparken padel altına kayıyor sıkıntı oluşturuyor... eski arbamdaki paspasları takacam en yakın sürede de net ten orjinalinin siparişini vereceğim....
    bayiden almayacam param onlara gitmesin o kadar sinir oldum....
    hepsini geçtim yangın söndürme tüpünü bile vermediler....
    ST LARI YETERİNCE İLGİLİLER.... BOL İLGİ BOL KAZIK İSTEYENLER.....

KONYA GÖKMEN....
    YENİ SİPARİŞ VERECEKLERE DUYURULUR.....

23. offline
    a3_sportback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    mersin
    Model
    A3
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2008

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

çok teşekkür ederim, yalnız beygire göre çok saçma olmuş passat direk 3000^den başlıyor.. sadece polo için uygun @drbilal teşekkür ederim araç 123 bin..
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

çok teşekkür ederim, yalnız beygire göre çok saçma olmuş passat direk 3000^den başlıyor.. sadece polo için uygun @drbilal teşekkür ederim araç 123 bin..

25. offline
    Stones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cihan
    Yer
    Ankara
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2009

O nasıl iş ya, beygir başına mı para alıyorlar :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
    O nasıl iş ya, beygir başına mı para alıyorlar :-)

27. offline
    Stones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cihan
    Yer
    Ankara
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2009

2015 Passat yeni kasa

Sahibinden sitesinde 4 adet yeni passat var galerilerde. Highline dizel, hayalet gösterge 137 bin yazmışlar. 1 tane trend dizel var 96 bin. Bir de beyaz comfortline vardı galiba. Mübarek hayalet göstergeyi alana kadar sanroof ekletseydin bari zor satarlar öyle. Mantık der ki, o kadar para vereceksem a4 alırım, ya da merso..

Sahibinden sitesinde 4 adet yeni passat var galerilerde. Highline dizel, hayalet gösterge 137 bin yazmışlar. 1 tane trend dizel var 96 bin. Bir de beyaz comfortline vardı galiba. Mübarek hayalet göstergeyi alana kadar sanroof ekletseydin bari zor satarlar öyle. Mantık der ki, o kadar para vereceksem a4 alırım, ya da merso..

29. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Dikkat!!!!!!! Ocak ayi fiyat listesi yayinlandi.2014 modellerde fiyatlarda değişiklik yok!!!!!!!
    Dikkat!!!!!!! Ocak ayi fiyat listesi yayinlandi.2014 modellerde fiyatlarda değişiklik yok!!!!!!!

31. offline
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

10000 tl fark olur diyenler ne diyecek şimdi merak ediyorum.....
    10000 tl fark olur diyenler ne diyecek şimdi merak ediyorum.....

33. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    bu da demektir ki 2015 modeller icin onceden tahmn ettigimiz gibi 3% civarlarinda zamn gelecek, yani ilk lansman listesindeki fiyatlar.
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    bu da demektir ki 2015 modeller icin onceden tahmn ettigimiz gibi 3% civarlarinda zamn gelecek, yani ilk lansman listesindeki fiyatlar.

35. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam 2014 araçlarda zaten yağmayacaklardı 2015 kerde zam olacak deniyor...zaten diğer firmaların fiyat listestesinde 2015 fiyatlar zamlı...
    Hocam 2014 araçlarda zaten yağmayacaklardı 2015 kerde zam olacak deniyor...zaten diğer firmaların fiyat listestesinde 2015 fiyatlar zamlı...

37. offline
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    aynen öyle.
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    aynen öyle.

39. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

hocam dogru diyosunda burada bircok arkadas 2014 ler icin de zam cigirtkanligi yapti, yok 1 ocaktan itibaren fiyatlara soyle bindirme olacak, boyle gecirme olacak falan filan, hatta arabalarini teslim alamayanlari da bir telas aldi yok zammi yansitacaklarmi yansitmayacaklarmi, bunun boyle olacagini bizde soyledik. Bir ara bircok kisi burada Dogus yonetim kurulundan daha bilgiliydi bu zam konusunda, hatta arkadasin birine st nin teki kesin %10 otv zammi var demis dun, bunlar hep satis stratejisi, musteriye telas verip cabuk karar almasini saglamak, baska birsey degil. Sene sonu hedef tutturmak olunca amac iste boyle ST ilan eder olmayan OTV zammini.
    Konu osman hamdi tarafından (31 12 2014 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.
    hocam dogru diyosunda burada bircok arkadas 2014 ler icin de zam cigirtkanligi yapti, yok 1 ocaktan itibaren fiyatlara soyle bindirme olacak, boyle gecirme olacak falan filan, hatta arabalarini teslim alamayanlari da bir telas aldi yok zammi yansitacaklarmi yansitmayacaklarmi, bunun boyle olacagini bizde soyledik. Bir ara bircok kisi burada Dogus yonetim kurulundan daha bilgiliydi bu zam konusunda, hatta arkadasin birine st nin teki kesin %10 otv zammi var demis dun, bunlar hep satis stratejisi, musteriye telas verip cabuk karar almasini saglamak, baska birsey degil. Sene sonu hedef tutturmak olunca amac iste boyle ST ilan eder olmayan OTV zammini.

41. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

lordorion Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar composition media da bulunan mirorlink uygulaması ile ilgili bilgi sahibi olan oldu mu acaba 1 haftadır doğuş oto dan bilgi bekliyorum halen çözemediler bu özellik Türkiye de uygulanabilecek mi, nasıl uygulanacak, bize neye mal olacak bilgisi olan var ise çok makbule geçer

Az önce highline aracımı teslim aldım. ST ye Mirrorlink özelliğini açmasını istedim. Bu özelliği Türkiye'de çalışmadığını belirtti. Sistemde olan bir özelliğin neden çalışmadığını sorduğumda nedenini bilmediğini söyledi. Bence Nav. özellikli araç satmak için bu özelliği açmıyorlar.
       lordorion Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar composition media da bulunan mirorlink uygulaması ile ilgili bilgi sahibi olan oldu mu acaba 1 haftadır doğuş oto dan bilgi bekliyorum halen çözemediler bu özellik Türkiye de uygulanabilecek mi, nasıl uygulanacak, bize neye mal olacak bilgisi olan var ise çok makbule geçer

Az önce highline aracımı teslim aldım. ST ye Mirrorlink özelliğini açmasını istedim. Bu özelliği Türkiye'de çalışmadığını belirtti. Sistemde olan bir özelliğin neden çalışmadığını sorduğumda nedenini bilmediğini söyledi. Bence Nav. özellikli araç satmak için bu özelliği açmıyorlar.

43. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

bu mirrorlink can sıkmaya başladı
    ayıp ama birilerinin adam gibi çıkıp açıklama yapması lağzım... o zaman hiç koyma kardeşim ...
    oyun mu oynuyorsunuz....
    gerçekten çok ayıp yaptıkları....
    bu mirrorlink can sıkmaya başladı
    ayıp ama birilerinin adam gibi çıkıp açıklama yapması lağzım... o zaman hiç koyma kardeşim ...
    oyun mu oynuyorsunuz....
    gerçekten çok ayıp yaptıkları....

45. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Herkesin yeni yılını kutlar; başta sağlık , huzur ve esenlik içinde yıl olmasını dilerim.
    Kazasız belasız geçmesi dileğiyle...
    Herkesin yeni yılını kutlar; başta sağlık , huzur ve esenlik içinde yıl olmasını dilerim.
    Kazasız belasız geçmesi dileğiyle...

47. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Benim garanti 2 yıl için 1800 aldılar

Benim garanti 2 yıl için 1800 aldılar

49. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Resim paylasirsaniz çok sevinirim.kromlu beyaz görmedik hic

51. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    evet arkadaşın aracı ilk olacak hem highlan hem beyaz hem cam tavan ....bekliyoruz merakla....
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    evet arkadaşın aracı ilk olacak hem highlan hem beyaz hem cam tavan ....bekliyoruz merakla....

53. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

merhabalar. fiyatlar acıklandığı için istanbulda bir bayiyi aradım comfort tdı araç vardı opsiyonlatmak için. St arkadaş ötv zammı yüzde 99 geldi. sistemler kapatıldı. abi fiyatları bu gece tekrar güncelleyecekler şeklinde ifade de bulundu.hayırlısı bakalım
    merhabalar. fiyatlar acıklandığı için istanbulda bir bayiyi aradım comfort tdı araç vardı opsiyonlatmak için. St arkadaş ötv zammı yüzde 99 geldi. sistemler kapatıldı. abi fiyatları bu gece tekrar güncelleyecekler şeklinde ifade de bulundu.hayırlısı bakalım

55. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar..... evet arkadaşlar 2015 ocak fiyat listesi sadece güncellendi. şimdi ayın 3 ile 5 inde kampanya indirimleri kaldı bakalım % 3 ile 5 lik indirimİ nasıl verecekler bayiden mi yoka internet sayfasındanmı.... bu arada tüm üyeler passat kullanan kullanmayan herkesin yeni yılı kutlu olsun. NİCE MUTLU YILLARA
    selamlar..... evet arkadaşlar 2015 ocak fiyat listesi sadece güncellendi. şimdi ayın 3 ile 5 inde kampanya indirimleri kaldı bakalım % 3 ile 5 lik indirimİ nasıl verecekler bayiden mi yoka internet sayfasındanmı.... bu arada tüm üyeler passat kullanan kullanmayan herkesin yeni yılı kutlu olsun. NİCE MUTLU YILLARA

57. offline
    ufuk6565 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ufuk
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

hakkaten bıktım şu ötv söylentisinden. Sipariş verdim 2015 mart teslimi ama %1 ötv zammı bile gelse vazgeçeceğim.
    hakkaten bıktım şu ötv söylentisinden. Sipariş verdim 2015 mart teslimi ama %1 ötv zammı bile gelse vazgeçeceğim.

59. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

zam zam zam diye diye zorla zam yaptıracaksınız. devlet diyecek ki bunlar zamma hazır, şimdi zam yapmazsak şaşıracaklar, en iyisi biz zam yapalım.
    arkadaşlar devlet bile zam yapmadan önce insanların tepkisini ölçmek için ortaya önce zam lafını atıyor. halk ne tepki verecek, isyan mı edecek yoksa dünden hazır mı zamma. ahh yapabilsek te bu tarz bir zam da veya ötv artışında siparişleri topluca iptal etsek, nasıl ses getirir. o zamlar nasıl geri çekilir o zaman seyredin.
    zam zam zam diye diye zorla zam yaptıracaksınız. devlet diyecek ki bunlar zamma hazır, şimdi zam yapmazsak şaşıracaklar, en iyisi biz zam yapalım.
    arkadaşlar devlet bile zam yapmadan önce insanların tepkisini ölçmek için ortaya önce zam lafını atıyor. halk ne tepki verecek, isyan mı edecek yoksa dünden hazır mı zamma. ahh yapabilsek te bu tarz bir zam da veya ötv artışında siparişleri topluca iptal etsek, nasıl ses getirir. o zamlar nasıl geri çekilir o zaman seyredin.