Sevgili pulpa, ben sadece kendi zevkime göre araç alırım. Yazınızdan ben, gösteriş meraklısı gibi bir durum algıladım şahsım adına. Oysa şunu belirteyim ki, şimdiki kullandığım araç nick bilgilerimin altında yazıyor. Cla200 baktım beğenmedim. Dışı gösterişli içi ise berbat. Highline benzinli passat almak istiyorum. Bunun için 30 bin kredi çekmem yeterli. Fakat akıbeti belli değil. Bmw tarzım olmadığı için mercedes almak istiyorum. Kredi konusuna gelince 70 bini orta vade de ödeyeceğimi düşünüyorum..aslında hepimizde işimizi görecek kadar iyi ve yetrli araçlar var ama aslında türkler olarak malesef hala bazı şeyler bizim için çok lüks ve hoşumuza gidiyor bu sene (2015) gerçektende zor bir yıl olacak gibi görünüyor ve bu şartlarda 70000 gibi elde olmayan bir parayı çekip araca yatırmak çok iyi bir seçenek deil....
bence passatın bizde bukadar ilgi görmesinin en büyük sebebi aracın çok çok iyi mükemmel felan olduğundan deil araçların çok az değer kaybetmesi ve alan herkezin aracı satınca parasını geri alabilmesinden kaynaklanıyor tabi bu olay devamlı birbirini destekliyor ben vw araçlarımdaki bu kazanım olmasa bukar vw düşkünü olmazdım zira eminim sizler içinde bu passata yönelmek için bir etkendir ama bu durumun bir mercedes bmw için bu şekilde işlediğini pek sanmıyorum...
Sent from my iPhone using Tapatalk