yeni passat artık trafikte görülmeye başlandı, açıkçası benim gözüme pek heybetli ve çekici gelmedi. özellikle kapıya iliştirilen dikiz aynaları ve ön kapılardaki kelebek camları..ayrıca ön havalandırma ızgaralarının sanki torpido boyunca uzunlamasına görünmesi de resmen berbat olmuş.
dün kırmızıda beklerken önümden geçen b8 belki de siyah olmasının etkisiyle resmen önceki kasadan daha da ufalmış izlenimi verdi bana, ön kaput dizaynı da bana ters gelen unsurlardan..
ülkemizde d sınıfında belki de sunduklarına bakılırsa alternatiflerine göre kalite ve donanım çeşitliliği olarak üstün olabilir, fakat bu fiyatlarla bu kadar talep görmesi ahım şahım olmayan bir araç için resmen pazarlama başarısıdır.
doğuş otomotiv burada tüketici ihtiyaçlarına sadece donanım bazında değil, duygusal bazda da cevap veren bir strateji geliştirmiştir. passat müşterilerinin ortalama üstü kaliteye sahip araç satın alan ayrıcalıklı insanlar olduklarını ve araçla beraber itibar satın aldıklarını bilinç altına yerleştirmiştir. bu stratejiye göre, bu aracın fiyatının ucuzlaması ve sıra beklemeden çabucak sahip olunabilmesi tüm planı suya atacağı için fiyat ve bekleme süresi doğru noktadadır.
benim düşüncelerim bu yönde, satın alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyor, almayı düşünenlere de kolay gelsin diyorum