YOK SATMAYACAĞIM ÖMER. niyetlendim ama hanım şuan araç değiştirmemizin mantıklı olmadığını söyledi bende düşününce hak verdim. haa söylemesine gerek yok ben ondan daha iyi biliyorum ne kadar mantıksız olduğunu ama işte gönül yeni bir heyecan arıyor. istediğim passat ı da bulmuştum aslında. mart teslim. 1.6 tdı dsg beyaz içi bej. cam tavan , elektrikli arka ve manuel yan perdeler, geri görüş kamerası dizel olması hariç gerisi bana uyuyordu. abi sen aracı ayırt istemezsen sonra vazgeçersin dedi. araca 127 gibi liste fiyatı çıkıyor. max yüzde 2 yapıyoruz dedi. ama o kadar verince insan premium almak istiyor. passat tamam güzel ama o kadar etmezzzzz. sırf 127 vermedim demek için tsı alır 110 bin veririm. passata 127 bin verilirmi ya hiç . 2011 de 520 d ler 130000 tl ye satılıyordu. vay anam vayyy.
aksine b8 i film kaplamak b7 den daha kolay.. by gösterge atrafı filan kavisliyli ve şişme yapıyordu. b8 de benim zevkime göre havalandırma altındaki aliminyum görünümlü çıta çok güzel ve öyle kalmalı. kapılarda aynen kalmalı. sadece klima paneli ve media etrafı zevke uygun bir folyo ile kaplansa gayet güzel olur. unutmazsam yarın benim aracın resmini çekip buraya ekleyeyim. insanlara fikir verebilir. bu taraflara geldiğinde ben hallederim. biraz el becerin varsa sende çok rahat yaparsın. yapmadan önce tırnaklarını uzatırsan çok faydası oluyor

falçata tarzı aletler dekoru çizebilir .şimdiden hayırlı olsun toprağım.