2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: 2015 Passat yeni kasa

http://www.volkswagen.co.nz/media/32...ccessories.pdf

aksesuar katoloğu,ilginizi çekebilir...
    http://www.volkswagen.co.nz/media/32...ccessories.pdf

aksesuar katoloğu,ilginizi çekebilir...

3. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

canek Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar reflex gümüş 1.6 comfortline dsg standart için araç hazır. 107600+orjinal paspas ve yangın söndürücü ile boya koruma cilası dediler. Fiyat uygun mu? biraz daha bastırayım mı? Fatura şimdi plaka 1 Ocak'ta, bandrolü de ödeyecekler.
    Comfort 1.6 dizel dsg opsiyon tek cam taVan beyaz 111 bin lira Çakma paspas hediye konya Gökmen oto... 107400+ 3500 cam tavan 110 900 baktım pazarlık yapmıyorlar 100 lira da benden olsun diyecem... Alırlarlar mı alırlar.... Haftaya teslim kısmetse iki aydır bekliyoruz... Size yine 1500 lira civarında indirim yapmışlar....
    Bari orjinal paspas verin....
    Biraz daha düşünsem vazgeçecem...
       canek Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar reflex gümüş 1.6 comfortline dsg standart için araç hazır. 107600+orjinal paspas ve yangın söndürücü ile boya koruma cilası dediler. Fiyat uygun mu? biraz daha bastırayım mı? Fatura şimdi plaka 1 Ocak'ta, bandrolü de ödeyecekler.
    Comfort 1.6 dizel dsg opsiyon tek cam taVan beyaz 111 bin lira Çakma paspas hediye konya Gökmen oto... 107400+ 3500 cam tavan 110 900 baktım pazarlık yapmıyorlar 100 lira da benden olsun diyecem... Alırlarlar mı alırlar.... Haftaya teslim kısmetse iki aydır bekliyoruz... Size yine 1500 lira civarında indirim yapmışlar....

5. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Siz olsanız ne yaparsınız iki aydır bekliyorum adamlar 5 Kuruş indirim yapmıyorlar.... 1000 lira rahat indirim yapıyorlar İstanbul'da ve civar yerlerde genellikle Doğuş...
    şu vakitten sonra da beyaz araç bulamıyorum reflex griyi 1500 gibi indirimle farklı bir bayide buldum... Yine aynı paraya geliyor metalik renkten dolayı... Bu yaptıkları ayıp değil mi arkadaşlar.... acaba sadece metalik renklerde mi indirim yapıyorlar....
    Siz olsanız ne yaparsınız iki aydır bekliyorum adamlar 5 Kuruş indirim yapmıyorlar.... 1000 lira rahat indirim yapıyorlar İstanbul'da ve civar yerlerde genellikle Doğuş...
    şu vakitten sonra da beyaz araç bulamıyorum reflex griyi 1500 gibi indirimle farklı bir bayide buldum... Yine aynı paraya geliyor metalik renkten dolayı... Bu yaptıkları ayıp değil mi arkadaşlar.... acaba sadece metalik renklerde mi indirim yapıyorlar....

7. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Bana bıkkınlık geldi artık. Vw türkiye opsiyonlar var diyor şimdi herhangi bir bayi aradım opsiyonlar hala ayni.artık bırakıyorum bu araştırma işini şubatta ki aracımı bekliyorum
    şubatta beklediğiniz araç ney.2015 mi 14 mü acaba
    Bana bıkkınlık geldi artık. Vw türkiye opsiyonlar var diyor şimdi herhangi bir bayi aradım opsiyonlar hala ayni.artık bırakıyorum bu araştırma işini şubatta ki aracımı bekliyorum

9. offline
    bereket - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    adem
    Yer
    ankara
    Model
    Transporter
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2009

hayırlı olsun. otomatik vitesmi acaba.
    hayırlı olsun. otomatik vitesmi acaba.

11. offline
    canek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bilal Bey PM attım
    Bilal Bey PM attım

13. offline
    bereket - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    adem
    Yer
    ankara
    Model
    Transporter
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2009

indirim nekadar aldınız.
    indirim nekadar aldınız.

15. offline
    Bülent WW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bülent
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

engin Çavuş composition media da mirrorlink var mı kullandınızmı

17. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

burelam Nickli Üyeden Alıntı
    2015 hocam
       burelam Nickli Üyeden Alıntı
    2015 hocam

19. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

Engin bey bu katalogda b8 sedan icin bagaj spoileri yok
    Engin bey bu katalogda b8 sedan icin bagaj spoileri yok

21. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

2015 hocam
    hayır olsun kazasız belasız kullanın'da benim anlamadığın o kadar bayiyle görüştüm bana 2015 siparişlerinin açılmadığını büyük ihtimalle ocağın ikinci hafatası açılacağı söylendi siz hangi bayiden aldınız aracı birde bayiye gelen araçlardan biri mi yoksa sizin opsiyon ekleterek aldığınız bir araç mı? çok merak ediyorum.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    Konu kazım tarafından (19 12 2014 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
    2015 hocam
    hayır olsun kazasız belasız kullanın'da benim anlamadığın o kadar bayiyle görüştüm bana 2015 siparişlerinin açılmadığını büyük ihtimalle ocağın ikinci hafatası açılacağı söylendi siz hangi bayiden aldınız aracı birde bayiye gelen araçlardan biri mi yoksa sizin opsiyon ekleterek aldığınız bir araç mı? çok merak ediyorum.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

23. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

Aracı yakından görmeden önce ,spoylersiz benim de Aklımda vardı.B8 bagajında b6da olduğu gibi hafif bir çıkıntı var. Bence bu aracı spoylersiz kullanmak lazım.
    Konu engn tarafından (19 12 2014 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
    Aracı yakından görmeden önce ,spoylersiz benim de Aklımda vardı.B8 bagajında b6da olduğu gibi hafif bir çıkıntı var. Bence bu aracı spoylersiz kullanmak lazım.

25. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Bülent WW Nickli Üyeden Alıntı
    Mirrorlink mevcut,aktif hale gelmesi için servise gitmek Lazım ..

27. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Ben bugün servise sordum nasıl aktive edeceklerini bilmiyorlar.siz aktive ettirebildiniz mi?
    Ben bugün servise sordum nasıl aktive edeceklerini bilmiyorlar.siz aktive ettirebildiniz mi?

29. offline
    Bülent WW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bülent
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

siz yaptırdınız mı android olmayan telefonlarda kullanıyormu teşekkürler

31. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Yarın bunu servise sorucam ben de....Bilgilerimi paylaşırım mutlaka.Ayrıca bunu bilmediklerini söylemek ,tam bir komedi...
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Yarın bunu servise sorucam ben de....Bilgilerimi paylaşırım mutlaka.Ayrıca bunu bilmediklerini söylemek ,tam bir komedi...

33. offline
    Halil Can ACAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Halil Can
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012
    33 T 1005

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Tabi SEDAN hastası meraklısı milletiz ya, VARIANT düşünen yok. İşte biz böyleyiz arkadaşlar, siz, biz, sen, ben, hepimiz, SEDAN hastasıyız, aramızda kaç kişi VARIANT düşündü, bırakın aldı, sadece DÜŞÜNDÜ, aklına getirdi? VARIANT satan bayi, acente, galeri bile yok daha, henüz, ama SEDAN çatır çatır gidiyor. Almanya'da SEDAN'dan 2000 Euro daha pahalıya satılan VARIANT Türkiye'de daha ucuza satılıyor.

Şu yavrunun güzelliğine bir bakın Sahibi özellikle koltukları çok merak etmiş, Aktif Havalandırmalı Nappa Deri Döşeme.

Passat Turkiye Passat Turkiye Passat Turkiye Passat Turkiye
    Ben aldım ağabey ama sende biliyorsun ki B7 benimki. Bence variant sedandan daha hoş duruyor. B8 dede çok güzel yapmışlar varianti.
    Variant trafikte daha çok ilgi çekiyor bence. Açıyorum panoramic cam tavanı,ufaktanda müziğin sesini herkez beyaz devime bakıyor trafikte ☺
    Bugun passat alacak olsam yine tercihimi Varianttan yana yapardım.
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Tabi SEDAN hastası meraklısı milletiz ya, VARIANT düşünen yok. İşte biz böyleyiz arkadaşlar, siz, biz, sen, ben, hepimiz, SEDAN hastasıyız, aramızda kaç kişi VARIANT düşündü, bırakın aldı, sadece DÜŞÜNDÜ, aklına getirdi? VARIANT satan bayi, acente, galeri bile yok daha, henüz, ama SEDAN çatır çatır gidiyor. Almanya'da SEDAN'dan 2000 Euro daha pahalıya satılan VARIANT Türkiye'de daha ucuza satılıyor.

Şu yavrunun güzelliğine bir bakın Sahibi özellikle koltukları çok merak etmiş, Aktif Havalandırmalı Nappa Deri Döşeme.

Ben aldım ağabey ama sende biliyorsun ki B7 benimki. Bence variant sedandan daha hoş duruyor. B8 dede çok güzel yapmışlar varianti.
    Variant trafikte daha çok ilgi çekiyor bence. Açıyorum panoramic cam tavanı,ufaktanda müziğin sesini herkez beyaz devime bakıyor trafikte ☺
    Bugun passat alacak olsam yine tercihimi Varianttan yana yapardım.

35. offline
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bildiğim kadarıyla android dışında desteği okan tlf yok. Mirror link sitesinden hangi tlf ların desteklendiği yazıyor.
    Bildiğim kadarıyla android dışında desteği okan tlf yok. Mirror link sitesinden hangi tlf ların desteklendiği yazıyor.

37. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

kazım Nickli Üyeden Alıntı
    Çok teşekkür ederim.
    Size Yalan söylemişler hocam.Bu siparişler 23 kasımda açılda.Buyuk ıhtımal bayinin sipariş verme kotası doldugu için yani diğer musterilere öncelik tanımışlar.Gidin size yakın başka sehir bayilerini telefonla arayın ve ordan sipariş verin.Şuanda açık sipariş ekranı.Aracı ben kendim özel sipariş olarak verdim yani opsiyon ekleterek.Özelikle haftanın ilk günleri pazartesi ve salı günleri bu sipariş ekranı açılıyor.Yada kendi şehrinizin bayisine gidin durumu anlatın bakın ozaman nasıl sipariş alıcaklar.Hatta size tavsiyem direk vw müşteri hizmetlerini arayın.Direk sizinle iletişimde olan bayi ilgilenir.
    Konu @uiksilver tarafından (19 12 2014 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
    Çok teşekkür ederim.
    Size Yalan söylemişler hocam.Bu siparişler 23 kasımda açılda.Buyuk ıhtımal bayinin sipariş verme kotası doldugu için yani diğer musterilere öncelik tanımışlar.Gidin size yakın başka sehir bayilerini telefonla arayın ve ordan sipariş verin.Şuanda açık sipariş ekranı.Aracı ben kendim özel sipariş olarak verdim yani opsiyon ekleterek.Özelikle haftanın ilk günleri pazartesi ve salı günleri bu sipariş ekranı açılıyor.Yada kendi şehrinizin bayisine gidin durumu anlatın bakın ozaman nasıl sipariş alıcaklar.Hatta size tavsiyem direk vw müşteri hizmetlerini arayın.Direk sizinle iletişimde olan bayi ilgilenir.

39. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

ıos kullanıcısı olarak yaptığım araştırmalarda gördüm ki,Apple Vw'ye henüz izin vermemiş..

- Only Android and Symbian operating systems are currently compatible - Mirrorlink doesn't work with Apple devices yet.
    ıos kullanıcısı olarak yaptığım araştırmalarda gördüm ki,Apple Vw'ye henüz izin vermemiş..

- Only Android and Symbian operating systems are currently compatible - Mirrorlink doesn't work with Apple devices yet.

41. offline
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Hocam onu bilmemeleri birsey mi? Teslimat sirasinda klimanın yanında bulunan Rest tuşunu sordum ST nin öyle bir tuşun varlığından haberi yok o anda bişeyler atmaya çalışıyor.
    ST ye soruyorum bu araçta ESP nasıl kapatılıyor. Cevap bu araç da ESP kapatilmiyor. Araç menüsüne giriyorum ESP kapatma var.
    İçimden ST ye ayıp artık bakkal çırağı olsa burda seninle aynı yanıtları verir. Sen o sardunya adasındaki tanıtıma aracı tanımaya mı gittin başka birşeye mi demek geçiyor. Susuyorum. Yazık
    Hocam onu bilmemeleri birsey mi? Teslimat sirasinda klimanın yanında bulunan Rest tuşunu sordum ST nin öyle bir tuşun varlığından haberi yok o anda bişeyler atmaya çalışıyor.
    ST ye soruyorum bu araçta ESP nasıl kapatılıyor. Cevap bu araç da ESP kapatilmiyor. Araç menüsüne giriyorum ESP kapatma var.
    İçimden ST ye ayıp artık bakkal çırağı olsa burda seninle aynı yanıtları verir. Sen o sardunya adasındaki tanıtıma aracı tanımaya mı gittin başka birşeye mi demek geçiyor. Susuyorum. Yazık

43. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

gell 52.hafta gelll....yeter artık beklemek çok zormuş yaw..

45. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    Aracınızı almışınızdır diye düşünmüştüm
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

47. offline
    eskişehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    eskişehir
    Model
    Polo
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015
    26 ESES 26

Merhaba arkadaşlar... Androit için play store de mirror link yazınca bir uygulama çıkıyor. Acaba bu uygulamayı tel indirince çalışıyor olmasın sayfayı kısaca tercüme ettik belki faydası olur.

1.....intelligent 2-way control app with secreen mirroring fucction ,brings your smart phone user experience on car av system

1.......fucction ile secreen Kontrol akıllı 2 yönlü yansıtma uygulaması, araç av sistemi üzerinde akıllı telefon kullanıcı deneyimini Getiriyor

2.....an extension application to the mirror phone box which connects to the CarMirror-AV system

2........telefon kulübesi CarMirror-AV sistemine bağlayan aynaya bir uzantısı uygulaması

3......As long as the Mirror Phone Box is connected it can instantly mirror your smart phone scren to Car AV screen is compatible with

3.....Sürece Ayna Telefon Kutusu Araç AV akıllı telefon ekranı scren yansıtabilirsiniz Anında bağlı olarak ile tutarlı

4.....intelligent 2-way control between your smart phone and CarMirror-AV system

4.....Akıllı telefon ve CarMirror-AV sistemi arasında 2 yönlü akıllı izleme

5.....directly operate your smart phone on the AV screen

5......Doğrudan AV ekranda akıllı telefon işletmek

6......Enjoy all the entertainments of your smart phone on the car system

6.....Araç sisteminde akıllı telefonun tüm eğlence keyfini çıkarın

not çeviriyi Google amca yaptı....

Konu eskişehir tarafından (19 12 2014 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: yazım hatası
    Merhaba arkadaşlar... Androit için play store de mirror link yazınca bir uygulama çıkıyor. Acaba bu uygulamayı tel indirince çalışıyor olmasın sayfayı kısaca tercüme ettik belki faydası olur.

1.....intelligent 2-way control app with secreen mirroring fucction ,brings your smart phone user experience on car av system

1.......fucction ile secreen Kontrol akıllı 2 yönlü yansıtma uygulaması, araç av sistemi üzerinde akıllı telefon kullanıcı deneyimini Getiriyor

2.....an extension application to the mirror phone box which connects to the CarMirror-AV system

2........telefon kulübesi CarMirror-AV sistemine bağlayan aynaya bir uzantısı uygulaması

3......As long as the Mirror Phone Box is connected it can instantly mirror your smart phone scren to Car AV screen is compatible with

3.....Sürece Ayna Telefon Kutusu Araç AV akıllı telefon ekranı scren yansıtabilirsiniz Anında bağlı olarak ile tutarlı

4.....intelligent 2-way control between your smart phone and CarMirror-AV system

4.....Akıllı telefon ve CarMirror-AV sistemi arasında 2 yönlü akıllı izleme

5.....directly operate your smart phone on the AV screen

5......Doğrudan AV ekranda akıllı telefon işletmek

6......Enjoy all the entertainments of your smart phone on the car system

6.....Araç sisteminde akıllı telefonun tüm eğlence keyfini çıkarın

not çeviriyi Google amca yaptı....

49. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Size yanlış bilgi verilmiş, bende opsiyonladım 2015 model ve Şubat teslim, bayiye gelen kotadan cam tavan + katlanır ayna + karartılmış arka camlar, tdi dsg comfort variant araç

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Size yanlış bilgi verilmiş, bende opsiyonladım 2015 model ve Şubat teslim, bayiye gelen kotadan cam tavan + katlanır ayna + karartılmış arka camlar, tdi dsg comfort variant araç

51. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

arkadaşlar comfortline ile higlinedeki medialar birbirinin aynısımı yoksa higlinedeki farklımı?
    arkadaşlar comfortline ile higlinedeki medialar birbirinin aynısımı yoksa higlinedeki farklımı?

53. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

pulpa Nickli Üyeden Alıntı
    İkisi de aynı

pulpa Nickli Üyeden Alıntı
    İkisi de aynı

55. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum yok daha almadım ama öbürleri gibi olmıyacam aldıgımda fotograf manyagı yapacağım siteyi ...arac alan unutuyor bu forumu...))

dostum yok daha almadım ama öbürleri gibi olmıyacam aldıgımda fotograf manyagı yapacağım siteyi ...arac alan unutuyor bu forumu...))

57. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    highline den başkasi yalan....
    Tabiki beyaz Rline ve adaftif sasi control başkası yalan
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    highline den başkasi yalan....
    Tabiki beyaz Rline ve adaftif sasi control başkası yalan

59. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Eğer bir insan Passat trendlıne seviyesine çıkmışsa şunu bilsin ki aldığı araba 10 numara 5 yıldızdır.Bu realiteyi kimse değiştiremez.Aracın eksikleri olabilir vs. ama 120 binlik passatla aynı seviyede güvenlik donanımına sahiptir,donanımsal olarak eksik olması ise normaldir ama sonuçta o da bir Passat dır.Bir pejo ford yada renaulta binmektense(trende verdiği parayı baz alırsak) passata geçmek benim fikrime göre resmen devler ligine atlamaktır.Ve yine iddia ediyorum 68500Tl ye alınacak en iyi araçta Passat dır.Aksini iddia eden bır çıkıp showroolardaki fiyatları bir dolaşıp baksınlar.(Genel olarak bu paralar bu arabalara çok ayrı bir mevzuu tabii)

Herkesin zevki farklı.Hıglıne almak yerine kendimin daha çok kullanabileceği bir kaç donanım ekletiyorum comforta.Yani demem o ki her donanım seviyesi her insana hitap etmeyebilir.Örneğin hıghlıne da olmayan perde olayı ve cam tavan benim için önemli.Ön koltukta ısıtma olayı arka koltukta yoksa bana gelmez gibi.(ben ısınırken arkada çocukların ısınamaması bana ters).Benim donanımlarımda başkasına hikaye gelebilir o yüzden donanıma pek takılmamak lazım.Herkese hayırlı olsun aldıgı araç güle güle kullansın.

Mazot benzin olayı ise yumurta ve tavuk olayına benziyor işin içinden çıkılacak gibi değil.
    kesinlikle katılıyorum, geçen sene babama captiva aldık onuda uzun yolda kullandıktan sonra şunu söyleye bilirim. Golf'um ile kesinlikle değişmem.
    Hunydai i20 ve ya i30 alacak arkadaşlar içinde aynı şeyi söylüyorum onlar kore Vokswagen Alman
    arkadaşımda i30 var yağışlı bir gündü ortalama hızımız 100 km şehirler arası ve araç su birikintisine geldiğinde hangi teker önce giriyorsa araç o tarafa çekiyordu. Captivada 2 ton olmasına rağmen aynı tepkileri veriyor.
    (direksiyonu hafif tutuyor ve birazda yorgunluk varsa kaza yapmamak kaçınılmaz.)
    Golf ise 100 km değil 120km ile bile suya girse sağ-sola çekme yapmıyor motor freni yapıyor biraz yığılma oluyor ve sorun yok.
    "Efsaneler değişmez sadece şekil değiştirir."
       serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Eğer bir insan Passat trendlıne seviyesine çıkmışsa şunu bilsin ki aldığı araba 10 numara 5 yıldızdır.Bu realiteyi kimse değiştiremez.Aracın eksikleri olabilir vs. ama 120 binlik passatla aynı seviyede güvenlik donanımına sahiptir,donanımsal olarak eksik olması ise normaldir ama sonuçta o da bir Passat dır.Bir pejo ford yada renaulta binmektense(trende verdiği parayı baz alırsak) passata geçmek benim fikrime göre resmen devler ligine atlamaktır.Ve yine iddia ediyorum 68500Tl ye alınacak en iyi araçta Passat dır.Aksini iddia eden bır çıkıp showroolardaki fiyatları bir dolaşıp baksınlar.(Genel olarak bu paralar bu arabalara çok ayrı bir mevzuu tabii)

Herkesin zevki farklı.Hıglıne almak yerine kendimin daha çok kullanabileceği bir kaç donanım ekletiyorum comforta.Yani demem o ki her donanım seviyesi her insana hitap etmeyebilir.Örneğin hıghlıne da olmayan perde olayı ve cam tavan benim için önemli.Ön koltukta ısıtma olayı arka koltukta yoksa bana gelmez gibi.(ben ısınırken arkada çocukların ısınamaması bana ters).Benim donanımlarımda başkasına hikaye gelebilir o yüzden donanıma pek takılmamak lazım.Herkese hayırlı olsun aldıgı araç güle güle kullansın.

Mazot benzin olayı ise yumurta ve tavuk olayına benziyor işin içinden çıkılacak gibi değil.
    kesinlikle katılıyorum, geçen sene babama captiva aldık onuda uzun yolda kullandıktan sonra şunu söyleye bilirim. Golf'um ile kesinlikle değişmem.
    Hunydai i20 ve ya i30 alacak arkadaşlar içinde aynı şeyi söylüyorum onlar kore Vokswagen Alman
    arkadaşımda i30 var yağışlı bir gündü ortalama hızımız 100 km şehirler arası ve araç su birikintisine geldiğinde hangi teker önce giriyorsa araç o tarafa çekiyordu. Captivada 2 ton olmasına rağmen aynı tepkileri veriyor.
    (direksiyonu hafif tutuyor ve birazda yorgunluk varsa kaza yapmamak kaçınılmaz.)
    Golf ise 100 km değil 120km ile bile suya girse sağ-sola çekme yapmıyor motor freni yapıyor biraz yığılma oluyor ve sorun yok.
    "Efsaneler değişmez sadece şekil değiştirir."