2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Bencede videolarda ki beyaz renk güzel görünüyor ama saf beyaz mı oryx beyazı mı anlayamadım. Benim en beğendiğim renk ise Tungsten gri. Zaten bu renk tüm katalog ve tanıtım videolarında kullanılıyor.

Bu arada 18 jant kullanan highline için uygun hava basıncı değerini biliyor musunuz?
    Bencede videolarda ki beyaz renk güzel görünüyor ama saf beyaz mı oryx beyazı mı anlayamadım. Benim en beğendiğim renk ise Tungsten gri. Zaten bu renk tüm katalog ve tanıtım videolarında kullanılıyor.

Bu arada 18 jant kullanan highline için uygun hava basıncı değerini biliyor musunuz?

3. offline
    passat-69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa Çikot
    Yer
    Bayburt
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    69-AT-910

Yeni araç bekleyen arkadaşlar..

Araçlarımızı getiren gemi gece saat 01.55 te limandan ayrıldı varış günü 22.12.2014 Darıca limanı gösteriyor gemi ismi city of oslo Sanırım

bu ay sonu hepimiz araçlarımıza kavuşacağız .Şimdiden herkese hayırlı olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum...

Araçlarımızı getiren gemi gece saat 01.55 te limandan ayrıldı varış günü 22.12.2014 Darıca limanı gösteriyor gemi ismi city of oslo Sanırım

bu ay sonu hepimiz araçlarımıza kavuşacağız .Şimdiden herkese hayırlı olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum...

5. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Passat'ların (kasa farketmez) çoğu navigasyonsuz alınıyor zaten, bunun sebebi bu tür elektronik destek sistemlerinin Kore ve Japon araçlarında belki daha ucuz konulabilmesi ama Alman üreticilerinin bütünlük ve dayanıklılık için bu aletleri biraz daha kaliteli ve daha kapsamlı ürettirmeleri ve bunu da Avrupa ülkelerindeki maliyeti daha yüksek üreticilere yaptırması.

Çok ucuza mal olabilecek bir navigasyon alınacak onaylar, uygunluk belgeleri, yapılması gereken testler ve ürünün güncel kalabilmesi ve dışarıdan hizmet veren bir sağlayıcıya bağlı kalmadan çalışabilmesi ve güncelleme alabilmesi için üretici tarafından geliştirilen ve herhangi bir royalti, isim hakkı ve telif hakkı ödemeden çalışabilen bir program gerektirir, RNS 510'daki gibi. Bu nedenle bu sistemler daha pahalıdır, ülkemizdeki vergiler de bunu katlamaktadır.

Burada çok az kişi RNS510 veya Discover Pro + AID almış veya alacaktır. Benim Passat'ımda ağabeyimin Almanya'da az daha çöpe attığı bir TomTom var, fıstık gibi de çalışıyor, sadece güncelleme yaptıramıyorum, ona da gerek yok çünkü TomTom aletin kendisi kadar güncelleme ücreti istiyor.

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Çok kararsız kaldım.
    Navigasyona 8000tl vermem. Renkli ekran iyi ama navigasyon olmadan vermiyorlarsa oda kalsın. Kendi verileri 150ps için öyle demiyor. Ayrıca ben bu Harvard mavisini görmeden siparisi vermem. Hem siyah bana gelmez malum sıcak bolge burasi. Gün ola hayr ola. Cevabınız için teşekkür ederim
    Passat'ların (kasa farketmez) çoğu navigasyonsuz alınıyor zaten, bunun sebebi bu tür elektronik destek sistemlerinin Kore ve Japon araçlarında belki daha ucuz konulabilmesi ama Alman üreticilerinin bütünlük ve dayanıklılık için bu aletleri biraz daha kaliteli ve daha kapsamlı ürettirmeleri ve bunu da Avrupa ülkelerindeki maliyeti daha yüksek üreticilere yaptırması.

Çok ucuza mal olabilecek bir navigasyon alınacak onaylar, uygunluk belgeleri, yapılması gereken testler ve ürünün güncel kalabilmesi ve dışarıdan hizmet veren bir sağlayıcıya bağlı kalmadan çalışabilmesi ve güncelleme alabilmesi için üretici tarafından geliştirilen ve herhangi bir royalti, isim hakkı ve telif hakkı ödemeden çalışabilen bir program gerektirir, RNS 510'daki gibi. Bu nedenle bu sistemler daha pahalıdır, ülkemizdeki vergiler de bunu katlamaktadır.

Burada çok az kişi RNS510 veya Discover Pro + AID almış veya alacaktır. Benim Passat'ımda ağabeyimin Almanya'da az daha çöpe attığı bir TomTom var, fıstık gibi de çalışıyor, sadece güncelleme yaptıramıyorum, ona da gerek yok çünkü TomTom aletin kendisi kadar güncelleme ücreti istiyor.

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Çok kararsız kaldım.
    Navigasyona 8000tl vermem. Renkli ekran iyi ama navigasyon olmadan vermiyorlarsa oda kalsın. Kendi verileri 150ps için öyle demiyor. Ayrıca ben bu Harvard mavisini görmeden siparisi vermem. Hem siyah bana gelmez malum sıcak bolge burasi. Gün ola hayr ola. Cevabınız için teşekkür ederim

7. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

o değilde kaç kişi aracını teslim aldı ama adam akıllı ne bir bilgi nede resim yayınlayan olmadı. bir kaç istisnayı ayrı tutuyorum.. arkadaşlar b7 satıpta b8 alanlar. artık bir karşılaştıma yapın da bizim de merakımız gitsin.
    o değilde kaç kişi aracını teslim aldı ama adam akıllı ne bir bilgi nede resim yayınlayan olmadı. bir kaç istisnayı ayrı tutuyorum.. arkadaşlar b7 satıpta b8 alanlar. artık bir karşılaştıma yapın da bizim de merakımız gitsin.

9. offline
    Mehmetmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

katılıyorum. b7 yi satıp b8 comfortmu higlinemi almalıyım kararsız kaldım.LED siz passat çok klasik bir araç gibi duruyor.
    katılıyorum. b7 yi satıp b8 comfortmu higlinemi almalıyım kararsız kaldım.LED siz passat çok klasik bir araç gibi duruyor.

11. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Digital ekranlı passat teslim alan var mı?
    Digital ekranlı passat teslim alan var mı?

13. offline
    z4a6m5a2n8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muammer
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Mehmetmt Nickli Üyeden Alıntı
    Araç gerçekten guzel;ancak b7'yi sattirip b8 aldıracak kadar marjinal bir değişim yok doğrusu.Ancak dsg,elektronik gösterge,led far vs. de çok maliyetli.Bu artıları vermektense bir üst segment alınabilir.
    Araç gerçekten guzel;ancak b7'yi sattirip b8 aldıracak kadar marjinal bir değişim yok doğrusu.Ancak dsg,elektronik gösterge,led far vs. de çok maliyetli.Bu artıları vermektense bir üst segment alınabilir.

15. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Para problemin yoksa tabikide Highline, kararsız kalacak birşey yok. Ledlerle çakar yapmak güzel ve keyifli olur.
    Para problemin yoksa tabikide Highline, kararsız kalacak birşey yok. Ledlerle çakar yapmak güzel ve keyifli olur.

17. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

passat-69 Nickli Üyeden Alıntı

52.hafta teslim araçları için mi?
       passat-69 Nickli Üyeden Alıntı

52.hafta teslim araçları için mi?

19. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    highlan tabiki daha güzel ancak yaklaşık 15 bin lira fark var comfortla
    highlan olsun 15 fazla olsun diyorsun
    sonra digital gösterge de olmazsa olmaz diyorsun 10 bin de ole olsun...
    ...
    devamı geliyor...
    o yüzden ben comfort da kaldım yeterli bi donanım bence ... ledler hep içimde kalacak ama o paraya ikinci el orta sınıf bir araba alınıyor ... para çok olsa highlan ve dijital gösterge da şart.... tabi para çok olunca da passattan başka arabalara kayabiliyor göz....
       KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    highlan tabiki daha güzel ancak yaklaşık 15 bin lira fark var comfortla
    highlan olsun 15 fazla olsun diyorsun
    sonra digital gösterge de olmazsa olmaz diyorsun 10 bin de ole olsun...
    ...
    devamı geliyor...
    o yüzden ben comfort da kaldım yeterli bi donanım bence ... ledler hep içimde kalacak ama o paraya ikinci el orta sınıf bir araba alınıyor ... para çok olsa highlan ve dijital gösterge da şart.... tabi para çok olunca da passattan başka arabalara kayabiliyor göz....

21. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

Zaten bu "şu kadar daha eklerim onu da alırım. bi de..." psikolojimiz sonunda bizi "Posche 911 Turbo S"e kadar götürüyor.
    Zaten bu "şu kadar daha eklerim onu da alırım. bi de..." psikolojimiz sonunda bizi "Posche 911 Turbo S"e kadar götürüyor.

23. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Otomobili sadece motor ve şanzıman olarak görmeyin, Yeni Passat 1.4 TSI 125 HP Highline 92.900 TL, alınacak araç budur, benzin ucuzladı, 125 HP gayet yeterli, tasarruf yapacağım ve vites değiştirmeyeceğim amacıyla yola çıkmayın, yeni ve donanımlı bir otomobile kavuşma amacıyla yola çıkın. Düşüncelerinizi lütfen tartın ve ona göre karar verin, araç dizel de olsa yakıt tüketecek, donanıma vereceğiniz para araçta kalıyor ama yakıta verdiğiniz para size sadece kat edilen kilometreyi biraz daha ucuza getirmenizi sağlıyor.
    Otomobili sadece motor ve şanzıman olarak görmeyin, Yeni Passat 1.4 TSI 125 HP Highline 92.900 TL, alınacak araç budur, benzin ucuzladı, 125 HP gayet yeterli, tasarruf yapacağım ve vites değiştirmeyeceğim amacıyla yola çıkmayın, yeni ve donanımlı bir otomobile kavuşma amacıyla yola çıkın. Düşüncelerinizi lütfen tartın ve ona göre karar verin, araç dizel de olsa yakıt tüketecek, donanıma vereceğiniz para araçta kalıyor ama yakıta verdiğiniz para size sadece kat edilen kilometreyi biraz daha ucuza getirmenizi sağlıyor.

25. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Beyaz comfort 1.6 tdı dsg muğla fetiye başaran vw bayiisi geçen hafta teslimatı yapmış.

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    daha bir tane bile beyaz b8 görmedik.ocaktan önce de gelmicek zaten.millet elde olan passatlara hucum etiğinden kimse beyaz demiyor.ama geldiğinde ortalığı yakacak beyaz.ayrıca yıllarca siyah araba kullanmış biri olarak aracı yıkadığın gün çok güzel.ama sonraki günler iğrenç oluyor.çok uğraştırıyor. hele ki araban yeni olunca devamlı bez elinde gezmen lazım.diğer renkler içinde böyle olacak.yinede karar senin hayırlısı olsun...
    Konu CNGZ tarafından (17 12 2014 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
    Beyaz comfort 1.6 tdı dsg muğla fetiye başaran vw bayiisi geçen hafta teslimatı yapmış.

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    daha bir tane bile beyaz b8 görmedik.ocaktan önce de gelmicek zaten.millet elde olan passatlara hucum etiğinden kimse beyaz demiyor.ama geldiğinde ortalığı yakacak beyaz.ayrıca yıllarca siyah araba kullanmış biri olarak aracı yıkadığın gün çok güzel.ama sonraki günler iğrenç oluyor.çok uğraştırıyor. hele ki araban yeni olunca devamlı bez elinde gezmen lazım.diğer renkler içinde böyle olacak.yinede karar senin hayırlısı olsun...

27. offline
    passat-69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa Çikot
    Yer
    Bayburt
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    69-AT-910

Sanırım 52, hafta olması lazım...
    Sanırım 52, hafta olması lazım...

29. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bir de highline'ı sadece ledler ile Gündeme getirmemek lazım .Yani comforta led taktırırım yeter diye düşünmeyin. imkanı olanlar,kendini zorlasın...Çünkü ciddi farklar var...
    Bir de highline'ı sadece ledler ile Gündeme getirmemek lazım .Yani comforta led taktırırım yeter diye düşünmeyin. imkanı olanlar,kendini zorlasın...Çünkü ciddi farklar var...

31. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

sırf farları için alınır highline. uzun yolda halojen far çekilmiyor.
    sırf farları için alınır highline. uzun yolda halojen far çekilmiyor.

33. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    Beyaz comfort 1.6 tdı dsg muğla fetiye başaran bayiisi gecen hata teslimatı yapmış.
    bence bu araçta beyaz cam tavan lı araçlar çok tutulacak... passat ta ilk olacak cam tavan ve bu; en iyi beyaz renk le kombine oluyor....
    önceki kasalara göre b8 biraz daha sportif
    beyaz cam tavan da eklenince, araçta başarmak istedikleri sportif karakter biraz daha öne çıkacaktır diye düşünüyorum... tabiki diğer renkler de yakışıyor...
    ancak cam tavan ı en iyi gösteren beyaz renk... beyaz b7 ye bile b8 in cam tavanını ekleseler bu araba kasa mı değiştirmiş diyeceklerini düşünüyorum.... ki b8 e bambaşka olacaktır... cam tavan opsiyonu düşünmeyen için her türlü ren k olabilir ancak 40 yaş üstü biri olsam kesinlikle tungsten gri ( baba arabası ) tercihim olurdu...
    kişisel görüşlerimdir....
       CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    Beyaz comfort 1.6 tdı dsg muğla fetiye başaran bayiisi gecen hata teslimatı yapmış.
    bence bu araçta beyaz cam tavan lı araçlar çok tutulacak... passat ta ilk olacak cam tavan ve bu; en iyi beyaz renk le kombine oluyor....
    önceki kasalara göre b8 biraz daha sportif
    beyaz cam tavan da eklenince, araçta başarmak istedikleri sportif karakter biraz daha öne çıkacaktır diye düşünüyorum... tabiki diğer renkler de yakışıyor...
    ancak cam tavan ı en iyi gösteren beyaz renk... beyaz b7 ye bile b8 in cam tavanını ekleseler bu araba kasa mı değiştirmiş diyeceklerini düşünüyorum.... ki b8 e bambaşka olacaktır... cam tavan opsiyonu düşünmeyen için her türlü ren k olabilir ancak 40 yaş üstü biri olsam kesinlikle tungsten gri ( baba arabası ) tercihim olurdu...
    kişisel görüşlerimdir....

35. offline
    zaloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Arif Rüstem Zaloğlu
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    01 CJB 02

B8 deki led farlar B7 de ki Bi-xenon daki gibi mercek kafaları dönmüyor.
    Odun gibi karşıya bakıyor. Yani kısaca kontağı çevirdiğinizde B7 de dans eden farlar B8 de yok...
    Ahhh B7 ah ne varsa sende var.
    Odun gibi karşıya bakıyor. Yani kısaca kontağı çevirdiğinizde B7 de dans eden farlar B8 de yok...

37. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

zaloglu Nickli Üyeden Alıntı
    O dans çok güzel bir şey
    ledlerde virajda dönme özelliği veya onun yerine geçen bir sistem yok mu?
    O dans çok güzel bir şey
    ledlerde virajda dönme özelliği veya onun yerine geçen bir sistem yok mu?

39. offline
    wumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    a.kemal
    Yer
    trabzon
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

herkese merhabalar...benim de 1,6 tdı dsg highline siparişim var.b8 kasanın led farların aydınlatması konusunda biraz endişelerim var.bayi de biraz inceleme imkanı buldum,sanki aydınlatması yetersiz olacak gibi geldi...bu konuda kullanan yada bilen arkadaşların yorumunu alabilirmiyim,halojen far a yada xenon fara göre daha iyi bir aydınlatma sağlıyor mu gerçekten.
    herkese merhabalar...benim de 1,6 tdı dsg highline siparişim var.b8 kasanın led farların aydınlatması konusunda biraz endişelerim var.bayi de biraz inceleme imkanı buldum,sanki aydınlatması yetersiz olacak gibi geldi...bu konuda kullanan yada bilen arkadaşların yorumunu alabilirmiyim,halojen far a yada xenon fara göre daha iyi bir aydınlatma sağlıyor mu gerçekten.

41. offline
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Her akşam çalıştırdığımda izlemekten kendimi alamadığım bir olaydır
    Her akşam çalıştırdığımda izlemekten kendimi alamadığım bir olaydır

43. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

artık b7 bitti yeni amiral b8 ....5 yıl sevsek te sevmesekte amirala selam durmalısınız....Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  neuer-vw-passat-im-vw-werk-emden.jpg
Görüntüleme: 267
Büyüklüğü:  89.9 KB (Kilobyte)
ID:	17499
    artık b7 bitti yeni amiral b8 ....5 yıl sevsek te sevmesekte amirala selam durmalısınız....Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

45. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

B8'deki LED farlar da dönüyor. Yoksa viraj farları olmazdı. Kontağı çevirince dans eden farlar B8'de de var.

Bakınız aşaıdaki video. Özellikle videonun başında dans eden LED farlar:

B8'deki LED farlar da dönüyor. Yoksa viraj farları olmazdı. Kontağı çevirince dans eden farlar B8'de de var.

Bakınız aşaıdaki video. Özellikle videonun başında dans eden LED farlar:

47. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

VW yine tüm versiyonlarda ortak direksiyon, gösterge ve teyp uygulamasını devam ettiriyor..
    Passat Turkiye
    Polo 1.2 TSI makyajlı kasa 2014
    VW yine tüm versiyonlarda ortak direksiyon, gösterge ve teyp uygulamasını devam ettiriyor..
    Passat Turkiye
    Polo 1.2 TSI makyajlı kasa 2014

49. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Endişeniz yersiz. LED farlar Xenon'dan daha fazla ışık yayıyor, ürettiği ışık hüzmesi Xenon'dan daha toplu ve uzun. Passat B8 kasada en beğenilen özellik LED farlar, tabi en üst versiyonu.

wumburo Nickli Üyeden Alıntı
    Endişeniz yersiz. LED farlar Xenon'dan daha fazla ışık yayıyor, ürettiği ışık hüzmesi Xenon'dan daha toplu ve uzun. Passat B8 kasada en beğenilen özellik LED farlar, tabi en üst versiyonu.

wumburo Nickli Üyeden Alıntı

51. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Araçlarını teslim alan arkadaşlar.......
    fiyat listesi üzerinden ne kadar indirim yaptılar.....
    Araçlarını teslim alan arkadaşlar.......
    fiyat listesi üzerinden ne kadar indirim yaptılar.....

53. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

b8 highline araçta var bu...
    b8 highline araçta var bu...

55. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Passat Turkiye Polo 2014
    Düğmeler, direksiyon, göstergeler, teyp, farlar
    Passat Turkiye Passat Turkiye
    Passat Turkiye Polo 2014
    Düğmeler, direksiyon, göstergeler, teyp, farlar
    Passat Turkiye Passat Turkiye

57. offline
    wumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    a.kemal
    Yer
    trabzon
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

taner bey;özelden teşekkür mesajımı iletmeye çalıştım,bilmiyorum yapabildim mi...cevabı sizden almak benim için daha bir ikna edici oldu...tekrar teşekkür ederim...
    taner bey;özelden teşekkür mesajımı iletmeye çalıştım,bilmiyorum yapabildim mi...cevabı sizden almak benim için daha bir ikna edici oldu...tekrar teşekkür ederim...

59. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

aynen kaatılıyorum.bıktım b7 muhabbetinden.hatta b6 bile diyen var.yahu gidinde bir yakından bakın b8 e farkı görün
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

aynen kaatılıyorum.bıktım b7 muhabbetinden.hatta b6 bile diyen var.yahu gidinde bir yakından bakın b8 e farkı görün