2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Cevap: Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Evet beyaz hakkında fikirlerini alayım?
    Güzel ama B8 alacak olsam harvard mavi(%60 ) veya yine siyah ( %40) alırdım.
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Evet beyaz hakkında fikirlerini alayım?

3. offline
    z4a6m5a2n8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muammer
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Biraz önce b8'i Vw Orka'da inceledim.Araç cidden güzel;ancak led far ve gündüz farları sadece highline modelinde var.Ayrıca highline modeli 18 jant ve çok şık.Comfortline modeli bildiğimiz halojen farlı ve 17 jant.Elektronik gösterge paneli için 10.500 tl istediler,dsg için 13.000 tl artı var. Bunları üst üste koyunca güzel bir A4 alınır kanaatindeyim...İç malzemesi de arkadaşlarımın abarttığı gibi değil,b7'den bir farkını göremedim.
    Şu dikkatimi çekti:Sivas'ta şu ana kadar 18 adet Passat satılmış ve hepsi görmeden sipariş üzerine...Ben gümüş gri highline'ı incelerken bir de ne göreyim: "Bu Valkswagen'in artık bir sahibi var." Yani araç hemen satıldı...
    Biraz önce b8'i Vw Orka'da inceledim.Araç cidden güzel;ancak led far ve gündüz farları sadece highline modelinde var.Ayrıca highline modeli 18 jant ve çok şık.Comfortline modeli bildiğimiz halojen farlı ve 17 jant.Elektronik gösterge paneli için 10.500 tl istediler,dsg için 13.000 tl artı var. Bunları üst üste koyunca güzel bir A4 alınır kanaatindeyim...İç malzemesi de arkadaşlarımın abarttığı gibi değil,b7'den bir farkını göremedim.
    Şu dikkatimi çekti:Sivas'ta şu ana kadar 18 adet Passat satılmış ve hepsi görmeden sipariş üzerine...Ben gümüş gri highline'ı incelerken bir de ne göreyim: "Bu Valkswagen'in artık bir sahibi var." Yani araç hemen satıldı...

5. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Cevap: Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

derin siyah passat b7 Nickli Üyeden Alıntı
    Katılıyorum. Beyaz bu kasaya gitmemiş..
       derin siyah passat b7 Nickli Üyeden Alıntı
    Katılıyorum. Beyaz bu kasaya gitmemiş..

7. offline
    sambur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat Fırat Sambur
    Yer
    İstanbul
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    34BHS437

Vay arkadaş millette ne para varmış. Ekonominin iyi olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Abi bize istanbul dışında ekonominin iyi olmadığını söylüyorlardı.
    Vay arkadaş millette ne para varmış. Ekonominin iyi olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Abi bize istanbul dışında ekonominin iyi olmadığını söylüyorlardı.

9. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben b8'de harvard,tungsten ve crimson kırmızısının beyazdan daha popüler olacağını düşünüyorum.
    Ben b8'de harvard,tungsten ve crimson kırmızısının beyazdan daha popüler olacağını düşünüyorum.

11. offline
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çağrı
    Yer
    Manisa
    Model
    Golf
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Sanırım üç renginde ortak özelliği, günün farklı saatlerinde güneş açısına göre farklı ton sergilemeleri
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Sanırım üç renginde ortak özelliği, günün farklı saatlerinde güneş açısına göre farklı ton sergilemeleri

13. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Harward mavısı gercekten cok guzel durmus
    Harward mavısı gercekten cok guzel durmus

15. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Crimson kırmızısı çok güzel ama millet 2. el kaygısından diğer renklere yönelir düşüncesindeyim. passat ın 2. eli çok güçlü, bu güç doğru renk seçimiyle biraz daha artıyor. Yoksa benim b8 de favori renklerim harvard mavi, crimson kırmızısı ve siyah. Aslında kara meşeyi de yakından bir görmek lazım. B7 de kahve tonları çok güzel duruyordu.B8 de de durur.
    Crimson kırmızısı çok güzel ama millet 2. el kaygısından diğer renklere yönelir düşüncesindeyim. passat ın 2. eli çok güçlü, bu güç doğru renk seçimiyle biraz daha artıyor. Yoksa benim b8 de favori renklerim harvard mavi, crimson kırmızısı ve siyah. Aslında kara meşeyi de yakından bir görmek lazım. B7 de kahve tonları çok güzel duruyordu.B8 de de durur.

17. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Harvard,tungsten ve crimson'da gölgelendirmeler ve ışık oyunları çok etkileyici.Beyazın b8 'in çizgilerini diğer renkler kadar iyi göstermeyeceği fikrindeyim.Şu ana kadar Harvard aracımı görenler ,rengi çok özel bulduklarını özellikle belirttiler.
    Harvard,tungsten ve crimson'da gölgelendirmeler ve ışık oyunları çok etkileyici.Beyazın b8 'in çizgilerini diğer renkler kadar iyi göstermeyeceği fikrindeyim.Şu ana kadar Harvard aracımı görenler ,rengi çok özel bulduklarını özellikle belirttiler.

19. offline
    ABY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Herkese iyi akşamlar,

Bugün boyunca doğuş yetkilileri ile yaptığım konuşmalar fayda etmedi ve maalesef araca AREA VIEW ekletemedim .. Bu özelliğin sonradan serviste taktırılabilme ihtimalini sorduğumda ise net bir cevap veremediler .. Sizin fikriniz nedir sizce sonradan taktırılabilir mi?
    Herkese iyi akşamlar,

Bugün boyunca doğuş yetkilileri ile yaptığım konuşmalar fayda etmedi ve maalesef araca AREA VIEW ekletemedim .. Bu özelliğin sonradan serviste taktırılabilme ihtimalini sorduğumda ise net bir cevap veremediler .. Sizin fikriniz nedir sizce sonradan taktırılabilir mi?

21. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Harvard Mavi olsun 1500 fazla olsun :-) :-) :-)

23. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar müşteri danışmanını Aradım araç şu an taşıyacak olan gemiye gitme aşamasında dedi aldığım bayi transport aşamasında dedi bu 52. Hafta bence yalan oldu.doğruyu nasıl öğrenebilirim.

Sent from my iPad using Tapatalk
    52. Haftalar bu hafta sonu en geç Şali günü teslim edilecek rahat ol

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
       Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar müşteri danışmanını Aradım araç şu an taşıyacak olan gemiye gitme aşamasında dedi aldığım bayi transport aşamasında dedi bu 52. Hafta bence yalan oldu.doğruyu nasıl öğrenebilirim.

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

25. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

51.hafta teslimatlari n zaman.
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

27. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Belki iki haftanin kide ayni gemidedir
    Normalde çoktan gelmiş olmali idi belki de ikisini aralikta teslim edebilmek icin ayni gemiye yüklemişlerdir
    Belki de geldi Anadolu bayi si ise limandan bayiye gecikmiştir

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Belki iki haftanin kide ayni gemidedir
    Normalde çoktan gelmiş olmali idi belki de ikisini aralikta teslim edebilmek icin ayni gemiye yüklemişlerdir
    Belki de geldi Anadolu bayi si ise limandan bayiye gecikmiştir

29. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Zgbayraktar bilgi için tşkler.umarım öyle olur ama bunu bayi nasıl bilemiyor yada göremiyor.

Zgbayraktar bilgi için tşkler.umarım öyle olur ama bunu bayi nasıl bilemiyor yada göremiyor.

31. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ayrıca proforma fatura ile ayırtmış Olduğum plakayı kayıt ettirebilirmiyim?

Ayrıca proforma fatura ile ayırtmış Olduğum plakayı kayıt ettirebilirmiyim?

33. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar,

Hocam ozel mesajda attım sıze.Gidin yenıden sipariş verin.Bende yarın tekrar bayiye gideceğim trendline için led far acık dedı vwturkiye.Acılmış ise yeniden sipariş vereceğim.Bayi sorun cıkarmaz herhalde.Çünkü vwturkiye yenıden sipariş verin dedi
       ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar,

Hocam ozel mesajda attım sıze.Gidin yenıden sipariş verin.Bende yarın tekrar bayiye gideceğim trendline için led far acık dedı vwturkiye.Acılmış ise yeniden sipariş vereceğim.Bayi sorun cıkarmaz herhalde.Çünkü vwturkiye yenıden sipariş verin dedi

35. offline
    Denizlicell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    selman
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bende istabula ki bayiden harvart mavisi 1.4 siparişini verdim, 52. Hafta gelecek diye söylendi ama ST hala gemiye yüklenecek diyor.. nasıl yetişecekse.. sistemden girdiğimde ise böyle bir kayıt bulunamadı diyor, gemiye yüklenmesi için goremiyorsunuz diye cevap veriliyor.. normalmidir? Ocak ayına kalma ihtimali var mı? Kalırsa da zam uygulanır mi acaba??
    Bende istabula ki bayiden harvart mavisi 1.4 siparişini verdim, 52. Hafta gelecek diye söylendi ama ST hala gemiye yüklenecek diyor.. nasıl yetişecekse.. sistemden girdiğimde ise böyle bir kayıt bulunamadı diyor, gemiye yüklenmesi için goremiyorsunuz diye cevap veriliyor.. normalmidir? Ocak ayına kalma ihtimali var mı? Kalırsa da zam uygulanır mi acaba??

37. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ayrıca bilgisi olan varmı ?
    Verdiğimiz sipariş üretim planlaması yapıldı seklınde gozukunce iptal edilebiliyor mu ?
    Ayrıca bilgisi olan varmı ?
    Verdiğimiz sipariş üretim planlaması yapıldı seklınde gozukunce iptal edilebiliyor mu ?

39. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Trafikten verilen bilgi: Proforma ile ayırttığımız plakaya kayıt edildikten sonra 3 gün içinde tescil işlemi yapılmalıymış. Dolayısıyla benim ayırttığım sözde ayrıldı resmiyette değil. Tescili yılbaşından 1-2 gün sonra yapıp bandroldende kurtulmayı düşünüyorsanız benim gibi o zaman 29 aralıkta motor şasiyi verip plakayı resmen kaydettirin , takip eden 3 gün içindede tescili yaptırın.
    Trafikten verilen bilgi: Proforma ile ayırttığımız plakaya kayıt edildikten sonra 3 gün içinde tescil işlemi yapılmalıymış. Dolayısıyla benim ayırttığım sözde ayrıldı resmiyette değil. Tescili yılbaşından 1-2 gün sonra yapıp bandroldende kurtulmayı düşünüyorsanız benim gibi o zaman 29 aralıkta motor şasiyi verip plakayı resmen kaydettirin , takip eden 3 gün içindede tescili yaptırın.

41. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar,

Cok zor aynalar altinda kamera var onlar ayna ile butunlesiktir tahminim yani sonradan takilmaz sanmam. One belki kamera takilabilir geri kamera var mi aracta bunlarin hepsi sıkıntı hat cekilmesi ve teype bağlanti yapilmasi ayrica konsolda dügmesi var falan

Sent from Note 2 using Tapatalk
       ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar,

Cok zor aynalar altinda kamera var onlar ayna ile butunlesiktir tahminim yani sonradan takilmaz sanmam. One belki kamera takilabilir geri kamera var mi aracta bunlarin hepsi sıkıntı hat cekilmesi ve teype bağlanti yapilmasi ayrica konsolda dügmesi var falan

43. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

Opsiyonlu siparişte bayiler arasında fark varmıdır k.maraş veya kayseri gibi büyük küçük bayiler

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Opsiyonlu siparişte bayiler arasında fark varmıdır k.maraş veya kayseri gibi büyük küçük bayiler

Sent from my iPhone using Tapatalk

45. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bende o mavi alıyordum 51.hafta gelecekti cocuklarım ve anam dediki eski passatta siyahtı buda siyah olsun diyince kıramadım iptal edip siyaha döndüm...

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    bende o mavi alıyordum 51.hafta gelecekti cocuklarım ve anam dediki eski passatta siyahtı buda siyah olsun diyince kıramadım iptal edip siyaha döndüm...

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı

47. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum benimde internette gözükmedi buradaki arkadaşların yönlendirmesi ile vw canlı destege yazdım dün ..yardımcı oldular hemen.. baktılar spariş nosundan gemideymiş rahatladım..))Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  10850374_10153017632199474_1710944261_n.jpg
Görüntüleme: 247
Büyüklüğü:  86.3 KB (Kilobyte)
ID:	17492

Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı
    dostum benimde internette gözükmedi buradaki arkadaşların yönlendirmesi ile vw canlı destege yazdım dün ..yardımcı oldular hemen.. baktılar spariş nosundan gemideymiş rahatladım..))Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  10850374_10153017632199474_1710944261_n.jpg
Görüntüleme: 247
Büyüklüğü:  86.3 KB (Kilobyte)
ID:	17492

Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı

49. offline
    Bülent WW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bülent
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

qwertrytyuyıı
    Konu Bülent WW tarafından (16 12 2014 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
    qwertrytyuyıı

51. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

arkadaşlar 2015 highline fiyatları ne olur sizce.veyahutta şimdi 2014 highline bulunabilirmi.
    arkadaşlar 2015 highline fiyatları ne olur sizce.veyahutta şimdi 2014 highline bulunabilirmi.

53. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

ne kadar fiyatta anlaştınız acaba (yaklaşık)
    ne kadar fiyatta anlaştınız acaba (yaklaşık)

55. offline
    lm4782 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Volkan Ergun
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34LM4782

Arkadaslar hepinize merhaba passat 1.6.DSG TDI 120 beygir aracı gayet iyi kaldırıyor bu fiyata dizel otomatik seçeneğiyle segmentinde fiyatıyla ve donanımıyla alternatifsiz tek seçenek gayet memnunuz ailecek biniyoruz. Alacak arkaslarada şşimdiden hayırlı olsun. Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_6321.jpg
Görüntüleme: 305
Büyüklüğü:  55.8 KB (Kilobyte)
ID:	17493Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_6322.jpg
Görüntüleme: 298
Büyüklüğü:  62.8 KB (Kilobyte)
ID:	17494
    Arkadaslar hepinize merhaba passat 1.6.DSG TDI 120 beygir aracı gayet iyi kaldırıyor bu fiyata dizel otomatik seçeneğiyle segmentinde fiyatıyla ve donanımıyla alternatifsiz tek seçenek gayet memnunuz ailecek biniyoruz. Alacak arkaslarada şşimdiden hayırlı olsun. Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

57. offline
    Denizlicell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    selman
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Teşekkür ederim dostum.. yarın bende sorayim, İnşallah benimde aynıdır. . Size kaçıncı hafta dediler teslimati? ?
    Teşekkür ederim dostum.. yarın bende sorayim, İnşallah benimde aynıdır. . Size kaçıncı hafta dediler teslimati? ?

59. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

lm4782 Nickli Üyeden Alıntı

Hayırlı olsun 7.viteste 2000 rpm de kaçla gidiyor araç?

lm4782 Nickli Üyeden Alıntı

Hayırlı olsun 7.viteste 2000 rpm de kaçla gidiyor araç?