2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

etki Nickli Üyeden Alıntı
    125 liklere 700-800 TL ye ufak bir yazılım attırarak makul değerde 150-155 hp alınır ve act 150 liğin performansına sahip olunur act ye verilecek fark ile de led , sunroof , jant vs.ekletilir çok da güzel olur.
    Yazılımla özellikle performanslı kullanımda benzin değeriniz yükselir. Güçte belki yakalasınız ama tüketimde kaybedersiniz. Ayrıca 150'liğe yazılım yaptırdığınızda fark yine açılır. act'den dolayı da yine daha ekonomik olur.
       etki Nickli Üyeden Alıntı
    125 liklere 700-800 TL ye ufak bir yazılım attırarak makul değerde 150-155 hp alınır ve act 150 liğin performansına sahip olunur act ye verilecek fark ile de led , sunroof , jant vs.ekletilir çok da güzel olur.
    Yazılımla özellikle performanslı kullanımda benzin değeriniz yükselir. Güçte belki yakalasınız ama tüketimde kaybedersiniz. Ayrıca 150'liğe yazılım yaptırdığınızda fark yine açılır. act'den dolayı da yine daha ekonomik olur.

3. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Rusyada mı yaşıyoruz ısıtmalı olsa ne olmasa ne aynı 18 inch jant gibi olmuş TR yolları ve koşullarına uygun donanımlar değil bunlar ama opsiyonlu olur biter. Sağ taraf Elektrikli koltuk da olu versin o kadar da değil yani.. hafızalı olması hiç önemli değil 10 tane adam kullanmıyor bu araçlarımızı, asıl eksiklikleri kapatmaz bu söylediklerin. Tamamen göz boyama. Tekrar söylüyorum buradan Doğuş yetkilileri de okuyuversinler. Highline dediğiniz araçta keşke olsa dahil etseniz ama etmezsiniz assist sistemlerinden en az bir tanesi standart olmalı ama olmaz peki tamam opsiyon dediniz o zaman bari geri görüş kamerasına çevre görüş kamerasını ekleseniz kötü mü olur. Dijital göstergeyi standart yapsanız kötü mü olur.
    Isıtmalı koltuk Rusya için üretilsin bundan sonra.....
    Rusyada mı yaşıyoruz ısıtmalı olsa ne olmasa ne aynı 18 inch jant gibi olmuş TR yolları ve koşullarına uygun donanımlar değil bunlar ama opsiyonlu olur biter. Sağ taraf Elektrikli koltuk da olu versin o kadar da değil yani.. hafızalı olması hiç önemli değil 10 tane adam kullanmıyor bu araçlarımızı, asıl eksiklikleri kapatmaz bu söylediklerin. Tamamen göz boyama. Tekrar söylüyorum buradan Doğuş yetkilileri de okuyuversinler. Highline dediğiniz araçta keşke olsa dahil etseniz ama etmezsiniz assist sistemlerinden en az bir tanesi standart olmalı ama olmaz peki tamam opsiyon dediniz o zaman bari geri görüş kamerasına çevre görüş kamerasını ekleseniz kötü mü olur. Dijital göstergeyi standart yapsanız kötü mü olur.
    Isıtmalı koltuk Rusya için üretilsin bundan sonra.....

5. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

highline da bulunan kapı altı ve arka alttaki kromların b8 comfortta ta bulunmasına sevindim. Keşke b7 nin bagaj altında bulunan kromu da b8 de olsaydı.
    highline da bulunan kapı altı ve arka alttaki kromların b8 comfortta ta bulunmasına sevindim. Keşke b7 nin bagaj altında bulunan kromu da b8 de olsaydı.

7. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

ton farkına dikkat...
    Passat Turkiye
    golf 7 comfortline bile piano black...
    ton farkına dikkat...
    Passat Turkiye
    golf 7 comfortline bile piano black...

9. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

Deri koltuklu biraçta ısıtma olmalı bence. İstanbul'da yaşıyorum. Kumaş koltukta ihtiyaç duymazdım. ama deri koltuk soğukta buz gibi oluyor. Yazın da yakıyor ki koltukların bir kısmı süet (tam ismini hatırlayamadım.) Yaz için kilima koysalar yeridir . Esas konforu hanımı işten alırsam o yaşıyor. Mis gibi ısıtılmış koltuğa biniyor.

Burada sorun Taner Göde'nin bahsettiği gibi bizim almayada yapıldığı gibi rahat donanım ekliyemiyor olmamız. yoksa comfortline seçilir highlineda istenilmeyen opsiyonlar yerine istenilen opsiyonlar alınır. İlk defa şimdi donanım listelerine baktım. Bence highline donanumdakiler olmalı aksi taktirde önceki yıllara göre opsiyon eksiltmiş olurlardı. Ama bence aynı fiyata bir kaç yeni teknolojik opsiyon vermelilerdi. kamera, acc, ölü nokta kontrol vs. gibi.
    Deri koltuklu biraçta ısıtma olmalı bence. İstanbul'da yaşıyorum. Kumaş koltukta ihtiyaç duymazdım. ama deri koltuk soğukta buz gibi oluyor. Yazın da yakıyor ki koltukların bir kısmı süet (tam ismini hatırlayamadım.) Yaz için kilima koysalar yeridir . Esas konforu hanımı işten alırsam o yaşıyor. Mis gibi ısıtılmış koltuğa biniyor.

Burada sorun Taner Göde'nin bahsettiği gibi bizim almayada yapıldığı gibi rahat donanım ekliyemiyor olmamız. yoksa comfortline seçilir highlineda istenilmeyen opsiyonlar yerine istenilen opsiyonlar alınır. İlk defa şimdi donanım listelerine baktım. Bence highline donanumdakiler olmalı aksi taktirde önceki yıllara göre opsiyon eksiltmiş olurlardı. Ama bence aynı fiyata bir kaç yeni teknolojik opsiyon vermelilerdi. kamera, acc, ölü nokta kontrol vs. gibi.

11. offline
    cagrı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Merhaba Arkadaşlar,

Ben biraz comfort ve highline kıyaslamalarından artık sıkıldım( Yanlış anlaşılmasın elbette bu ortamda tartılmalı) kendimce son düşüncelerimi paylaşmak istiyorum ve dün dediğim gibi siparişimi iptal edeceğim. 1 sene önce passat alma arzusuyla voswagene geçiş yaptım. O dönemde maddi imkanlar elvermediği için comfort passat benzinli alacağıma jetta dizel full alırım dedim ( tamamen kişisel bir tercih) Ama şunu gordum. Eğer sınıf değiştirmiyosanız en dolusunu da alsanız aklınız hep bir üst segmentte kalıyor ve bu nedenle benım passat aşkım bitmedi.Bu nedenle jetta kullandığım sürece hep uygun ikinci el ama az km passat aradım ve kendi kendime ya passat exclusive ya passat exclusive. Şimdi asıl demek istediğim yere geldim.

Passat exclusive manuel dizel ledli bana en son doğuş sıfırını 94.000 e bıraktı. İçinde elektrikli ısıtmalı deri koltuk,arka perde yan perde 17jant vs vs...
    Yeni passat comfort dizel doğus 94.000 den aşağı olmaz diyor. Yine aynı fiyat.tamam bu da 17 jant e hadi motor aynı ama 120 beygir o da tamam eywallah da led gitti,deri koltuk gitti,en onemlisi lüks hissi eskiye nazaran gitti.kalite ise tartışılır sesi filan

bu nedenle yeni passat alıcak kişi ya eski passatçıdır yada jettacıdır. bmw ye binen mercedese binende az çok çıkar. eski kasadan aldığı donanımı ,lüks hissini yeni kasada bulamayan bence geçmez, benim gibi jettacılar bile özel sipariş çıksın diye bekleyeceklerdir. mersocu ve bmw ciler ise highlinedan aşağı düseceklerini hiç düşünmüyorum.

Saygılar sevgiler
    Merhaba Arkadaşlar,

Ben biraz comfort ve highline kıyaslamalarından artık sıkıldım( Yanlış anlaşılmasın elbette bu ortamda tartılmalı) kendimce son düşüncelerimi paylaşmak istiyorum ve dün dediğim gibi siparişimi iptal edeceğim. 1 sene önce passat alma arzusuyla voswagene geçiş yaptım. O dönemde maddi imkanlar elvermediği için comfort passat benzinli alacağıma jetta dizel full alırım dedim ( tamamen kişisel bir tercih) Ama şunu gordum. Eğer sınıf değiştirmiyosanız en dolusunu da alsanız aklınız hep bir üst segmentte kalıyor ve bu nedenle benım passat aşkım bitmedi.Bu nedenle jetta kullandığım sürece hep uygun ikinci el ama az km passat aradım ve kendi kendime ya passat exclusive ya passat exclusive. Şimdi asıl demek istediğim yere geldim.

Passat exclusive manuel dizel ledli bana en son doğuş sıfırını 94.000 e bıraktı. İçinde elektrikli ısıtmalı deri koltuk,arka perde yan perde 17jant vs vs...
    Yeni passat comfort dizel doğus 94.000 den aşağı olmaz diyor. Yine aynı fiyat.tamam bu da 17 jant e hadi motor aynı ama 120 beygir o da tamam eywallah da led gitti,deri koltuk gitti,en onemlisi lüks hissi eskiye nazaran gitti.kalite ise tartışılır sesi filan

bu nedenle yeni passat alıcak kişi ya eski passatçıdır yada jettacıdır. bmw ye binen mercedese binende az çok çıkar. eski kasadan aldığı donanımı ,lüks hissini yeni kasada bulamayan bence geçmez, benim gibi jettacılar bile özel sipariş çıksın diye bekleyeceklerdir. mersocu ve bmw ciler ise highlinedan aşağı düseceklerini hiç düşünmüyorum.

Saygılar sevgiler

13. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Highlineda bu göstergeyi ben yakıştıramıyorum. Dijital olsun standart olsun bence. Donanımlar eklenirse gerçekten full bir araç olur bu haliyle gene de hakketmiyor o paraları niye mi sadece led ve xenon var başka bir şey yok. Hiçbir assist sistem yok, çevre kamera yok dinamik cc yok arka bagaj otomatik kapanıyor mu bilmiyorum eğer o da yoksa içerideki dekor ve xenon için buna highline demek yeterli gelmez diye düşünüyorum. çünkü herkesin ağzında ah şu ledler ah şu piano black ve maun kaplama var başka birşey yok. Jant 18 likmiş 17 lik miş bu hiç önemli değil bence. BANA GÖRE HIGHLINE passatta o fiyata dahil olması gereken dijital ekran+bluetooth+çevre kamera+dinamik CC olmalıydı. Diğer asisst sistemler opsiyonel olmalı zaten.
    Hepsini Geçtim Bluetooth Nasıl Yok yaw Vallahi Aklım almıyor! 130 Bin tl ver Bluetooth Yok 30 Bin tl Lik araçta Var arkadaş!. İsmail abi O ekran Nedir Ölr Allah Aşkın'a Sırtmaktan Başka Hiçbirşey Yapmamış!
    Highlineda bu göstergeyi ben yakıştıramıyorum. Dijital olsun standart olsun bence. Donanımlar eklenirse gerçekten full bir araç olur bu haliyle gene de hakketmiyor o paraları niye mi sadece led ve xenon var başka bir şey yok. Hiçbir assist sistem yok, çevre kamera yok dinamik cc yok arka bagaj otomatik kapanıyor mu bilmiyorum eğer o da yoksa içerideki dekor ve xenon için buna highline demek yeterli gelmez diye düşünüyorum. çünkü herkesin ağzında ah şu ledler ah şu piano black ve maun kaplama var başka birşey yok. Jant 18 likmiş 17 lik miş bu hiç önemli değil bence. BANA GÖRE HIGHLINE passatta o fiyata dahil olması gereken dijital ekran+bluetooth+çevre kamera+dinamik CC olmalıydı. Diğer asisst sistemler opsiyonel olmalı zaten.
    Hepsini Geçtim Bluetooth Nasıl Yok yaw Vallahi Aklım almıyor! 130 Bin tl ver Bluetooth Yok 30 Bin tl Lik araçta Var arkadaş!. İsmail abi O ekran Nedir Ölr Allah Aşkın'a Sırtmaktan Başka Hiçbirşey Yapmamış!

15. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

TANER BEY ,
    1-Gördüğümüz bir gece çekilmiş CONFORTLİNE (H.Mavi) yeni passatın yan aynalardan yere vuran aydınlatma ışığı gördüm.Bu özellik varmı tüm yeni Passatlarda?
    2-Confortline da bluetooth hazırlığı var deniyor. Biz arabada telefonu cepten çıkarmadan konuşabilecekmiyiz?
    TANER BEY ,
    1-Gördüğümüz bir gece çekilmiş CONFORTLİNE (H.Mavi) yeni passatın yan aynalardan yere vuran aydınlatma ışığı gördüm.Bu özellik varmı tüm yeni Passatlarda?
    2-Confortline da bluetooth hazırlığı var deniyor. Biz arabada telefonu cepten çıkarmadan konuşabilecekmiyiz?

17. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

ton farkına dikkat...
    Passat Turkiye
    İsmail abi,Allah Aşkın'a Şu rengi Geçtim'de Bu Klima Tuşlarındaki Şu uyumsuzluğa Bakın Ayıptır Yav.
    ton farkına dikkat...
    Passat Turkiye
    İsmail abi,Allah Aşkın'a Şu rengi Geçtim'de Bu Klima Tuşlarındaki Şu uyumsuzluğa Bakın Ayıptır Yav.

19. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar merhaba,
    Artık bence bu konu kapanmalı.
    B7 passat comfortline 77000 TL idi yeni kasası bir çok artıları var ve fiyat 79000TL.
    B7 iyiyse B8 de iyi, yok B8 kötü B7 iyi diyorsanız sözüm yok.
    Doğuş diyorki parana göre passatım var. ver parayı al donanımlı aracı..
    hepsi highline gibi olsa ve 110-120 arası olsa belirli bir kesim alır.
    yeni passat 680000 Tl başlıyor 140000 Tl kadar gidiyor.
    octavia 1,2 optimal 58000 TL
    sonuç bu fiyata bu teknoloji ülkemiz şartlarında iyi.
    saygılar
    Arkadaşlar merhaba,
    Artık bence bu konu kapanmalı.
    B7 passat comfortline 77000 TL idi yeni kasası bir çok artıları var ve fiyat 79000TL.
    B7 iyiyse B8 de iyi, yok B8 kötü B7 iyi diyorsanız sözüm yok.
    Doğuş diyorki parana göre passatım var. ver parayı al donanımlı aracı..
    hepsi highline gibi olsa ve 110-120 arası olsa belirli bir kesim alır.
    yeni passat 680000 Tl başlıyor 140000 Tl kadar gidiyor.
    octavia 1,2 optimal 58000 TL
    sonuç bu fiyata bu teknoloji ülkemiz şartlarında iyi.
    saygılar

21. offline
    zaloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Arif Rüstem Zaloğlu
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    01 CJB 02

Passat B7 ile uzun bir süre daha beraberiz.
    Aracımı seviyorum. Kapalı garajım var. Yedek aracım var. Passatı üzmeden yıpratmadan sadece gezmeye ve uzun yolda kullanıyorum.
    B8 benim için sınıf atlamaktan çok aynı markadaki modelin yenisini almak gibi bir şey olacak. Yani yeni bir araç almaktan çok eskiyen aracı yenilemek gibi.
    Ama aracım hala yeni.
    Aracım 2013 1.600 tdi dsg beyaz confortline+bi-xenon far+sunroof+17'' fontana jant+lastik basınç sensörü.
    Uzun bir süre beraberlikten sonra o zaman nasıl bir modeli çıkar ama şuan ki favori aracım E200 AMG.
    İnşallah bir gün alırız...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  make-your-own-tinie-tempah-and-e-63-amg-mashup-video-68330_1.jpg
Görüntüleme: 374
Büyüklüğü:  84.5 KB (Kilobyte)
ID:	17313
    Passat B7 ile uzun bir süre daha beraberiz.
    Aracımı seviyorum. Kapalı garajım var. Yedek aracım var. Passatı üzmeden yıpratmadan sadece gezmeye ve uzun yolda kullanıyorum.
    B8 benim için sınıf atlamaktan çok aynı markadaki modelin yenisini almak gibi bir şey olacak. Yani yeni bir araç almaktan çok eskiyen aracı yenilemek gibi.
    Ama aracım hala yeni.
    Aracım 2013 1.600 tdi dsg beyaz confortline+bi-xenon far+sunroof+17'' fontana jant+lastik basınç sensörü.
    Uzun bir süre beraberlikten sonra o zaman nasıl bir modeli çıkar ama şuan ki favori aracım E200 AMG.
    İnşallah bir gün alırız...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  make-your-own-tinie-tempah-and-e-63-amg-mashup-video-68330_1.jpg
Görüntüleme: 374
Büyüklüğü:  84.5 KB (Kilobyte)
ID:	17313

23. offline
    passat2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

dün rekora gittim aracı inceledim.araç şu an almak için çok erken benim şahsi fikrim bu,showroom da 1 adet highline,birde comfortline paket vardı.ikisi arasında okadar işçilik farkları vardı anlatamam.highline sanki başka fabrikadan çıkmış gbiydi.comfortta ön konsolda ızgaranın birleştiği yerde bariz bir açıklık var,clipslerin geçme delikleri görünüyordu,orta kol dayamanın önündeki plastik birleşim noktaları bariz bir şekilde açıktı ve bej döşeme olduğu için çok dikkat çekiyordu.araçların hepsinin anahtarsız çalıştırma özelliği çok güzel olmuş unu çok beğendim.ama biraz zaman geçmeli bence biraz eksiklikleri yok değil.
    dün rekora gittim aracı inceledim.araç şu an almak için çok erken benim şahsi fikrim bu,showroom da 1 adet highline,birde comfortline paket vardı.ikisi arasında okadar işçilik farkları vardı anlatamam.highline sanki başka fabrikadan çıkmış gbiydi.comfortta ön konsolda ızgaranın birleştiği yerde bariz bir açıklık var,clipslerin geçme delikleri görünüyordu,orta kol dayamanın önündeki plastik birleşim noktaları bariz bir şekilde açıktı ve bej döşeme olduğu için çok dikkat çekiyordu.araçların hepsinin anahtarsız çalıştırma özelliği çok güzel olmuş unu çok beğendim.ama biraz zaman geçmeli bence biraz eksiklikleri yok değil.

25. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Bluetooth var....
       Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Bluetooth var....

27. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

passat2011 Nickli Üyeden Alıntı
    Burası Türkiye Almanya'da öyle bir ürünü satmaya çalışamazsın
       passat2011 Nickli Üyeden Alıntı
    Burası Türkiye Almanya'da öyle bir ürünü satmaya çalışamazsın

29. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Bluetooth var....
    Bluetoooth telefon hazırlığı var kiti yok.(aynısı comfortline da da var)
    Bluetooth var....

31. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Bluetooth için hazırlığı(altyapısı) var deniliyor. Ama telefonla konuşmak için ayrıca 1000-1500 tl civarı bişey eklenmesi gerektiğini söylemişti ST. Bilen varsa açıklayabilirmi bu konuyu güzelce. Tşk.
    Bluetooth için hazırlığı(altyapısı) var deniliyor. Ama telefonla konuşmak için ayrıca 1000-1500 tl civarı bişey eklenmesi gerektiğini söylemişti ST. Bilen varsa açıklayabilirmi bu konuyu güzelce. Tşk.

33. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    TANER BEY ,
    2-Hayır konuşamazsın bluetooth cihazı alman gerekiyor ve bunu monte ettirmen gerekiyor teype (mikrofon varsa arabada alt hazırlıktan kasit ona gerek yok)
    1-Yan aynalarda çevre aydınlatma var (trendline da olmayabilir..)
    TANER BEY ,
    2-Hayır konuşamazsın bluetooth cihazı alman gerekiyor ve bunu monte ettirmen gerekiyor teype (mikrofon varsa arabada alt hazırlıktan kasit ona gerek yok)
    1-Yan aynalarda çevre aydınlatma var (trendline da olmayabilir..)

35. offline
    wumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    a.kemal
    Yer
    trabzon
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Herkese merhabalar, forumu uzun bir süredir takip ediyorum,herkesin fikirlerinden bir şekilde yararlanmaya çalıştım ve ilk defa da görüşlerimi yazıyorum...yaklaşık 6 aydır yeni passatı bekliyorum,tungsten gri 1,6 tdi dsg highline siparişim var 51. hafta gelecek...dün araçları ayrıntılı inceleme fırsatı buldum.dış görünüş olarak fena değil,en azından bana göre eski passattan daha hoş.ve fakat arasçın içi benim için tam bir hayal kırıklığı(tüm donanımlar için)...şimdi geldiğim nokta siparişimi iptal etmekle etmemek arasında bir yer.daha doğrusu çoktan iptal edeceğimde,''ne alacağım''...tungsten gri ve mavi renk higline ve comfort resimleri çektim ama buraya atmasını bilmiyorum merak eden arkadaşlar olursa whatsapp aracılığıyla gönderebilirim...telefonum 5325776175...herkese saygılar..
    Herkese merhabalar, forumu uzun bir süredir takip ediyorum,herkesin fikirlerinden bir şekilde yararlanmaya çalıştım ve ilk defa da görüşlerimi yazıyorum...yaklaşık 6 aydır yeni passatı bekliyorum,tungsten gri 1,6 tdi dsg highline siparişim var 51. hafta gelecek...dün araçları ayrıntılı inceleme fırsatı buldum.dış görünüş olarak fena değil,en azından bana göre eski passattan daha hoş.ve fakat arasçın içi benim için tam bir hayal kırıklığı(tüm donanımlar için)...şimdi geldiğim nokta siparişimi iptal etmekle etmemek arasında bir yer.daha doğrusu çoktan iptal edeceğimde,''ne alacağım''...tungsten gri ve mavi renk higline ve comfort resimleri çektim ama buraya atmasını bilmiyorum merak eden arkadaşlar olursa whatsapp aracılığıyla gönderebilirim...telefonum 5325776175...herkese saygılar..

37. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Yukarıda açıklamıştım tekrar söyleyim bluetooth cihazı alıp monte ettirmen gerekiyor. Bu Highline bir araçta standart olmalıydı bundan bahsediyoruz gerçekten çok ayıp..
    Yukarıda açıklamıştım tekrar söyleyim bluetooth cihazı alıp monte ettirmen gerekiyor. Bu Highline bir araçta standart olmalıydı bundan bahsediyoruz gerçekten çok ayıp..

39. offline
    catek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çağatay
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Eski c segmenti aracımda vardı, hakikaten highline versiyona yakışmayan hareket. Alt yapıdan kasıt sadece düğme. Kabloları çektirmek gerekiyor bluetooth aletini taktırırken.
    Eski c segmenti aracımda vardı, hakikaten highline versiyona yakışmayan hareket. Alt yapıdan kasıt sadece düğme. Kabloları çektirmek gerekiyor bluetooth aletini taktırırken.

41. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

catek Nickli Üyeden Alıntı
    Valla alt hazırlık dediği yani kabloyu atıyorum torpido gözüne kadar çektiyse oraya pulg&play gibi cihaz takılabilicek gibiyse kabul edilebilir
       catek Nickli Üyeden Alıntı
    Valla alt hazırlık dediği yani kabloyu atıyorum torpido gözüne kadar çektiyse oraya pulg&play gibi cihaz takılabilicek gibiyse kabul edilebilir

43. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bluetooth aktif.direk kullanıyorsun telefonu tanıtıp.

45. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

arkadaşlar higline aracımda hemen Bluetooth kullanmaya başladım ,yani aktif ,kullanıma hazır....
    arkadaşlar higline aracımda hemen Bluetooth kullanmaya başladım ,yani aktif ,kullanıma hazır....

47. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Kıymetli arkadaşlar,

Yeni kasa PASSAT ile ilgili tüm ve her türlü şikayetinizi, eleştirinizi ve memnuniyetsizliğini Doğuş Otomotiv'e iletiniz, bu belki 5-10 dakikanızı alacak ama hem kendiniz, hem PASSAT araç sahibi olan ve olmak isteyen herkes için düzeltici bir girişimde bulunmuş olursunuz.

Volkswagen Diyalog 24
    Telefon:
    • (0212) 335 04 44
    • 444 89 24

• info@vw.com.tr

Kimse hakkını aramadığı, kimse şikayet etmediği ve kimse memnuniyetsizliğini dile getirmediği için biz burada kendi kendimize yanıyoruz. 100 bin TL'lik arabada BlueTooth yok, arayın ve söyleyin, 70.000 TL'lik arabada sis farı yok, arayın söyleyin, sigara paketi kadar radyo ekranı mı var, halojen farlardan rahatsız mısınız, fiyatın fahiş olduğunu mu düşünüyorsunuz, dekorlar arabaya yakışmıyor mu, Comfortline'da aynalar halen katlanmıyor mu, aklınıza ne gelirse arayip söyleyin ve netice hakkında da geri aranmak ve tarafınıza bilgi verilmesi istediğinizi iletin.

Yoksa Doğuş Otomotiv hiçbir düzeltici girişimde bulunmayacaktır.
    Kıymetli arkadaşlar,

Yeni kasa PASSAT ile ilgili tüm ve her türlü şikayetinizi, eleştirinizi ve memnuniyetsizliğini Doğuş Otomotiv'e iletiniz, bu belki 5-10 dakikanızı alacak ama hem kendiniz, hem PASSAT araç sahibi olan ve olmak isteyen herkes için düzeltici bir girişimde bulunmuş olursunuz.

Volkswagen Diyalog 24
    Telefon:
    • (0212) 335 04 44
    • 444 89 24

• info@vw.com.tr

Kimse hakkını aramadığı, kimse şikayet etmediği ve kimse memnuniyetsizliğini dile getirmediği için biz burada kendi kendimize yanıyoruz. 100 bin TL'lik arabada BlueTooth yok, arayın ve söyleyin, 70.000 TL'lik arabada sis farı yok, arayın söyleyin, sigara paketi kadar radyo ekranı mı var, halojen farlardan rahatsız mısınız, fiyatın fahiş olduğunu mu düşünüyorsunuz, dekorlar arabaya yakışmıyor mu, Comfortline'da aynalar halen katlanmıyor mu, aklınıza ne gelirse arayip söyleyin ve netice hakkında da geri aranmak ve tarafınıza bilgi verilmesi istediğinizi iletin.

Yoksa Doğuş Otomotiv hiçbir düzeltici girişimde bulunmayacaktır.

49. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Nasıl yani broşurunde öyle demiyor ama standart bluetooth var mı ??

51. offline
    arif.kysgllr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Arif
    Yer
    Ankara
    Model
    CC
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2018
    06ACP87

19 inç jant isteyen arkadaşlar acaba hiç lastik fiyatlarına baktılar mı?

235/45/18 lastik fiyatları
    Oto Lastik Fiyatları, Kış Lastikleri Markaları ve Fırsatları - Kliksa

235/40/19 fiyatları da bu şekilde
    19 inç jant isteyen arkadaşlar acaba hiç lastik fiyatlarına baktılar mı?

235/45/18 lastik fiyatları

235/40/19 fiyatları da bu şekilde

53. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Bu durumda Comfortline da da Bluetooth var demektir full olarak
    Passat Turkiye
    Bu durumda Comfortline da da Bluetooth var demektir full olarak
    Passat Turkiye

55. offline
    Barış26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Barış İleriye
    Yer
    Eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2009

B7'de 17 jant aldığınızda 235/45 lastiklerle geliyordu.
    B8'de 18 jant aldığınızda 235/45 lastiklerle geliyor.
    Yani arada konfor olarak fark olmaz. Yanak kalınlığı aynı.
    B7'de 17 jant aldığınızda 235/45 lastiklerle geliyordu.
    B8'de 18 jant aldığınızda 235/45 lastiklerle geliyor.
    Yani arada konfor olarak fark olmaz. Yanak kalınlığı aynı.

57. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Evet var...kesin olmaz diyordum,satış temsilcisine Ataç gelmeden önce sormuştum.var dediği halde o kadar güvenmiyorumki korka korka açtım ve Bluetooth var.
    Evet var...kesin olmaz diyordum,satış temsilcisine Ataç gelmeden önce sormuştum.var dediği halde o kadar güvenmiyorumki korka korka açtım ve Bluetooth var.

59. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Bu sevinilecek bir haber
    Bu sevinilecek bir haber