2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Selamlar......Bu gün siparisi 1.6 tdı tungte gri manuel Comfort ocak 15 teslimi iptal ettim kaporamı aldım . alıcam aracı beyenirsem alıcam karambole geleni deyil.not yazdırıldı isteklerim icin bayiye gelir ise yada almaktan vazgecen olursa arayacaklar bende Taner bey gibi trübünlerden sizi takip edeceğim 1.5 sene içinde sizi kırdım yada uzdumse kusura bakmayın hakkınızı helal edin kalın sağlıcakla. ......
    Selamlar......Bu gün siparisi 1.6 tdı tungte gri manuel Comfort ocak 15 teslimi iptal ettim kaporamı aldım . alıcam aracı beyenirsem alıcam karambole geleni deyil.not yazdırıldı isteklerim icin bayiye gelir ise yada almaktan vazgecen olursa arayacaklar bende Taner bey gibi trübünlerden sizi takip edeceğim 1.5 sene içinde sizi kırdım yada uzdumse kusura bakmayın hakkınızı helal edin kalın sağlıcakla. ......

3. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Merhaba bende aranıza yeni Katılıyorum
    1.4 tsı 125 confortlıne sipariş etdim.siyah içi bej ama arkadaşlar iç konsol gri diye yorum yapmışlar bununla ilgili bilgisi olan varmı?

Sent from my iPad using Tapatalk
    Merhaba bende aranıza yeni Katılıyorum
    1.4 tsı 125 confortlıne sipariş etdim.siyah içi bej ama arkadaşlar iç konsol gri diye yorum yapmışlar bununla ilgili bilgisi olan varmı?

5. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Kilometresi az b7 sahibi comfort sahibi arkadaşlar,bence bir süre beklemeli....ve mümkünse kendilerini highline almak için zorlamalı ...çünkü bu seferki highline, b7 highline 'dan daha başarılı ve dikkat çekici....dün bayide highline aracımı beklerken,defalarca comforta girdim çıktım....Kötü değil ancak böyle bir araç ledsiz,18" jantsız olmaz.İki far aradında uzanan krom bile inanılmaz bir fark yaratıyor.Ledler büyüleyici...Satış temsilcisi aynen şu ifadeyi kullandı:Highline aracı çok sık göstersek,comfort satamayız...Kesinlikle Katılıyorum bu cümleye.
    Kilometresi az b7 sahibi comfort sahibi arkadaşlar,bence bir süre beklemeli....ve mümkünse kendilerini highline almak için zorlamalı ...çünkü bu seferki highline, b7 highline 'dan daha başarılı ve dikkat çekici....dün bayide highline aracımı beklerken,defalarca comforta girdim çıktım....Kötü değil ancak böyle bir araç ledsiz,18" jantsız olmaz.İki far aradında uzanan krom bile inanılmaz bir fark yaratıyor.Ledler büyüleyici...Satış temsilcisi aynen şu ifadeyi kullandı:Highline aracı çok sık göstersek,comfort satamayız...Kesinlikle Katılıyorum bu cümleye.

7. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

05422332816
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Mail atabilirim veya özelden tel . Yazarsanız whats upp da olur
    05422332816
    Mail atabilirim veya özelden tel . Yazarsanız whats upp da olur

9. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Valla o kadar renk konusuyoruz su gün alacak olsam refleks gümüs derim cünkü aracın çizgilerini en iyi bu renk belli ediyor

Sent from Note 2 using Tapatalk
    Yapsın Şöyle Bir İç döşeme,Vites Topuzu. . Değil 130 Bin tl 140 Ta Verilirdi Değil Mi İsmail abi
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  image.jpg
Görüntüleme: 439
Büyüklüğü:  89.0 KB (Kilobyte)
ID:	17274 Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 438
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	17275
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Valla o kadar renk konusuyoruz su gün alacak olsam refleks gümüs derim cünkü aracın çizgilerini en iyi bu renk belli ediyor

Sent from Note 2 using Tapatalk
    Yapsın Şöyle Bir İç döşeme,Vites Topuzu. . Değil 130 Bin tl 140 Ta Verilirdi Değil Mi İsmail abi

Görüntüleme: 439
Büyüklüğü:  89.0 KB (Kilobyte)
ID:	17274 Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 438
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	17275

11. offline
    çakalkasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Doğan
    Yer
    Ankara
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bugün B8'i kısaca inceleme fırsatım oldu, comfort ve highline olmak üzere.Kısaca anlatmak gerekirse bence b8 comfort b7 comforttan daha albenili.Yeni koltuklar ve piano black kaplama comfortu çok cazip kılmış.Led far olmaması ise b7 deki kadar gözüme batmadı.Arabanın tipi daha hoş olduğundan led far olmasada olur dedim.İçerideki dokunmatik ekran falan b7den kat be kat iyi.17'' jant ise bu arabaya ufak kalmış cidden heybetli bir araba...B7 kasada malzeme kalitesi her donanımda aynıydı.B8 de ise net bir şekilde farklı geldi gözüme.Highline da ki malzeme kalitesini comfortta bulamadım.Detay yerlerde tabi.Arka kapılarda yine malzemeden çalınmış bir nebze..Manuelde ise vites topuzu az yüksek geldi gözüme.

Highline ise gerçekten olmuş..İmkanı olan highline+sunroof alıp geçsin.Verdiği her kuruşa değer.Tabi birde test etmek lazım.Yakında çıkar test arabaları.
    Bugün B8'i kısaca inceleme fırsatım oldu, comfort ve highline olmak üzere.Kısaca anlatmak gerekirse bence b8 comfort b7 comforttan daha albenili.Yeni koltuklar ve piano black kaplama comfortu çok cazip kılmış.Led far olmaması ise b7 deki kadar gözüme batmadı.Arabanın tipi daha hoş olduğundan led far olmasada olur dedim.İçerideki dokunmatik ekran falan b7den kat be kat iyi.17'' jant ise bu arabaya ufak kalmış cidden heybetli bir araba...B7 kasada malzeme kalitesi her donanımda aynıydı.B8 de ise net bir şekilde farklı geldi gözüme.Highline da ki malzeme kalitesini comfortta bulamadım.Detay yerlerde tabi.Arka kapılarda yine malzemeden çalınmış bir nebze..Manuelde ise vites topuzu az yüksek geldi gözüme.

Highline ise gerçekten olmuş..İmkanı olan highline+sunroof alıp geçsin.Verdiği her kuruşa değer.Tabi birde test etmek lazım.Yakında çıkar test arabaları.

13. offline
    ali729 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALİ
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    07 MRT 40

0530 825 61 11
    0530 825 61 11

15. offline
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar 1.4 125 ps comfortlıne iç konsol rengi hakkında bilgisi olan yada görüp inceleyen yokmu

Arkadaşlar 1.4 125 ps comfortlıne iç konsol rengi hakkında bilgisi olan yada görüp inceleyen yokmu

17. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    İçi ne renkti aracin acaba

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
       alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    İçi ne renkti aracin acaba

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

19. offline
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Derin siyah içi bej

Derin siyah içi bej

21. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Arkadaşlar comfortline siparişimi bi kaç Donanım ekleterek 2 gün önce verdim. Kısmetse Mart sonu Nisan başı gelecek.. Opsiyon listesini de ekliyorum faydası olacağına inanıyorum... Araç alacak herkese şimdiden hayırlı olsun..Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 391
Büyüklüğü:  87.1 KB (Kilobyte)
ID:	17276Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 393
Büyüklüğü:  104.6 KB (Kilobyte)
ID:	17277Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 386
Büyüklüğü:  85.4 KB (Kilobyte)
ID:	17278Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Büyüklüğü:  85.5 KB (Kilobyte)
ID:	17279
    Arkadaşlar comfortline siparişimi bi kaç Donanım ekleterek 2 gün önce verdim. Kısmetse Mart sonu Nisan başı gelecek.. Opsiyon listesini de ekliyorum faydası olacağına inanıyorum... Araç alacak herkese şimdiden hayırlı olsun..Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

23. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

25. offline
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Sertan sen fırçalanmış aleminyum dekor için 970 tl fark vermişsin ben piano black istiyorum bu da standart görünüyor.şimdi benim aldığım araba piano black mi gelir

Sertan sen fırçalanmış aleminyum dekor için 970 tl fark vermişsin ben piano black istiyorum bu da standart görünüyor.şimdi benim aldığım araba piano black mi gelir

27. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

Arkadaşlar bu gün araçları görüp inceleme şansım oldu bayide üç modelden'de vardı benim ilgilendiğim comfordline'dı alsında ona bakmaya gitmiştim bayiye trentline 'ı showroom içine bile almamışlar dışarda kilitli bir şekilde kaderine terk edilmiş gibi bir görüntüsü vardı.içeri girince direkt olarak higlhline karşılıyor sizi ve o andan itibaren açıkcası benim gözüm comfortline'ı falan aramadı uzun bir süre highline'ı inceledim.tabi comfortline'a da baktım ama şunu söylemeliyim birinci tercihiniz imkanınız varsa kesinlikle highline olmalı yada şöyle söyleyeyim highline almak için bir yıl bile beklenebilinir.tabi bu benim fikrim. Birde bmv 3 serisi audı a3-a4 ve mersedes c180'le kıyaslayanlar samimiyetle söylüyorum şu arabanın amblemini bu markalardan biriyle değiştirsinler taban fiyatı 140-150 binlerde olur.tabi bu highline modeli için birde motor ve vites yapısına göre bu fiyat artar. yani kesinikle bmv veya audı diye fazla para vererek bu araçtan vazgeçmem.
    Arkadaşlar bu gün araçları görüp inceleme şansım oldu bayide üç modelden'de vardı benim ilgilendiğim comfordline'dı alsında ona bakmaya gitmiştim bayiye trentline 'ı showroom içine bile almamışlar dışarda kilitli bir şekilde kaderine terk edilmiş gibi bir görüntüsü vardı.içeri girince direkt olarak higlhline karşılıyor sizi ve o andan itibaren açıkcası benim gözüm comfortline'ı falan aramadı uzun bir süre highline'ı inceledim.tabi comfortline'a da baktım ama şunu söylemeliyim birinci tercihiniz imkanınız varsa kesinlikle highline olmalı yada şöyle söyleyeyim highline almak için bir yıl bile beklenebilinir.tabi bu benim fikrim. Birde bmv 3 serisi audı a3-a4 ve mersedes c180'le kıyaslayanlar samimiyetle söylüyorum şu arabanın amblemini bu markalardan biriyle değiştirsinler taban fiyatı 140-150 binlerde olur.tabi bu highline modeli için birde motor ve vites yapısına göre bu fiyat artar. yani kesinikle bmv veya audı diye fazla para vererek bu araçtan vazgeçmem.

29. offline
    fatihmuhasebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    fatih
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Merhaba arkadaşlar. Comfortline 1.4 tsi beyaz Aracım Ocak ayında gelecek. Burada yorumları okudukça şaşırıyorum. Comfortline araçta koltukların deri olmadığı farların beyaz led olmadığı zaten bilinen şeylerdi. B7 kasada da comfortline ayni şekildeydi. Highline araçlarda donanım tabi ki daha fazla. Ama yorumları okuyunca sanki deri koltuk led far comfortline araç bekleniyor muş gibi eleştiri var comfortline araçlara. B7 kasada da highline ile Comfortline arasında benzer farklar var ama B8 kasa comfortline kadar eleştirildigini hiç bir yerde görmedim.
    Konu fatihmuhasebe tarafından (04 12 2014 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar. Comfortline 1.4 tsi beyaz Aracım Ocak ayında gelecek. Burada yorumları okudukça şaşırıyorum. Comfortline araçta koltukların deri olmadığı farların beyaz led olmadığı zaten bilinen şeylerdi. B7 kasada da comfortline ayni şekildeydi. Highline araçlarda donanım tabi ki daha fazla. Ama yorumları okuyunca sanki deri koltuk led far comfortline araç bekleniyor muş gibi eleştiri var comfortline araçlara. B7 kasada da highline ile Comfortline arasında benzer farklar var ama B8 kasa comfortline kadar eleştirildigini hiç bir yerde görmedim.

31. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

hangi bayi bu alanya başaran opsiyon daha açılmadı diyorda o yüzden soruyorum en azından arayıp bilgi alırız sizin bayinizden.

hangi bayi bu alanya başaran opsiyon daha açılmadı diyorda o yüzden soruyorum en azından arayıp bilgi alırız sizin bayinizden.

33. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

fatihmuhasebe Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaşlar. Comfortline 1.4 tsi beyaz Aracım Ocak ayında gelecek. Burada yorumları okudukça şaşırıyorum. Comfortline araçta koltukların deri olmadığı farların beyaz led olmadığı zaten bilinen şeylerdi. B7 kasada da comfortline ayni şekildeydi. Highline araçlarda donanım tabi ki daha fazla. Ama yorumları okuyunca sanki deri koltuk led far comfortline araç bekleniyor muş gibi eleştiri var comfortline araçlara.
    size de merhabalar.
    comfort Aracın Özellikleri sizin de söylediğiniz gibi biliniyordu.bilinmeyen Aracın canlı görüntüsünüydü.Aracı gördükten sonra , bu tasarıma büyük jant , led yakışır diye düşünmeye başladım.çünkü dış tasarım , yani Çizgiler , gölgelendirmeler o kadar başarılıki eksikler hemen Göze çarpıyor.
    B7 kasa da çamuruk - kaputa bu kafar yakın değildi.b8 deçamurluk üst kısmı , kaputa iyice yaklaştırılmış.Küçük jantlar kesinlikle hoş durmuyor.
       fatihmuhasebe Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaşlar. Comfortline 1.4 tsi beyaz Aracım Ocak ayında gelecek. Burada yorumları okudukça şaşırıyorum. Comfortline araçta koltukların deri olmadığı farların beyaz led olmadığı zaten bilinen şeylerdi. B7 kasada da comfortline ayni şekildeydi. Highline araçlarda donanım tabi ki daha fazla. Ama yorumları okuyunca sanki deri koltuk led far comfortline araç bekleniyor muş gibi eleştiri var comfortline araçlara.
    size de merhabalar.
    comfort Aracın Özellikleri sizin de söylediğiniz gibi biliniyordu.bilinmeyen Aracın canlı görüntüsünüydü.Aracı gördükten sonra , bu tasarıma büyük jant , led yakışır diye düşünmeye başladım.çünkü dış tasarım , yani Çizgiler , gölgelendirmeler o kadar başarılıki eksikler hemen Göze çarpıyor.
    B7 kasa da çamuruk - kaputa bu kafar yakın değildi.b8 deçamurluk üst kısmı , kaputa iyice yaklaştırılmış.Küçük jantlar kesinlikle hoş durmuyor.

35. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Buyrun highline'dan devam

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

37. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

buradan okuyup fotoğraf izlemekle olmuyor. en iyisi bayilere gidip bizzat incelemek. bu araba birçok kişiyi tatmin edecektir. ancak bence önemli olan passatta tecrübe sahibi olanların incelemeleri. karşılaştırma yapma açısından bu önemli. haydi herkes bayilere
    buradan okuyup fotoğraf izlemekle olmuyor. en iyisi bayilere gidip bizzat incelemek. bu araba birçok kişiyi tatmin edecektir. ancak bence önemli olan passatta tecrübe sahibi olanların incelemeleri. karşılaştırma yapma açısından bu önemli. haydi herkes bayilere

39. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Haluk bey piyano black sadece higeline seçeneğinde varmış comfortline da yok dedi St gerçi onlarda daha tam olarak bilmiyorlar..
    Haluk bey piyano black sadece higeline seçeneğinde varmış comfortline da yok dedi St gerçi onlarda daha tam olarak bilmiyorlar..

41. offline
    vwpaspas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    elazıg
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Sanki b8 highline donanim ,üzerine yapilandirilmiş gibi. Diğer tüm donanimlar hoş durmuyor. Eksik
    Sanki b8 highline donanim ,üzerine yapilandirilmiş gibi. Diğer tüm donanimlar hoş durmuyor. Eksik

43. offline
    av.omerustundag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Resmin ismi:  20141204_154625.jpg
Görüntüleme: 328
Büyüklüğü:  59.2 KB (Kilobyte)
ID:	17280

Resmin ismi:  20141204_171537.jpg
Görüntüleme: 325
Büyüklüğü:  58.1 KB (Kilobyte)
ID:	17281

Resmin ismi:  20141204_171523.jpg
Görüntüleme: 326
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	17282

Resmin ismi:  20141204_171705.jpg
Büyüklüğü:  64.3 KB (Kilobyte)
ID:	17283

Resmin ismi:  20141204_155132.jpg
Büyüklüğü:  54.4 KB (Kilobyte)
ID:	17284

Resmin ismi:  20141204_155228.jpg
Görüntüleme: 327
Büyüklüğü:  59.9 KB (Kilobyte)
ID:	17285

Araç 1.4 tsi 150 hp highline manuel modeli.
    İçi bej ama daha çok beyaz gibi çok açık.
    Araç gerçekten harika. Mükemmel ötesi olmuş.
    Kafamda hiç bir soru işareti kalmadı.
    şükür bugün siparişimi verdim. Şubat 2015 sonu teslim siyah manuel 1.4 tsi highline içi doğal kahve + sunroof
    Rabbim herkese gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Resmin ismi:  20141204_154625.jpg
Büyüklüğü:  59.2 KB (Kilobyte)
ID:	17280

Resmin ismi:  20141204_171537.jpg
Görüntüleme: 325
Büyüklüğü:  58.1 KB (Kilobyte)
ID:	17281

Resmin ismi:  20141204_171523.jpg
Büyüklüğü:  59.7 KB (Kilobyte)
ID:	17282

Resmin ismi:  20141204_171705.jpg
Büyüklüğü:  64.3 KB (Kilobyte)
ID:	17283

Resmin ismi:  20141204_155132.jpg
Büyüklüğü:  54.4 KB (Kilobyte)
ID:	17284

Resmin ismi:  20141204_155228.jpg
Görüntüleme: 327
Büyüklüğü:  59.9 KB (Kilobyte)
ID:	17285

Araç 1.4 tsi 150 hp highline manuel modeli.
    İçi bej ama daha çok beyaz gibi çok açık.
    Araç gerçekten harika. Mükemmel ötesi olmuş.
    Kafamda hiç bir soru işareti kalmadı.
    şükür bugün siparişimi verdim. Şubat 2015 sonu teslim siyah manuel 1.4 tsi highline içi doğal kahve + sunroof
    Rabbim herkese gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

45. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Can Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Merhaba Can abi,Anladığım Kadarıyla b8 Highline Satışları Daha önde olacak comforta Göre b7'de %85 daha fazla comfort alınmıştı diye tahmin ediyorum,b8'de highline bu sefer önde olacaktır bence. Ve bence b8 alınacaksa Tungsten grisii Cam tavan Ve en önemliside HIGHLINE Alınmalıdır. .( Daha önce belirttiğim Gibi,Gözüme Sadece Şu piano black Bana Orası Çok boş Geldi Ve uyumsuz ekran,daha büyük olabilirdi. .) Bu arada Ellerinize Sağlık. Fotoğraflar Çok iyi. .
    Konu Omer tarafından (04 12 2014 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
       Can Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Merhaba Can abi,Anladığım Kadarıyla b8 Highline Satışları Daha önde olacak comforta Göre b7'de %85 daha fazla comfort alınmıştı diye tahmin ediyorum,b8'de highline bu sefer önde olacaktır bence. Ve bence b8 alınacaksa Tungsten grisii Cam tavan Ve en önemliside HIGHLINE Alınmalıdır. .( Daha önce belirttiğim Gibi,Gözüme Sadece Şu piano black Bana Orası Çok boş Geldi Ve uyumsuz ekran,daha büyük olabilirdi. .) Bu arada Ellerinize Sağlık. Fotoğraflar Çok iyi. .

47. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Kazım bey Doğuş oto Etimesgut...
    Kazım bey Doğuş oto Etimesgut...

49. offline
    Emre- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    EMRE
    Yer
    istanbul
    Model
    Tiguan
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34GG1821

Bugün doğuşta inceledim comfort ve highline ı ikisi başka araba gibi duruyo cidden herkes highline ın başındaydı iç dış siyahtı b8 i kötüleyen arkadaşların gidip görmesini tavsiye ediyorum bu sefer olmuş gerçektende kalite yeterli seviyede led far ve stoplar süper olmuş comfortline ın stoplarını beğenmiyceksiniz zaten görünce 103 bindi fiyat 150 act highline cidden etkiledi yani b7 ile alakaları yok he comfortline kötümü duruyo hayır ama alakaları yok highline la vites biraz yukarda evet gaz pedalını çalmaları kötü olmuş cidden arka kapı uzamış comfortline ın konsol griydi herkes piano black i beğeniyo ama benimde gri hoşuma gitti tam aksine ferah duruyodu piano black boğmuş helede koltuklar siyahsa birde mavi tam bir hayal kırıklığı oldu bende bu arabanın rengi siyah bence siyah highline can yakar etkiledi cidden.
    Bugün doğuşta inceledim comfort ve highline ı ikisi başka araba gibi duruyo cidden herkes highline ın başındaydı iç dış siyahtı b8 i kötüleyen arkadaşların gidip görmesini tavsiye ediyorum bu sefer olmuş gerçektende kalite yeterli seviyede led far ve stoplar süper olmuş comfortline ın stoplarını beğenmiyceksiniz zaten görünce 103 bindi fiyat 150 act highline cidden etkiledi yani b7 ile alakaları yok he comfortline kötümü duruyo hayır ama alakaları yok highline la vites biraz yukarda evet gaz pedalını çalmaları kötü olmuş cidden arka kapı uzamış comfortline ın konsol griydi herkes piano black i beğeniyo ama benimde gri hoşuma gitti tam aksine ferah duruyodu piano black boğmuş helede koltuklar siyahsa birde mavi tam bir hayal kırıklığı oldu bende bu arabanın rengi siyah bence siyah highline can yakar etkiledi cidden.

51. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Engin bey jantlarınız dartford 18'' ise size bişey soracağım, rengi nasıl parlak gümüş mü yoksa gri gümüş mü? Almanya sitesinde 2 renk var, bize hangisini göndermişler.

Şu an aracımı aldım eve gidiyorum1.4 act 150 highline
    Engin bey jantlarınız dartford 18'' ise size bişey soracağım, rengi nasıl parlak gümüş mü yoksa gri gümüş mü? Almanya sitesinde 2 renk var, bize hangisini göndermişler.

Şu an aracımı aldım eve gidiyorum1.4 act 150 highline

53. offline
    Emre- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    EMRE
    Yer
    istanbul
    Model
    Tiguan
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34GG1821

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    resimdede goruluyor arac comfortline ama blak piyano yani siyah iste bende bunu soyluyorum
    kesin diye bişey yok işte gri olanda var piano black olanda bugun doğuşta comfortline griydi mesela.
       Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    resimdede goruluyor arac comfortline ama blak piyano yani siyah iste bende bunu soyluyorum
    kesin diye bişey yok işte gri olanda var piano black olanda bugun doğuşta comfortline griydi mesela.

55. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

yarın 1.6 tdı comfortline siparişimi iptal ediyorum.bayide 3 kişi gördüm iptal edip highline siparişi veren.ikisi çooooooooooooooook farklı gerçekten.
    yarın 1.6 tdı comfortline siparişimi iptal ediyorum.bayide 3 kişi gördüm iptal edip highline siparişi veren.ikisi çooooooooooooooook farklı gerçekten.

57. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    whats uptan resim gönderebilirim.ben şu ana kafar iki farklı dartfort görmedim...
    Konu engn tarafından (04 12 2014 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
       CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    whats uptan resim gönderebilirim.ben şu ana kafar iki farklı dartfort görmedim...

59. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Highlineda bu göstergeyi ben yakıştıramıyorum. Dijital olsun standart olsun bence. Donanımlar eklenirse gerçekten full bir araç olur bu haliyle gene de hakketmiyor o paraları niye mi sadece led ve xenon var başka bir şey yok. Hiçbir assist sistem yok, çevre kamera yok dinamik cc yok arka bagaj otomatik kapanıyor mu bilmiyorum eğer o da yoksa içerideki dekor ve xenon için buna highline demek yeterli gelmez diye düşünüyorum. çünkü herkesin ağzında ah şu ledler ah şu piano black ve maun kaplama var başka birşey yok. Jant 18 likmiş 17 lik miş bu hiç önemli değil bence. BANA GÖRE HIGHLINE passatta o fiyata dahil olması gereken dijital ekran+bluetooth+çevre kamera+dinamik CC olmalıydı. Diğer asisst sistemler opsiyonel olmalı zaten.
    Highlineda bu göstergeyi ben yakıştıramıyorum. Dijital olsun standart olsun bence. Donanımlar eklenirse gerçekten full bir araç olur bu haliyle gene de hakketmiyor o paraları niye mi sadece led ve xenon var başka bir şey yok. Hiçbir assist sistem yok, çevre kamera yok dinamik cc yok arka bagaj otomatik kapanıyor mu bilmiyorum eğer o da yoksa içerideki dekor ve xenon için buna highline demek yeterli gelmez diye düşünüyorum. çünkü herkesin ağzında ah şu ledler ah şu piano black ve maun kaplama var başka birşey yok. Jant 18 likmiş 17 lik miş bu hiç önemli değil bence. BANA GÖRE HIGHLINE passatta o fiyata dahil olması gereken dijital ekran+bluetooth+çevre kamera+dinamik CC olmalıydı. Diğer asisst sistemler opsiyonel olmalı zaten.