Mercedes C180 factination'a mı Karar Verdin Hacı. .ömer o zaman sor bakalım ellerinde factination donanım varmı. tabi birde olur fiyatı nedir. tel le sor da beklemeyelim .
ben bo gün mercedes kolumana gittim. ellerinde sadece 1 adet amg kalmış 2015 e kadar başka araç yok diyor.
test ettim aktarma ve motor bmw kadar iyi değil. ama bu kadar performans bana yeterli. aracın içine bayıldım. ekran hariç tabi ki.
yakıtına hiç bakmadım bile . sessizlik olarak bmw den iyi. araç passat tan sonra aşırı tok geldi. sonra tekrar passat a bindiğimde çok hafif boş bir araca binmiş gibi oldum. kalite algısı bir başka araçta. çok hoş. factination full denecek bir araç. koltuk ısıtma fren fonksiyonlu hız sabitleme , cam tavan, şehir içi 60 km hıza kadar çarpışma önleme gibi donanımlar var. geri görüş te var.
ama en çok hoşuma giden ve otomatik park asistanı dendiğinde olması gereken fren , gaz ve vites değişimini dahi kendi yapıyor. siz sadece otomatik parkı açıp başlatıyorsunuz.
en beğenmediğim ise fiyatı 152 bin tl ve sadece 145 bine düşüyorlar. daha fazla bir indirim yok . araçta yok zaten.