hocam madem senede 40000 km yapıyorsun benzinliyle işin ne. 3 sene sürmez parasını çıkarman. senede 5-6 bin tl yakıta daha az verirsin. satarken de daha değerli satarsın. haa benim param çok. yakıtta benim için sorun değil, sessiz olsun. sürümü keyifli olsun dersen başka.Arkadaşlar kararsizlik yüzünden paranoyak olma aşamasindayim..manuel özellikle tercihim yorumlara bu açidan yardimci olursaniz sevinirim.. yılda 40 bin km yapıyorum 16 bin fark dizel için gözüme çok geldi metalik halojen farlı manuel passata 96 bin tl vermek daha 6 ay önce 114 bine ikinci el mercedes cla 200 amg sattıktan sonra mantıklı gelmedi açıkcası...
1.4tsi 125 comfortline içi bej harvard mavi araç sipariş ettim.. Lakin aklim 150 beygir act olanda... Ben bu motoru 2.0 dizele alternatif olarak görüyorum mtv düşük yakit 2.0 dizelle eşdeğer ve yeni teknoloji motor.. Lakin
90 bine harvard mavi manuel 150 beygir benzinli ve ne yazikki zenonsuz passat almak ağrima gidiyor.. Ikinci el de dizele yakit fiyatta olduğu için değer daha fazla kaybetmesinden de çekiniyorum açikcasi..
Yorumlarinizla beni aydinlatirsaniz sevinirim..