2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

az önce tarsus opat ta n geldim. araç doğuş depolarına gelmiş fakat doğuş faturalar 1 aralıktan önce kesilmeyecek demiş. bu sebeple b8 araçları bayilere yollamamış. bu arada b7 lerde doğuş indirimi % 8 e çıkarmış. bizde bayi olarak %3 gibi indirim yapıyoruz dedi. toplamda 11-12 gibi bir indirim alınabiliyor. fakat bayide dizel kalmamış. tsı dsg gümüş isteyen varsa 82000 tl gibi bir rakama sıfırını veriyorlar. kendi aracımı sordum ne eder diye , bu indirimlerden dolayı 2. el fiyatları düşmüş 72bin tl civarı piyasası var dedi. b8 gelip b7 ler piyasadan kalkınca 75 lere rahat satarsın dedi.
    az önce tarsus opat ta n geldim. araç doğuş depolarına gelmiş fakat doğuş faturalar 1 aralıktan önce kesilmeyecek demiş. bu sebeple b8 araçları bayilere yollamamış. bu arada b7 lerde doğuş indirimi % 8 e çıkarmış. bizde bayi olarak %3 gibi indirim yapıyoruz dedi. toplamda 11-12 gibi bir indirim alınabiliyor. fakat bayide dizel kalmamış. tsı dsg gümüş isteyen varsa 82000 tl gibi bir rakama sıfırını veriyorlar. kendi aracımı sordum ne eder diye , bu indirimlerden dolayı 2. el fiyatları düşmüş 72bin tl civarı piyasası var dedi. b8 gelip b7 ler piyasadan kalkınca 75 lere rahat satarsın dedi.

3. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

cam tavanlı isteyen olursa siyah içi bej confort tdı dsg var 114000 tl indirimi fatura zamanı konuşuruz dedi .
    cam tavanlı isteyen olursa siyah içi bej confort tdı dsg var 114000 tl indirimi fatura zamanı konuşuruz dedi .

5. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi bayi ve ilk parti mı.
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi bayi ve ilk parti mı.

7. offline
    Ascentarium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ender Mercan
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34 UZ 2126

Ben en çok Composition MMedia konumlandırmasını merak ediyorum. B7 RCD/RNS serilerinde 4 vidayı torx ile söktünmü 2 dakika da cihazı kapıp götürüyor hırsızlar. Bu yeni nesilde göğüse gömülü olarak mı konumlandırılmış yoksa yine 4 vidaya mı bakıyor?
    Ben en çok Composition MMedia konumlandırmasını merak ediyorum. B7 RCD/RNS serilerinde 4 vidayı torx ile söktünmü 2 dakika da cihazı kapıp götürüyor hırsızlar. Bu yeni nesilde göğüse gömülü olarak mı konumlandırılmış yoksa yine 4 vidaya mı bakıyor?

9. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    CC spor gorünümlü kullanımı zevkli bir araba .. Ancak özellikle arkası çok dar. B8 mi CC mi sorusunun cevabı yeni güncel kasa olması sebebiyle B8 bence.
    Tabii ikinci elde CC biraz sıkıntılı ..
    İkinci elde cc'nin sıkıntılı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım?Ben ilk aldığım 1.4 tsi cc'mi 1 hafta içinde sattım,keza forumda Alperen kardeşim de hemen sattı.Yine Taner abi sıkıntısız sattı.Forumda ilk aldıkları cc leri satıp bir üst model r line paketli olanını alan abiler var yine.Ben satılmasında herhangi bir sıkıntı görmüyorum cc lerin.Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim.Malum sitedeki araç fiyatlarına bakınca 79.000-82.000 lira aralığında alınan cc lere 90.000 lira fiyat çekilirse tabi satamazlar.Birde cc nin arkasının çok dar olduğu söyleniyor,ben bunada katılmıyorum.Aracımı alırken meraktan passata da binmiştim,bariz bir fark göremedim.Yalnızca passata binerken kafanızı sakınmanız gerekmiyor,cc de kafanızı eğerek binmek zorunda kalıyorsunuz.Benim boyum 1.80 aracın arkasına oturduğumda kafam tavana değmiyor,dizim ön koltuklara değmiyor gayet yeterli bir diz ve baş mesafesi var.Ancak coupe formundan dolayı tavan aracın içinde ferah bir ambiyans yaratmıyor.Orası bir gerçek.Onuda cam tavanla çözmüşler.Son olarakta bence b8 passatın tavan formu cc gibi arkaya doğru alçalarak iniyor,b7 gibi rahat inilip binileceğinden şüphem var.B7 deki ferahlık b8 de olmayabilir.Aracı cc'nin tasarımına yaklaştırmışlar.Canlı olarak inceleyip karar vermek lazım.
    Konu gh912 tarafından (14 11 2014 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.
       ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    CC spor gorünümlü kullanımı zevkli bir araba .. Ancak özellikle arkası çok dar. B8 mi CC mi sorusunun cevabı yeni güncel kasa olması sebebiyle B8 bence.
    Tabii ikinci elde CC biraz sıkıntılı ..
    İkinci elde cc'nin sıkıntılı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım?Ben ilk aldığım 1.4 tsi cc'mi 1 hafta içinde sattım,keza forumda Alperen kardeşim de hemen sattı.Yine Taner abi sıkıntısız sattı.Forumda ilk aldıkları cc leri satıp bir üst model r line paketli olanını alan abiler var yine.Ben satılmasında herhangi bir sıkıntı görmüyorum cc lerin.Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim.Malum sitedeki araç fiyatlarına bakınca 79.000-82.000 lira aralığında alınan cc lere 90.000 lira fiyat çekilirse tabi satamazlar.Birde cc nin arkasının çok dar olduğu söyleniyor,ben bunada katılmıyorum.Aracımı alırken meraktan passata da binmiştim,bariz bir fark göremedim.Yalnızca passata binerken kafanızı sakınmanız gerekmiyor,cc de kafanızı eğerek binmek zorunda kalıyorsunuz.Benim boyum 1.80 aracın arkasına oturduğumda kafam tavana değmiyor,dizim ön koltuklara değmiyor gayet yeterli bir diz ve baş mesafesi var.Ancak coupe formundan dolayı tavan aracın içinde ferah bir ambiyans yaratmıyor.Orası bir gerçek.Onuda cam tavanla çözmüşler.Son olarakta bence b8 passatın tavan formu cc gibi arkaya doğru alçalarak iniyor,b7 gibi rahat inilip binileceğinden şüphem var.B7 deki ferahlık b8 de olmayabilir.Aracı cc'nin tasarımına yaklaştırmışlar.Canlı olarak inceleyip karar vermek lazım.

11. offline
    sevhak34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaslar sizce
    1.4 act 150 ps high. man. B8 mi 104.300 tl
    1.4 tsi 160 ps tript cc mi 107.331 tl
    Lutfen yardimci olun
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415972817876.jpg  
    Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415972817876.jpg  

13. offline
    GRAY WOLF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

1.6 dizel tredline mı 1.4 tsi act comfortline mı tercih etmeli sizce ?

15. offline
    tuncel79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İhsan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34HD8358

GRAY WOLF Nickli Üyeden Alıntı
    Ben dizelden tsi 'a geçtim 4 ay önce. Çok fazla km yapmadığımdan ve tsi 7-8 lt yaktığından hiç farkettirmedi maddi olarak. Dizele 13 bin TL fazla ödemediğim için baya fark etti aslında
       GRAY WOLF Nickli Üyeden Alıntı
    Ben dizelden tsi 'a geçtim 4 ay önce. Çok fazla km yapmadığımdan ve tsi 7-8 lt yaktığından hiç farkettirmedi maddi olarak. Dizele 13 bin TL fazla ödemediğim için baya fark etti aslında

17. offline
    cbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2007

Herkese merhabalar,

52.hafta teslim edilmek üzere B8 125 TSİ Tungsten gri Man. Comfort'a kapora yatırmıştım. Ayrıca bir de geçtiğimiz ay B7 1.6 TDİ Beyaz Man. Comfort'a da kapora yatırmıştım. Satıcıdan bugün aradılar ve B7 aracın geldiğini %9-10 civarında bir indirim yapacaklarını ve alıp almayacağımı sordular. Bu miktarda indirim sonucunda kafam biraz karıştı tabii. Şöyle ki, B7 TDİ 83.000.-TL ve B8 tsi ise 82.250.-TL. Vergisel durumlar nedeni ile gelecek sene satmam gerekse ikinci elde sizce hangisi daha avantajlı olacaktır? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    Herkese merhabalar,

52.hafta teslim edilmek üzere B8 125 TSİ Tungsten gri Man. Comfort'a kapora yatırmıştım. Ayrıca bir de geçtiğimiz ay B7 1.6 TDİ Beyaz Man. Comfort'a da kapora yatırmıştım. Satıcıdan bugün aradılar ve B7 aracın geldiğini %9-10 civarında bir indirim yapacaklarını ve alıp almayacağımı sordular. Bu miktarda indirim sonucunda kafam biraz karıştı tabii. Şöyle ki, B7 TDİ 83.000.-TL ve B8 tsi ise 82.250.-TL. Vergisel durumlar nedeni ile gelecek sene satmam gerekse ikinci elde sizce hangisi daha avantajlı olacaktır? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

19. offline
    ömer_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

sevhak34 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    CC tript. oldugu için cc tercihim olur ama muhtemelen seneye kasa degişimi olabilir. O yüzden passat diyorum.
    Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    CC tript. oldugu için cc tercihim olur ama muhtemelen seneye kasa degişimi olabilir. O yüzden passat diyorum.

21. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı2.jpg
Görüntüleme: 138
Büyüklüğü:  41.4 KB (Kilobyte)
ID:	16880Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı3.jpg
Görüntüleme: 137
Büyüklüğü:  38.7 KB (Kilobyte)
ID:	16881Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı22.jpg
Büyüklüğü:  40.0 KB (Kilobyte)
ID:	16882selamlar...... bu gün bende ocak 15 telim tungten grı 1.6 tdı comfortlıne kapora yatırdım . satıcı bayana aracı anahtarı yuvaya takarak mı calışacak yoksa dügmeyle mi diye sordum resimlerde bu gözükmedini belirttim o da bana anahtarsız çalışacanı ama kapıları anahtardan acıp kapanacanı vede extra aracta krom paket var dedi extra krom paket bilgisi olanlar varmı arac fiyatı extra zam yada indirim olmazsa 98,253,99 tl
    Konu alnescafe tarafından (15 11 2014 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: ekleme
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı2.jpg
Görüntüleme: 138
Büyüklüğü:  41.4 KB (Kilobyte)
ID:	16880Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı3.jpg
Büyüklüğü:  38.7 KB (Kilobyte)
ID:	16881Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı22.jpg
Büyüklüğü:  40.0 KB (Kilobyte)
ID:	16882selamlar...... bu gün bende ocak 15 telim tungten grı 1.6 tdı comfortlıne kapora yatırdım . satıcı bayana aracı anahtarı yuvaya takarak mı calışacak yoksa dügmeyle mi diye sordum resimlerde bu gözükmedini belirttim o da bana anahtarsız çalışacanı ama kapıları anahtardan acıp kapanacanı vede extra aracta krom paket var dedi extra krom paket bilgisi olanlar varmı arac fiyatı extra zam yada indirim olmazsa 98,253,99 tl

23. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar...... bu gün bende ocak 15 telim tungten grı 1.6 tdı comfortlıne kapora yatırdım . satıcı bayana aracı anahtarı yuvaya takarak mı calışacak yoksa dügmeyle mi diye sordum resimlerde bu gözükmedini belirttim o da bana anahtarsız çalışacanı ama kapıları anahtardan acıp kapanacanı vede extra aracta krom paket var dedi extra krom paket bilgisi olanlar varmı arac fiyatı extra zam yada indirim olmazsa 98,253,99 tl
    Hocam böyle bir araç için 95.900 tl teklif ettiler. 1hafta önce extra olarak sadece arkada klima kontrol vardı.AYnı araç olabilir.Sizde ona göre pazarlık yapın.Fakat sizin araçta birde krom paket varmış.Onun ne oldugunu bilmiyorum açıkcası
    selamlar...... bu gün bende ocak 15 telim tungten grı 1.6 tdı comfortlıne kapora yatırdım . satıcı bayana aracı anahtarı yuvaya takarak mı calışacak yoksa dügmeyle mi diye sordum resimlerde bu gözükmedini belirttim o da bana anahtarsız çalışacanı ama kapıları anahtardan acıp kapanacanı vede extra aracta krom paket var dedi extra krom paket bilgisi olanlar varmı arac fiyatı extra zam yada indirim olmazsa 98,253,99 tl
    Hocam böyle bir araç için 95.900 tl teklif ettiler. 1hafta önce extra olarak sadece arkada klima kontrol vardı.AYnı araç olabilir.Sizde ona göre pazarlık yapın.Fakat sizin araçta birde krom paket varmış.Onun ne oldugunu bilmiyorum açıkcası

25. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

cbahar Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese merhabalar,

Hocam B7 yi almazsanız haber verirseniz sevinirim.
       cbahar Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese merhabalar,

Hocam B7 yi almazsanız haber verirseniz sevinirim.

27. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

aracın pazalığını yapmadım çünkü ortada araç yok 2 ay sonra gelecek gecen hafta neredeyse jetta dizel alıyordum bu gün jettaya %3 indirin yapmışlar 2500 tl fazla vermiş olacaktım alaydım. ocak şartlarına ğöre arac gelir eller okşar koklarız ona göre pazarlık yaparız. ama dediklerini yazdım bir kenara bastırrız indirimi alırız....
    aracın pazalığını yapmadım çünkü ortada araç yok 2 ay sonra gelecek gecen hafta neredeyse jetta dizel alıyordum bu gün jettaya %3 indirin yapmışlar 2500 tl fazla vermiş olacaktım alaydım. ocak şartlarına ğöre arac gelir eller okşar koklarız ona göre pazarlık yaparız. ama dediklerini yazdım bir kenara bastırrız indirimi alırız....

29. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Passat B8 Highline

Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    Passat B8 Highline

Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun

31. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

comfortline ,Düğmeye çalışmaz,anahtarla çalışır

33. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar......bana satıcı bayanın dediklerini yazdım özellikle sordum ekranda baktı ve söyledi anahtarsız çalışma var dedi. sadece anahtardan kapıları acıp kapatacaksınız çalıştırmak için stopetmek için düymeye basacaksınız dedi ....ayrıca standart üretimin yanında extralı üretim olabilir arac liste fiyatından pahalı. buna ya anahtarsız calışma yada krom paketinin farkı olabilir.....
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar......bana satıcı bayanın dediklerini yazdım özellikle sordum ekranda baktı ve söyledi anahtarsız çalışma var dedi. sadece anahtardan kapıları acıp kapatacaksınız çalıştırmak için stopetmek için düymeye basacaksınız dedi ....ayrıca standart üretimin yanında extralı üretim olabilir arac liste fiyatından pahalı. buna ya anahtarsız calışma yada krom paketinin farkı olabilir.....

35. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

standart olarak yok.extra olup olmadığını Öğrenmek için Aracın dökümünü mutlaka mail olatak isteyin sürprizle karşılaşmamak için .extra ise dökümde ,ayrıca fiyatlandırılmıştır.

benim anlamadığım,anahtarsıız çalışan aracın kapıları nasıl anahtarla açılır.ikisi birbirinden ayrılmaz vw'de.
    standart olarak yok.extra olup olmadığını Öğrenmek için Aracın dökümünü mutlaka mail olatak isteyin sürprizle karşılaşmamak için .extra ise dökümde ,ayrıca fiyatlandırılmıştır.

benim anlamadığım,anahtarsıız çalışan aracın kapıları nasıl anahtarla açılır.ikisi birbirinden ayrılmaz vw'de.

37. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Sürprizlere hazır olun. Bunun adı PRESS & DRIVE

39. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler bilgi için ....higline beklediğim için ,gözden kaçmış bu özellik.her zaman olduğu gibi Taner Bey noktayı koydu..
    Teşekkürler bilgi için ....higline beklediğim için ,gözden kaçmış bu özellik.her zaman olduğu gibi Taner Bey noktayı koydu..

41. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Aşağıda Almanya'da satılan EN UCUZ Passat B8'in içinin fotoğrafı var, bu araçta 1 adet bile ücretli opsiyon seçilmedi. Kırmızı ok ile işaretlediğim düğme PRESS & DRIVE yani BAS & SÜR düğmesi ve B8'de standart. Anahtarsız KAPI AÇMA başka bir şey, ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA başka bir şey çünkü artık PASSAT B8'de.

Passat Turkiye
    Aşağıda Almanya'da satılan EN UCUZ Passat B8'in içinin fotoğrafı var, bu araçta 1 adet bile ücretli opsiyon seçilmedi. Kırmızı ok ile işaretlediğim düğme PRESS & DRIVE yani BAS & SÜR düğmesi ve B8'de standart. Anahtarsız KAPI AÇMA başka bir şey, ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA başka bir şey çünkü artık PASSAT B8'de.

Passat Turkiye

43. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    Yeni her zaman daha keyif verici olmuştur.Cc'ye bir dünya para verip 1-1,5 sene sonra kasa değiştirdiğinde bütün keyfiniz kaçar.En azından benim öyle olur.Bence söylediğiniz araçlardan ikiside değil.Benim önerim İstanbulda yaşadığınız için 1.4 tsi 125 ps highline dsg.Gerçekten dsg konforu bambaşka.150 beygir ayağınızın altında dursa da İstanbul'un içinde inanın gereksiz oluyor.Ben cc'nin gücünden keyif alabilmek için bazen gece trafiğe çıkıyorum.Yoksa şehir içinde dur kalk dur kalk hiç bir keyfi yok.Yol bulamıyorsunuz,bulduğunuz kısa bir süre içinde de keyif alayım diye gaza basınca ve ara hızlanmanın tadına varınca,araç 10 litrenin üzerinde yakıyor.Bence yeni Passatta olmazsa olmaz olan iki şey var.Biri highline paketi,diğeride dsg konforu özellikle de İstanbul denen çilehane için.
    Arkadaslar sizce
    Lutfen yardimci olun
    Yeni her zaman daha keyif verici olmuştur.Cc'ye bir dünya para verip 1-1,5 sene sonra kasa değiştirdiğinde bütün keyfiniz kaçar.En azından benim öyle olur.Bence söylediğiniz araçlardan ikiside değil.Benim önerim İstanbulda yaşadığınız için 1.4 tsi 125 ps highline dsg.Gerçekten dsg konforu bambaşka.150 beygir ayağınızın altında dursa da İstanbul'un içinde inanın gereksiz oluyor.Ben cc'nin gücünden keyif alabilmek için bazen gece trafiğe çıkıyorum.Yoksa şehir içinde dur kalk dur kalk hiç bir keyfi yok.Yol bulamıyorsunuz,bulduğunuz kısa bir süre içinde de keyif alayım diye gaza basınca ve ara hızlanmanın tadına varınca,araç 10 litrenin üzerinde yakıyor.Bence yeni Passatta olmazsa olmaz olan iki şey var.Biri highline paketi,diğeride dsg konforu özellikle de İstanbul denen çilehane için.

45. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Tabi bizler için muhteşem rahat ve güzel bir özellik olacak PRESS & DRIVE, zaten anahtarı da hemen elektronik park freni tuşunun hemen altında onun için ayrılan küçük cebin içine koyacağım ama iyice düşününce işin astarı farklı. B6/B7'deki anahtar yuvası o kadar pahalı bir parça ki VW bunu ortadan kaldırdı ve bu da tasarruf demek, hem de iyi tasarruf.
    Tabi bizler için muhteşem rahat ve güzel bir özellik olacak PRESS & DRIVE, zaten anahtarı da hemen elektronik park freni tuşunun hemen altında onun için ayrılan küçük cebin içine koyacağım ama iyice düşününce işin astarı farklı. B6/B7'deki anahtar yuvası o kadar pahalı bir parça ki VW bunu ortadan kaldırdı ve bu da tasarruf demek, hem de iyi tasarruf.

47. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

Passat Turkiye
    Selamlar......Güzel bir tasarruf olmuş gerçekten....

Passat Turkiye
    Selamlar......Güzel bir tasarruf olmuş gerçekten....

49. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Peki b8 de anahtar degistimi b6 ve b7 den farklimi
    Peki b8 de anahtar degistimi b6 ve b7 den farklimi

51. offline
    ali729 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALİ
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    07 MRT 40

tuncel79 Nickli Üyeden Alıntı
    şehiriçimi 7 lt yakıyor benim dizelde 7 lt felan yakıyor
       tuncel79 Nickli Üyeden Alıntı
    şehiriçimi 7 lt yakıyor benim dizelde 7 lt felan yakıyor

53. offline
    cnytsny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Passat Turkiye
    BABA TÜRK TOPRAKLARINDA...
    Passat Turkiye
    BABA TÜRK TOPRAKLARINDA...

55. offline
    cnytsny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Passat Turkiye
    BABA 2
    Passat Turkiye
    BABA 2

57. offline
    sevhak34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben buna bittim ve higline bu yuzden gectim
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415989510654.jpg  
    Ben buna bittim ve higline bu yuzden gectim
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415989510654.jpg  

59. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

[QUOTE=cnytsny;311580]Passat Turkiye
    BABA TÜRK TOPRAKLARINDA...[/
    Çok fazla bir değişim yok diyenler var ama kim ne derse desin;sade ama dikkat çekici bir ifadesi var Aracın.b7'den b8'e geçecekleri tatmin edecek bir tasarım.ön kaput uzatıldı .ön tekerler Aracın önüne yaklaştırıdı ve arka koltuk tarafı genişledi .b6 da da olan bagaj kapağının arka üst bölümündeki çıkıntıya hafif bir dönüş yapıldı ve tüm bunlarla sportif bir görünüm sağlandı.
    [QUOTE=cnytsny;311580]Passat Turkiye
    BABA TÜRK TOPRAKLARINDA...[/
    Çok fazla bir değişim yok diyenler var ama kim ne derse desin;sade ama dikkat çekici bir ifadesi var Aracın.b7'den b8'e geçecekleri tatmin edecek bir tasarım.ön kaput uzatıldı .ön tekerler Aracın önüne yaklaştırıdı ve arka koltuk tarafı genişledi .b6 da da olan bagaj kapağının arka üst bölümündeki çıkıntıya hafif bir dönüş yapıldı ve tüm bunlarla sportif bir görünüm sağlandı.