Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Peki siz bir şeyler yapmayı düşünür müsünüz?
Bu soyguna, bu tezgaha karşı aklınıza gelen bir şeyler yok mu? Sormak, sorgulamak, bilgi istemek, bir yanlışlığın üzerine gitmek, şikayet etmek, sesini duyurmak. Doğuş ile değil de benimle uğraşıyorsunuz, sebebini bilmediğim bir neden ile. Ben "memleketi" değil, milletin cebindeki parayı kurtarmaya çalışıyorum.
Ben başaramadım, buyurun siz başarmaya çalışın o zaman. Yazdıklarınız beni fevkalade üzmüştür.
Ben çekiliyorum, meydan sizin.
Üzülmeniz için söylemedim, bunlar boş uğraşlar.. Bu forumda sizden başka uğraşan yok ama binlerce aktif kullanıcı var.. Eğer bunu bir soygun, bir tezgah olarak görüyorsanız, başta siz olmak üzere tüm vw kullanıcıları buna ortak.. Çünki hepsi birer kullanıcı.. Vaktinizi daha faydalı yararlı şeyler için harcayın, karşınızda bireysel bir kişi yok.. Kocaman bir firma, kuruluş var ve onlarında kendilerine göre bir planları stratejileri var.. Sizin, benim ya da binlerce kişinin birşeyler söylemesi çokta dikkatte alınmaz, alınmadı da zaten..
Bilgi istemeniz, öğrenmek istemeniz güzel bu herkesin hakkı, merak ettim sordum dersiniz kimse birşey demez ama işin boyutu rengi değişirse ozaman olaylar da değişir.. Siz başta merak ettiğiniz için bu konunun üstüne gitmeye başladınız sonrasında gerek forumdaki sizi tanıyanlar sevenler olsun gerek kendi kendinize gaz vermeniz sonucunda olaylar değişti.. Kendinizi bir sözcü gibi görmeye başladınız ya da bir avukat gibi.. Yurt dışında yaşadığınızı aldığınız bilgilerden eğitimlerden tutunda herşeyi her seferinde yazıyorsunuz, bundaki amaç ego tatmini..? Değilse nedir..?
Passatın yeni kasası daha piyasaya çıkmadı yani trafiğe ama belki binlerce kişi almak için sıraya girdi, ön ödemelerini yaptı.. Bir okadar kişide trafiğe çıktıktan sonra özel sipariş vermeyi planlıyor.. Distribütörün getirmeyi düşündüğü araçlar daha gelmeden yok satıyorken sizce sizin söyledikleriniz eleştirileriniz dikkate alınır mı..? Ha madem fiyatlandırmadan şikayetcisiniz ozaman almayın ya da milletin cebindeki parayı düşünüyorsanız şuan dünyadaki en pahalı akaryakıtı ülkemizde bizler kullanıyoruz.. Sizin mantığınıza göre devletimizede karşı gelip sorgulama yapıp bilgi almaya çalışmalıyız.. Bunun gibi binlerce örnek var..
Sizi hiç görmemiş, tanımamış sadece forum ortamından bir kullanıcı olarak tanıyan insanların gazına gelip hareket ediyorsunuz.. Onlar aslansın taner abi, kaplansın taner abi diye gaz veriyor size, bunları görüp farkında olmanız gerek.. Bu forumda tek bilgili, tek akıllı, tek kültürlü, tek yurtdışında yaşamış kişi siz değilsiniz.. Ben Ankara'da ne kişiler tanıyorum passatı sil baştan yaratan.. Trendline araç alıp highline seviyesine getiren ve bunları yaparken aradaki fiyat farkının yarısına maal eden.. Daha bir çok örnek verebilirim ama lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.. Siz, benim ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum..