BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, benim araç DSG ve 94000 de. 90000 de DSG değişmiş. Bu aracı alırken 6 aydan daha fazla süre araştırdım. Okumadığım forum, danışmadığım galerici kalmadı. Ellerinden çok araba geçtiği için galericilerin bu konudaki düşüncesi, DSG'nin 80000-90000 arası arıza çıkardığı yönünde. Ama mutlaka çıkarıyor. Benimki iyi niyet garantisinden değişmiş. Şu an 2 sene garantili. Arıza çıkarır mı çıkarmaz mı endişem yok. Sizlere de tavsiyem mutlaka DSG alın ama yeni değişmiş olanını ve garantili olanını alın. Çünkü sürüş keyfine diyecek yok.
Ben passat öyküm aslında passat isteğimden kaynaklanmıyor. Ben artık bu yaştan sonra otomatik vitesli bir araç kullanmak istiyorum dedim. Kalite, vites geçişlerinin hızı, araç kalitesi, sağlamlık falan diyince oklar direkt olarak jettayı gösterdi. Jetta ile passat arasında da çok fazla bir fiyat farkı olmadığı için bir üst segmentte olmasından dolayı passata yöneldim. Sonuç olarak dsg alın arkadaşlar, ama garantilisini bulun. Garanti süresinin bitmesine az bir süre kala da isterseniz satın.
Ahmet abi senin araçla benim araç sanırım aynı filonun araçları
plakan gördüğüm kadarıyla 34 FG 7290
benim arabanında 34 FG 7287 idi ama ben plakayı değiştirdim
Benim araçta 53.000 km'de ve DSG şanzıman yağ ve yazılım işlemi gerçekleştirilecek önümüzdeki hafta serviste. garantiden değişeceklerini söylediler oraya gidince kavramayı da söylücem çünkü araç kalkışlarda titreyerek kalkıyor. dikkat ettiğim diğer bir mevzu da var, araç çok çabuk 2.vitese atıyor bu yüzden çoğu yerde araç 2 ile kalkıyor ve kavramayı yıpratıyor. senin araçta böyle durum söz konusu mu ???