Arkadaslar ve Ustalarim,
2010 Model ve sonrasindaki VW Passat Ön Cam kalitesi benim hic hosuma gitmedi ! Aracimin ön caminda bir sürü tas carpma izleri var, dün yikarken tespit ettim. Yani ön cam gibi önemli birseyde VW nin Kalite düsürecegini hic beklemezdim. Camin yüzeyi cok yumusak ve malesef carpan tas iz birakiyor. Almanya da o kadar tasta yok üstelik nasil Camda o kadar izler kalmis anlamiyorum. Iyi olan yani cok kücük olduklari icin göze hic carpmiyor, simdiye kadar hic carpmadi ama yikarken dikkat cekti. VW ye sikayet edecegim Ön Cami.
Sercan, araci yikadim dün malesef ön taraftaki Sinek vs. carpma sonucu kan ve izlerini tam cikaramadim. Elimde ne kadar ürün varsa hepsini kullandim, SONAX Insektenentfernet, Kil vs. hersey ile denedim banamisin demiyor

. Biri Ön Taponda Grilinin orada Parksensörün yaninda digerleri ise Ön tamponda degisik yerlerde. Ayrica Kaputta büyük bir Ari vs. ne ise artik ne bicim sey o ögle vallahi temizle temizle cikaramadim. Yazin Polisaj yaptiracagim diye fazla ugrasmadim. Sence en iyi ne ile cikar bunlar ?