FinishKare 425 Ultra Slick Polywipe Nasıldır?
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
FinishKare 425 Ultra Slick Polywipe Nasıldır?
FinishKare 425 Ultra Slick Polywipe / TOZ TUTTURMAYAN ANTİSTATİK DETAILER/HIZLI CİLA
Sizce bu ürün nasıldır. Meguiars UQD nin yerini tutar mı? Antistatik özelliğinin daha fazla olduğu söyleniyor.
Kullanan varsa görüş ve önerilinizi bekliyorum...
-
FinishKare 425 Ultra Slick Polywipe / TOZ TUTTURMAYAN ANTİSTATİK DETAILER/HIZLI CİLA
Sizce bu ürün nasıldır. Meguiars UQD nin yerini tutar mı? Antistatik özelliğinin daha fazla olduğu söyleniyor.
Kullanan varsa görüş ve önerilinizi bekliyorum...
-
Cevap: FinishKare 425 Ultra Slick Polywipe Nasıldı
Ben kullandım açıkcası UQD daha çok beğendim toz olayında ülkemizde ne yazık ki çok zor ne sürersek sürelim toz oluyor ama parlaklık olarak UQD daha başarılı
-
Ben kullandım açıkcası UQD daha çok beğendim toz olayında ülkemizde ne yazık ki çok zor ne sürersek sürelim toz oluyor ama parlaklık olarak UQD daha başarılı
-
srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler. UQD ye devam edicez o zaman..
-
srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
-
drf_eren Nickli Üyeden Alıntı
Bence devam çok başarılı
-
drf_eren Nickli Üyeden Alıntı
Bence devam çok başarılı