Cüneyt abim,
aslinda Radarlar yerli yerinde bir Karardir ama bu uygulanma yanlis oluyor Türkiye´de. Almanya´da Sehir icinde her yerde Radar vardir bunu Kutucuklarin icinde veya Trafik Levhalarin icinde görebilirsin. Ama Almanya´da uygulama cok iyi isliyor, 50´lik yerde 65km/h ile gittinmi - 6km/h Tolerans etti sana 10km/h hizli gitmisin. Türkiye´de de böyle olmasi gerekiyor. Kamera Hizi az cekmesi gerekmiyor. Böyle birseyi gerekli buluyorum ama uygulamayi yanlis buluyorum.
Simdi benim Türkiye´de kabullenemedigim olay, ben önümdeki Arac ile Soldan gidiyorum hizimiz cok kabul ama ben öndeki ile ayni Hizda gidiyorum. Peki önümdeki 09 Plakali Kirmizi Sahin neden cevrilmiyorda Yabanci Plakali bir arac sürücüsü ceviriliyor Yolda ? Sizce burada POLIS te suc yokmu, yani ayrimcilik yapiyor orada! Almanyada herkez Esittir de Türkiye´de Yabanci Vatandaslar yolunacak Tavukmudur ? Yoksa önümdeki SAHIN de durdursalardi hic birsey olmayacak yani Cezama ragziydim sucluyumda sucumuda kabulleniyorum oradada kabullendim, ama adamlar bizi resmen ayrimcilik yaptilar kendi ülkemde. Biz Vatanimiza girince Türk Polisine Passaportumuzu Kontrol icin verdigimizde Vatandasimiz Memleketlim oldugu icin seviniyoruz Kapikulede espiri yapiyoruz gülüsüyoruz ama sonra böyle ayrimcilik görüyoruz

. Bu olmamasi gerekirdi bence.
Ceza olacak uygulama cok yanlis, Ferrari gibi Otobüs sürüyorlar onlara hic bir Ceza uygulanmiyor sonra görüyoruz neler oluyor Otobüs kazalarinda

. Uygulama az ve Yanlis.