Eklenti 10336Eklenti 10337Eklenti 10338
merhaba arkadaşlar;
bir anlık dikkatsizlik sonucu ,benim hanım önünde duran araca çarpmış.sağ ön tarafta biraz hasar var.detaylar tampon söküldükten sonra ortaya çıkacak.sağ ön far kırılmış.aynı zamanda far silecek su deposuna baskı yaptığı için depo delinmiş veya hortumu çıkmış.resimde yerdeki su silecek suyu.
Bugün servise bıraktım aracı. 1 haftaya kadar çıkacak sanırım.
Pek de üzülmedim arkadaşlar. şubat başında yüz felci geçirdim .hala tedavi süreci devam ediyor.bir süre kortizon kullanmak durumunda kaldım.yan etkileri (miğde de sorun vs) oldukça fazla oldu. Bundan dolayı takmıyorum böyle şeyleri. Cana gelmediği sürece sorun yok.kasko var nasıl olsa.
Kazadan sonra ,yetkili servise götürme ,hasar işlenmesin diyenler oldu. Arabayı satarken böyle şeyleri gizlemenin bir anlamı yok. 3-5 kuruş için yalan söyleyip vebaline girilmez. Ordan edeceğin 3-5 lira kar ,nasıl olsa misli misli çıkar.en azından ben böyle olduğuna inanıyorum. Ayrıca gizli saklı iş yapmaya çalışan kişilerin tramer sisteminden haberi yok galiba.
Bu arada bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.
Serviste boya koruma,detaylı iç temizlik (koltuk,tavan,havalandırma vs) motor koruma ve jant temizliği içeren paket için 550 tl fiyat verdiler. Normalde bu paketin fiyatı 980 liraymış. 3m ürünleri kullanılıyormuş. Ne dersiniz yaptırayım mı?
Hepinize kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.