Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
2013'ün ağustos ayında üretim, eylül-ekim gibi de bayilerde.
Acayip bir araba, günümüzden de öte, yüzyılın ötesinde, müthiş, diyecek başka kelimeler de var aslında bunu tarif etmek için ama bulamadım şimdi o kelimeleri...
Kelimelerin kifayetsiz olduğu anlardan birisi...
Hala gerçek görüntüsü yok değil mi?
2013'ün ağustos ayında üretim, eylül-ekim gibi de bayilerde.
Acayip bir araba, günümüzden de öte, yüzyılın ötesinde, müthiş, diyecek başka kelimeler de var aslında bunu tarif etmek için ama bulamadım şimdi o kelimeleri...
valla, piyangodan iyi bir para çıkarsa alacağım 2 arabadan biri..diğeri de 6.45 bmw2013'ün ağustos ayında üretim, eylül-ekim gibi de bayilerde.
daha hala net foto yok ama kamufuleliler var, onlara devam..
![]()
valla, piyangodan iyi bir para çıkarsa alacağım 2 arabadan biri..diğeri de 6.45 bmw2013'ün ağustos ayında üretim, eylül-ekim gibi de bayilerde.
daha hala net foto yok ama kamufuleliler var, onlara devam..
![]()
eh, bu kadar s class yeter gayri..![]()
Arabasını doludan koruyan adam![]()
Arjantin'den...
Arabasını doludan koruyan adam ! - Songaz.com
Arabasını doludan koruyan adam![]()
Arjantin'den...
Arabasını doludan koruyan adam ! - Songaz.com
Forumda iyileştirme çalışmaları devam ediyor hala demek ki...
Ana sayfada, üstte eskiden sadece "Passatturkiye" yazardı, şimdi "Lukunku Passat Türkiye Forum" yazıyor.![]()
Forumda iyileştirme çalışmaları devam ediyor hala demek ki...
Ana sayfada, üstte eskiden sadece "Passatturkiye" yazardı, şimdi "Lukunku Passat Türkiye Forum" yazıyor.![]()