Evet evet, işte burası, tam şu 3008'in arkasına oturmuş, orada malı (!) götürmüştük. Ama o ne kebabtı o öyle. En son 2008'in Haziran'ının 20'si civarında buralardaydım, ailecek masayı donatmış, yumulmuştuk. Karşımıza da orta yaşlı birisi oturmuş, enfes bir görüntüyle kebabını yerken biz de hayran hayran onu izliyorduk, adamın yeşilliklerin üzerine ağır ağır bir limon sıkışı vardı ki, bir ömür izlerdiniz, hele hele yeşilliği de kebabı da ağır ağır, sindire sindire, tadına vara vara, kendinden geçe geçe, öyle bir iştahla ve zerafetle yedi ki, onu gören, tok bile olsa kesin oturur, iki dürüm yemeden kalkmazdı.
Adana'da iken sabah yediğim yer ayrı, öğle vakti yediğim yer ise daha bir ayrıdır, ama akşam ya da gece muhakkak buraya uğrar, tek lavaşlı dürümden arka arkaya iki tane yuvarlamadan rahat uyumazdım.
Siyah, (jantları bile) kara, kapkara Variant da iyi, güzel, hoş da, bende de aynısı olduğundan mıdır nedir, Variant'tan ziyade burası daha bi dikkatimi çekti. Fotoğrafları izlemek için sayfayı aşağıya doğru indirirken bir kaç kez iç çekmişim, burnum sızlamış. İçim bi hoş, ağzım ayrı bir hoş, burnum ayrı bir hoş, ben ise başka bir hoş oldum.
Sizin işyeri, hemen bunun yanındaki binada değil mi?