Yok artık,şoktayım şuan benim bile ellerim titredi.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Yok artık,şoktayım şuan benim bile ellerim titredi.
bende çok üzüldüm içim geçti
taner beye çok geçmiş olsun
TANER ABİYe geçmiş olsun resmen şoktayım.
çok geçmiş olsun Allah bir daha vermesin çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun Taner bey'e çok üzücü bir durum ama Allah'tan cana gelen yok araba hallolur bir şekilde nasılsa
Konu Arguss tarafından (22 05 2011 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
Çok geçmiş olsun Taner bey'e çok üzücü bir durum ama Allah'tan cana gelen yok araba hallolur bir şekilde nasılsa
Taner abime, büyük gecmis olsun diyorum.
Hemen Forum DH ya girip Mesajini okudum vallahi allah bu Trafik Magandalarin bin türlü ..... versin insallah. Taner abime acil sifalar diliyorum, cok sükür Ailesinde ve Kendisinde birsey yok ! Allah korumus. Gercekten Taner abimizin Haberi cok üzdü![]()
Taner abime, büyük gecmis olsun diyorum.
Hemen Forum DH ya girip Mesajini okudum vallahi allah bu Trafik Magandalarin bin türlü ..... versin insallah. Taner abime acil sifalar diliyorum, cok sükür Ailesinde ve Kendisinde birsey yok ! Allah korumus. Gercekten Taner abimizin Haberi cok üzdü![]()
Mehmet abim,Variant için yaptırdığım krom egzost kaplaması ve bagaj havuzunun resimlerini yüklüyorum arkadaşlar...
By return34 at 2011-05-21
Bu arada adım Mehmet Arif, istediğinizi kullanabilirsiniz.
Bagajdaki Havuzunu ve Kromajli Egsoz ucunu iyi günlerde kullan.
Orjinal Bagaj Havuzumu bu ?
Mehmet abim,Variant için yaptırdığım krom egzost kaplaması ve bagaj havuzunun resimlerini yüklüyorum arkadaşlar...
By return34 at 2011-05-21
Bu arada adım Mehmet Arif, istediğinizi kullanabilirsiniz.
Bagajdaki Havuzunu ve Kromajli Egsoz ucunu iyi günlerde kullan.
Orjinal Bagaj Havuzumu bu ?
Sevgili Can dostum,
İyi ve geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Bizler çok şükür iyiyiz. Benim sol kolumda ve Berkay'ın sağ kolunda emniyet kemerinin izi var ama yüzeysel ve geçer. Karşı tarafın da çok şükür hayati tehlikesi yok. Allah hepimizi korudu. Kazada iyi ki PASSAT'ın içindeymişiz. Bu kadar sağlam ama bu kadar hakikten SAĞLAM araç azdır piyasada. Frene dahi basamadım ve herşey 1 saniyede oldu. İnşallah aracı yaptırabilirim.
Yeni siteye bir türlü yazamadım, lütfen arkadaşlara bana kızgın olmamalarını söyle, DH'da kalmak benim tercihimdi, çünkü Otomobil Genel'de de çok yazıyorum.
Sizi asla unutmam, hepinize kucaklar dolusu sevgiler.
Taner Göde
![]()
Sevgili Can dostum,
İyi ve geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Bizler çok şükür iyiyiz. Benim sol kolumda ve Berkay'ın sağ kolunda emniyet kemerinin izi var ama yüzeysel ve geçer. Karşı tarafın da çok şükür hayati tehlikesi yok. Allah hepimizi korudu. Kazada iyi ki PASSAT'ın içindeymişiz. Bu kadar sağlam ama bu kadar hakikten SAĞLAM araç azdır piyasada. Frene dahi basamadım ve herşey 1 saniyede oldu. İnşallah aracı yaptırabilirim.
Yeni siteye bir türlü yazamadım, lütfen arkadaşlara bana kızgın olmamalarını söyle, DH'da kalmak benim tercihimdi, çünkü Otomobil Genel'de de çok yazıyorum.
Taner Göde
![]()
Çift mesaj.
Konu Can tarafından (22 05 2011 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.
allah bi daha gostermesin ins.Sevgili Can dostum,
Taner Göde
![]()
allah bi daha gostermesin ins.Sevgili Can dostum,
Taner Göde
![]()
Gecmis olsun kardes.Sevgili Can dostum,
Taner Göde
![]()
Gecmis olsun kardes.Sevgili Can dostum,
Taner Göde
![]()
Haberi alır almaz hemen Taner Abimi aradım ve kendileri çok iyi sağlıklarının çok iyi olduğuna sevindim araç gerçekten onları korumuş Passat görevini yerine getirmiş tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Haberi alır almaz hemen Taner Abimi aradım ve kendileri çok iyi sağlıklarının çok iyi olduğuna sevindim araç gerçekten onları korumuş Passat görevini yerine getirmiş tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Taner beye çok geçmiş olsun.kazayı duyunca tüylerim ürperdi
Geçmiş olsun Taner Bey
Bugün herkes maça odaklandı galiba![]()
Foruma yeni girdim ve Neler olmuş
Taner bey hemşerim,
Çok büyük geçmiş olsun.
Çok üzüldüm.
Allah bir daha göstermesin.
Sizlere bir şey olmamış çok şükür.
Araç yapılır hiç canını sıkma
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Foruma yeni girdim ve Neler olmuş
Taner bey hemşerim,
Çok büyük geçmiş olsun.
Çok üzüldüm.
Allah bir daha göstermesin.
Sizlere bir şey olmamış çok şükür.
Araç yapılır hiç canını sıkma
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Konu srcn09 tarafından (22 05 2011 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Bir GS'li olarak Fenerbahçeyi gönülden kutluyorum. Tebrikler Fenerbahçe.![]()
Beşiktaşlı olarak Frenerbahçeyi kutluyorum. Uzun zamandır özlemiydi.
Bende bir Besiktasli olarak Fenerbahceyi kutluyorum![]()
Sercan hiç yakıştıramadım hem mecidiköy'de oturuyorsun hemde fenerlisin hiç mi Ali Samiyen havası almadın.
Neyse tabiki şaka tebrik ederim arkadaşlar umarım en iyi şekilde avrupada temsil edersiniz ülkemizi...
Sercan hiç yakıştıramadım hem mecidiköy'de oturuyorsun hemde fenerlisin hiç mi Ali Samiyen havası almadın.
Neyse tabiki şaka tebrik ederim arkadaşlar umarım en iyi şekilde avrupada temsil edersiniz ülkemizi...
Bizim apartmanda GS 'li yokSercan hiç yakıştıramadım hem mecidiköy'de oturuyorsun hemde fenerlisin hiç mi Ali Samiyen havası almadın.
Neyse tabiki şaka tebrik ederim arkadaşlar umarım en iyi şekilde avrupada temsil edersiniz ülkemizi...Apartmanı yaptıran adam da en üst katta oturuyor en üst kattan en aşağı kocaman bayrak asıyor
![]()
Bizim apartmanda GS 'li yokSercan hiç yakıştıramadım hem mecidiköy'de oturuyorsun hemde fenerlisin hiç mi Ali Samiyen havası almadın.
Neyse tabiki şaka tebrik ederim arkadaşlar umarım en iyi şekilde avrupada temsil edersiniz ülkemizi...Apartmanı yaptıran adam da en üst katta oturuyor en üst kattan en aşağı kocaman bayrak asıyor
![]()