VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Pritt31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başl

dirlik Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi bayiymiş bu?
    Branda yani çadır mı? Hiç kullanmam siz de kullanmayın derim Hatay gibi sıcak bir yerde zaten yakar aracın boyasını ayrıca bolca çizer....
    Yangın tüpü ile paspasa ve şekere diyeceğim yok.
    Gerçi hepsi topsu 100 TL etmez ama aferin yin de o bayiye.

Yahu baksana Taner Bey paspası bile parayla aldım diyor. Ayıp ya ben o bayinin çalışanı olayım herkesin paspasını değil ama Taner Bey inkini (bayi karşılamasa bile) cebimden alırdım hediye olarak.
    o kadar muhabbetiniz var Taner Bey ile yahu .....Ayıp size AYKAN...Adana vw.
    Valla hiçte öyle yakma falan yok güzel birşey çantalı falan naylon değil yani.

Gerçekten Taner Abiye yanlış yapmışlar, bir VW klasiği sıfır araç alıyorsun PASPAS yok !
       dirlik Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi bayiymiş bu?
    Branda yani çadır mı? Hiç kullanmam siz de kullanmayın derim Hatay gibi sıcak bir yerde zaten yakar aracın boyasını ayrıca bolca çizer....
    Yangın tüpü ile paspasa ve şekere diyeceğim yok.
    Gerçi hepsi topsu 100 TL etmez ama aferin yin de o bayiye.

Yahu baksana Taner Bey paspası bile parayla aldım diyor. Ayıp ya ben o bayinin çalışanı olayım herkesin paspasını değil ama Taner Bey inkini (bayi karşılamasa bile) cebimden alırdım hediye olarak.
    o kadar muhabbetiniz var Taner Bey ile yahu .....Ayıp size AYKAN...Adana vw.

Gerçekten Taner Abiye yanlış yapmışlar, bir VW klasiği sıfır araç alıyorsun PASPAS yok !

3. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Pritt31 Nickli Üyeden Alıntı

Aynen yanlış yapmışlar, ben Taner Bey pazartesi tespit ettiği eksiklikler için bayiye gittiğinde forumdaki bu yazdıklarımızı bilgisayardan o satış temsilcisine, ya da aracı teslim eden bayi yetkililerine okutsun derim...
       Pritt31 Nickli Üyeden Alıntı

Aynen yanlış yapmışlar, ben Taner Bey pazartesi tespit ettiği eksiklikler için bayiye gittiğinde forumdaki bu yazdıklarımızı bilgisayardan o satış temsilcisine, ya da aracı teslim eden bayi yetkililerine okutsun derim...

5. offline
    drkayzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    KAYSERİ
    Model
    CC
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Taner bey, ŞAHANE bir araç aldınız, beyaz bir arabaya bu kadar mı yakışır ya
    Taner bey, ŞAHANE bir araç aldınız, beyaz bir arabaya bu kadar mı yakışır ya

7. offline
    ergokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erhan Gökçe
    Yer
    Şanlıurfa/Birecik
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    16 GC 397

Re: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Hayırlı olsun. Demek vuslat artık sona erdi. Hayırlı olsun Allah kazasız belasız ve sağlıklı şekilde binmeyi nasip etsin.
    Hayırlı olsun. Demek vuslat artık sona erdi. Hayırlı olsun Allah kazasız belasız ve sağlıklı şekilde binmeyi nasip etsin.

9. offline
    Hamuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muhsin
    Yer
    Kayseri
    Model
    Tiguan
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Evet arkadaşlarım.

Karşınızda "Büyük Beyaz" / "Great White"
    2013 Model (Ruhsat 2012) VOLKSWAGEN
    CC 1.4 TSI 160 HP 7-DSG

01 SS 563

Passat Turkiye
    Taner bey araciniz masallah cok guzel olmus. Allah sevdiklerinizle birlikte gule gule binmeyi nasip etsin.
    Evet arkadaşlarım.

Karşınızda "Büyük Beyaz" / "Great White"
    2013 Model (Ruhsat 2012) VOLKSWAGEN
    CC 1.4 TSI 160 HP 7-DSG

01 SS 563

Passat Turkiye
    Taner bey araciniz masallah cok guzel olmus. Allah sevdiklerinizle birlikte gule gule binmeyi nasip etsin.

11. offline
    MerceniesPassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Karel
    Yer
    Yok
    Model
    A6
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    1998

Taner hocam aracınız harika maşallahı var.Allah kazasız belasız bir ömür binmeyi nasip etsin.

%65 koyulaştırılmış cam kaç numara filme denk gelir? Arkadaşlar
    Taner hocam aracınız harika maşallahı var.Allah kazasız belasız bir ömür binmeyi nasip etsin.

%65 koyulaştırılmış cam kaç numara filme denk gelir? Arkadaşlar

13. offline
    bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erkan
    Yer
    Mersin
    Model
    Caddy
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Taner abi en kısa zamanda video eklermisin
    Taner abi en kısa zamanda video eklermisin

15. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Volkswagen Passat Variant Comfortline RTW Modeleri (Rettungswagen / Ambulans Doktor araci)

Harika olmus

Passat Turkiye
    Volkswagen Passat Variant Comfortline RTW Modeleri (Rettungswagen / Ambulans Doktor araci)

Harika olmus

Passat Turkiye

17. offline
    drkayzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    KAYSERİ
    Model
    CC
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

Harika olmus

Passat Turkiye
    vay be ledli bixenon bile var Almanyada doktorlar çok şanslı, biz burda 2007 fsi'ya biniyoruz
       VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

Harika olmus

Passat Turkiye
    vay be ledli bixenon bile var Almanyada doktorlar çok şanslı, biz burda 2007 fsi'ya biniyoruz

19. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

CC kapalı otoparkta... Yeni yerin, yeni yuvan burası yavrum. Mehmet Ali Bilici'nin yaptırdığı DİVAN OTELİ'nin hemen arkasında

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    CC kapalı otoparkta... Yeni yerin, yeni yuvan burası yavrum. Mehmet Ali Bilici'nin yaptırdığı DİVAN OTELİ'nin hemen arkasında

Passat Turkiye

Passat Turkiye

21. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Taner abim , hayırlı uğurlu olsun..Gerçekten şahane ötesi bir araç..Şuan orta çaplı bir ikramiye çıksa alacağım kombinasyonda bir araç Kazasız belasız günlerde, ailenle mutlu günlerde gezersiniz inşallah..
    Taner abim , hayırlı uğurlu olsun..Gerçekten şahane ötesi bir araç..Şuan orta çaplı bir ikramiye çıksa alacağım kombinasyonda bir araç Kazasız belasız günlerde, ailenle mutlu günlerde gezersiniz inşallah..

23. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

B6 kasa SEDAN suratıma öyle bir yumruk attı ki, afalladım...
    B7 kasa VARIANT karnıma öyle bir yumruk attı ki, sendeledim...
    CC ise hiç uğraşmadan tetiği çekip alnımdan vurdu...!!!

Bu ne arkadaşım ya? Bu ne...??? Dün akşam araba birkaç saniyede 160-180 km/h yaptı, oğlum Berkay arkada oturuyordu, kemeri bağlı tabi, "Baba bu kadar hızlı gitme...!!!!" dedi. Canım benim, hemen yavaşladım.

VOLKSWAGEN CC = CC CATCH

80'li yılları sevenler, CC Catch size gelsin. Yok böyle araba, yok böyle parça!

Bu ne arkadaşım ya? Bu ne...??? Dün akşam araba birkaç saniyede 160-180 km/h yaptı, oğlum Berkay arkada oturuyordu, kemeri bağlı tabi, "Baba bu kadar hızlı gitme...!!!!" dedi. Canım benim, hemen yavaşladım.

VOLKSWAGEN CC = CC CATCH

25. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Video eklerim, inceleme de yaparım daha. Şu anda tanışma faslındayız. Kullanma Kılavuzunu dahi çıkarıp okumadım. Araçta 2 pürüz dışında herşey sorunsuz. AUTO-HOLD'un hep açık kalması için MFA'da menüyü bulamadım, belki de gözümden kaçtı. Bagaj lambası ve havalandırma ızgarasını Aykan'a söyledim, götürüp baktırmam gerek. Şu anda CC ile çarşıda dolaşmak isterdim ama çeviri geldi. Sabahtan 7'den bu yana çalışıyorum, çeviri yapıyorum, masa doldu, yer kalmayacak, 3-4 saatlik uykuyla duruyorum arkadaşlar. Ama "yavru kafeste", onun için rahatım.

Not: DSG = Şeytan İcadı...

Passat Turkiye
    Video eklerim, inceleme de yaparım daha. Şu anda tanışma faslındayız. Kullanma Kılavuzunu dahi çıkarıp okumadım. Araçta 2 pürüz dışında herşey sorunsuz. AUTO-HOLD'un hep açık kalması için MFA'da menüyü bulamadım, belki de gözümden kaçtı. Bagaj lambası ve havalandırma ızgarasını Aykan'a söyledim, götürüp baktırmam gerek. Şu anda CC ile çarşıda dolaşmak isterdim ama çeviri geldi. Sabahtan 7'den bu yana çalışıyorum, çeviri yapıyorum, masa doldu, yer kalmayacak, 3-4 saatlik uykuyla duruyorum arkadaşlar. Ama "yavru kafeste", onun için rahatım.

Not: DSG = Şeytan İcadı...

Passat Turkiye

27. offline
    Ascentarium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ender Mercan
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34 UZ 2126

Aracım AYKAN'a gelmiş, şimdi oraya gidiyorum.
    Değerli kardeşim, malum sebeblerden gecikmeli de olsa ancak şimdi görebiliyorum GREAT WHITE vuslatını. Allah (cc) hayırlısıyla, kazasız, belasız, ağız tadı ile kullanımlar nasip eylesin inşaallah. Canım kardeşim, vuslatının ardından -malının canının hıfzına sadakan niyetine- bir kurban kesmeyi ihmal etmezsin umarım. Sonrasında hemen soluğu Ziebart'ta alasın. DiamondGloss'lu dış koruma+antibakteriyel iç koruma+kaput/kapu eşiği filmleri+cam kaplama... Cüzdana birazcık daha rejim uygulayıp keyfini ailece sürmeniz temennilerimle....
    Aracım AYKAN'a gelmiş, şimdi oraya gidiyorum.
    Değerli kardeşim, malum sebeblerden gecikmeli de olsa ancak şimdi görebiliyorum GREAT WHITE vuslatını. Allah (cc) hayırlısıyla, kazasız, belasız, ağız tadı ile kullanımlar nasip eylesin inşaallah. Canım kardeşim, vuslatının ardından -malının canının hıfzına sadakan niyetine- bir kurban kesmeyi ihmal etmezsin umarım. Sonrasında hemen soluğu Ziebart'ta alasın. DiamondGloss'lu dış koruma+antibakteriyel iç koruma+kaput/kapu eşiği filmleri+cam kaplama... Cüzdana birazcık daha rejim uygulayıp keyfini ailece sürmeniz temennilerimle....

29. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Lukunku Nickli Üyeden Alıntı
    Yamuk duruyor bu araba

Passat Turkiye

Evet ya bende yeni farkettim yamuk duruyor bu araba

(Biraz yamuk parkedilmiş)
    Yamuk duruyor bu araba

Passat Turkiye

31. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

VOLKSWAGEN CC = CC CATCH

Dieter Bohlen bestesi olunca böyle güzel oluyor haliyle....

VOLKSWAGEN CC = CC CATCH

Dieter Bohlen bestesi olunca böyle güzel oluyor haliyle....

33. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Değerli arkadaşım, iyi dileklerin ve güzel temennilerin için teşekkür ederim. Söylediklerin hepsi aklımda, sırasıyla yapılacak. Kurbanı inşallah Ramazan Bayramından hemen sonra kesmek istiyorum. Araç boya koruma vb. için öneri ayrıntılarını da alacağım. Şu anda hayvan yemi ile ilgili bir çeviri yapmak zorundayım çünkü kadromdaki Freelance tercümanlar Bodrum'da tatilde de ondan... ı

Ascentarium Nickli Üyeden Alıntı
    Değerli arkadaşım, iyi dileklerin ve güzel temennilerin için teşekkür ederim. Söylediklerin hepsi aklımda, sırasıyla yapılacak. Kurbanı inşallah Ramazan Bayramından hemen sonra kesmek istiyorum. Araç boya koruma vb. için öneri ayrıntılarını da alacağım. Şu anda hayvan yemi ile ilgili bir çeviri yapmak zorundayım çünkü kadromdaki Freelance tercümanlar Bodrum'da tatilde de ondan... ı

Ascentarium Nickli Üyeden Alıntı

35. offline
    Risk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep YAZICI
    Yer
    İstanbul / Umraniye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Taner Bey ,

Hayırlı olsun aracınız. Güzel günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler ..
    Taner Bey ,

Hayırlı olsun aracınız. Güzel günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler ..

37. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

sivil Nickli Üyeden Alıntı

Hemen solumda başka bir araç var, ondan öyle park ettim, bir de apartman sakinleri yazlıkta olduklarından otopark nispeten boş, ayrıca burası en gölge ve sakin yer olduğundan favori bir bölge. İlk burası doluyor, ondan sonra kapıya doğru yayılıyor.

Hemen solumda başka bir araç var, ondan öyle park ettim, bir de apartman sakinleri yazlıkta olduklarından otopark nispeten boş, ayrıca burası en gölge ve sakin yer olduğundan favori bir bölge. İlk burası doluyor, ondan sonra kapıya doğru yayılıyor.

39. offline
    Adı
    Ender Mercan
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34 UZ 2126

Aynı benim değiştirdiğim eski plakamın karakterleri.

Passat Turkiye

Yeniside bu.App filanda değil orijinal

Passat Turkiye
    Turhan bey, o plakalrı nerde ve kaça yaptırdınız. Maalesef ben de aynen sizin evvel yaşadığınız gibi plaka sorunu yaşıyorum. Stil, font ve dizgi hataları mevcut. Bir türl vakit ayırıp da ilgilenemedim açıkçası. Nasıl yaptırılıyor, yeniden plaka onay vs sürecine giriliyor mu?
    Aynı benim değiştirdiğim eski plakamın karakterleri.

Passat Turkiye

Yeniside bu.App filanda değil orijinal

Passat Turkiye
    Turhan bey, o plakalrı nerde ve kaça yaptırdınız. Maalesef ben de aynen sizin evvel yaşadığınız gibi plaka sorunu yaşıyorum. Stil, font ve dizgi hataları mevcut. Bir türl vakit ayırıp da ilgilenemedim açıkçası. Nasıl yaptırılıyor, yeniden plaka onay vs sürecine giriliyor mu?

41. offline
    Adı
    Ender Mercan
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34 UZ 2126

srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner Abim Can'a söyle istersen yaptırdığı plakadan yaptırsın forumda çoğu kişi yaptırdı bende haftaya yaptırcam
    Benim niye haberim olmadı yahu ?!!
       srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner Abim Can'a söyle istersen yaptırdığı plakadan yaptırsın forumda çoğu kişi yaptırdı bende haftaya yaptırcam
    Benim niye haberim olmadı yahu ?!!

43. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Passat Turkiye
    Hayırlı uğurlu,kazasız belasız olsun inşallah;güle güle kullanın Taner Bey...
    Akünün solundaki siyah kutu nedir acaba?siyah karton kutu gibi duruyor...
    Passat Turkiye

45. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Motor TWINCGARGER olduğundan önde TURBO ve arkada KOMPRESSOR (SUPERCHARGER) var. Akünün önünde ve solunda hava filtresinden çıkan taze havanın sevkiyat borusu var (İng. Air Supply Duct).

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Motor TWINCGARGER olduğundan önde TURBO ve arkada KOMPRESSOR (SUPERCHARGER) var. Akünün önünde ve solunda hava filtresinden çıkan taze havanın sevkiyat borusu var (İng. Air Supply Duct).

plateau Nickli Üyeden Alıntı

47. offline
    opel33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berkay
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2010

Cengiz ve Taner Abilerim CC leriniz hayırlı uğurlu olsun
    Cengiz ve Taner Abilerim CC leriniz hayırlı uğurlu olsun

49. offline
    suayb_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

taner abi tekrar tekrar hayırlı olsun abi allahım uzmesın gule gule kullanmayı nasip etsin ailenle beraber abi darısı herkezin başına

Dip not: adana ya gelirsek gezdirirsin artık bizide turuna 50 tl veririz dimi sercan
    taner abi tekrar tekrar hayırlı olsun abi allahım uzmesın gule gule kullanmayı nasip etsin ailenle beraber abi darısı herkezin başına

Dip not: adana ya gelirsek gezdirirsin artık bizide turuna 50 tl veririz dimi sercan

51. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

arkadaşımın 18" interlagoslu CC'sini bizim Kastamonu yollarında test edene kadar otomobil=CC idi benim için...halen de ikilemdeyim aslında,her an kapora bile verebilirim 17" phoenix jantlı CC'ye...

araç donanım listesinde ifade edildiği üzere "spor süspansiyon" olduğundan mı;yoksa 18" olduğundan mı bilemiyorum ama,özellikle arka koltukta oturduğunuzda "fena" zıplattı...süratliyken-badallı,dümdüz olmayan sathi asfaltta...uzun yolda eşim ve bizim ufaklığın konfor problemi yaşayacağı düşüncesi beni araçtan tamamen soğuttu

çevremden birinin 17" standart jantlı CC almasını umuyorum ki bizim buralarda test edebileyim...yine benzinli araç hayatta almam diyordum ama CC değil benzinle,Bacardi'yle bile çalışsa umrumda değil...
    arkadaşımın 18" interlagoslu CC'sini bizim Kastamonu yollarında test edene kadar otomobil=CC idi benim için...halen de ikilemdeyim aslında,her an kapora bile verebilirim 17" phoenix jantlı CC'ye...

araç donanım listesinde ifade edildiği üzere "spor süspansiyon" olduğundan mı;yoksa 18" olduğundan mı bilemiyorum ama,özellikle arka koltukta oturduğunuzda "fena" zıplattı...süratliyken-badallı,dümdüz olmayan sathi asfaltta...uzun yolda eşim ve bizim ufaklığın konfor problemi yaşayacağı düşüncesi beni araçtan tamamen soğuttu

çevremden birinin 17" standart jantlı CC almasını umuyorum ki bizim buralarda test edebileyim...yine benzinli araç hayatta almam diyordum ama CC değil benzinle,Bacardi'yle bile çalışsa umrumda değil...

53. offline
    turkoglufaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Leon
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012
    34 HK 5453

Taner bey aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı tum sevdıklerınızle nasıp eder inşallah Rabbim nazarlardan saklasın.
    Taner bey aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı tum sevdıklerınızle nasıp eder inşallah Rabbim nazarlardan saklasın.

55. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Geçikmiş olsada ben daha yeni gördüm, Taner abi, Cengiz abi CC'leriniz hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.

Şu ana kadar gördüğüm bütün CC'lerin tek bir ortak sorunu var. Hepsinin kuyruğu eğri duruyor bir düzeltme lazım.
    Geçikmiş olsada ben daha yeni gördüm, Taner abi, Cengiz abi CC'leriniz hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.

Şu ana kadar gördüğüm bütün CC'lerin tek bir ortak sorunu var. Hepsinin kuyruğu eğri duruyor bir düzeltme lazım.

57. offline
    TorukMacto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berkay
    Yer
    İzmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Öncelikle 2 cc de hayırlı uğurlu olsun ama ben okan992 in yükleği görüntüleri göremiyorum resimler kırık çıkıyor ama taner abini resimlerinin görüntülerini göre biliyorum acaba bu neden oluyor ?
    Öncelikle 2 cc de hayırlı uğurlu olsun ama ben okan992 in yükleği görüntüleri göremiyorum resimler kırık çıkıyor ama taner abini resimlerinin görüntülerini göre biliyorum acaba bu neden oluyor ?

59. offline
    Lukunku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Batı Ege. :))
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Yamuk duruyor bu araba

Passat Turkiye
    Yok duruşunda değil yamukluk. Kendisi yamuk arabanın.
    Yamuk duruyor bu araba

Passat Turkiye
    Yok duruşunda değil yamukluk. Kendisi yamuk arabanın.